bazár, predaj, inzercia, predám

prenájom 2i bytu v blízkosti parku Ostredky, BA - Ružinov

Kategória: Byty

Kompletne zrekonštruovaný 2i BYT v blízkosti parku Ostredky, Bratislava Ružinov

Dobrý deň, ponúkam na prenájom kompletne zrekonštruovaný, klimatizovaný a plne zariadený 2-izbový byt s balkónom a pivničnou kobkou (vo výmere 1,2 m2).


Byt je v peknej a vyhľadávanej lokalite mestskej časti Ružinov pri parku Ostredky (Súmračná).
Byt pozostáva zo vstupnej chodby, spálne, obývacej izby spojenej s kuchyňou, samostatného WC a samostatnej kúpeľne. Úžitková plocha bytu je cca. 45 m2 a nachádza sa na 2. poschodí 8 posch. bytového domu s výťahom.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený: kvalitná kuchynská linka so vstavanými elektrospotrebičmi (elektrická rúra, varná doska, odsávač pár, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, práčka), jedálenský stôl so stoličkami, rozkladacia sedacia súprava s úložným priestorom, konferenčný stolík, skrinka pod TV, vstavaná skriňa v spálni - tzv. roldor, posteľ, komoda, vstavaný botník a vešiaková časť na chodbe, úložný priestor na balkóne. Byt sa prenajíma bez TV, ktoré sú na fotkách.
Bezproblémové parkovanie je dostupné priamo pri bytovom dome na veľkom verejnom parkovisku. Zastávky autobusov a električky (Súmračná), reštaurácia, lidl sú v pešej dostupnosti do cca. 1 až 2 minút. V pešej dostupnosti je rovnako kompletná občianska vybavenosť. V okolí sú lekárne, potraviny, kaviarne. Veľkou výhodou danej lokality je blízkosť pekného, upraveného parku plného zelene s možnosťami pre šport a oddych. Na skok je aj nákupné centrum Avion a IKEA.

Byt je dostupný od 01. 07.2023 (prípadne podľa dohody) a je ideálnou voľbou pre mladý pár alebo jednotlivca. Cena prenájmu je 750 € vrátane energií a internetu Je potrebné zaplatiť depozit, ktorý je vo výške jedného mesačného nájmu (nie som RK).


V byte nie je dovolené fajčiť alebo chovať domáce zvieratá. Výhodou tohto bytu je jeho kompletná rekonštrukcia a zariadenie s maximálnym využitím priestoru, kde "všetko má svoje miesto". V blížiacich sa horúcich dňoch oceníte, že byt je plne klimatizovaný.
V prípade záujmu ma prosím kontaktujte správou na tel. číslo .
prenájom 2i bytu v blízkosti parku Ostredky, BA - Ružinov
Podobné inzeráty
2,5 i byt Bratislava Ružinov
2,5 i byt Bratislava Ružinov - [13.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať 2,5 i byt Bratislava Ružinov - 1 2,5 i byt Bratislava Ružinov - 2 2,5 i byt Bratislava Ružinov - 3 2,5 i byt Bratislava Ružinov - 4 2,5 i byt Bratislava Ružinov - 5 Ďalšia 2,5 i byt Bratislava Ružinov - 6 2,5 i byt Bratislava Ružinov - 7 2,5 i byt Bratislava Ružinov - 8 2,5 i byt Bratislava Ružinov - 9 2,5 i byt Bratislava Ružinov - 10 Ponúkame na predaj útulný, slnečný 2,5-izbový byt o rozlohe 63 m2 v prostredí plnom zelene s výbornou občianskou vybavenosťou. Byt sa nachádza na 3/3 poschodí, v bytovom dome s elektrickým vchodovým vrátnikom. Byt má výbornú dispozíciu a ideálnu orientáciu na sever-juh. Do bytu sa vstupuje chodbou, odkiaľ sa vchádza do samostatnej kuchyne a priestrannej obývačky, ako aj kúpeľne a samostatného WC. Z obývačky sa vstupuje do nepriechodných izieb (spálne a detskej izby). Kuchyňa je vybavená vstavanou kuchynskou linkou na mieru do tvaru L so vstavanými spotrebičmi. V spálni, aj detskej izbe sa nachádzajú vstavané skrine a na chodbe vstavaná chodbová zostava. Byt prešiel rekonštrukciou v roku 2018, kedy boli kompletne menené elektrické rozvody a urobená predpríprava na klimatizáciu. V byte sú plastové okná, drevená podlaha v izbách, dlažba v kuchyni, kúpeľni, WC i na chodbe. Bytové jadro je murované. V byte s nachádza optický internet a TV od Orange. K bytu patrí aj samostatná pivnica o rozlohe cca 3 m2 a ďalšie spoločné murované priestory. Bytový dom prešiel rekonštrukciou - má elektrického vrátnika, boli menené stúpačky, strecha a balkóny prešli generálnou opravou. Podlahová plocha: 60 m2+ pivnica + balkón Mesačné náklady: 160 EUR + elektrina + plyn + TV + internet/ 2 osoby Orientácia bytu je: J (obývačka + pol-izba), S (kuchyňa + izba) Byt sa predáva čiastočne zariadený, ostáva v ňom vstavaný nábytok + manželská posteľ 2x2 m, spotrebiče: vstavaná varná doska, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, chodbová zostava na mieru. Ostatné zariadenie je vecou dohody. Obrovskou výhodou tohto bytu je bez pochýb jeho vynikajúca lokalita (Ružinov - Ostredky), ktorá vyniká výbornou dostupnosťou na MHD, blízkosťou všetkých typov škôl od materskej po vysokú školu, množstvom detských ihrísk a športovísk, reštaurácií, cukrární, potravín (Lidl, Kraj, Billa), lekární a bankomatov. Výhodou je aj bezproblémové parkovanie. Najväčším benefitom je však množstvo zelene všade v okolí a blízkosť najkrajšieho bratislavského parku na Ostredkoch. Energetický certifikát zatiaľ nie je vystavený. Do kúpnej ceny je zahrnutá aj odmena realitnej kancelárie. Nehnuteľnosť je vedená pod evidenčným číslom: 2285 Všetky podrobné informácie ako aj obhliadku nehnuteľnosti zabezpečuje Ján Bušfy. Kontakt: alebo (nekontaktovať mailom)
3 izbový byt v Bratislave II, Ružinove-Ostredky, Súmračná ul
Ponúkame exkluzívne na predaj krásny, svetlý 3-izbový byt s veľmi príjemnou atmosférou. Celková výmera bytu je 72,57 m2. Bytová jednotka sa nachádza na 5. zo 7 nadzemných podlaží bytového domu. Bytová jednotka zaujme najmä svojou svetelnosťou a veľmi praktickým dispozičným usporiadaním jednotlivých miestností. Trojizbový byt sa nachádza na 5. poschodí v zrekonštruovanom (stupačky IS, výťah), zateplenom sedem poschodovom bytovom dome na Súmračnej ul. v bratislavskom Ružinove, časť Ostredky. Dom sa nachádza v peknom, tichom zabývanom prostredí, v blízkosti park Ostredky, a niekoľko zariadení obchodu a služieb - reštaurácie, obchod s potravinami Lidl, Billa, Kraj, obchodné centrum Budúcnosť, základná športová škola, športové gymnázium, základná a stredná stavebná škola. V blízkosti sa nachádza Ľudová škola umenia a viaceré škôlky. Výhodou je blízkosť električkovej dopravy, ako aj autobusovej dopravy. V blízkosti domu je veľkokapacitné parkovisko, takže s parkovaním nie je problém. Reštaurácie, kaviarne sú pár minút chôdze od domu. V blízkosti domu sa nachádza policajná stanica, čo zvyšuje pokoj a súkromie pre vlastníkov obytného domu. Výborná dostupnosť na diaľničný obchvat. Byt je situovaný na