bazár, predaj, inzercia, predám

Predám značkové kvalitné lyžiarske backcountry topánky

Kategória: Lyžovanie

Predám značkové kvalitné lyžiarske backcountry topánky (Rossignol BC X6, veľkosť 43),
prakticky nenosené (použité len 3x). Predávam z dôvodu zlého odhadu veľkosti pri kúpe r. 2021, (topánka ma mierne tlačí, je mi v podstate malá - ale inak je absolútne v poriadku, plne zachovalá, prakticky vôbec nepoužívaná).
Prikladám aktuálne foto - informácií:
Bežkárska obuv Rossignol BC X 6 pre stredne široké lyže (70-90 mm), sú ľahké, všestranné a prispôsobivé špeciálne pre ženské chodidlo. Majú pohodlný tvar kopyta pre dlhodobý komfort počas bežkovania. Papuče sú vyrobené z materiálov, ktoré sa pri zohriatí tlakom formujú. Obutá papuča sa zohreje od nohy a formuje sa podľa tvaru nohy. Zvyšuje sa komfort, presnosť a tepelná izolácia.
Technológie: - Touring Fit
Pohodlný tvar kopyta pre dlhodobý komfort počas bežkovania. - 3D Injection vrchná manžeta
Vrchná manžeta je tvorená materiálom 3D injection. - Thermo Fit vnútorná papuča
Papuča sa tlakom a teplom v nohe formuje. - Thinsulate Thermo Fit vnútorná papuča
Dokonale sa prispôsobí tvaru chodila. - Comfort Fit vnútorná papuča
Anatomicky tvarovaná papuča pre štandardný typ chodidla. - Prekryté šnúrovanie
Udržuje teplo a chráni pred vniknutím snehu a vody do vnútra topánky. - Podrážka Touring
Je vybavená Tech Gripom pre komfortnejšiu chôdzu.
Cena 89 eur
Predám značkové kvalitné lyžiarske backcountry topánky
Podobné inzeráty
Lyze bezky Elan RCX 150cm skialp backcountry bc rottefella
Ponukam extra lahke lyze dlzky 150cm s namontovanym viazanim BC NNN Rottefella Magnum manual (viazanie v zaruke, kupovane 02/2023; fakturu dodam). Viazanie BC Rottefella Magnum je sirsie (65mm) ako klasicka BC Rottefella a umoznuje pevnejsie ovladanie lyze predovsetkym pri jazde na hrane. Vaha lyze s viazanim 1200g (vaha samotnej lyze 950g). Lyze po servisnej uprave sklznice, nabrusene hrany. Pouzivane s pasmi na backcountry a skialp túry. Lyza umoznuje opatrný zjazd po upravenej zjazdovke (Jahodna, Lysa, Interski) aj neupravenom terene oblucikmi (svahy Kojšovej hole, Lajoška, Tichá dolina v TA3, Žabie plesá nad Popradským plesom - to je asi tak maximum). Výrazne lepsia manévrovatelnosť pri zjazde ako klasicke bc bezky. Zaroven lahke bezkovanie/kľzanie vdaka stale uzkemu orofilu oproti klasickej skialp sirokej lyži. Toto je lacné riešenie vyskúšať backcountry a ľahký skialp s komfortom BC topánky a ľahučkého výstroja. Vhodné pre mužov do 80kg, ženy a deti. Carving profil: 80-63-70mm Len osobný predaj. Možnosť kúpiť iba lyže za 40e (viazanie demontujem) a namontovať si vlastné viazanie Rottefella alebo Rottefella Magnum (maju rovnake srubovanie).
