bazár, predaj, inzercia, predám

PRENAJATÉ / NA PRENÁJOM KANCELÁRSKE PRIESTORY, Južná trieda,

Kategória: Obchodné priestory

Ing. Viktória Belásová a Diamond Reality, Vám ponúkajú na prenájom kancelárske priestory na Južnej triede v areáli za kongres hotelom ROCA.
>>>VIDEOOBHLIADKU priestorov si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: V areáli za kongres hotelom ROCA Vám ponúkam na prenájom kancelárske priestory s naozaj veľkorysou rozlohou 253 m2, ktoré sa nachádzajú na 2. poschodí. Dispozične sa priestory členia na jeden veľký otvorený priestor, 3 samostatné kancelárie a kuchynku. Sociálne zariadenie sa nachádza v spoločných priestoroch na chodbe.
Priestory Vám podľa Vašich požiadaviek vedia majitelia upraviť a Vy si môžete pár úpravami vytvoriť prostredie podľa Vašich predstáv, ktoré je vhodné snáď pre každé odvetvie podnikania.
V areáli sa nachádza množstvo firiem, obchodných spoločností a kancelárií, ktoré ľudia často vyhľadávajú a preto je tu vysoká frekvencia ľudí čo je určite veľkou výhodou. Lokalita je zaujímavá svojou polohou, pretože sa nachádzame vo frekventovanej časti mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou i s dostatkom parkovacích miest, čo Vaši klienti určite ocenia.
Samotná budova disponuje aj nákladným výťahom – nosnosť 1000 kg, takže nie je problém aj s presunom väčších a ťažších predmetov. Objekt je strážený SBS službou každý deň od 18:00 – 6:00.
Cena prenájmu je 2.500 EUR/bez DPH/mesiac + 3 mesačný depozit.
Ak Vás všetky tieto výhody zaujali zavolajte mi na číslo a dohodnite si obhliadku.


prenajom, kancelarske priestory, obchodne priestory, kosice, košice, južna trieda
PRENAJATÉ / NA PRENÁJOM KANCELÁRSKE PRIESTORY, Južná trieda,
Podobné inzeráty
Obchodné, kancelárske a priestory pre bar-gastro, v srdci BJ
Prenájom obchodných, kancelárskych priestorov a priestoru pre gastro, bar v srdci Bardejova. Ponúkame na prenájom obchodné, kancelárske priestory a taktiež priestory vhodné pre gastro prevádzku respektíve bar v absolútnom centre Bardejova na Radničnom námestí. Obchodný priestor. Exkluzívne obchodné priestory priamo v centre Bardejova – Radničné námestie, prízemie – 200 m2. Vlastník exkluzívnych obchodných priestorov hľadá partnera/nájomcu na dlhodobý prenájom obchodných priestorov. Obchodné priestory sa nachádzajú v historickej budove na najfrekventovanejšej časti centra Bardejova. Vstup do priestorov je priamo z ulice. Celkovú plochu ponúkaných priestorov o rozlohe cca 200 m2 je možné rozšíriť o ďalších cca 120 m2. Možnosť vytvorenia veľkého otvoreného priestoru tzv. open space. Budova je v dobrom technickom stave. V ponúkaných priestoroch je možné vybudovať samostatné meranie jednotlivých médií. Budova má vlastnú kotolňu, plynová prípojka, pripojenie na internet, výťah ... Možnosť využitia priestoru napríklad ako obchodný priestor, finančné centrum, klientské centrum, reprezentatívne kancelárie, showroom, gastro prevádzaka ... V priestoroch sídlila banka. Kancelárie. Kancelárie - TOP poloha v centre Bardejova, Radničné námestie. Ponúkame na prenájom reprezentatívne kancelárske priestory v historickej budove v absolútnom centre Bardejova, Radničné námestie. Kancelárie sa nachádzajú na prízemí a 1 poschodí, v budove je výťah. Rozloha kancelárií od 16 do 50 m2 s možnosťou prenajatia viacerých kancelárií. Možnosť prenajatia priechodných kancelárií rôznych rozmerov, čo zabezpečuje vysokú variabilitu pri výbere vyhovujúcich priestorov. Budova má reprezentatívny charakter. V priestoroch sídlila banka. Bar - gastro. Priestory pre bar, reštauráciu, kaviareň, Radničné nám. BJ - 184 m2. Ponúkame na prenájom priestory o rozlohe 184 m2 v absolútnom centre Bardejova na Radničnom námestí. Priestory sú v dobrom technickom stave. Jedná sa o polosuterénne priestory /denné svetlo/. Výborná lokalizácia na frekventovanom mieste. V minulosti sa v priestoroch nachádzal vyhľadávaný pub. V danom priestore je vybudované kompletné zázemie pre daný predmet podnikania, čo značne urýchľuje a uľahčuje otvorenie prevádzky. Priestory disponujú kuchyňou, čo umožňuje využívať priestor aj ako gastro prevádzku. Možnosť využitia aj pre iný predmet činnosti. Cena prenájmu dohodou /výhodné ceny/.
