bazár, predaj, inzercia, predám

Predáme panlux s os-60/b 18kusov

Kategória: Svietidlá, Lampy

Prisadené nástenné alebo stropné svietidlo s pohybovým senzorom. PIR senzor reaguje na slabé infračervené žiarenie vychádzajúce z ľudského tela. Ak sa osoba pohybuje v dosahu senzora, svetlo sa rozsvieti. Po opustení oblasti snímania sa svetlo automaticky vypne.

Maximálny dosah senzora: 7m.
Funguje aj s úspornými žiarovkami.
Žiarovka nie je súčasťou balenia.

Stav: použité ale v stave ako nové

cena 9€/ks, počet 18ks Dohoda možná. Preferujeme predaj celého množstva.
Predáme panlux s os-60/b  18kusov
Podobné inzeráty
LED reflektor Panlux LM54300008
Predam uz nevyuzity reflektor s vykonom 30W Popis: Moderní ultra tenký design Spolehlivé SMD čipy Žádný LED driver Žádné rušení radiové frekvence Vysoká svítivost Kabel 1,5m zakončený vidlicí -- Značka LEDMED představuje moderní LED osvětlení za rozumnou cenu při udržení dobrého poměru cena/kvalita. Jejím cílem je nabízet na trhu taková LED svítidla, aby si je mohl dovolit opravdu každý. V jejím sortimentu najdete svítidla do interiéru, exteriéru, světelné zdroje a doplňky.
kazetove svetla
predame za vasu cenu zanovne trubicove kazetove svetla 60ks
Priemyselne lampy 125cm
Predáme staršie lampy 125cm vrátane trubíc. Mame 20ks.Cena 5€|ks.
Stolová LED lampa
Predáme stolové lampy(FARO), zdroj LED 3W, 220V, výška 480mm, 3000k, modrá. Lampy sú používané 1 mesiac- stav ako nový, bez poškodenia. Vďaka flexibilnému krku je možné nasmerovať lampičku podľa potreby. Cena 6€ kus - k dispozícii 31ks.
Svietidlo do kúpeľne
Dobrý deň, predáme úplne nové svietidlo do kúpeľne - ešte nerozbalené. Dostali sme dve isté. Cena v Hornbachu je 53,90,- a predávame ho za 30,- Eur. Pridáme k nemu aj bločik, tak tam je 2 roky záruka. Rovnaké máme doma nainštalované, čiže si ho viete pozrieť. Svetlo Vám osvetlí celú kúpeľňu - netreba tam mať žiadne iné dodatočné svetlá. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte. Tu je aj odkaz na svetlo:
Interiérová trojlampa - stropné svietidlo do kuchyne červené
Predáme trojité svietidlo / lampa / luster do kuchyne. Je používané, neprasknuté, zachované, hodné ďalšieho využitia. Nahradili sme ho iným dizajnom. Súčasťou sú tri klasické sviečkové žiarovky. Je to ten typ lampy, ktorú si viete upraviť na dĺžku jednotlivých troch skiel so žiarovkami. My pre nízke stropy, sme mali lampu stiahnutú. V prípade potreby je možné vyše 20 CM kábel vytiahnuť. Pre každé sklo osobitne, alebo rovnako. Zapája sa klasicky L N a uzemňovák. Zapojenie je jednoduché. Dôležité - podmienky: * kontakt prosím len písomne. * Platba prosím vopred s poštovným pre sklo - 4 eur * Ideálne osobný odber, na dobierku neposielam * Prosím pozrite ďalšie inzeráty. Viac kníh = jedno poštovné.