bazár, predaj, inzercia, predám

PRENÁJOM - 4 izb. RD pri centre s garážou a záhradkou, JUH

Kategória: Domy

CHM REALITY exkluzívne ponúka na PRENÁJOM 4 izbový rodinný dom, so záhradkou a garážou, na VETERNEJ ulici v Košiciach – MČ JUH, s možnosťou neskoršieho odkúpenia. Dom je kompletne zariadený, vybavený kvalitným nábytkom a spotrebičmi, nachádza sa vo vynikajúcej tichej lokalite s prevažne rodinnými domami, 10 min pešej chôdze do centra mesta (v blízkosti je Steel aréna).

Dom je dvojpodlažný, „radovka“, podlahová plocha 113 m2 plus garáž 17 m2 (spolu 130 m2), nezastavaný pozemok 125 m2. Parkovanie možné v garáži, na pozemku aj pred domom. Na pozemku je terasa, drevený altánok s posedením, krbom a chladničkou.
Vykurovanie – plynový kotol zn. Buderus so zásobníkom na ohrev vody 120 l, vykurovacie telesá riadiátory, v obývacej izbe je krb. V dome je smart zabezpečovacie zariadenie. Interiér má nový hygienický náter.
Internet – Telekom.

DISPOZÍCIA:
Prízemie: vstupná chodba, samostatné WC, obývacia izba s výstupom na terasu, kuchyňa
samostatná garáž – sekcionálne dvere s otváraním nahor, vstup len z ulice.
Poschodie: 3 x izba, kúpeľňa (vaňa, sprchový kút, WC a bidet), loggia.

VYBAVENIE:
Kuchynská linka na mieru zn. Sykora – plynová varná doska, elektrická rúra, digestor, vstavaná chladnička s mrazničkou, umývačka riadu.
V spálni kvalitný drevený nábytok zn. Javorina, drevené podlahy.
V ostatných izbách plávajúce podlahy a vstavané skrine.
V kúpeľni je práčka aj sušička.
Zo spotrebičov chýba TV, po dohode možné zabezpečiť.
V garáži je vinotéka.

CENA:
Nájomné: 1100 eur/mesačne aj s médiami (elektrina, voda, plyn) a internetom.
Depozit – 2 mesačný.

Možnosť budúceho odkúpenia domu.
Vyžaduje sa nájomca bez domácich zvierat.

Dom je na LV vedený ako BYT v Polyfunkčnom dome, v ktorom sú 3 byty a 1 nebyt, do všetkých priestorov sa vchádza z ulice a preto nemajú spoločné priestory, v podstate ide akoby o radovú zástavbu RD s vlastnou záhradkou.

