bazár, predaj, inzercia, predám

Predavam kryštále hocijakého druhu

Kategória: Zberateľstvo

Predavam kryštále ako amethyst,citrín,ruženín.su to naramky,nahrdelniky a čisto kameňe naramky:najmenšie:1€ stredné:3€ veľké:4.50€
Nahrdelníky oby dva za kus:5.50€
A kameňe kus:2.90€ okrem tichto:lapis lazuli,veľký amethyst a malachit tie stoja za kus:9.99€
Možný je osobný odber alebo cez poštu (ak cez poštu tak plus poštovné)
Predavam kryštále hocijakého druhu
Podobné inzeráty
kupim geodu -druzu-ponuknite na druhu nezalezi
kupim geodu -druzu vysoku cca 60 - 70 cm,nezalezi na druhu.ponuknite na mail ludvik.3@ ,uvedte cenu,vysku,vahu a pridajte fotku a kontakt tel.na vas..ozvem sa.
Harry Potter prútik - originál jediný svojho druhu
Predávam handmade prútik s Harry Potter motívom. Tento prútik je vyrábaný ručne a je jedinečný. Je vhodný pre fanúšikov Harryho Pottera, ktorí chcú vlastniť originálny a jedinečný prútik. Osobný odber alebo + poštovné
Stare ruske hodinky 3 ks v chodu Rezervovane
Predam:Stare ruske vojenske hodinky SSSR v chodu. 1.Hodinky veriteľa tanku.Svietia vo tme,kovovy naramok. 2.Hodinky v chodu,presnost som neskusal,predavam bez zaruky kvoli stari.. 3.Hodinky v chodu,presnost som neskusal,predavam bez zaruky kvoli stari.. Cena za 3 ks 35 euro.Predavam len spolu. Na dobierku neposielam. Osobny odber alebo platba predom na moj ucet.Obratom posielam cez zasielkovnu(packetu).Cena postovneho pre Slovensko-3,30 euro (do 5 kg),pre Česko-3,90 euro. Pozrite aj moje dalsie inzeraty-kliknete na moje meno.
Cedule, tabule, plechovky, uctenky - stare reklamne veci
Hladam ku kupe stare reklamne predmety, cedule, tabule, plechovky, stare uctenky , flase a pod., zo starych obchodov - pripadne kontakt na zberatelov tohto druhu, aj cele zbierky. Mam zaujem rozšíriť zbierku, ponuknite prosim.
Predám
Predám odznaky rôzneho druhu. Treba vidieť je ich cca 250. Dohodneme sa
Denik Práca z októbra 1989
zachovali stav ak by mal niekto zaujem čo sa dialo a písalo pred nežnou revoluciou,pozri šport,Slovan Bratislava hral druhu ligu.