bazár, predaj, inzercia, predám

Prenajmem izbu v rodinnom dome kusok od centra nmnv

Kategória: Domy

prenajmem paru alebo samostatnej osobe izbu v 3izbovom rd kusok od centra mesta . v izbe sa nachadza minichladnicka postel a skrina . cena 300/mesiac viac info telefonicky
Prenajmem izbu v rodinnom dome kusok od centra nmnv
Podobné inzeráty
Prenajmem samostatnú izbu v rodinnom dome Nitra
Prenajmem samostatnú izbu v rodinnom dome Nitra Dolné Krškany izba je voľná . - samostatne uzamykateľná, nepriechodná, - v plne vybavenom 4-izbovom dome tichá ulička bezproblémové parkovanie. Autobus a vlak do 200m od domu. Ostatné izby v dome obývajú ešte traja bezproblémový nájomníci, preto ponuka je vhodná pre muža, a BEZ chlpatých miláčikov. Cena je pre 1 osobu, vrátane energií a internetu. Volajte (nie SMS) na telefón . Ponuka platí do vymazania inzerátu.
Prenájom ,закуп ,Здам в оренду, RD v NMNV  kusok od centra
Prenajmem RD v NMNV kusok od centra mesta dom je 3izbovy zahrada oplotena+garaž na auto cena 1000€/mesiac . nastup mozny za 2-3 tyzdne prenajmem aj viacerim robotníkom. vhodne aj ako ubytovna Здам будинок в НМНВ, недалеко від центру, будинок 3 кімнати, огороджений сад + гараж під авто, ціна 1000€/міс. початок можливий через 2-3 тижні Також здам кільком працівникам. Издајем кућу у НМНВ, мало од центра града, кућа је 3 собе, ограђена башта + гаража за ауто, цена 1000€/мес. почетак могуће за 2-3 недеље Издаћу и неколико радника.
Dám do podnájmu 1 izbu v rodinnom dome
Dobrý deň ponúkam do prenájmu v rodinnom dome blizko trnavy(10km) 1 izbu v rodinnom dome. Izba je kompletne zariadená. (Kuchynská linka,chladnička, gauč( rozkladací) stôl,tv a skrinka na oblečenie. Izba ma samostatný vchod. Pre bližšie info správa alebo volať Viem poslať aj fotky :)
NOVOSTAVBA: 3-IZBOVÝ DOM / REZIDENCIA DAĽKOV / SNINA
Exkluívne u nás / Ponúkame Vám na predaj novostavbu 3-izbového domu v Snine. Splňte si svoj sen o bývaní v rodinnom dome a to v spoločnosti príjemných susedov a v bezpečnej lokalite v uzavretom areáli. Rezidencia Daľkov otvára svoje brány. O dome:  Rodinný dom, ktorý Vám ponúkame je súčasťou radovej zástavby 8 domov. Pred každým domom sú pre majiteľov v dispozícii až 2 parkovacie miesta. V 3-izbovej dispozícii sú v ponuke celkovo 4 domy s výmerami od 86,02 m2 do 94,77 m2 vrátane loggie. Každý dom má 2 podlažia a ponúka praktické a moderné dispozičné riešenie. Prízemie: tvorí ho tzv. denná časť so zádverím, WC, obývačkou spojenou s kuchyňou a technickou miestnosťou 1. Poschodie tvorí nočná časť. Nájdete tam 2 obytné izby, kúpeľňu s WC  Domy budú v predaji ako holodomy s možnosťou dokončenia. O projekte:  Rezidencia Daľkov je príjemný projekt radových rodinných domov v pokojnej lokalite v meste Snina. Prístup k domom bude zabezpečený súkromnou betónovou cestou, vrátane vybudovaného osvetleného chodníka. Do centra mesta to máte kúsok autom, mestskou hromadnou dopravou či dokonca pešo. V blízkosti nájdete potraviny, reštaurácie, školy či nemocnicu.  V celom areáli sa nachádza 8 domov, čo zabezpečuje malé množstvo susedov, komunitnejší spôsob bývania a väčšiu bezpečnosť. Areál je prístupný na bránu, iba pre majiteľov domov.  K životu v rodinnom dome neodmysliteľne patrí aj pozemok. V projekte patrí ku každému domu menší pozemok o výmere cca 50 m2, ktorý postačí na malú záhradku, výbeh pre deti či domáce zvieratá, a zároveň vás nezaťaží nekonečným kosením a náročnou starostlivosťou. Technické informácie: stavebný materiál - Ytong (250mm hrúbka) na obvodový plášť aj deliacu stenu medzi domami zateplenie minerálnou vlnou (120mm hrúbka) okná: izolačné 3-sklo podlahy: laminátová + dlažba inžinierske siete: dobudovaná kanalizácia, vodovod, elektrické rozvody aj telekomunikačná sieť kúrenie: tepelným čerpadlom + doplnok v podobe krbovej vložky. Na 1.NP podlahové kúrenie, na 2.NP radiátory TÚV centrálne, v zásobníkovom ohrievači vody kanalizácia elektrická skrinka pri každom dome V prípade záujmu Vám radi ukážeme kompletnú technickú dokumentáciu aj povolenia výstavby. Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať. V cene je zahrnutý kompletný právny servis - kúpne zmluvy vypracované právnikom, správne poplatky na katastri nehnuteľností, návrh na vklad. K dispozícii je Vám bezplatne poradenstvo ohľadom možností financovania s najvýhodnejšími podmienkami. Všetko vybavíte pohodlne pod jednou strechou. Kontakt: ARCHEUS reality Humenné, Námestie Slobody 25 v Humennom, ochodnéhý dom LABOREC, alebo na e-mailovej adrese: arvaiova@, mobil: 0905 790 696
Predaj Rodinný dom, Vigľaš časť Dolinky, 90 m2
Realitná kancelária RE/MAX ponúka v exkluzívnom zastúpení majiteľa na predaj 3 izbový rodinný dom v obci Vígľaš, časť Dolinky (vedľa Pstruši) Hodnotenie makléra: Čo ma najviac zaujalo na tomto rodinnom dome, bolo práve miesto na ktorom sa nachádza. Nevadilo mi ani že je to dvojdom, lebo svojím umiestnením Vám poskytuje dostatok súkromia, ticha a slnečných lúčov. Dom je akurátne veľký pre rodinu s max 2 deťmi, prípadne pre samostatný pár a po rozumnej rekonštrukcii poskytne šťastný domov. Lokalita: Rodinný dom sa nachádza v tichom a slnečnom prostredí medzi obcou Vígľaš a Pstrušou, vo veľmi dobre dostupnej časti nazývanej Dolinky. Táto časť je tvorená zástavbou dvojdomov a je veľmi pokojná, autom sem zablúdia iba tí čo tu bývajú. Napriek tomu je len cca 1,5 km vzdialená od výjazdu na diaľnicu smer Zvolen alebo Detva. V blízkosti je veľa možností na cykloturistiku a samotnú turistiku. Autobusová zastávka a aj Železničná stanica sú vzdialená približne 3 minúty pešou chôdzou. Ostatná vybavenosť je v blízkom Vígľaši. Zvolen je vzdialený približne 15 km. Pozemok: Dom stojí na rovinatom pozemku, na ktorom si užijete dostatok slnka. Pozemok má pravidelný tvar a rozmer približne 24x35 m. Na pozemku okrem Rodinného domu leží aj garáž, dielňa a hospodárska budova. Siete: Veľkou výhodou tohto RD je, že je napojený na všetky siete_ vodu, kanalizáciu, elektriku, plyn. Teplá voda sa momentálne pripravuje bojlerom. Preddavky sú nasledovné_ plyn - 55 eur mesačne (kúri sa plynom), elektrika - 45 eur mesačne, voda 40 eur ročne Rodinný dom: Rodinný dom je súčasťou tehlového dvojdomu s VLASTNÝM oploteným pozemkom, čiže spoločný dvor, alebo niečo podobné tu nenájdete. Máte len jednu spoločnú stenu, inak si žijete vlastným životom. Do rodinného domu sa vstupuje cez presklenú verandu s komorou. Na prízemí sú 2 izby s kuchyňou, kúpeľňou a toaletou. Z chodby je vstup do suchej pivnice o rozmere 2,3 x 3,5 m (8 m2). Schody do podkrovia vedú práve z chodby. V podkroví nájdete „vstupnú halu“ a 1 izbu. Podkrovie by sa dalo prerobiť na izbu a pracovňu (čitáreň), prípadne by sa dala dobudovať malá kúpeľňa. Rodinný dom je v pôvodnom stave s vymenenými plastovými oknami a dvomi komínmi. Strecha je pokrytá trapézovým plechom, ktorý má cca 15 rokov, hrdzu na ňom nenájdete. Dom nie je zateplený. Hodnotenie makléra: Čo ma najviac zaujalo na tomto rodinnom dome, bolo práve miesto na ktorom sa nachádza. Nevadilo mi ani že je to dvojdom, lebo svojím umiestnením Vám poskytuje dostatok súkromia, ticha a slnečných lúčov. Dom je akurátne veľký pre rodinu s max 2 deťmi, prípadne pre samostatný pár a po rozumnej rekonštrukcii poskytne šťastný domov. Vlastník nehnuteľnosti si vyhradzuje právo rozhodnúť o najvýhodnejšej ponuke.
hladam si izbu v rodinnom dome do prenajmu
hladam si izbu v rodinnom dome do prenajmu som abstinent nefajciar velka ida saca a blizke okolie