bazár, predaj, inzercia, predám

Prekrytie bazéna

Kategória: Bazény

Predám kupolu na bazén kruh 4, po tel.mozna výmena za alú dyski na Berlingo 4.108r14.
Prekrytie bazéna
Podobné inzeráty
Bazen Tampa 3,66x0,91m s pieskovou filtraciou - motiv RATAN
Bazén Tampa sa radí medzi najpredávanejšie a najobľúbenješie bazény v Slovenskej republike. Kúpanie vo vlastnom bazéne si môže dopriať naozaj každý. Prednosťou bazéna Tampa je nízka cena, ľahká údržba a rýchle sprevádzkovanie. Stačí iba pripraviť miesto na bazén, rozložiť bazénovú podložku, bazén rozbaliť, nafúknuť horný golier a začať púšťať vodu. Stúpajúca voda sama bazén postaví. Od vybalenia bazéna môžete do 10 minút napúšťať vodu. Bazén je nutné po skončení bazénovej sezóny vyčistiť, vypustiť a uložiť na suché, nemrznúce miesto. Správnou údržbou predĺžite životnosť bazéna. Odporúčame bezén po kúpaní zakrývať krycou plachtou. Pre ľahké nafúknutie odporúčame zakúpiť ručnú či elektrickú pumpu. Bazénová fólia: Steny a dno sú vyrobené z pružného a pevného 3 vrstvového POLYSTRENGHT PVC materiálu. Farba imituje vzhľad ratan. Hrúbka steny: 0,61 mm, hrúbka prstenca: 0,32 mm, hrúbka dna: 0,33 mm. Motív vnútornej fólie - mozaika. Pripojenie pieskovej filtrácie: K bazénu je piesková filtrácia ProStar Plus 2 s výkonom 2 m3/hod., vrátane hadíc, spojovacieho materiálu a prechodiek stenou bazéna. Pre napojenie filtrácie sú pripravené prechody stenou bazéna s priemerom 32 mm (5/4"). Súčasťou balenia bazéna Tampa: bazén Tampa návod záslepky prechodov stien bazéna 1 sada prechodu stenou bazéna piesková filtrácia ProStar Plus 2 2 ks bazénových hadíc (dĺžka 3 m, ø 32 mm) K bazénu je tester na kyslíkovú chémiu, skimmer, solárna + krycia plachta, čistiace hubky, hladinová sieťka, teplomer, piesok, tablety do bazéna, vysávač.
Prestresenie bazéna
Predám prestresenie bazéna 6x450 komplet aj s koľajnicamy najmensie450cm najväčšie 480cm vyska120cm syrka 152cm spredu aj zu zadu su dvere s plachty na zips dobrý stav pasuje na bazen monfild(zastrešenie bazéna prekrytie bazéna krit bazena prestresenie bazéna po dohode viem aj doviest dovoz rakusko DOHODA!!!!!!!!!!
Bazény a zastrešenia
AXLIM- firma zaoberajúca sa výrobou a predajom laminátových bazénov a bazénových zastrešení. Rád by som začal vetou, ktorá prezentuje našu firmu a ponúka naším zákazníkom najvyššiu kvalitu s možnosťou kúpy bazéna so zastrešením aj so stavebnými prácami na kľúč takže sa nemusíte o nič starať. Na rovinu by som taktiež rád napísal, že momentálne žijeme v možno trošku ťažkej dobe plnej nekvalitných výrobkov, "pofiderných" firiem a tieto investície nie sú vôbec lacnou záležitosťou a už vôbec nie investíciou na 2 alebo 3roky. Preto sme sa rozhodli naďalej a viac pritvrdiť na to aby sa naši možno budúci zákazníci, ktorí majú záujem o bazén alebo zastrešenie mohli prísť okúpať, vyskúšať si bazén, ohmatať povrch a vidieť teleso bazéna alebo zastrešenia taktiež osadenie a vyskúšanie bazénovej technológie na vlastnej koži v naších bazénoch ktoré ponúkame. Vždy je lepšie vidieť raz produkt naživo a povedať si k nemu zopár viet než sto krát vidieť fotku alebo video na internete. Prečo práve my ? Bazény - 30 ročná výroba premiových sklolaminatových bazénov značky Balarepo. - Teleso bazéna sa skladá z 8 vrstiev vďaka ktorým sa životnosť bazéna predĺží na 50rokov. - Povrch