V prípade záujmu o viac informácií resp. obhliadku ma kontaktujte na – JUDr. Adriana Saxová.
V cene je zahrnutý kompletný právny servis.
PRENÁJOM - 4 izb. RD pri centre s garážou a záhradkou, JUH
Podobné inzeráty
Reality KOMPLEX s.r.o. ponúka na PREDAJ Rodinnú vilu v rekre
Typ: Rodinný dom Ulica: Süttovská promenáda Obec: Moča Reality KOMPLEX s.r.o. ponúka na PREDAJ Rodinnú vilu v rekreačnej oblasti pri Dunaji Moča! Rodinný Dom nachádzajúci sa na tichom lukratívnom mieste brehu Dunaja, v zástavbe nových domov a penziónov v rekreačnej zóne obce Moča - Sütská Promenáda s nádherným výhľadom na Dunaj a jeho okolie, možnosťou kotvenia motorovým člnom a jachtou v blízkosti reštaurácii na Dunaji.  Dom je pred dokončením – nekolaudovaný, bez zariadenia – kúpeľní, WC a kuchyne, bez dlažby (okrem terás) a náteru stien. Pozostáva z troch podlaží celkom cca 500m2 na pozemku o výmere 1453m2.  Prvé nadzemné má cca 200m2 + 30m2 krytá arkáda. Jej využiteľnosť je rôznorodá, napr. od fitnes, umiestnenie pingpongového alebo biliardového stola až po podnikateľské účely. Z 1 nadzemného podlažia vedie schodište na 2 nadzemné podlažie, ktoré má ešte okrem schodiska dva vchody – južný (od Dunaja) a severný (od obce Moča).  Druhé nadzemné 100m2 + 2 x terasy cca 50m2 s orientáciou – Juh a Sever. Pozostáva z otvorenej vstupnej haly obývačky - priestor pre kuchyňu s výhľadom na Dunaj, jedálne v časti veže, hosťovskej izby s výhľadom na Dunaj, práčovne - kúpeľne a WC.  Tretie nadzemné 100m2 + 2x terasy cca 50m2 s orientáciou – Juh a Sever. Pozostáva z dvoch rovnakých (detských)izieb, jedna s orientáciou východ – juh (Dunaj), druhá s orientáciou západ – juh (Dunaj), spálňa orientáciou na Juh (Dunaj) a spoločnú terasu s detskými izbami orientovanú na Juh(Dunaj), pracovná miestnosť - časť veže orientovaná na Sever – Východ – Juh (výhľadom na Dunaj), šatník, kúpeľňa, WC a terasa s orientáciou na Sever.  K objektu pôvodne bol navrhnutý bazén 4 x 6 m, ktorý mal byť vsadený do ešte neexistujúcej terasy, ktorá mala byť súčasťou severnej časti budovy. Základy terasy a bazénu sú hotové.  Prístup k vchodovým dverám zo severnej časti budovy je potrebné dostavať aspoň časť zadnej terasy zo schodmi objímajúce časť veže, aj keby budúci majiteľ nemal v záujme bazén dostavať .   Vykurovanie je elektrické podlahové - (2 a 3 nadzemné). Regulácia miestností je možná cez termostaty, ktoré sú v každej jednej miestnosti zvlášť.  Na 1 nadzemnom podlaží možnosť vykurovania napr.. keramickými kachľami (alebo iným spôsobom) napojením na komínový systém Schiedel D160.  Na 2 nadzemnom 
4izb.RD s garážou, záhradkou, terasou a vlastným park.státím
STRONG REALITY, s.r.o. – Pokorný Miroslav exkluzívne ponúka 4 izbový rodinný dom ( na pozemku o výmere 414m2) s nízkymi energetickými nákladmi v dvojdome s garážou, so záhradkou o výmere 230 m², terasou o výmere 12 m² a vlastným parkovacím státím pre dve vozidlá. Tento moderný dom má zastavanú plochu 140 m2 a úžitkovú plochu 108 m2 a je vhodný aby spĺňal požiadavky konfortného bývania s nízkymi energetickými nákladmi. Dom sa nachádza v kľudnej a vo veľmi vyhľadávanej novo budovanej lokalite vo Florida Villa Parku, ktorá sa nachádza v blízkosti Termálneho kúpaliska. Kvalitne postavený dvojdom sa nachádza na pozemku o výmere 818 m2. Dispozičné riešenie domu: – vstupná hala naplánovanou vstavanou skriňou – garáž s technológiou – kúpeľňa s toaletou – samostatná toaleta – špajza – priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou, výstupom na terasu – 3 samostatné a dostatočne priestranné izby – Povala nad garážou s úložným priestorom – Skrytá terasa Pri vyhotovení rodinného domu boli použité materiály: – Obvodový múr z muriva Porotherm hrúbky 30 cm – Izolácia fasády 15 cm polystyrén, podlahy 12 cm polystyrén, strechy 35 cm minerálna vlna – Väzníková strecha – každá polovica domu ma svoju vlastnú strechu, ktorá sa môže opravovať nezávisle od druhej polovice. – Plastové okná s izolačným trojsklom, zabudované exteriérové hliníkové rolety – Bytové jednotky sú oddelené od seba 2 x 20 cm murivom a 5 cm polystyrénom – Garážová brána HORMANN na elektrické ovládanie – Predpríprava na alarm, klimatizáciu, kamerový systém, videovrátnik, fotovoltarický systém a na elektrické ovládanie posuvnej brány – Tepelné čerpadlo PANASONIC a ohrievač teplej vody (200 l), podlahové teplovodné kúrenie, príprava pre krb/krbové kachle ( murovaný komín SCHIEDEL, vzduchotechnika uložená v podlahe) – bariérové oplotenie vo výške 2 m okolo RD, – z prednej strany objektu murované oplotenie s kovovou výplňou – Zámková dlažba a okapový chodník okolo domu Inžinierske siete: mestská voda, elektrina, kanalizácia, plyn, optický internet. Kolaudácia je plánovaná cca. v septembri 2023. RD sa predáva v stave holodom, v prípade záujmu sa dá dokončiť na kľúč. Výhody RD : moderná a priestranná novostavba, dostatočne veľký dvor, v blízkosti je napojenie na rýchlostnú cestu R7, možnosť dokončenia na kľúč, v blízkosti je termálne kúpalisko a centrum mesta…. Cena jednej polovice dvojdomu: 220.000,- € ( Holodom ) Cena jednej polovice dvojdomu na klúč : 220.000,- € + 15.000,- € ( kompl.s dokončením ! ) KONTAKT: Pokorný Miroslav alebo pokorny@ Túto nehnuteľnosť nájdete iba v ponuke našej kancelárie, ktorá realizuje celý kúpno-predajný proces, vrátane financovania, a to hlavne korektným a férovým prístupom ku klientom.
Novostavba- Dvojdom v Dunajskej Strede
NA PREDAJ : EXKLUZÍVNY RODINNÝ DOM S VLASTNOU GARÁŽOU, ZÁHRADKOU A VLASTNÝM PARKOVACÍM STÁTÍM V DUNAJSKEJ STREDE Ponúkam 4 izbový rodinný dom v dvojdome 108 m² s garážou, so záhradkou o výmere 230 m² , terasou o výmere 12 m² a vlastným parkovacím státím pre dve vozidlá na predaj. Dom sa nachádza v tichej, ale mimoriadne vyhľadávanej, novo budovanej lokalite (v blízkosti termálneho kúpaliska) vo Florida Villa Parku v Dunajskej Strede. Pozemok, na ktorom je umiestnený dvojdom je o výmere 818 m2. Samotný dom má zastavanú plochu 140 m2 a úžitkovú plochu 108 m2. Rodinný dom je navrhnutý tak, aby spĺňal požiadavky konforntného bývania s nízkymi energetickými nákladmi Dispozičné riešenie: - vstupná hala naplánovanou vstavanou skriňou - garáž s technológiou - kúpeľňa s toaletou - samostatná toaleta - špajza - priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou, výstupom na terasu - 3 samostatné izby - Povala nad garážou s úložným priestorom - Skrytá terasa Pri vyhotovení rodinného domu sme kládli dôraz na kvalitu použitých materiálov: - Obvodový múr z muriva Porotherm hrúbky 30 cm - Bytové jednotky sú oddelené od seba 2 x 20 cm murivom a 5 cm polystyrénom - Izolácia fasády 15 cm polystyrén, podlahy 12 cm polystyrén, strechy 35 cm minerálna vlna - Väzníková strecha - Plastové okná s izolačným trojsklom, zabudované exteriérové hliníkové rolety - Garážová brána HORMANN na elektrické ovládanie - Predpríprava na alarm, klimatizáciu, kamerový systém, videovrátnik, fotovoltarický systém a na elektrické ovládanie posuvnej brány - Tepelné čerpadlo PANASONIC a ohrievač teplej vody (200 l), podlahové teplovodné kúrenie, príprava pre krb/krbové kachle ( murovaný komín SCHIEDEL, vzduchotechnika uložená v podlahe) - bariérové oplotenie vo výške 2 m okolo RD, - z prednej strany objektu murované oplotenie s kovovou výplňou - Zámková dlažba a okapový chodník okolo domu Inžinierske siete: mestská voda, elektrina, kanalizácia, plyn, optický internet. Kolaudácia je plánovaná na 2.Q roku 2023 RD sa predáva v stave holodom, v prípade záujmu vieme dokončiť na kľúč. Tel. :