Na prenájom Obchodno - kancelárske a skladové priestory - BB
XEMAR (xemar1@ alebo ), v exkluzívnom zastúpení ponúka na prenájom kancelárske a skladové priestory v Banskej Bystrici na Zvolenskej ceste a to konkrétne hneď pri diaľnici R1 na viditeľnom mieste! En.certifikát ANO. video: Členenie: -Vykurované priestory celkom 446,7 m2 -z toho 35+ 67m2 kancelárske priestory (možnosť prenajať aj jednu časť samostatne ) -z toho sklad cca 190m2 -ostatné priestory ako kuchyňa a sociálne priestory -Nevykurované priestory celkom 56,26m2 (tieto priestory majú prestrešenie a bránu s vlastným vchodom a vstupom do vykurovaných priestorov. -Parkovacia plocha 526 m2 (dohoda na prenájme časti alebo celku podľa potreby) Spotreba energií sa účtuje samostatne Využitie: -kancelárske priestory -obchodné priestory /predajňa/ -skladové priestory GARANTOVANÝ BENEFIT: Nehnuteľnosť je na strategickom mieste !!! Pre bližšie info ma kontaktujte na tel.:
Bývalý MAXIM, priestory na prenájom, kancelárske, obchodné
Pekné Bývanie realitná kancelária, spol. s r.o. v Brezne s prevádzkou na Rázusovej 5 v zastúpení Jána Halgaša, t.č. Vám ponúka na prenájom obchodné/kancelárske priestory v centre mesta Brezno. Priestory sa nachádzajú minútu peši od námestia. Jedná sa o priestory vo vlastníctve Výrobného družstva Vzor, priestory mala posledne prenajaté reštaurácia MAXIM. Jedná sa o priestory o výmere 240 m2 rozčlenené podľa potrieb posledného nájomníka. Dispozíciu si môže nový nájomca vyriešiť iným spôsobom, samozrejme so súhlasom majiteľa. Priestory sú vhodné na obchod, komerčné priestory, kancelárie, prípadne reštauráciu alebo kadernícky salón prípadne viac profesijne príbuzných povolaní... popis ku pôdorysu: 103 – polovica miestnosti  104 – momentálne chodba 105 – Výťah 106 – miestnosť ...23m2 107 – miestnosť ...10m2 108 – miestnosť ...75m2 109 – miestnosť ...10m2 110 – miestnosť ...13m2 111 – chodba     ...12m2 112 – sklad 113 – sklad 114 – wc ..........2,25m2 115 – wc so sprchou... 5,67m2 Plus vstupná chodba medzi schodiskom 101 a chodbou 111
Obchodné priestory 92m2
Ponúkame na prenájom maloobchodné priestory v Žiari nad Hronom, ktoré sa nachádzajú na ulici SNP s výbornou dostupnosťou a samostatnou prístupovou cestou o celkovej výmere 92 m2. Maloobchoné priestory majú parkovacie státie priamo pred budovou. Priestor by sa mohol využiť ako predajňa, ľahká výroba, či skladové priestory. LOKALITA: Maloobchodné priestory sa nachádzajú v priemyselnej lokalite v okrajovej časti mesta Žiar nad Hronom. Lokalita ponúka výhodnú polohu s napojením na R1 a R2, ktorá je dôležitá pre dostupnosť zo všetkých regiónov Slovenska.   OBJEKT: Maloobchodné priestory sa nachádzajú v uzavretom areály. Priestor o výmere 92 m2 sa skladá z hlavnej miestnosti s rozmerom 6m x11m a 1 menšej miestnosti. V priestore sú samostatné dámske,pánske toalety.   V danom areály sa nachádza viacero výrobných budov, obchodných prestorov s možnosťou rozšírenia prenájmu.V areály je možné si prenajať spevnenú parkovaciu plochu, momentálne voľných 3000m2.   CENA na m2 Cena za kancelárske priestory: 6,5 Eur/m2 Obchodné priestory: 5,5 Eur/m2 Cena za výrobné priestory: 4,3Eur/m2 Cena za vonkajšie plochy: 1,40 Eur/m2  Ceny sú uvedené bez energií. Varianty možnosti prenájmu v závislosti od dohody. Priestor je k prenájmu ihneď. prenajom, kancelárie,hľadám kanceláriu, vyrobne priestory, parkovanie, parkovacie miesto, areal, predam halu, na predaj, na prenajom, administrativne priestory, vyrobna hala, pri dialnici, skladové piestory  
