bazár, predaj, inzercia, predám

PRENÁJOM - 2i. DIZAJNOVÝ BYT v CENTRE MESTA, ŠANCOVÁ UL.,az

Kategória: Byty

NA PRENÁJOM ponúkame útulný, krásne presvetlený 2 izbový byt v Starom meste na Šancovej ulici.

Byt sa nachádza na 2. poschodí tehlového bytového domu. Je krásne presvetlený, moderne a dizajnérsky zariadený a mimoriadne dobre dispozične riešený. Pozostáva z chodby, obývačky spojenej s kuchyňou, kúpeľne so sprchovým kútom a samostatnej spálne. Okrem príjemnej juhozápadnej orientácie, vďaka ktorej slnečné lúče nádherne presvetlia celú obývaciu miestnosť a kuchyňu, je jeho veľkou pridanou hodnotou aj orientácia do dvora, vďaka čomu nevanímate ruch veľkomesta, ale cítite sa ako na dedine a to priamo v centre mesta. Veľkou výhodou je aj umiestnenie spálne, do ktorej nepreniká priame slnko a v ktorej je príjemná teplota, počas celého roka.

Do historického centra sa dostanete pešo za pár minút. Bohatá občianska vybavenosť je v pešej dostupnosti a ako bonus bezproblémové parkovanie priamo pred domom vo dvore.

Byt je úplne nový, komplet zrekonštruovaný. Celé poschodie, na ktorom sa byt nachádza prešlo zhruba pred dvomi rokmi kompletnou rekonštrukciou v rámci developerského projektu.

NÁŠ NÁZOR
Štýlový, útulný byt v centre mesta. Veľmi dobre dispozične riešený a prakticky zariadený. Ideálne pre jednotlivca, mladý, ale aj starší pár alebo študentov, ktorí sú radi v centre diania a všetko potrebné majú na dosah.

VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI
+ centrum mesta
+ kompletná rekonštrukcia
+ zastávka MHD hneď pri dome
+ bezproblémové parkovanie

+ kompletná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti

+ byt je kompletne zariadený



VYBAVENIE BYTU
vstupná chodba
obývacia izba s kuchyňou
spálňa
kúpeľňa s WC

BYT
Bratislava - Staré mesto, Šancova ul.
č. 70

úžitková plocha - 32 m2

OKOLIE:
V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Henď oproti sa nachádza Blumental Residence, kde nájdete obchody aj reštaurácie, na druhej strane o pár metrov ďalej Majestic Music club, Hudobná akadémia Musicana, trhovisko Žilinská, ďalšie skvelé reštaurácie, kaviarne, parky, škôlky, školy, detské ihriská, či športoviská.

CENA PRENÁJMU: 560 EUR
plus 130 EUR energie
+ 2x depozit 690 EUR

KONTAKT

email
zani@
PRENÁJOM - 2i. DIZAJNOVÝ BYT v CENTRE MESTA, ŠANCOVÁ UL.,az
Podobné inzeráty
Veľký 2i byt s lodžiou v centre + plastové okná v cene
Hľadáte byt priamo v centre mesta, kde máte všetky obchody a služby na dosah ruky? Odkiaľ to ale máte blízko aj do prírody, napr. na Kalváriu? Potrebujete výmerou väčší byt? A preferujete byt v pôvodnom stave, ktorý si upravíte podľa seba, takisto aj čo sa týka miernych zmien dispozície? Lokalita: Tento veľký 2i byt s podlahovou plochou 64,4 m2 + lodžia 2,6 m2 a pivnica 1,9 m2 (celkom 68,9 m2) sa nachádza na 3. poschodí zatepleného panelového domu na ulici Stred, priamo v centre mesta. MŠ, ZŠ, potraviny a detské ihrisko hneď za domom, toto všetko pridáva na obľúbenosti tejto časti mesta nielen medzi rodinami s deťmi alebo starším ľuďom. Na dosah ruky máte aj poštu, úrady, lekáreň, Kaufland, kino, M Park, Prior, reštaurácie a kaviarne, autobusové zastávky mestskej aj diaľkovej dopravy,... Váš dobrý pocit umocňuje aj množstvo zelene a stromov v bezprostrednom okolí domu, ktoré je pekne upravené. Ak máte radi prechádzky v prírode, tak si určite obľúbite aj Kalváriu, odkiaľ si môžete užívať aj krásne západy slnka. Cyklisti, bežci, turisti, celkovo všetci, ktorí máte radi dlhšie prechádzky, určite uvítate trasy vedúce až na Malý a Veľký Manín. Napriek tomu, že ste v centre mesta, jedná sa o tiché bývanie mimo ruch hlavných dopravných tepien a dobre zaparkujete v okolí domu. MHD sa rýchlo dostanete nielen na železničnú stanicu. Stav bytu: Byt je v pôvodnom, avšak zachovalom stave- a tak stále môže dočasne aj v tomto stave poslúžiť na bývanie alebo prenájom. Do budúcna ponúka možnosť modernizácie presne podľa vašich predstáv. V byte budú úplne nové plastové okná dobrej kvality. Možnosti dispozičného riešenia: Vo veľkej vstupnej chodbe môžete priestor využiť na uskladnenie vecí vo veľkých skriniach, prípadne vybudovať uzatvárateľnú miestnosť na uskladnenie kolobežky, lyží a bicyklov... Kúpeľňu s WC môžete jednak prepojiť, ale aj zväčšiť o chodbičku do kuchyne. Väčšiu z izieb môžete predeliť priečkou, a tak vytvoriť pracovňu alebo v prípade rodiny s deťmi menšiu spálňu s obývacou izbou. Výhľad: Z okien tohto slnečného bytu máte krásny výhľad nielen na Manín, ale v diaľke aj na Považský hrad. Vďaka orientácii na viaceré svetové strany, byt pôsobí vzdušne a je veľmi svetlý. Možnosti využitia: Na bývanie aj prenájom, vďaka výbornej polohe v centre mesta a veľkým izbám so samostatnými vstupmi, kedy byt môžete prenajať 2 osobám, 2 párom alebo kľudne rodine s dieťaťom. Predajná cena tohto výmerou veľkorysého slnečného bytu v centre mesta, s potenciálom nielen na bývanie, ale aj prenájom, ktorý si upravíte na mieru, je 118.900 eur. Rada vám byt ukážem osobne, aby ste zistili, či toto bude bývanie alebo investičná príležitosť pre vás. :) Videoprehliadka pre tých, ktorí chcú vidieť aj reálny stav bytu, a ktorým video povie viac ako fotky:
Prenájom 3- izbového bytu 94 m2, Staré Mesto, Bratislava
Ponúkame na prenájom trojizbový byt na Hviezdoslavovom Námestí, v Starom Meste, Bratislava. Byt je kompletne zariadený. Nachádza sa na 5. poschodí, v historickej budove s výťahom. Pozostáva z obývacej izby prepojenej s plne vybavenou kuchyňou, 2 spální, celoročne obývateľnej klimatizovanej zimnej záhrady, kúpeľne so sprchou a práčkou a samostatnej toalety. Byt ponúka výhľad na historické centrum, je vybavený všetkými elektrospotrebičmi, má vlastné kúrenie. Parkovanie je možné v parkovacom dome Opera. Cena: 1000€ + energie 150€ Ak máte záujem o viac informácii alebo obhliadku, stačí zavolať na číslo: byt na prenájom Staré Mesto Bratislava, Hviezdoslavovo Námeste byt na prenájom Byt na prenájom v Bratislave na Hviezdoslavovom námestí Staré Mesto byt na prenájom Bratislava Staré Mesto byt na prenájom Old town Bratislava, flat for rent trojizbový byt na prenájom Staré Mesto Bratislava Bratislava 3 izbový byt na prenájom Trojizbový byt na prenájom Hviezdoslavovo Námestie Bratislava Bratislava trojizbový byt na prenájom Hviezdoslavovo Námestie byt na prenájom Hviezdoslavovo Námestie byt na prenájom Bratislava
NA PREDAJ slnečný priestranný 2i byt s lodžiou na Strede
Hľadáte byt priamo v centre mesta, kde máte všetky obchody a služby na dosah ruky? Odkiaľ to ale máte blízko aj do prírody, napr. na Kalváriu? Potrebujete výmerou väčší byt? A preferujete byt v pôvodnom stave, ktorý si upravíte podľa seba, takisto aj čo sa týka miernych zmien dispozície? Lokalita: Tento veľký 2i byt s podlahovou plochou 64,4 m2 + lodžia 2,6 m2 a pivnica 1,9 m2 (celkom 68,9 m2) sa nachádza na 3. poschodí zatepleného panelového domu na ulici Stred, priamo v centre mesta. MŠ, ZŠ, potraviny a detské ihrisko hneď za domom, toto všetko pridáva na obľúbenosti tejto časti mesta nielen medzi rodinami s deťmi alebo starším ľuďom. Na dosah ruky máte aj poštu, úrady, lekáreň, Kaufland, kino, M Park, Prior, reštaurácie a kaviarne, autobusové zastávky mestskej aj diaľkovej dopravy,... Váš dobrý pocit umocňuje aj množstvo zelene a stromov v bezprostrednom okolí domu, ktoré je pekne upravené. Ak máte radi prechádzky v prírode, tak si určite obľúbite aj Kalváriu, odkiaľ si môžete užívať aj krásne západy slnka. Cyklisti, bežci, turisti, celkovo všetci, ktorí máte radi dlhšie prechádzky, určite uvítate trasy vedúce až na Malý a Veľký Manín. Napriek tomu, že ste v centre mesta, jedná sa o tiché bývanie mimo ruch hlavných dopravných tepien a dobre zaparkujete v okolí domu. MHD sa rýchlo dostanete nielen na železničnú stanicu. Stav bytu: Byt je v pôvodnom, avšak zachovalom stave- a tak stále môže dočasne aj v tomto stave poslúžiť na bývanie alebo prenájom. Do budúcna ponúka možnosť modernizácie presne podľa vašich predstáv. V byte sú čerstvo vymenené kvalitné plastové okná značky Slovaktual. Možnosti dispozičného riešenia: Vo veľkej vstupnej chodbe môžete priestor využiť na uskladnenie vecí vo veľkých skriniach, prípadne vybudovať uzatvárateľnú miestnosť na uskladnenie kolobežky, lyží a bicyklov... Kúpeľňu s WC môžete jednak prepojiť, ale aj zväčšiť o chodbičku do kuchyne. Väčšiu z izieb môžete predeliť priečkou, a tak vytvoriť pracovňu alebo v prípade rodiny s deťmi menšiu spálňu s obývacou izbou. Výhľad: Z okien tohto slnečného bytu máte krásny výhľad nielen na Manín, ale v diaľke aj na Považský hrad. Vďaka orientácii na viaceré svetové strany, byt pôsobí vzdušne a je veľmi svetlý. Možnosti využitia: Na bývanie aj prenájom, vďaka výbornej polohe v centre mesta a veľkým izbám so samostatnými vstupmi, kedy byt môžete prenajať 2 osobám, 2 párom alebo kľudne rodine s dieťaťom. Predajná cena tohto výmerou veľkorysého slnečného bytu v centre mesta, s potenciálom nielen na bývanie, ale aj prenájom, ktorý si upravíte na mieru, je 118.900 eur. Rada vám byt ukážem osobne, aby ste zistili, či toto bude bývanie alebo investičná príležitosť pre vás. :)
INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky
INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 1 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 2 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 3 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 4 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 5 Ďalšia INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 6 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 7 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 8 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 9 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 10 Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt vo výmere 87,46 m2 v okresnom meste Levice v lokalite Perecká ul. Jedná sa o veľkometrážny 3 izbový byt v zateplenom bytovom dome s dvoma výťahmi - nákladným a osobným. Má balkon a patrí k nemu i pivnica. Je po rekonštrukcii ako sú plastové okná, stierky a maľovky, murované bytové jadrá, laminátové podlahy v kombinácii s obkladom a dlažbou, nové vchodové dvere a nové interiérové dvere. Aktuálne je prerobený na 2 bytové jednotky: - dvojgarsonka a - jednoizbový byt V oboch sú podnájomníci a byty sú nepretržite prenajaté. Do oboch bytov sa dostanete cez uzatvárateľnú chodbičku. Tam nájdeme vstupné dvere do 3 bytov. Každý z nich - dvojgarsonka aj jednoizbový byt majú samostatné vstupy. Naľavo sa nachádza veľkometrážny jednoizbový byt, ktorý je dispozične riešený nasledovne: - vchádzame do chodby. Po ľavej strane je šatník. Oproti sú dvere vedúce do naozaj veľkej - priestrannej izby, tá disponuje aj výstupom na balkon. Pred nami je dalšia chodbička, tam nájdeme bytové jadro, kúpeľňu a samostatné wc. Napravo vedľa bytového jadra prechádzame do kuchyne, ktorá sa nachádza na konci bytu. Stredný byt je prerobený na kvázi dvojgarsonku. Vstupujeme cez dalšie vchodové dvere do chodby. Po pravej strane je kúpeľňa a samostatné wc. Pred nami je izba s kuchyňou a naľavo naozaj veľká, priestranná spálňa. Byt je možné využívať ako investíciu s možnosťou ďalšieho prenájmu - predáva sa zariadený alebo prepojiť ho a vytvoriť tak veľké dvojgenerečné bývanie. Nachádza sa v lokalite plnej zelene, kde je dobrá možnosť parkovania v celom okolí bytového domu, napešo je k dostupnosti pošta, potraviny, jasličky, materské školy, niekoľko základných škôl, zastávka MHD, detské ihriská... Ak sa rozhodnete pre kúpu tejto nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, radi a bezplatne Vám pomôžeme s komplexnými službami finančného sprostredkovateľa. V prípade, žé Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na tel.čísle: a dohodnite si obhliadku ešte dnes...
Predaj veľký 3 izbový byt s balkónom, Šancová ulica, BA I. S
PREDAJ BYTU: Realitná kancelária House reality ponúka na predaj priestranný 3 izbový tehlový byt so zvýšenými stropmi a pôvodnými drevenými parketami vo vyhľadávanej lokalite Starého Mesta. Výhodu ponúkanej nehnuteľnosti sú nepriechodné izby, malá miestnosť ktorá môže byť využitá ako komora alebo miestnosť na odloženie upratovacích pomôcok (sklad) priamo v byte, vlastný balkón a pivničná kobka v suteréne pre ďalšie uloženie vecí. Byt je situovaný na ulici Šancová, v Bratislava I. Staré Mesto a nachádza sa na 3/6 poschodí zatepleného bytového tehlového domu s výťahom. Na poschodí sa nachádzajú len dva byty, čo poskytuje dokonalé súkromie. Celková podlahová plocha bytu je 100,5 m2, z toho balkón má 4 m2 a pivnica v suteréne domu 3 m2. Orientácia je na ideálnu J - S stranu (izby sú orientované na sever a obývacia izba s kuchyňou na juh do dvorovej časti). STAV BYTU: Byt je po staršej rekonštrukcii - boli tu vymenené plastové okná so žalúziami, plávajúca podlaha v jednej miestnosti, vo zvyšných dvoch sú zachované drevené parkety, kuchyňa je s dlažbou a priestrannou kuchynskou linkou so spotrebičmi - varenie je na plyne, predsieň disponuje priestranným rolldorom. Plusom je ďalší rolldor v jednej zo spální. Kúpeľňa je s vaňou a výhodou je aj samostatná toaleta. Bytový dom bol kompletne zrekonštruovaný v roku 2014, je zateplený, má vlastnú kotolňu v dome, bol vymaľovaný, bezpečie poskytuje kamerový