bazár, predaj, inzercia, predám

Predpredaj novostavby dvojdomu v Žihárci

Kategória: Domy

Hľadáte tiché a súkromné bývanie pre Vašu rodinu?

Spoločnosť Allrisk Slovakia pre Vás pripravuje novostavbu tehlového rodinného domu, ktorý je súčasťou dvojdomu v tichej lokalite v obci Žihárec.

Dokončenie do stavu holodom, ktorý sa bude nachádzať na rovinatom pozemku o rozlohe 480 m2. Na pozemku o rozlohe 1450 m2 sa budú nachádzať 2 novostavby: 1x bungalov a 1x dvojdom.
S výstavbou dvojdomu sa začína v auguste 2022 s predpokladaným dokončením do termínu 30.06.2023.

Použité stavebné materiály:
• múry tehla Termobrik 300mm
• strecha - Fatrafol so spádovým polystyrénom, izolácia 400 mm
• fasádna farba – omietka (biela)
• okná plastové – 3 sklo, antracit
• vchodové dvere hliníkové a terasové dvere francúzske hliníkové
• predpríprava na vonkajšie žalúzie
• predpríprava na kamerový systém, alarm a elektrický vrátnik

Interiér domu:
• podlahy - podlahový poter pripravený na dlažby a plávajúce podlahy
• podlahové elektrické teplovodné kúrenie
• kompletné rozvody elektriny, vypínače a zásuvky
• príprava na možnosť pripojenia ďalších dátových sietí, napr. internet
• steny – omietka + biela maľovka základ 2x
• zásobník na teplú vodu kotol
• kompletné sadrokartóny
• príprava na krb

Exteriér domu:
• pozemok bude vyrovnaný so zemou zo základov
• terasa – betónová
• oplotenie pozemku

Ďalšie:
• pripojenie na siete – elektrika, voda, kanalizácia


Termín obhliadky si dohodnite na tel. č.: .

V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, sprostredkovanie vyhotovenia znaleckého posudku, vyhotovenie kúpnopredajných zmlúv, overovanie podpisov u notára a ďalšie poplatky spojené s návrhom na vklad na katastrálnom úrade.

Využite možnosť bezplatného poradenstva u našich finančných špecialistov, ktorí Vám zabezpečia bezstarostné financovanie vďaka najvýhodnejším HÚ.

