bazár, predaj, inzercia, predám

Predam zimnu bundu

Kategória: Bundy a Kabáty

Predam hnedo-ciernu zimnu predlzenu bundu zn. Terranova, podsitu flisom a s kapucnou, s elastickymi patentmi. Bola minimalne nosena, je v podstate nova. Dlzka bundy od ramien je 92 cm. Prosim volat alebo pisat email, na SMS nereagujem.
Predam zimnu bundu
Podobné inzeráty
Zimná bunda HM
Predám pánsku zimnú bundu H&M modrú, veľkosť L. Bunda je z tkanej látky s kapucňou s nastaviteľným pútkom a kovovým zapínaním vzadu. Zapínanie na zips a ochrana pred vetrom so skrytými patentnými gombíkmi. Vrecká na ohrievanie rúk so zipsom, predné vrecká s chlopňou a skrytými patentnými gombíkmi, rebrované manžety v rukávoch a elastické tunelové sťahovanie na zadnej strane spodného lemu. Dlhší zadný diel. Podšitá, vatovaná. Cena 60eur. Bunda je nová. Ďalej predám pánsku zimnú bundu H&M kaki, veľkosť L. Bunda je z lesklej tkanej látky s podšitou kapucňou a odopínateľnou kožušinou. Zapínanie na zips, ochrana pred vetrom so skrytými patentnými gombíkmi a raglánové rukávy s rebrovanou manžetou vnútri. Vrecká na ohrievanie rúk, predné vrecká s chlopňou a skrytým patentným gombíkom, skryté bočné vrecká a vrecko so zipsom na jednom rukáve. Prešívaná podšívka a polyesterová výplň. Cena 60eur. Bunda je nová. Ďalej predám pánsku zimnú bundu H&M modrú, veľkosť L. Bunda je z tkanej látky s odopínateľnou kapucňou s elastickým tunelovým sťahovaním a stojačikom s flísovou podšívkou. Zapínanie na zips a ochrana pred vetrom so skrytými patentnými gombíkmi. Vrecká na ohrievanie rúk so snehovým pásom, našité vrecká s chlopňou a zapínaním na suchý zips a jedno vnútorné vrecko. Rebrované manžety v rukávoch a skryté elastické tunelové sťahovanie v spodnom leme. Podšitá, vatovaná. Bunda je nová. BOJNICE OSOBNE alebo POŠTA (+ poštovné k cene).
Predám pánsku zimnú bundu NORTHFINDER DAVIN.
Predám novú pánsku zimnú bundu zn.NORTHFINDER,červenej farby,veľkosť M.Rozmery:hrudník-57cm,zadná dľžka-74cm.Pravá zima musí mať štýl. Presne to prináša táto pánska bunda s kapucňou s kožušinovým lemom. Môžeš ukázať excelentný štýl alebo staviť na jednoduchú športovú eleganciu. Prešívaná konštrukcia priznáva na rukávoch švy a disponuje vysokým golierom s oddeliteľnou kapucňou. Túto zimnú bundu sme vytvorili pre tých, ktorí potrebujú dobre vyzerajúci a kvalitný kúsok oblečenia. Žiadny zimný deň nebude dosť chladný s touto bundou. Rozhodli sme sa použiť nepremokavý a vetruodolný dvojvrstvový materiál chrániaci syntetickú izoláciu z jemných vlákien inšpirovaných páperím. Obojsmerný zips YKK je po celej dĺžke krytý vonkajšou aj vnútornou lištou, ktoré blokujú vietor aj vlhkosť. Spodný okraj bundy je nastaviteľný a elastické manžety chránia pred chladným vetrom. Oddeliteľnú kapucňu ľahko nastavíš v troch smeroch. A ak zistíš, že k outfitu už nepotrebuješ lem z umelej kožušiny, pokojne ho odzipzuj. Ruky si môžeš ohriať vo vreckách na zips s príjemnou podšívkou. Vnútri nájdeš vrecká na zips určené pre doklady či smartfón. Bunda pre život v meste. Má všetko, čo dobrá zimná bunda má mať.Cena 40eur + poštovné.Písať na mail.
Športová bunda, Kabát, Zimná bunda
Predám pánsku športovú bundu s kapucňou, veľkosť L. Ďalej predám pánsky kabát s kapucňou, veľkosť L. Ďalej predám pánsku zimnú bundu s kapucňou, veľkosť L. Ďalej predám dámsku zimnú bundu s kožušinou, veľkosť M. Všetko nové. Cena na fotkách. BOJNICE OSOBNE alebo POŠTA (+ poštovné k cene).
Predám novú zimnú bundu Škoda Outdoor Collection
Predám novú, nepoužitú zimnú bundu Škoda Outdoor Collection vhodnú na postavy 180 - 195 cm. Originál Škoda produkt, cena novej bundy 159,90 EUR. Po dohode môžem poslať bundu poštou.
predam novu zimnu bundu gstar
predam novu zimnu bundu gstar povodna cena 190€ predam za 80€ mozna dohoda
Predám dievčenskú zimnú bundu
Predám dievčenskú zimnú bundu H&M veľkosť 146 (10-11 rokov). Mám 2ks po dvojičkách. Obe bundy sú v bezchybnom stave, ako nové. Predám aj jednotlivo 35Eur/ks.