bazár, predaj, inzercia, predám

PREDLŽOVANIE VLASOV, BRAZÍLSKY KERATÍN

Kategória: Zdravie a krása

Ponúkam predlžovanie a zahusťovanie vlasov,na ktoré som certifikovaná.
Najpoužívanejšie metódy keratín, microring a eurolock.


Predlžujem u seba (NM) doma, prípadne dá sa po dohode aj u Vás Piešťany, Nové Mesto nad Váhom

Cena za nadpojenie vlasov 60eur
Prerábka prameňov plus následne nadpojenie 90eur
Ceny sú uvedené za prácu do 100 prameňov bez vlasov!!
( nad 100ks prameňov po dohode)

Nadpojim aj Vami prinesené vlasy,prípadne vlasy objednám ( cena záleží od dĺžky a počtu prameňov) pracujem výhradne s kvalitnými ľudskými vlasmi s 2-3 ročnou životnosťou, podľa Vašej starostlivosti.

Som časovo flexibilna, predlžovanie je možné aj večer,prípadne cez víkendy po dohode.


Termín si viete dohodnúť
Tel
FB Simi Mimi
Insta _simi_beauty_

V ponuke aj brazílsky keratín
Ozdravenie vlasovej štruktúry
-narovnanie ,
-hydratuje
- vracia prirodzený vzhľad vlasov
Cena záleží od dĺžky a hustoty Vašich vlasov.
PREDLŽOVANIE VLASOV, BRAZÍLSKY KERATÍN
Podobné inzeráty
PREDLZOVANIE  a PREDAJ VLASOV
Mile zienky, ked chcete kvalitne vlasy a dobre odvedenu pracu a samozrejme sa zaujimate o cenu pre vas mam na vyber 3 typy vlasov: americke, ruske a europske - vsetky vlasy skladom, tj. ziadne cakanie, rychle terminy:} Odtiene: blond, blond platinum, stredne hneda, tmavo hneda a cierna! S ukoncenim na metody: mikro keratin, keratin, mikro ring a eurolok, minilok. PORADENSTVO po tel., whats app, viber, email-staci poslat foto vasich vlasov. INFO: FB: Predlzovanie vlasov Zilina Instagram: kde si mozete pozriet fotky, videa a ine info o mojej praci.
predlzovanie vlasov + mihalnic
Ponúkam predlžovanie vlasov metódou eurolock, microring, keratin. Predlžovanie sa koná v Bratislave, prípadne môžem prísť k Vám domov. Pramene mám v ponuke od blond po čierne. Predlžujem aj Vami zakúpené vlasy. Nadpajame aj trubičkovou metodou ktora je uplne TOP velmi setrna a nenici vobec vlasky Ponúkam predlžovanie mihalníc 3D,4D,5D,6D technikou. Pracujem v salonealebo u vas doma... dá sa dohodnúť aj na víkendoch :) Teším sa na Vás :)
Predlžovanie vlasov Nitra
Predlžovanie vlasov metódami : micro ring , nano ring, keratin , mikro keratin , tape in Vlasky si môžete priniesť , poprípade ukončenie vlasov prerobim na inú metódu predlzovania Bližšie info emailom alebo do SMS .
PREDLZOVANIE a PREDAJ VLASOV v Ziline
Predlzovanie a predaj vlasov na metody mini keratin, keratin, mikrolok, eurolok, pasky. Odtiene vlasov blond, hnede, cierne-hned skladom. Pre info a objednavky len volat.
Predlzovanie vlasov Bratislava
Ponukam profesionalne predlzovanie vlasov pomocou MICRORING, EUROLOK, KERATIN, TAPE Hair - pasky Microring, eurolok, tape-pasky cca 80€, podla poctu pramenov, alebo pasok. KERATIN od 100€ Blizsie info v sprave. Taktiez vykup vlasov nad 40cm. Cena dohodou. Nove a kvalitne vlasky si mozete zakupit aj u mna. Cena zalezi od farby a dlzky. Rada poradim ;) Insta: tvojenovevlasy Mobil:
Cop príčesok zo 100% pravých ľudských vlasov tmavo hnedý
Rovný clip in cop, príčesok v extra dĺžke 60 cm z pravých ľudských vlasov v kvalite remy. Vhodný na každodenné nosenie. Typ predĺženia: clip in cop / príčesok Typ vlasov: 100% pravé ľudské vlasy európskeho typu, REMY kvalita Štruktúra: rovná, dĺžka: 60cm Tepelné úpravy: áno Chemické úpravy: áno ( zosvetľovanie a odfarbovanie – nie ) Jednoduchá aplikácia, perfektné výsledky - predĺženie vlasov počas 2 minút! Vlasy európskeho typu sú vysoko kvalitné a hebké na dotyk. Označenie remy znamená, že vlasy sú strihané v smere rastu, preto je u nich obmedzené nežiaduce chlpenie. Výhodou pravých vlasov je možnosť tepelných a chemických úprav, tzn. vlasy môžete fénovať, žehliť, kulmovať, farbiť a tónovať prelivy, ale neodporúčame odfarbovať či zosvetľovať. Táto metóda predĺženia vlasov je šetrná a neničí Vaše vlastné vlasy. Clip cop je pás vlasov, ktorý má na zadnej strane drobný hrebienok, ktorý sa zasunie do Vášho vlastného copu. V hornej časti copu je suchý zips pre pevnejšie uchytenie a pokračuje v bočný prameň vlasov, ktorým omotávate svoj vlastný cop. Nakoniec sa tento bočný prameň upevní kaderníckymi sponkami. Pre skutočne pevné uchytenie dbajte na to, aby bol cop z Vašich vlasov nepohyblivý, pokojne požite dve gumičky. Cop bol nosený, no udržiavaný podľa návodu. Dôvod predaja manželka zmenila farbu vlasov. Pôvodná cena 158 eur Vaša 20 Eur.