NOVÉ dámske lyžiarky Nordica NXT N5 W veľkosti: 24,5 a 25,5
Predám NOVÉ nepoužité so zárukou v originálnej krabici dámskej lyžiarskej topánky Nordica NXT N5 W blue-white veľkosti v MP: 24,5 a 25,5 (dĺžka chodidla v cm). Jedná sa o kvalitné značkové univerzálne dámske lyžiarske topánky určené pre všetky typy lyžiarok, od začiatočníc až po športové jazdkyne, ktoré chcú dobrú výkonnosť a zároveň komfort. Weather shield, priľnavé podrážky, Comfort fit, materiál TRIAX - až o 25% nižšia váha topánky. FEATURES STRAP: 30 SHELL MATERIAL: TRIAX SHELL ENTRY SYSTEM: Intuitive Easy Entry SHELL TONGUE: Tongue/Weathershield CUFF MATERIAL: TRIAX CUFF PROFILE: WOMAN REPLACEABLE SOLES: PU ZEPPA MATERIAL: PP FOOTBED: Comfort Fit Farba: modrá - biela Technológia: Easy Throat Entry, High Traction Soles, Triax - Ultra Lightweight High Density Polymér, Weather Shield, Women's Specific Cuff Flex index: 55 Pracky: 4 alu (hliníkové) Opasok na suchý zips: 30 mm Forma: 103 mm Vnútorná topánka: Comfort Fit Easy Throat Entry = Ľahký vstup a výstup Špeciálne navrhnutá vstupná časť lyžiarskej topánky za účelom ľahkého vstupu do topánky a tiež vyzutia. High Traction Soles Vysoká priľnavosť podrážky lyžiarskej topánky umožní najlepšiu možnú trakciu pre pešiu cestu na rôznom druhu povrchu, pri ceste k autu, na občerstvenie, WC a pod. Triax - Ultra Lightweight High Density Polymér Ultraľahký polymér s vysokou hustotou. Nový ppokročilý polypropylén použitý na skelete a manžete lyžiarske topánky poskytuje 25% zníženie hmotnosti v porovnaní s akoukoľvek inou vysoko výkonou alebo závodnou topánkou na trhu. TRIAX má viac konzistentné správanie v širokom rozsahu teplôt, vonkajšia teplota teda toľko neovplyvňuje zmeny tvrdosti skeletu ako je to pri iných lacnejších materiáloch. Weather Shield Vodotesnosť Nový systém prekrytia integrovaný do škrupiny lyžiarok poskytuje kompletné vodotesné funkcie. A ako všetci vieme, suché nohy sú príjemné a pohodlné nohy! Women´s Specific Cuff Špeciálne pre dámy tvarovaný komín lyžiarske topánky vyhovujúce lepšie anatómii dámskeho lýtka. Komín je nižší, širší, zameraný na komfort a výkon. Veľkosti: 24,5 a 25,5 (MP = dĺžka chodila v cm). Cena za 1 pár nové nepoužité so zárukou 99,- € (Pôvodná cena: 188 €) Môžem aj priviesť na Slovensko (Holíč, Skalica a blízke okolie) alebo poslať. tel.:
Lyžiarske nohavice - Horsefeathhers, veľkosť S,  zľava
Mám na predaj kvalitné, značkové pánske, chlapčenské lyžiarske nohavice. Značka - HORSEFEATHHERS Custom Clothing Since 1989 . Veľkosť S. Nohavice určené na snowboarding a lyžovanie. Pre istotu som ich zmerala. Dlhé sú 104 cm. Majú hore veľké vačky na zips a ešte aj na nohách po boku sú veliké vačky. Dole na bokoch je cvok. Ak si ho rozopnete, látka sa roztvorí, tak sa dajú na lyžiarku nohavice dať. Dĺžka od rozkroku dole je 74 cm. Pod oteplovačkami dole na spodku je tam nepremokavá látka. Je fotka pridaná, tam to môžete vidieť. Na štítku - ULTRATECH 10 K, vodoodolnosť : 10.000 mm. Lyžiarske nohavice sú kvalitné, boli len 2 x oblečené. A aj to sa v nich nelyžovalo. Sú doslova ako nové. Cena je vo veľkej zľave, boli dosť drahé. Stáli vyše 100 eur. Poštovné a balné je 4 eur platba vopred na účet. Prosím píšte na e - mail.
