bazár, predaj, inzercia, predám

Predávam chameleóna jemenského s teráriom a vybavenie

Kategória: Terárijné zvieratá

Predávam chameleona jemenského spolu aj s terariom a celým vybavením . Vybavenie- lampa výhrevná, lampa na svietenie, druhá vyhrevná lampa, calcium, teplomer,vlhkomer, komplet vnútorné vybavenie aj s rastlinami, substrát pre chameleona, pinzeta na cvrčkov. Chameleona predávame z dôvodu nevhodného darčeku. Chameleón ma jeden rok. V prípade záujmu mi volajte. Cena za komplet všetko 200€. Dohoda možná.
Chameleón terárium komplet vybavenie
Predávam chameleóna jemenského s teráriom a vybavenie
Podobné inzeráty
Chameleón Jemenský s teráriom Reptiplanet
Predám mladého chameleóna jemenského s teráriom Reptiplanet. Terárium je kompletne zariadené s dvoma svetlami. Rozmery terária: 60x45x45 cm Chameleón je starý 6 týždňov, je rozkŕmený a samostatný.
kúpim chameleóna
Kúpim samičku chameleóna jemenského :) prosím, písať mail.
PREDAJ CHAMELEÓNA S VYBAVENÍM
Cenník Chameleon(chlapec 2roky)-27€ Terarium-83€(samotne) Fontana-14€ Lampy s krytom(ohrievacia,denná)-12€ Nadoba na potravu chameleona-4€ Kalciovy prášok pre chameleona-1€ Manualny rosič-1€ Lokalita:Nitra (doprava neni možná)(neda sa poslat kurierom lebo je to moc velké). Ak máte zaujem napíšte na gmail: lontincarno@ v správe vám upresniť lokalitu a ine...
Terárium pre chameleóna + príslušenstvo.
Predám terárium domácej poctivej výroby pre chameleóna. K nemu pridám rastliny a nejaké to zariadenie pre začiatok, UVBčková žiarovka kompakt kúpená 3 mesiace dozadu (zo 2 este vydrží), zadná stena na ňom ostáva. Má bočné dvierka/vetranie. Rozmery sú 50×45×80, dostatočné aj pre dospelého chameleona, takže terarko už nebudete musieť meniť.
Africke slimáky s terariom
Predám dva africke slimaky aj s terariom, nie su príbuzné druhy, nerozmnozujú sa. Kompletne s terariom.
Chameleón jemenský s komplet vybavením
Posuniem novému majiteľovi komplet zariadené terárium o rozmeroch 90x60x45cm. Obsahuje živé kvety, automatický rosiaci systém, teplomer/vlhkomer, výhrevné, denné a ultrafialové svetlo a inteligentnú zásuvku. Zpredu výklopné zamykacie dvierka, z oboch strán+vrch je sieťovina. Spolu s terárkom hľadá nový domov aj jeho obyvateľka, 1,5 ročná samička chameleóna jemenského. Pridám aj potrebné potravinové doplnky - vápnik, peľ (aj s elektrickým mlynčekom), multivitamín a vitamín A. Cena: 350€