je s 3D vizualizáciou, hrubou vrstvou laku a UV ochranou, vďaka ktorej bazén drží aj po niekoľkých rokoch svoj vzhľad a farebnú stálosť. - Teleso bazéna je bez spojov, povrch je hladký bez pórov a je možný výber komponentov do bazéna podľa svojích predstáv. - Voda z týchto bazénov sa na zimu nevypúšťa. - Ponúkame montáž, servis (odzimovanie, zazimovanie..). Taktiež je možné kúpa bazéna so zastrešením a stavebnými prácami na kľúč, s možnosťou pred kúpou sa ísť pozrieť už k zrealizovaným stavbám aby ste naživo videli akú kvalitu od nás dostanete. Zastrešenia - Používame hrubostenné profily 50x40/80x30 - Naše profily obsahujú tvrdosť T66 čo predstavuje najvyššiu pevnosť pre bazénové zastrešenia. - Hrúbka eloxu predstavuje až 25MY vrstvu takže profil je ťažko poškrabeteľný a drží svoj vzhľad niekoľko desiatok rokov. - Hrúbka polykarbonátu predstavuje 10mm a je z oboch strán UV stabilný s váhou 1,7kg/m + štruktúra je odolná voči krupobitiu a tepelnou izoláciou 3.0W/m2.K. - Používame pochôdzne kolajnice s výškou 15mm bez ostrých hrán a ich upevnenie je bez viditelných spojov. - Pracujeme s nerezovým spojovacím materiálom A2, vďaka čomu má neobmedzenú životnosť z výparov bazénovej chémie. - Posuv teda kolieska zastrešenia je z dvojitých nerezových guličkových ložísk a plastový povrch z materiálu PA6 taktiež sú vodotesné a prachotesné pre jednoduchý posuv zastrešenia. Ďalšie informácie nájdete na internetovej stránke V prípade otázok Nás kontaktujte prostredníctvom: e-mail - info@ ???? t.č - ☎️ ????????
Bazén
Ponúkame Vám bazény na kľúč s kompletnými výkopovými prácami ale aj samotnú výrobu bazénov a nasledne dodanie až k vám domov. Vyrábame a dodávame bazény z PP plast s UV filtrami o hrúbke 8mm. Bazény sa vyrábajú na Slovensku. Poskytujeme dve možnosti našich služieb: 1.) Bazén na kľúč Zameranie, poradenstvo, výkopové práce, zarovnanie terénu, odvoz výkopovej zeminy, betónová doska na dno, zaliatie bazéna v jame, výroba bazéna, dodanie bazéna, zapojenie kompletnej techniky filtrácia a čerpadlá, osvetlenie, trysky, chodníky, obrubníky, schody alebo rebrík do bazénu, zapojenie, napustenie a zaškolenie užívateľa. 2.) Výroba a dodanie bazéna Zameranie, poradenstvo, výroba bazéna, dodanie bazéna, vloženie bazéna do vopred pripravenej jamy, zapojenie technológií a spustenie. Pre viac informacii, cenové ponuky alebo osobné stretnutie nás neváhajte kontaktovať. dio.imperia@ Poskytujeme aj predaj a servis tepelných čerpadiel, ph dávkovače, dávkovače soli, montáž a predaj zastrešení, predsezónny a zimný servis...
Zastrešenie bazéna, prekrytie bazéna
Predám úplne nové nepoužívane prekrytie bazéna. Bazénové prekrytie COMET T KIT 860 - strieborné Rozmery prekrytia: ✔Počet segmentov 4 ✔Dvere Posuvné Ľ/P ✔Spodná guma 110/110 ✔Dĺžka vonkajšia 8680 ✔Dĺžka vnútorná 8600 ✔Dĺžka segmentu 2170 ✔Koľajnica vonkajšia šírka 4800 ✔Koľajnica vnútorná šírka 4239 ✔Výška 790 Ilustračná foto. Pre viac info volajte. Pri rýchlom jednaní dohoda na cene istá.
PREKRYTIE ZASTREŠENIE BAZÉNA
Predám nepoužité, nevymontované prestrešenie bazéna, o vonkajších rozmeroch 540 cm na šírku, 850 cm na dĺžku. Bazénové zastrešenie sa hodí perfektne na bazén AZURO V7 370 cm x 730 cm od mountfieldu. Rozmer a počet dielov viem prispôsobiť aj na menší rozmer bazéna.Bazénové prekrytie dovoz celá republika.