dámske NORDICA SPEEDMACHINE 100 W, performance fit
Použité dámske lyžiarky NORDICA SPEEDMACHINE 100 W, flex 100-90, performance fit, power strap 360, canting, servo lock, BLACK . Môžem ich poslať kuriérom na dobierku do 24 hodín (+5 €). Kliknite na moje meno pod inzerátom a prezrite celú moju ponuku. LK_0328 Vonkajší skelet v mm / vnútorná dĺžka v cm (Mondo): 275 (23cm-23.5cm); EU 36-37 , iné veľkosti na vyžiadanie. Pôvodná cena : 349 €. Nordica Speedmachine 100 Športové lyžiarske topánky Nordica Speedmachine 100. Profesionálne topánky vyznačujúce sa najmodernejšou konštrukciou a precíznymi vlastnosťami. Tieto lyžiarky kombinujú parametre rýdzo športových typov s vlastnosťami, ktorými sa vyznačujú skôr modely rekreačné. Ideálna voľba, ak hľadáte športovú topánku, ale nechcete strácať na komforte. Speedmachine 100 ponúka všetko čo v tejto kategórii budete potrebovať. Flex: 100 HIGH TRACTION SOLES Topánky poskytujú najlepšiu možnú podporu pre chôdzu či už po dedine, k vlaku alebo proste len na cestu okolo chaty. PRIMALOFT LINER Táto tepelná izolácia je prvýkrát použitá v pánskej rade NRGy a NXT pre zabezpečenie lepšieho tepelného komfortu. Novinka v dámskych radoch! Materiál používaný pre svoje výborné tepelno-izolačné vlastnosti a dobrú vodoodpudivosť. Je veľmi ľahký, príjemný a zabraňuje prenikaniu vody. Predovšetkým ale veľmi dobre drží teplo. Navrhnuté pre funkciu a vytvorené pre pohodlie. STRAP 35mm 35mm široké pútko, ktoré vytvára dokonalú súhru medzi hornou a manžetou a vložkou. TRI-FIT TECHNOLOGY Tri-Fit technológia je ďalšia úroveň v skutočnej personalizácii lyžiarskej topánky. Svojím zameraním na skelet, vnútornú topánku a kľúčový hardvérový komponent, sme boli schopní vytvoriť ľahko použiteľnú technológiu, ktorá hladko a pohodlne spája nohu s vložkou a plášťom. Kľúčom k tejto technológii je náš Infrared Shell. Vykurovacie teleso sa používa v spojení s Custom Cork Liner. Tieto dve technológie umožňujú 100% prispôsobenie vnútornej topánky a vonkajšej topánky, a to práve v oblastiach, kde je potreba dosiahnutia dokonalého spojenia lyžiarskej topánky. WHEATER SHIELD Nový systém integrovaný do plášťa poskytuje kompletné vodotesné funkcie, aby sa zabránilo preniknutiu vody do topánky. A ako všetci vieme, suché nohy sú teplé a pohodlné nohy!
Lyžiarske topánky NORDICA
Predám lyžiarske topánky NORDICA Sport Machine. Veľkosť 25-25,5. Topánky vákuovo formovateľné. Flex index 80-90. Dĺžka podrážky 295mm. K lyžiarkam je vak. Bonus - lyžiarske rukavice.
MAIER DAMMKARSkydiver20k/20k PC:249,95EUR Lyžiarske Nohavice
Predám zánovné Dámske Lyžiarske Nohavice MAIER DAMMKAR Skydiver č.36 Pôvodná cena:249,95EUR Vodný stĺpec 20.000mm Priedušnosť 20.000g/m2/24hodín Monochromatický vzhľad týchto technických lyžiarskych nohavíc prichádza s prekvapujúcou podrobnosťou Jednoduchý a štruktúrovaný vzhľad bol do tkaniny hladko zapletený. Tieto ženské lyžiarske nohavice sú vysoko priedušné vďaka mTEX 20 000 a sú vybavené čalúnením PrimaLoft® a sofistikovaným neoprénovým vložením v páse. Technické lyžiarske nohavice pre zjazdovky mTEX 20 000 ochrana proti vode, nepremokavé, priedušné Inovačný pásový prvok s integrovanou neoprénovou vložkou Ochrana okrajov s dvojvrstvovou vonkajšou textíliou Teplá, technická izolácia PrimaLoft® Materiál: 100% polyester Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) Cenu si môžete overiť v priloženom linku: