bazár, predaj, inzercia, predám

Predavačka/Barmanka

Kategória: Pohostinstvá a ubytovanie

Spoločnosť L.A.R. TRANSPORT S.R.O, prijme do pracovného pomeru predavačka do buffet jedáleň FRESH UTD prevádzku v Mlynska dolina
Pracovná doba kratky dlhy tizden
Podmienky na prijatie platný zdravotný preukaz na prácu s potravinami
V prípade záujmu životopisy posielať na email: stvbuffet@
Predavačka/Barmanka
Podobné inzeráty
Barman / barmanka
Do našej zabehnutej prevádzky Hájovňa u Hoffera hľadáme človeka na pozíciu barman / barmanka. Náplň práce: príprava a podávanie káv, limonád, alko aj nealko nápojov, udržiavanie poriadku a čistoty na pracovisku, dohľad nad chodom baru. Pracovná doba od 10:00 do 15:00. Práca v týždni aj cez víkendy, vhodná pre mamičky, aj pre študentov (od 18 rokov). Plat 6€/hod netto, po zaškolení. Strava aj pitný režim plne hradené zamestnávateľom + zamestnanecké zľavy. V prípade záujmu neváhajte kontaktovať pani prevádzkarku na tel. čísle .
Barmanka
Prijmeme šikovné barmanky do novootvoreného baru v Košiciach. Ponúkame prácu na trvalý pracovný pomer. Možnosť kariérneho rastu. Očakávame samostatnosť, skúsenosť, zodpovednosť, poriadkumilovnosť, komunikatívnosť, flexibilitu a chuť pracovať. Podmienka: zdravotný preukaz a osvedčenie o odbornej spôsobilosti pre prácu s potravinami – je možné urobiť aj po nástupe do zamestnania, alebo vyučený v odbore. Životopis zašlite na mpopi@
Barmanka - Stály dohľad herne
Náplň práce: - oboznamovanie zákazníkov s pravidlami hier, - manipulácia s peňažnou hotovosťou, - obsluha zákazníkov herne, - práca aj v nočných hodinách - príprava nápojov a upratovanie, Zamestnanecké výhody, benefity: - Mzda na účte vždy do 15 dňa v mesiaci, - Hod. mzda sa začína na 4,690€ hod. / brutto - Stravné lístky v hodnote 5,48 €, Príplatok za prácu: v noci, sviatky 100%, sobota 50%, nedeľa 100%, nadčas, - Finančné osobné prémie/ ohodnotenie od 0€ do 500€ za splnené plány, - Práca v mladom kolektíve -práca na TPP na dobu určitú, - Každý rok darček k narodeninám a meninám, - Káva, čaj, post mix, každý deň počas pracovnej smeny zadarmo, Platové podmienky a bližšie informácie pri osobnom pohovore. Zasielajte životopis spolu s fotografiou na email: Kontaktovať budeme len vybraných uchádzačov vzhľadom na veľké počty životopisov. Zaslaním životopisu súhlasím so správou, spracovaním a uchovaním mojich osobných údajov. Poskytnutie údajov je dobrovoľné a bez dôsledkov tým, že tieto údaje môžu byť spracované pre účely databázy uchádzačov o zamestnanie v zmysle zák. č. 428/2002 o ochrane osobných údajov. Súhlas je daný na dobu neurčitú a podľa §20 odst.23 cit zákona je ho možné kedykoľvek písomne odvolať.
Čašníčka/Barmanka Dubnica nad Vahom.
Do nášho tímu hľadáme zodpovedného čašníka alebo čašníčku s chuťou pracovať. Vyžadujeme pracovitosť, dochvíľnosť, príjemné vystupovanie, dodržiavanie čistoty na prevádzke, samostatnosť. Náplň práce: obsluha zákazníkov, práca s ekasou -Pracuje sa formou krátky/dlhý týždeň, prípadne podľa dohody. -nástup aj bez skúsenosti -Nástup ihned -Nástupný Bonus 100€ pri nástupe ihned.
Kuchár-Pizziar, Čašníčka-barmanka
Do reštaurácie v Záhorskej Bystrici hľadáme ala carte kuchára-pizziara a čašníčku-barmanku. Otváracia doba je pondelok-piatok 11-22:00 hod. Víkendy máme zatvorené. Plat dohodou.
Barmanka čašníčka
Do zabehnutého pubu Riders Pub na Južnej triede 48 v Košiciach príjmeme do tpp barmanku -čašníčku s praxou Hľadáme zodpovednú samostatnú, šikovnú ,milú, komunikatívnu kolegyňu s praxou v obore. Pracovnú naplň zahŕňajú: bežná prevádzka pivárne, príprava kávy,nápojov, čapovanie piva, obsluha zakaznikov,udržiavanie poriadku na prevádzke, rôzne podujatia, koncerty, večierky. Otváracia doba po-pia 11,00-23.00 so ne 14.00-23.00,pracuje sa krátky dlhy týždeň. Finančné ohodnotenie: 5€ v čistom+ strava+benefity V prípade záujmu pošli svoj životopis na:feshisro@ alebo Viac info na .