bazár, predaj, inzercia, predám

Predáme 3-izb.luxusný byt s terasou na Kolibe (Tupého ul.) s

Kategória: Byty



Ponúkame na predaj 3-izbový luxusný byt na Kolibe (Tupého ul.) s dvomi terasami a krásnym výhľadom na mesto, 2x dvojgarážou a vlastným kúrením.

Byt je dispozične riešený vstupnou chodbou, walk in šatníkom, 2x WC, priestranou kúpeľňou s vaňou aj sprchovým kútom, dvojumývadlom, úložným priestorom, 2x samostatnými spálňami s terasou (rodičovská a detská), kuchyňou, jedálňou, preslnenou obývačkou so vstupom na terasu so záhradným sedením a výhľadom na mesto.

Byt bol kolaudovaný v roku 2008 (14 ročná tehhlová zateplená stavba), kde sú na prízemí garáže. K tomuto bytu patrí murovaná pivnica (3,78 m2) a dve samostatné dvojgaráže spolu pre 4 osobné autá s dvomi bránami na ďiaľkové ovládanie. Objekt, kde sa byt nachádza je oplotený, je tu detské ihrisko, záhrady a je udržiavaný.

Náklady na bývanie sú: plyn 40,-Eur, Eleketrika 35,-Eur, správcovské poplatky 110,-Eur (voda, údržba a upratovanie a osvetlenie spoločných priestorov, výťah, fond opáv...). Byt má vlastné kúrenie (podlahové), čo podstatne znižuje celkové náklady na bývanie.

V byte môže zostať nábytok (na fotkách) v prípade záujmu je tento v cene. Byt je kúpou voľný a je možnosť odpočítať DPH (pre platcu DPH), taktiež financovať prostredníctvom HPÚ.