Pozrite si tiež podobnú ponuku tu:
Predpredaj novostavby dvojdomu v Žihárci
Podobné inzeráty
Predpredaj novostavby bungalovu v Žihárci
Hľadáte tiché a súkromné bývanie pre Vašu rodinu? Spoločnosť Allrisk Slovakia pre Vás pripravuje novostavbu tehlového rodinného domu v tichej lokalite v obci Žihárec. Dokončenie do stavu holodom, ktorý sa bude nachádzať na rovinatom pozemku o rozlohe 590 m2. Na pozemku o rozlohe 1450 m2 sa budú nachádzať 2 novostavby: 1x bungalov a 1x dvojdom. S výstavbou bungalovu sa začína v auguste 2022 s predpokladaným dokončením do termínu 30.06.2023. Použité stavebné materiály: • múry tehla Termobrik 300mm • strecha - Fatrafol so spádovým polystyrénom, izolácia 400 mm • fasádna farba – omietka (biela) • okná plastové – 3 sklo, antracit • vchodové dvere hliníkové a terasové dvere francúzske hliníkové • predpríprava na vonkajšie žalúzie • predpríprava na kamerový systém, alarm a elektrický vrátnik Interiér domu: • podlahy - podlahový poter pripravený na dlažby a plávajúce podlahy • podlahové elektrické teplovodné kúrenie • kompletné rozvody elektriny, vypínače a zásuvky • v kúpeľni osadený záchod Geberit • zásobník na teplú vodu kotol • kompletné sadrokartóny • steny – omietka + biela maľovka základ 2x • príprava na možnosť pripojenia ďalších dátových sietí, napr. internet • príprava na krb Exteriér domu: • pozemok bude vyrovnaný so zemou zo základov • terasa – betónová • oplotenie pozemku Ďalšie: • pripojenie na siete – elektrika, voda, kanalizácia Termín obhliadky si dohodnite na tel. č.: . V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, sprostredkovanie vyhotovenia znaleckého posudku, vyhotovenie kúpnopredajných zmlúv, overovanie podpisov u notára a ďalšie poplatky spojené s návrhom na vklad na katastrálnom úrade. Využite možnosť bezplatného poradenstva u našich finančných špecialistov, ktorí Vám zabezpečia bezstarostné financovanie vďaka najvýhodnejším HÚ. Pozrite si tiež podobnú ponuku tu:
Ponúkame na predaj časť novostavby dvojdomu s obnoviteľnou e
Typ: Rodinný dom Ulica: Komárom Obec: Komárom Ponúkame na predaj časť novostavby dvojdomu s obnoviteľnou energiou Komárom-Koppánymonostor Uvedená predajná cena je vrátane 5% DPH! Dá sa kúpiť 10 + 15 mil. CSOK (HU) a kreditom! Charakteristika novostavby rodinného domu (dvojdom) v Komárome: - predpokladané odovzdanie: november 2022 - úžitková plocha bytu: 93 m2 (brutto: 102 m2 z dôvodu podkrovia) - plocha pozemku: 602 m2 pre dve obytné oblasti spolu - poloha: juhozápad - vykurovanie: tepelné čerpadlo vzduch-voda, ktoré spĺňa konštrukčné požiadavky novostavieb a spĺňa požiadavky „stavieb s takmer nulovou spotrebou energie“, ktoré rieši aj chladenie domu, s rozvodmi podlahového kúrenia a elektrickou utierkou radiátor v kúpeľni - murivo: tehlové oporné múry, s tepelnou izoláciou fasády, odhlučnené priečky - dvere a okná: prvotriedne, kvalitné 3-vrstvové presklené dvere a okná s hliníkovými žalúziami.  - inžinierske siete: elektrina, voda, kanalizácia - izby prízemie: vstupná chodba, WC, sprcha alebo technická miestnosť, obývačka-kuchyňa-jedáleň, schodisko - izby podkrovie: chodba, 3 izby, kúpeľňa - vlastná záhrada, parkovacie miesto! - klasifikovaný ako kondomínium podľa listu vlastníctva Uvedená cena nezahŕňa materiálové a mzdové náklady na podlahové krytiny a obklady, elektrické vypínače, zásuvky, oplotenie, dlažobné kocky, terénne úpravy. Okolie rodinných domov: v blízkosti novostavby rodinných domov v tichej uličke Komáromu. V blízkosti sú jasle, škôlka, základná škola, autobusová stanica, vlaková stanica. Je tu aj väčší obchod s potravinami, pošta a centrum mesta. Cena: 155 000,- Eur podľa aktuálného kurzu (59. mill forint)  V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 601 m2 Úžitková plocha: 93 m2 Počet izieb: 4 Energetický certifikát: áno Klimatizácia: áno Káblová televízia: áno El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Voda: verejný vodovod Inžinierske siete: áno