Prenájom kancelárskych priestorov v SPECTRUM TOWER
Ponúkame Vám na prenájom priestory v SPECTRUM Tower, ktorá patrí k technologicky najvyspelejším budovám v Bratislave. Priestory sa nachádzajú na 2NP až 17NP a ponúkajú priestory s flexibilným usporiadaním kancelárií, čím dokážu vytvoriť jedinečnosť každého priestoru na podlaží. Priestory sú vhodné, tak ako pre rozbiehajúce firmy, tak aj pre väčšie firmy, ktoré si vedia nájsť svoje špecifické usporiadanie na každom z podlaží, ale aj pre jednotlivcov, ktorí hľadajú menšie celky od 20 m2 . SPECTRUM Tower Vám dáva časovú aj priestorovú slobodu, „žije“ Vašimi potrebami a prispôsobuje sa im. Benefity: Flexibilné výmery Zariadené kancelárie Otvárateľné okná Interiérové zelené zóny, pešia dostupnosť parku AAA lokalita (Accessibitity, Assortment, Attraction) Accessibitity – bezproblémové parkovanie, dostupnosť peši, autobusom, električkou, z mesta aj diaľnice Assortment – Sad Janka Kráľa, špičkové športové a wellness centrum či Aupark iba 10 minú pešej chôdze Attraction – panoráma Hlavného mesta ako na dlani Priestory kancelárskej budovy sú možné k nasťahovaniu a to okamžite. Prenájom začína už od 2 rokov a cenovo sa pohybuje od 11€/m 2 mesačne bez DPH. SPECTRUM Tower uvádza unikátny model SWYC (Share-What-You-Can). Zdieľajte kancelárske, eventové alebo oddychové priestory. Získajte prístup k celému spectru benefitov – zasadačky s impozantným výhľadom na najvyšších podlažiach, strešné priestory pre kancelárske alebo klientské večierky, teambuildingy, čí plánované podcastové štúdio s profesionálnou zvukotechnikou. Priestory prenájmu začínajú už od 20 m 2 až po prenájom celého poschodia o výmere 782 m2. Najvyššie 2 poschodia a to 18. a 19. majú výmeru 900 m 2 , kde nájdete unikátny výhľad na celú Bratislavu a jeho okolie. Ekonomická verzia vybavenosti kancelárie je dostupná ihneď, prémiová verzia s odbornou konzultáciou a realizáciou úprav podľa individuálnych požiadaviek na kľúč na počkanie. SPECTRUM Tower Vám prináša nízke energetické a prevádzkové náklady. Platíte iba za to, čo spotrebujete. Ponúka Vám priame prepojenie s dátovým centrom, vlastné serverovne na každom poschodí, dvojúrovňové energetické zabezpečenie. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle , alebo emailom na prenajom@
PRENAJATÉ / NA PRENÁJOM OBCHODNÉ PRIESTORY, ul. Jakobyho, Ko
Ing. Viktória Belásová a Diamond Reality, Vám ponúkajú na prenájom kancelárske priestory na Jakobyho ulici. >>>VIDEOOBHLIADKU priestorov si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: V administratívnej budove na Jakobyho ulici Vám ponúkam na prenájom obchodné a kancelárske priestory s rozlohou 150 m2. Nachádzajú sa na prízemí so vstupom priamo z parkoviska. Veľkorysý priestor ponúka vstupnú chodbu, jednu veľkú priestrannú miestnosť, menšiu kanceláriu a sociálne zariadenia. Presklený výklad zaručí dostatok svetla a zároveň upúta okoloidúcich ľudí. Priestory sa ešte dokončujú a Vy tak ešte viete prispieť svojimi nápadmi aby boli podľa Vašich predstáv. Nachádzame sa neďaleko centra mesta takže je tu kompletná občianska vybavenosť, dostatok parkovacích miest a bonusom je aj parkovanie vo dvore. V celom objekte je množstvo firiem , predajní, kancelárií takže je tu pohyb ľudí čo určite oceníte. Bezproblémový prístup autom priamo pred vchod je taktiež veľkou výhodou. Cena prenájmu je 1350 EUR/bez DPH/mesiac + 3 mesačný depozit. Ak pre Vašu predajňu, obchodné priestory hľadáte miesto s týmito všetkými výhodami zavolajte mi na číslo a dohodnite si obhliadku.