Nádherná novostavba so záhradkou na prenájom
Nádherná novostavba so záhradkou na prenájom Popis: Nájsť rodinný dom na dlhodobý prenájom, ktorým je zariadená novostavba so záhradkou je jedinečná a výnimočná vec, presne akou je táto ponuka, ktorú vám ponúkame v exkluzívnom zastúpení klienta. Výnimočné na tejto nehnuteľnosti je aj to, s akým vkusom a moderným nádychom bola zariadená. Od postele, cez sediacu súpravu, krbovú pec uprostred obývacej izby až po práčku tu nájdete úplne všetko. Záhrada a súkromné parkovanie vám dodá už k výnimočnej ponuke aj priestor na relax na čerstvom vzduchu a komfort parkovania priamo pred domom. Nehnuteľnosť sa nachádza v uzavretej novovzniknutej lokalite "Ďatelinky" na začiatku Horného Čepeňa, kde sa cez deň bezpečne hrajú malé deti a susedia navzájom debatujú a budujú lepšie vzťahy. Prevláda tu kľud a dobrá nálada. Lokalita sa nachádza v tesnej blízkosti prírody, s možnosťami prechádzok a bicyklovania. V pešej dostupnosti je nová predajňa Billy. Dostupnosť do Serede je možná aj mestskou hromadnou dopravou, nakoľko autobusová zastávka je vzdialená 100 metrov od domu. Nehnuteľnosť bude voľná od 1.8.2023. Počet izieb: 4.izbový Celková úžitková plocha m2: 200 Plocha obytnej časti m2: 137 Výmera pozemku m2: 75 Zastavaná plocha m2: 200 Rozmery pozemku m: Konštrukcia domu: Ytong Príjazdová cesta: Betónová Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: Rok poslednej rekonštrukcie: Inžinierske siete: Elektrina,Kanalizácia,Verejný vodovod,Internet Kúrenie: Elektrické,Podlahové Počet nadzemných podlaží: 2 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Počet bytov v dome: Vybavenie domu: ,,,,,, Rekonštrukcie: ,,,,,,,, Spoločenské možnosti: ,,,,,,, Možnosti využitia: Trvalé bývanie,Rekreácia Link na stránku projektu: Obhliadky a ďalšie informácie: Nora Halabrínová n.halabrinova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Norea Adresa: M.R.Štefánika 2997 926 01 Sereď Telefón:
Novostavba 5i RD s garážou v širšom centre Senca
Novostavba 5i RD s garážou v širšom centre Senca Popis: Exkluzívne iba u nás na predaj priestranný, nízkoenergetický 5-izbový rodinný dom s garážou v širšom centre mesta Senec. Novostavba rodinného domu bude čoskoro dokončená do kvalitného štandardu vrátane exteriérových žalúzií. Podlahová plocha domu je 119,4 m² + garáž o výmere 23,1 m² + terasa o výmere 26 m². Príjazd k domu bude zabezpečený z Jánošíkovej ulice, cez súkromnú príjazdovú cestu a el. posuvnú bránu na diaľkové ovládanie. » PONUKA: ■ RD 1 - samostatne stojaci - 142,5 m² + terasa + pozemok 410 m² ■ RD 2 - súčasťou dvojdomu - 142,5 m² + terasa + pozemok 315 m² ■ RD 3 - súčasťou dvojdomu - 142,5 m² + terasa + pozemok 300 m² Domy sú aktuálne vo výstavbe, preto neváhajte a využite možnosť dokončenia podľa Vašich predstáv. Termín dokončenia leto 2023. » DISPOZÍCIA: Projekt domu je rozdelený na dennú a nočnú časť s dostatkom priestoru pre celú rodinu. 1. NP: • vstupná chodba s priestorom na šatníkovú skriňu - 9,6 m² • schodisko - 6,9 m² • toaleta s umývadlom + technická miestnosť - 7,9 m² • priestranná obývacia izba prepojená s kuchyňou a jedálňou s východom na terasu - 36,8 m² • komora - 2,7 m² • garáž - 23,1 m² • terasa - 26 m² 2. NP: • chodba - 6,7 m² • veľkorysá spálňa so šatníkom a kúpeľňou - 23 m² • izba - 14 m² • izba - 15,6 m² • izba - 13 m² • kúpeľňa s vaňou, sprchovacím kútom, umývadlom a toaletou - 6,2 m² » ŠTANDARD: Dom bude dokončený do štandardu, ktorý zahŕňa podlahy v celom dome, 2x biely náter interiéru, obklady a sanitu v kúpeľniach, interiérové dvere so zárubňami, exteriérové žalúzie. » EXTERIÉR: • Súkromná príjazdová cesta s bránou na diaľkové ovládanie • oplotenie • 2 x parkovacie státie zo zámkovej dlažby + 1 x garážové státie • chodník pri vstupe do domu • terasa - 26 m² • napojenie domu na vodovod, kanalizáciu a elektrinu • elektrická skrinka s elektromerom • betónová vodomerná šachta s vodomerom • revízna šachta • exteriérová jednotka tepelného čerpadla • terénne úpravy » TECHNICKÉ PARAMETRE: Zastavaná plocha domu je 104,7 m². Obvodové múry sú postavené z tehál + zateplenie - 20 cm. Vnútorné priečky z tehál - 12,5 cm. Plastové okná s 3sklom - v interiéri biele, v exteriéri antracitové. Podlahové kúrenie + tepelné čerpadlo s chladením + termostat v každej miestnosti. Energetický certifikát trieda A0. Príprava na alarm, kamerový systém a fotovoltaické / solárne panely. » LOKALITA: Rodinné domy sú výborne situované v širšom centre mesta Senec, na Jánošíkovej ulici. Na skok budete mať komoletnú občiansku vybavenosť: obchody, školu, škôlku, poštu, lekáreň, zdravotné stredisko, banku aj pešiu zónu. Príjemné prechádzky alebo zábavu po náročnom pracovnom dni, si môžete užiť na Slnečných jazerách, v aquaparku alebo pri jazde na bicykli po miestnych cyklochodníkoch. Výhodou je rýchle napojenie
Moderný bungalov s garážou, Tureň, pozemok 5á, novostavba, k
Predáme v centre obce Tureň, nový moderný 4 izb. RD- bungalov s garážou. Je postavený na pozemku o výmere 496m2, IS-elektrina, plyn, mestská voda, studňa (hĺbka 10m), septik + COV. Dom je postavený z presných tvárnic YTONG 30cm, zateplený 15cm polystyrénom, kolaudovaný bol v roku 2020, okná sú plastové 3 sklo, vonkajšia úprava dub, kúrenie je podlahové vodné, plynový kotol, ohrev vody bojlerom s možnosťou napojenia na kolektory, rohový krb v obývacej izbe, komín, terasa z obývacej izby o rozmere 6,5m x 3,5m zastrešená lexanom, kuchynská linka na mieru DECODOM s komplet vstavanými spotrebičmi, kúpeľňa s veľkým sprchovým kútom a vaňou, samostatné WC prepojené s technickou časťou, garáž o výmere 30m2 (6x5), automatická brána Lomax, 3x roldor + v spálni šatník, alarm, predpríprava na klímu. Zastavaná plocha domu je 153m2, užitková plocha domu 130m2 + úložný priestor na povale, rozmer domu 13,9m x 14,5m do tvaru L, náklady na prevádzku plyn 100 EUR (preplatok 400e), elektrina 60 EUR. Energetický certifikát A/B. Dispozícia: obývacia izba prepojená s kuchynským a jedálenským kútom, 3x izba, kúpeľňa, technická miestnosť, hala, garáž. Pred garážou je parkovanie pre cca 3 autá. Pozemok je oplotený, upravený, vysadený - okrasná výsadba, detské ihrisko, hrazdy na cvičenie, kobercový trávnik, závlaha, vstup na pozemok je cez vonkajšiu bránu na diaľkové ovládanie. K domu vedie súkromná prístupová cesta, takže sa predáva aj podiel na prístupe. Kúsok od domu sa nachádza rameno Dunaja. Výhody: luxusný, slnečný, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, rybolov, turistika, cykloturistika, krb. Pozrite si aj náš nový projekt v Chorvátsku: projekt Chorvátsko - Makarska Riviera / novostavba len u nás