dve svetové strany a to východ a západ. Vstup do domu je možné 2vchodmi. Hlavný vchod a jeden vchod je priamo na ihrisko. V dome je zavedený optický internet. Popis nehnuteľnosti Byt je v užívaní pôvodného vlastníka a postupne prešiel modernizáciou aj dispozičnými úpravami. Celková výmera bytu je 72,57 m2, má 3 rovnako veľké obytné miestnosti (16,3 m2) a príslušenstvo - samostatné WC, kúpeľňa s oknom (4,26 m2), kuchyňa (6,6 m2), predsieň (3,85 m2) je oddelená od obývacej izby montovanou posuvnou stenou. Z obývacej izby je prístupná izba (5,51 m2), cez ktorú je výstup na loggiu (2,5 m2). Ústredné kúrenie je z plynovej kotolne umiestnenej mimo bytového domu. Veľkou výhodou je aj málo susedov v bytovom dome, na jednom poschodí sú dva byty, čo poskytuje komorné bývanie. Táto tichá, zelená, kľudná štvrť je lákadlom nielen pre rodiny s deťmi, ale aj pre mladých ľudí, ktorý radi žijú v kľudnom prostredí. VÝHODY: - ideálne bývanie pre pár/mladú rodinku, ako aj vhodná investičná príležitosť na prenájom, - svetlosť bytu, - aktívne rodinné bývanie s kompletnou občianskou vybavenosťou v blízkosti, ako aj s výbornou dostupnosťou na diaľničný obchvat, - komunitné bývanie s množstvom príležitostí na trávenie voľného času, množstvo zelene, park, oddychové zóny, - optický internet, - pohodlné parkovanie, - bezpečnosť – bezprostredná blízkosť policajnej stanice.
Prenájom novozrekonštruovaného 2-izbového bytu v Hlohovci
Ostatné Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - [9.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 1 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 2 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 3 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 4 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 5 Ďalšia Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 6 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 7 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 8 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 9 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 10 Ponúkam na dlhodobý prenájom moderný, zariadený, kompletne zrekonštruovaný 2-izbový byt v Hlohovci na Koperníkovej ulici. Byt sa nachádza v kľudnej lokalite blízko centra mesta, v zateplenom bytovom dome na vyvýšenom prízemí a pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby, spálne, kuchyne, kúpeľne a samostatného WC. Súčasťou bytu je uzamykateľná pivnica. Cena mesačného nájmu je 650€ komplet. V cene je zahrnutý internet s TV Magio a energie. Pri nástupe sa platí jeden vratný depozit vo výške nájmu. Max. 2 osoby, bez zvierat. VOĽNÝ OD: august RK prosím nevolať! Kontakt:
Septembrová cena 3 izb. bytu na ul. Planét v Ružinove
Výrazné zníženie ceny!!! Pred rokom "cena snov", dnes skutočnosť! Len 164 000 Eur!!! (Po obhliadke a samozrejme záujme o byt, Vám viem zabezpečiť cenovú kalkuláciu na rekonštrukciu bytu od spoľahlivej, spolupracujúcej, stavebnej firmy). Ponúkam Vám na predaj 3 izbový byt vo veľmi príjemnej lokalite Ružinova, na ul. Planét. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí štvorposchodovej, zateplenej, zrekonštruovanej, tehlovej bytovky. Byt je v pôvodnom stave, menili sa len okná za plastové a je vymurovaná kúpeľňa a samostatné WC. V byte sú pôvodné drevené parkety. 