bazár, predaj, inzercia, predám

Prenajmem garáž vo Vienna Gate

Kategória: Garáže

Prenajmem garážové státie v objekte Vienna Gate, dlhodobo, cena 70€/1mesiac.
Prenajmem garáž vo Vienna Gate
Podobné inzeráty
PARKOVACIE STATIE PETRZALKA VIENNA GATE
Vonkajšie parkovacie miesto: Vienna Gate Prenajmem vonkajšie parkovacie miesto: Kopčianska 8, Vienna Gate. Parkovacie miesto je štandardného rozmeru a je k dispozícii už hned aj na dlhodobý prenájom. Cena prenájmu je 60 €/mesiac+DPH.
Parkovacie státie Vienna Gate
Prenajmem parkovacie státie v objekte Vienna Gate na -2 podlaží. Cena 130 EUR / mesiac
GARÁŽOVÉ STÁTIE VIENNA GATE
Prenájmem garážové státie v objekte Vienna Gate na -2 pp. Uprednostňujem komunikáciu cez Whatsapp
PARKOVACIE STATIE PETRZALKA MATADORKA / VIENNA GATE
Ponúkame na prenájom garážové parkovacie miesto (statie ) v Petržalke, (novostavba MATADORKA )(blízko vlakovej stanice Petržalka a Vienna Gate). Garáž je zabezpečená rampou, garážovou bránou, kamerovým systémom a 24h strážnou bezpečnostnou službou. Cena: 90€/mes. možnosť prenajať vonkajsie statie 50€ pred hlavných vchodom budovu .
Široké vnútorné parkovacie miesto - Vienna gate
Dobrý deň, v objekte Vienna gate v Petržalke máme na prenájom široké parkovacie miesto na -2 podlaží v sekcii privátneho parkovania. Dvere som vedel otvoriť dokorán dokonca aj na coupe verzii veľkého auta, takže Vám auto nikto neobije. Kontakt - email alebo na tel. čísle. Prenájom ponúkame od 17.7.2023
Na predaj garážové státie vo Vienna Gate na Kopčianskej ulic
Ponúkame Vám na predaj garážové státie v polyfunkčnom objekte Vienna Gate na Kopčianskej ulici v Petržalke.  Cena 29.000 Eur. Viac informácii u uvedeného realitného manažéra.