bazár, predaj, inzercia, predám

Predlžovanie vlasov : nasivanie , tape in, keratin ,…

Kategória: Zdravie a krása

Predlžujem vlasy rôznymi metódami :
Našívanie vlasov , tape in, keratin, micro keratin, micro ring , nano ring .
Cena práce cca 80€ za 100 prameňov .
Našívanie a tape in 50€
Vlasky predlžujem v Nitre , ale po dohode je možné prísť aj k Vám domov TT , HC .
Ak vlasky máte , môžete si ich priniesť , ak nemáte vlasky zabezpečím .
Ak Vás zaujíma bližšie info kontaktujte ma
Predlžovanie vlasov : nasivanie , tape in, keratin ,…
Podobné inzeráty
PREDLŽOVANIE VLASOV, BRAZÍLSKY KERATÍN
Ponúkam predlžovanie a zahusťovanie vlasov,na ktoré som certifikovaná. Najpoužívanejšie metódy keratín, microring a eurolock. Predlžujem u seba (NM) doma, prípadne dá sa po dohode aj u Vás Piešťany, Nové Mesto nad Váhom Cena za nadpojenie vlasov 60eur Prerábka prameňov plus následne nadpojenie 90eur Ceny sú uvedené za prácu do 100 prameňov bez vlasov!! ( nad 100ks prameňov po dohode) Nadpojim aj Vami prinesené vlasy,prípadne vlasy objednám ( cena záleží od dĺžky a počtu prameňov) pracujem výhradne s kvalitnými ľudskými vlasmi s 2-3 ročnou životnosťou, podľa Vašej starostlivosti. Som časovo flexibilna, predlžovanie je možné aj večer,prípadne cez víkendy po dohode. Termín si viete dohodnúť Tel FB Simi Mimi Insta _simi_beauty_ V ponuke aj brazílsky keratín Ozdravenie vlasovej štruktúry -narovnanie , -hydratuje - vracia prirodzený vzhľad vlasov Cena záleží od dĺžky a hustoty Vašich vlasov.
Predlzovanie vlasov Bratislava
Ponukam profesionalne predlzovanie vlasov pomocou MICRORING, EUROLOK, KERATIN, TAPE Hair - pasky Microring, eurolok, tape-pasky cca 80€, podla poctu pramenov, alebo pasok. KERATIN od 100€ Blizsie info v sprave. Taktiez vykup vlasov nad 40cm. Cena dohodou. Nove a kvalitne vlasky si mozete zakupit aj u mna. Cena zalezi od farby a dlzky. Rada poradim ;) Insta: tvojenovevlasy Mobil:
Predlžovanie vlasov Nitra
Predlžovanie vlasov metódami : micro ring , nano ring, keratin , mikro keratin , tape in Vlasky si môžete priniesť , poprípade ukončenie vlasov prerobim na inú metódu predlzovania Bližšie info emailom alebo do SMS .
PREDLZOVANIE  a PREDAJ VLASOV
Mile zienky, ked chcete kvalitne vlasy a dobre odvedenu pracu a samozrejme sa zaujimate o cenu pre vas mam na vyber 3 typy vlasov: americke, ruske a europske - vsetky vlasy skladom, tj. ziadne cakanie, rychle terminy:} Odtiene: blond, blond platinum, stredne hneda, tmavo hneda a cierna! S ukoncenim na metody: mikro keratin, keratin, mikro ring a eurolok, minilok. PORADENSTVO po tel., whats app, viber, email-staci poslat foto vasich vlasov. INFO: FB: Predlzovanie vlasov Zilina Instagram: kde si mozete pozriet fotky, videa a ine info o mojej praci.
predlzovanie vlasov + mihalnic
Ponúkam predlžovanie vlasov metódou eurolock, microring, keratin. Predlžovanie sa koná v Bratislave, prípadne môžem prísť k Vám domov. Pramene mám v ponuke od blond po čierne. Predlžujem aj Vami zakúpené vlasy. Nadpajame aj trubičkovou metodou ktora je uplne TOP velmi setrna a nenici vobec vlasky Ponúkam predlžovanie mihalníc 3D,4D,5D,6D technikou. Pracujem v salonealebo u vas doma... dá sa dohodnúť aj na víkendoch :) Teším sa na Vás :)
Predlžovanie vlasov
Moje meno je Miška predlžovaniu vlasov sa venujem 10 rokov. Používam techniky za tepla(keratin)aj za studena Tape in,microring,eurolocks. Ceny Len nadpoj bez vlasu 1xprameň 0,60 centov. 100prameňov-60 eur. Odpoj 100 prameňov-20euro Skeratínovanie prerábka spoja 30 euro. Čo sa týka vlasov a ceny záleží od počtu prameňov od dĺžky a farby. Objednanie a informácie preferujem telefonicky. Fb:Predlzovanie vlasov u Misky