3D obhliadka bytu: BYT: celková plocha: 62 m2 (byt 60 m2 + pivnica 2,2 m2) vyvýšené prízemie / 4 poschodia orientácia: Sever - Juh DISPOZÍCIA BYTU: * chodba * priestranná obývacia izba * 2x izba * kuchyňa * murovaná kúpeľňa s vaňou * samostatné WC * pivnica Pozrite si dispozíciu bytu v 3D obhliadke: V 3D obhliadke je vidno poškodená omietka na viacerých miestach bytu, nejedná sa o vlhký byt, len pred pár rokmi maliari neurobili dobre svoju prácu... Byt je suchý, zateplenie bytového domu a orientácia bytu (sever-juh) z neho robia príjemné miesto na bývanie. VYBAVENIE BYTU: * plastové okná * pôvodné parkety * plynový sporák * optický internet Telecom ( v bytovom dome je aj UPC a Orange) * Byt je bez tiarch, je možný HÚ PARKOVANIE: * bezproblémové, v okolí bytového domu BYTOVÝ DOM: * kompletne zrekonštruovaný, vrátane stupačiek * tehla * spoločná kočikáreň * spoločná sušiareň OKOLIE: * pokojná lokalita plná zelene, hneď pod oknami začína park Ostredky, * výborná dostupnosť do centra mesta, ako aj do ostatných mestských častí Bratislavy a na diaľničný obchvat * plná občianska vybavenosť - nákupné centrum Budúcnosť, Paneurópska vysoká škola, materská a základná škola v pešej dostupnosti, v blízkosti Lidl, Nemocnica Ružinov, kaviarne, reštaurácie, banky, za domom detské ihrisko * nákupné centrum AVION vzdialené necelé 2 km * 3 parky v okolí, park Ostredky vedľa domu * Štrkovecké jazero pár minút od domu * električková trať a MHD v pešej dostupnosti Cena: 164 000 € Názor maklérky: Táto nehnuteľnosť poskytuje pokoj, množstvo zelene aj kvalitnú občiansku vybavenosť, či park v blízkom okolí. Bytový dom je kompletne zrekonštruovaný. Dom sa nachádza v slepej ulici, čo zvyšuje pokoj a súkromie bývania. Veľkou výhodou je aj málo susedov. Mesačné náklady: 205 € / mesiac (2 osoby) + energie * V cene bytu je započítaná provízia pre RK, je vrátane vypracovania kompletnej zmluvnej dokumentácie k predaju nehnuteľnosti, poplatkov za vklad do katastra, kompletného finančného poradenstva a hypotekárneho servisu. Text, fotografie , 3D vizualizácie a video-prezentácie sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Vitaj doma s.r.o.
HALO reality - Predaj, dvojizbový byt Bratislava Ružinov, s
Ponúkame na predaj menší 2-izbový byt o rozlohe 43m2 s veľkým balkónom na 1. poschodí ( 2. nadzemnom podlaží) 6 poschodového bytového domu na Mesačnej ulici v obľúbenej časti bratislavského Ružinova. Byt ponúka možnosť okamžitého užívania bez toho, aby ste do neho museli ďalej investovať ďalšie prostriedky. KEĎ NA POLOHE ZÁLEŽÍ Bývanie v hlavnom meste má kľúčovú výhodu v bezprostrednej prepojenosti s jeho občianskou vybavenosťou. Nuž, a bývanie v Ružinove ako súčasť obľúbeného multifunkčného parku Ostredky so sebou prináša hneď niekoľko benefitov. Ak ste vášnivý športovec, radi behávate, korčuľujete či radi trávite čas na bicykli alebo v outdoor posilke, tak len pár metrov od bytu je priamy vstup do obrovského mestského parku Ostredky, kde si môžete zašportovať, zrelaxovať po práci alebo nechať svoje deti vyšantiť do sýtosti. Dostupnosť centra mesta