Novostavba - Dvojdom na predaj
Strana - A (pravá strana) - Rezervovaná Strana - B (ľavá strana) - Voľná Ponúkame na predaj rodinný dvojdom v lokalite Košice - Krásna (Záhumnie) Aktuálne vo výstavbe Ukončenie výstavby: štádium základný Holodom 03/2024 Základné parametre pre jednu polovicu dvojdomu: Zastavaná plocha bez terasy: 92 m2 Úžitková plocha: 145 m2 Terasa: cca 25 m2 Rozloha pozemku: 383 m2 (pozemok rovinatý) Záhrada za domom je o dĺžke cca 19 m orientovaná na západ Počet izieb: 5 izieb Počet kúpeľní: 2 krát Počet WC: 2 krát Počet parkovacích miest: 3 autá + možnosť prístavby prístrešku Vykurovanie: podlahové, kotol + tepelné čerpadlo Energetická trieda domu: A0 Dvojdom TWIX sa bude nachádzať v MČ KE – Krásna, lokalita na Záhumní, pred pozemkom je asfaltová cesta a chodník, ktoré sú súčasťou ulice s názvom Na Polianku. Vstup do domu je z východnej strany, záhrada a terasa je z Južnej a Západnej strany. Každá polovica domu predstavuje samostatný objekt s vlastnými zvislými aj vodorovnými konštrukciami. Dvojdom nemá spoločnú stenu, pričom každá samostatná časť ma svoju vlastnú stenu, tieto sú oddilatované izolačnými doskami. Každá polovica domu ma tiež svoju vlastnú strechu, ktorá sa môže meniť a opravovať nezávisle od druhej polovice. Na 1.NP sa nachádza priestranná obývačka s kuchyňou, a jedna hosťovská izba. Na 2.NP sa nachádzajú tri samostatné izby, väčšia kúpeľňa, a tiež balkón. Cena jednej polovice dvojdomu v štádiu Štandard = 317.000 EUR Cena jednej polovice dvojdomu v štádiu Holodom Plus = 295.000 Eur Cena jednej polovice dvojdomu v štádiu Základný Holodom = 263.000 Eur Cena jednej polovice dvojdomu v štádiu Hrubá stavba s oknami = 203.000 Eur - Možnosť postupného financovania (VÚB) - Možnosť nakonfigurovať vlastný variant domu Kontakt: Tel.: mail.: twixdom@
Novostavba: Dvojdom - Levél - 20 minút od Bratislavy
Home 4 Life s. r. o. Vám ponúka na predaj novostavbu dvojdomu v obci Levél, odkiaľ trvá cesta do centra Bratislavy len 20 minút. Každá bytová jednotka dvojdomu má rozlohu 90 m2 a má dispozíciu: predsieň, 3 spálne, toaleta, kúpeľňa, kuchyňa s obývačkou. Každá bytová jednotka bude mať aj terasu 15 m2. Kúrenie je pomocou tepelného čerpadla a podlahového kúrenia. Dokončenie: 02/2023. Možnosť kúpy v stave holodom, ako aj v kompletne dokončenom stave na kľúč, podľa želania kupujúceho. Obec Levél ponúka kompletnú občiansku vybavenosť a skvelú dostupnosť do Bratislavy: centrum hlavného mesta je vzdialené 32 km (20 minút po diaľnici). Podobne rýchlo sa dá dostať po diaľnici aj do Viedne. Cena jednej bytovej jednotky dvojdomu v stave holodom: 144.700 EUR (bytová jednotka č. 2), 157.900 EUR (bytová jednotka č. 1). Cena jedenej bytovej jednotky dvojdomu v stave na kľúč: 157.900 EUR (bytová jednotka č. 2), 171.000 EUR (bytová jednotka č. 1). V prípade záujmu je nehnuteľnosť na predaj aj v celosti, v stave hrubá stavba, vrátane okien a dverí, bez dokončeného kúrenia a maľovania: 232.500 EUR (len dve bytové jednotky spolu). Táto cena je orientačná (kurz 1 EUR = 380 HUF). Cena v domácej mene je 65.000.000 HUF. Uvedená cena je vrátane provízie kancelárie Home 4 Life s. r. o., ktorá zahŕňa tlmočenie, servis pred podpisom kúpnej zmluvy a tiež pomoc pri prehlásení vlastníka na úradoch a u dodávateľov energií. Ku kúpnej cene je potrebné pripočítať poplatok za spísanie zmluvy u autorizovaného advokáta. Hľadáte najvhodnejší spôsob financovania? Pomôžeme Vám nájsť riešenie za súčinnosti skúsených finančných poradcov. Kontakt: home4lifesro@ – kontaktovať nás môžete aj cez víkend.