systém v dome, bol v ňom osadený nový výťah, strecha prešla taktiež rekonštrukciou. Prístup do domu je z ulice Tabaková a taktiež aj zo Šancovej ulice. Parkovanie je možné priamo pri bytovom dome a to na rezidenčných miestach, prípadne na prenajatom státí v dvorovej časti. Byt je kúpou voľný a pripravený k nasťahovaniu. Výhodou ponúkanej nehnuteľnosti a kúpy sú už spomínané nepriechodné izby, možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv, drevené parkety a zvýšené stropy, blízke detské ihrisko v uzatvorenom dvore, pešia dostupnosť do Starého Mesta, kamerový systém v dome, balkón, iba 12 bytov v dome, vlastná kotolňa, slnečný byt, dobré parkovanie a krásny dvor. LOKALITA : Nehnuteľnosť sa nachádza vo veľmi dobrej a slušnej lokalite, iba pár metrov od parku na Račianskom Mýte, prípadne na skok k hlavnej železničnej vlakovej stanici. V blízkosti domu sú taktiež obchody, služby, škola, škôlka, MHD, reštaurácie, kaviarne...kompletná občianska vybavenosť v blízkom okolí. V CENE JE AJ PROVÍZIA ZAHŔŇAJÚCA KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO /sprostredkovanie úverov. Poschodie: 3 Počet poschodí: 6 Počet izieb: 3 Dodatok k cene: , vrátane provízie Obytná plocha: 100.5m² Celková rozloha: 100.5m² Úžitková plocha: 100.5m² Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukci
Luxusný, dizajnový 2,5 izbový byt, 70m2, prenájom, Boccatiov
Spoločnosť Partnersreal Vám exkluzívne ponúka na prenájom nádherný, luxusný dizajnový byt s veľkorysou rozlohou 70m2 v centre mesta Košíc na ulici Bocatiova Moderný a priestranný byt s rozlohou 70m2 ponúka veľkorysý a vzdušný priestor, s dvoma spálňami, veľkou obývacou izbou s jedálňou, samostatné wc s umývadlom, kúpeľňu s vaňou a sprchovým kútom a v neposlednom rade parkovacie miesto za uzamykateľnou bránou v súkromnom dvore bytového domu. Neopakovateľnú atmosféru v byte cítiť ihneď pri vstupe do priestoru, čisté línie, moderný dizajn v tehlovom bytovom dome, istotne ocenia najmä klienti s citom pre detail a vyššími nárokmi. Samotný byt prešiel hĺbkovou rekonštrukciou každého centimetra priestoru. Plný komfort a variabilné led nasvietenie jednotlivých častí priestoru vytvára dokonalú harmonickú atmosféru. Kompletne vybavený a zariadený byt disponuje všetkými modernými spotrebičmi, bohatým úložným priestorom a maximálnym komfortom pre 2 osoby, hľadajúce pokojný, príjemný a dlhodobý prenájom na skok od absolútneho centra mesta. Parametre a výhody: -Vyvýšené prízemie v 3 poschodovej budove so súkromím vlastného dvora -2 spálne, či spálňa a posilňovňa so šatníkom a pracovňou -druhá malá pracovňa s veľkým oknom a výhľadom do dvora -priestranná obývacia izba s otvorenou kuchyňou a jedálňou - dostatok úložného priestoru - byt kompletne vybavený mobiliárom - vlastné, uzamykateľnou bránou chránené parkovacie miesto vo dvore bytového domu - tiché a kľudné miesto v absolútnom centre mesta Košice Technická časť: - 2,5 – 3 izbový byt 70m2 - Vyvýšené prízemie z 3 poschodí - Vlastný plynový kotol s možnosťou regulácie spotreby - ohrev vody a podlahové kúrenie - Vysokorýchlostný internet - Praktická, estetická a dizajnová hĺbková rekonštrukcia Vrátane nadštandardného príslušenstva - 65" TV LG NanoCell - poloprofesionálny eliptický trenažér - automatický kávovar Delonghi -robotický vysávač -plne a vkusne zariadená kuchyňa vrátane kvalitných spotrebičov Podmienky prenájmu: -900,-€ mesačne vrátane internetu a parkovacieho miesta -100,-€ energie -spolu 1000,-€ mesačne vrátane medií, energií a parkovacieho miesta -2 mesačný depozit - doba prenájmu minimálne jeden rok V prípade záujmu kontaktujte: Vladimír Gaži, Partnersreal s.r.o, Urbánkova 70, Košice 04001 Tel: , email: gazi@