je iba pohodlných 7 minút cesty autom. Autobusové a električkové zastávky sú doslova na skok od Vášho bytu umiestnené na rôzne smery (zast. Clementisova alebo Maximiliána Hella ). Potraviny TERNO pre menšie nákupy sú hneď za rohom. Špecifikom miesta je, že máte na dosah materské školy, základnú , odbornú strednú, športovú školu aj vysokú školu v dosahu na niekoľko minút chôdze. Väčšie nákupy so službami na jednom mieste si vybavíte v neďalekom Avione, Ikea, Hornbach. Obľubené jazero Štrkovec je ako stvorený na skvelý relax pri pikniku a keď zatúžite v horúcich letných dňoch sa schladiť, jazero Kuchajda je Vám k dispozícii rovnako, len opačným smerom. Rýchle napojenie na hlavné dopravné ťahy na všetky smery mesta je fantastické. A napokon, keď Vás omrzí na chvíľu pulz mesta a zatúžite po oddychu v našich horách, nič Vám z tohto miesta nezabráni sadnúť si do auta a byť za 4 minúty na diaľnici. Pokiaľ hľadáte pre svoje budúce bývanie polohu, ktorá vám spríjemní život a dvojizbový byt, ktorý vám dožičí svojou útulnosťou patričný komfort vlastného hniezda, tak si myslím, že oplatí ponoriť sa fotiek, ktoré Vám predstavia aj prostredie možno Vášho budúceho bývania. TECHNICKÉ PARAMETRE BYTU ( alebo čo by ste o byte mali vedieť): • Výmera: 43m2 byt, 4,4m2 lodžia a pivnica (1m2) • Poschodie: 1/6 (2. nadzemné podlažie) • Parkovanie: voľne dostupné miesta okolo bytového domov • Zariadenie spolu so spotrebičmi v cene: ÁNO • Mesačné náklady: 160eur/ 2 osoby ( správa, upratovanie, nájom, studená-teplá voda, elektrika) • Orientácia bytu: Juh • Balkón: ÁNO • Pivnica: ÁNO • Výťah: ÁNO so zastávkou priamo na poschodí( ideálne pre starších ľudí) • Kúrenie: centrálne mestské ( súčasť správcovského poplatku) • Plyn: NIE ( odpojený) • Internet: optický Telecom • Správca: Spoločenstvo vlastníkov s mandátom DOMBYT s.r.o. • Bytový dom prešiel výraznou rekonštrukciou v r. 2015 • Energetická trieda: B PODORYS a DISPOZÍCIA Vstup do bytu víta ú
1,5i byt + balkón v BA Ružinov (Ostredky) - bez RK provízie
Ponúkame na prenájom zrekonštruovaný, príjemný a kompletne zariadený 1,5 izbový byt s balkónom (loggiou) s rozlohou 48m2 v BA II - Ružinov (Ostredková). Byt sa nachádza v tesnej blízkosti obchodného centra „OC Budúcnosť“ a veľkého parku „Ostredky“. - Byt je situovaný na najvyššom 6/6. poschodí s novým výťahom. - Samostatne oddelená kuchyňa od obývačky - Nepriechodná obývacia izba aj spálňa - Nábytok v byte je novo zariadený - Na novo zrekonštruovaná kúpeľňa a toaleta - K dispozícií je vysoko-rýchlostný 400Mbps internet od UPC a základné TV programy. - Skvelá dostupnosť, výborná občianska vybavenosť, kľudní susedia a pokojný vchod domu, príjemné a tiché bývanie. Uprednostňuje sa: - max. 2 osoby - slušní, pracujúci a poriadkumilovní ľudia - nefajčiari, bez detí (maloletých) - menšie domáce zviera – dohodou - bez štátneho programu Poplatky: - Nájom: 500 €/mes. bez energií - Služby/Energie: 200 €/mes. (elektrika, voda, plyn, kúrenie, 400Mbps Internet) - Bez provízie za realitný a právny servis - Depozit 1 mes. nájom vo výške 500,- € . Voľný od: 1.7.2023 - V prípade záujmu a bližších informácií, prosím telefonujte na uvedené číslo RK nekontaktovať.