Dokončený, kvalitný tehlový dvojdom ponúkame na predaj
Dokončený, kvalitný tehlový dvojdom ponúkame na predaj v Miloslavove v tesnej blízkosti Bratislavy v stave holodom. Každá časť je 4 izbový veľký a moderný dom, úžitková plocha jednej polovice dvojdomu je 139,15 m2. Dom je postavený z kvalitných materiálov, na pozemku o výmere 526 m2 pre jednu časť dvojdomu, druhá časť dvojdomu má pozemok o výmere 628 m². Moderné prevedenie domu s priznaným drevený stropom - trámy a vyvýšeným priestorom, 3 presvetlené izby, WC, kúpeľňa, komora, šatník, technická miestnosť. Technické vyhotovenie: 30 tka tehla + 15 cm zateplenie, strecha škridla TERRA - väzníkový krov a 40 cm zateplenie stropu, okná SALAMANDER 6 komorové s tepelnoizolačným 3 sklom, komín SCHIEDEL (predpríprava na krb), elektrické zásuvky a vypínače LEGRAND. Predpríprava na vonkajšie žalúzie, podkrovné schody sklápacie, napojenie na IS, funkčná kanalizácia, pletivový plot po oboch stranách a vzadu na pozemku v cene, zámková dlažba pre dve auta + vybetónovaná terasa zastrešená. Kúrenie v celom dome je podlahove teplovodné - elektrický kotol. VIS: voda, elektrika, kanál, pouličné osvetlenie, internet optický - Telekom. Dom je možné financovať aj cez úver, vieme zabezpečiť. Výborná dostupnosť do Bratislavy, nultý obchvat Bratislavy v tesnej blizkosti, vlakové aj autobusové spojenie, obchody, služby novo vybudované, škola, škôlky, fitnes, bazén, jazerá Košariská... Cena domu AKCIA 309 000 € za jednu časť dvojdomu. Seriózne jednanie, dohodnite si obhliadku zdarma na tel. čísle
PONUKA novostavby RD - kolaudácia 10/2023
č. 1488 - predaj novostavby 4-izbového dvojdomu s terasou len 4 km od Piešťan - lokalita Dolinky, obec Moravany nad Váhom, novovznikajúcej obytnej štvrte, ktorá ponúka komfortné, bezpečné a kvalitné bývanie v kontakte s prírodou. Dom má zastavanú plochu – 87,5 m2, úžitkovú plochu – 117 m2, terasu – 18,6 m2 a pozemok 291 m2. Rozmer domu – 13 x 6,5 m. Samostatné obvodové múry dvojdomu umožnili každý dom od seba absolútne technicky oddeliť. Tehlová konštrukcia, izolačné trojsklá, podlahové vykurovanie spĺňajú nízkoenergetický štandard. Vstupný priestor domu tvorí zádverie s napojením technickej miestnosti s práčovňou a WC. Vstupnou halou sa dostávame do dennej časti domu, ktorú tvorí obývacia izba spojená s jedálňou a kuchyňou s komorou, z obývacej izby je prechod na terasu. Schodiskom umiestneným v strede dispozície je sprístupnená spánková časť, ktorú tvoria tri izby, 2 x šatník a kúpeľňa. Komfort v dennej časti domu – otvorený priestor, presvetlený pohľad do záhrady a prechod na súkromnú terasu spĺňa nároky dnešnej doby. Moderný rodinný dom má strešnú konštrukciu krovu sedlového tvaru a pultového. Kúrenie riešené podlahové, plynový kotol zn. Viesmann. Dom bude dokončený do štandardu – okrem kuchynskej linky. IS – voda obecná, vodovod, kanalizácia, vlastný elektromer aj plynomer, v lokalite - optický internet, chodníky, pouličné osvetlenie. Kolaudácia RD plánovaná – 10/2023. Možnosť kúpy aj na hypotekárny úver. ECB – typ A. Cena: 245.000,- EUR