bazár, predaj, inzercia, predám

Predám zrkadlovu skrinku

Kategória: Kúpeľne

Predám čisto novú zrkadlovu skrinku Cersanit z vrchným otváraním
Predám zrkadlovu skrinku
Podobné inzeráty
Predáme zrkadlovú závesnú skrinku KOLO NOVA PRO
Predáme zrkadlovú závesnú skrinku KOLO NOVA PRO. 50x85x17.6cm Volajte na: Skladom: 2ks
PELIPAL 045,3-dielnu závesnú kúpeľňovú drevenú zrkadlovú skr
Predám PELIPAL 045,3-dielnu závesnú kúpeľňovú drevenú zrkadlovú skrinku bielej farby s LED osvetlenim a zasuvkovypinac. Je to v podstate novy kus len vybaleny,kupovany v rakusku pred 3 mesiacmi. V top stave a nikdy nebol pouzity. Mne nevyhovuju rozmery. Prepocital som sa.To je dovod predaja inak by som si ho nechal. Rozmery: s80cm x v70cm x h16cm. Cena 140 euro len osobny odber.
Nábytok do kúpeľne značky Livarno living
Predám nový, nepoužívaný nábytok do kúpeľne značky Livarno living. Nábytok obsahuje skrinku pod umývadlo, zrkadlovú skrinku nad umývadlo a dlhú skrinku. Predám komplet alebo po častiach. Cena komplet: 150€ Cena skrinky pod umývadlo: 60€ Cena zrkadlovej skrinky: 60€ Cena dlhej skrinky: 60€ Preferujem osobný odber, ale viem poslať aj na dobierku.
Zrkadlová skrinka s osvetlením Keramia Pro
Predám zrkadlovú skrinku s osvetlením Keramia Pro 80x65 cm biela KERAMIAG80 Vo veľmi zachovalom stave. Pôvodná cena 214€
Zrkadlová skrinka CONCEPT
Predám novú zrkadlovú skrinku CONCEPT s osvetlením farby biela breza, rozmer 58x14x84 vhodnú do kúpeľne. Nepoužitá - nezabudovaná.
Zrkadlovka skrinka 130 s LED osvetlením
Predám zrkadlovu skrinku značky DREJA MAX_30 úplne nová ešte nerozbalena šírka 130 x80x10, farba biela lesk. Pôvodná cena 800€