Rada Vám odpoviem na ďalšie otázky, kontaktná osoba: Lucia Weber 02/4444 2222, počas pracovných dní, alebo na mail kedykoľvek: weber@ Inzerát je aktuálny do zmazania.
Predáme 3-izb.luxusný byt s terasou na Kolibe (Tupého ul.) s
Podobné inzeráty
INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky
INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 1 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 2 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 3 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 4 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 5 Ďalšia INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 6 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 7 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 8 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 9 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 10 Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt vo výmere 87,46 m2 v okresnom meste Levice v lokalite Perecká ul. Jedná sa o veľkometrážny 3 izbový byt v zateplenom bytovom dome s dvoma výťahmi - nákladným a osobným. Má balkon a patrí k nemu i pivnica. Je po rekonštrukcii ako sú plastové okná, stierky a maľovky, murované bytové jadrá, laminátové podlahy v kombinácii s obkladom a dlažbou, nové vchodové dvere a nové interiérové dvere. Aktuálne je prerobený na 2 bytové jednotky: - dvojgarsonka a - jednoizbový byt V oboch sú podnájomníci a byty sú nepretržite prenajaté. Do oboch bytov sa dostanete cez uzatvárateľnú chodbičku. Tam nájdeme vstupné dvere do 3 bytov. Každý z nich - dvojgarsonka aj jednoizbový byt majú samostatné vstupy. Naľavo sa nachádza veľkometrážny jednoizbový byt, ktorý je dispozične riešený nasledovne: - vchádzame do chodby. Po ľavej strane je šatník. Oproti sú dvere vedúce do naozaj veľkej - priestrannej izby, tá disponuje aj výstupom na balkon. Pred nami je dalšia chodbička, tam nájdeme bytové jadro, kúpeľňu a samostatné wc. Napravo vedľa bytového jadra prechádzame do kuchyne, ktorá sa nachádza na konci bytu. Stredný byt je prerobený na kvázi dvojgarsonku. Vstupujeme cez dalšie vchodové dvere do chodby. Po pravej strane je kúpeľňa a samostatné wc. Pred nami je izba s kuchyňou a naľavo naozaj veľká, priestranná spálňa. Byt je možné využívať ako investíciu s možnosťou ďalšieho prenájmu - predáva sa zariadený alebo prepojiť ho a vytvoriť tak veľké dvojgenerečné bývanie. Nachádza sa v lokalite plnej zelene, kde je dobrá možnosť parkovania v celom okolí bytového domu, napešo je k dostupnosti pošta, potraviny, jasličky, materské školy, niekoľko základných škôl, zastávka MHD, detské ihriská... Ak sa rozhodnete pre kúpu tejto nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, radi a bezplatne Vám pomôžeme s komplexnými službami finančného sprostredkovateľa. V prípade, žé Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na tel.čísle: a dohodnite si obhliadku ešte dnes...
4 izbový, zariadený byt (2 x parking) BA III, Tupého ul.
Popis lokality 4 izbový byt o výmere 111 m2 sa nachádza v novšom bytovom dome Vinohradis na Tupeho ul. Pôdorys bytu je v priloženom dokumente ponuky. Popis nehnuteľnosti Priestranný, svetlý 4 izbový byt na Tupého ul. v bytovom dome Vinohradis je plne zariadený a vybavený elektrospotrebičmi. Byt má obývaciu izbu spojenú s kuchynskou časťou, kde je aj komora. Byt má 2 kúpeľne. Balkón má 4,6 m2. Klimatizácia v 2 izbách plne zabezpečuje tepelnú pohodu. K bytu patria 2 garážové stojiská v suteréne bytového domu Cena: 1.300 Eur/mesiac + 200 Eur energie Kaucia: 2.000.-€
Prenájom 2-izbového bytu 90m2, Koliba Tupého + bazén, sauna
Ponúkam na prenájom, dvojizbový byt na Kolibe. Byt sa nachádza na Tupého ulici, má 90m2 + 2 terasy. + vnútorné garážové státie. Byt je zariadený, slenečný, a v peknom a bezpečnom prostredí. Terasa ma výhľad na mesto. K bytu je možnosť navštíviť bazén a saunu v areáli dostupnú pre obyvateľov komplexu. Cena: 1000€ + energie. Ak máte záujem o obhliadku bytu, zavolajte kedykoľvek na číslo: Byt na prenájom Bratislava, dvojizbový byt Bratislava prenájom bytu Bratislava Prenájom bytu Koliba, Dvojizbový byt na prenájom koliba, Koliba prenájom bytu.
Prenájom novozrekonštruovaného 2-izbového bytu v Hlohovci
Ostatné Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - [9.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 1 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 2 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 3 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 4 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 5 Ďalšia Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 6 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 7 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 8 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 9 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 10 Ponúkam na dlhodobý prenájom moderný, zariadený, kompletne zrekonštruovaný 2-izbový byt v Hlohovci na Koperníkovej ulici. Byt sa nachádza v kľudnej lokalite blízko centra mesta, v zateplenom bytovom dome na vyvýšenom prízemí a pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby, spálne, kuchyne, kúpeľne a samostatného WC. Súčasťou bytu je uzamykateľná pivnica. Cena mesačného nájmu je 650€ komplet. V cene je zahrnutý internet s TV Magio a energie. Pri nástupe sa platí jeden vratný depozit vo výške nájmu. Max. 2 osoby, bez zvierat. VOĽNÝ OD: august RK prosím nevolať! Kontakt:
NADŠTANDARDNÝ KRÁSNY 2 IZB. BYT V NOVOSTAVBE NA TUPÉHO
Realitná kancelária HOME Real ponúka na prenájom nadštandardný krásny 2 izb. byt v novostavbe Bella Vita Residence. Bytový komplex je situovaný v mestskej časti Nové Mesto v katastrálnom území Vinohrady, časť Briežky-Roličky, nachádza sa na rozhraní Sliačskej a Tupého ulici. Priestranný slnečný byt o rozlohe 63 m2 + 2x balkón / 3 m2 a 4,5 m2 / sa nachádza na 1.p./4.p. s výťahom. K bytu prislúcha aj pivnica. Prenajíma sa kompletne zariadený novým nábytkom s množstvom úložného priestoru. Vstupná chodba vybavená vstavanými skriňami, kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta s umývadlom. Obývacia izba je prepojená s kuchyňou a jedálenskou časťou. Moderná kuchynská linka je kompletne vybavená spotrebičmi vrátane umývačky riadu. V obývačke dominuje veľká pohodlná sedacia súprava. Spálňa je vybavená manželskou posteľou a skriňami na mieru. Z oboch izieb je vstup na balkón. Lokalita poskytuje pokojné bývanie v blízkosti lesa, spĺňa všetky atribúty pre aktívnych mestských ľudí, oddych v blízkej prírode, kompletnú občiansku vybavenosť s dobrou dostupnosťou do centra. V cene nájmu je internet bez KTV. K bytu je možné si prenajať parkovacie miesto v garáži pod bytovým domom. Byt je k dispozícii od 1.9.2023, vhodný pre 1 - 2 osoby. Cena : 800,- Eur/mes. + 150,- energie + 50,- Eur parkovacie miesto. Pri podpise zmluvy sa hradí nájom 1000,- Eur + depozit 1000,- Eur a provízia pre RK. Tešíme sa na Vás pri obhliadke. Kontakt : Poschodie: 1 Počet poschodí: 4 Počet izieb: 2 Dodatok k cene: , +energie Obytná plocha: 63m² Celková rozloha: 70m² Úžitková plocha: 63m² Vlastníctvo: osobné Internet: optika Kúpeľňa: vaňa Vykurovanie: spoločné – vlastná kotolňa Balkón: áno - 2 Garáž: áno - 1 auto Výťah: áno Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Orientácia: juhozápadná
4 (5) izbový strešný holobyt s terasami, garážou na Kolibe
Ponúkame na predaj priestranný 4 (5) izbový strešný byt nachádzajúci sa na Kolibe, na ul Tupého, na skok od absolútneho centra Bratislavy. Jeho hlavnou doménou (okrem ponúkaného priestoru) je panoramatický výhľad na celú Bratislavu. Rozloha 158 m2, dve kúpeľne a miestnosť na relax zabezpečujú maximálny komfort bývania, ktorý je doplnený o rozlohu terasy - 171 m2 vrátane dvoch zimných záhrad a s možnosťou umiestnenia bazéna v jednej časti terasy. Byt sa predáva v stave holobytu. Prístup do priestorov je bezbarierový. Vstup do výťahu je oproti vchodovým dverám. Je tu podlahové kúrenie pomocou vlastného plynového kotla, s priestorovým termostatom, veľkoplošné okenné výplne od stropu po podlahu s vonkajšími žalúziami. V suteréne domu je k dispozícii vlastná garáž a pivnica, pred domom dve vlastné parkovacie miesta. K dispozícii máme 3D virtuálnu prehliadku zariadeného bytu, ktorú Vám môžeme zaslať na e-mail, aby ste si uskutočnili obhliadku z pohodlia Vášho domova. Zastrešujeme celý proces kúpy nehnuteľnosti, vrátane zabezpečenia financovania nehnuteľnosti, zrýchlených prevodov, autorizácie kúpnopredajných zmlúv, zabezpečenia termínov u znalcov, ako aj prepisy energií u dodávateľov - tým garantujeme bezstarostnosť obchodu. Cena dohodou. V cene za nehnuteľnosť budú zahrnuté všetky poplatky za prípravu zmlúv, poplatky na katastri, poplatky u notárov za overenie podpisov. Zabezpečujeme rovnako aj úpravu nehnuteľnosti v zmysle vizualizácie a nacenenie týchto prác, resp. zabezpečíme vyhotovenie novej vizualizácie na základe Vášho vkusu. V prípade potreby, vyriešime za vás všetky procesy okolo poskytnutia hypotekárneho úveru na kúpu nehnuteľností. Ďalšie informácie Vám radi poskytneme na tel. č. . Obhliadky sú možné na základe predchádzajúcej dohody aj koncom týždňa.