bazár, predaj, inzercia, predám

Prenájom apartmánov v širšom centre Piešťan

Kategória: Byty

Ponúkame Vám na krátkodobý alebo dlhodobý prenájom zariadené apartmány v apartmánovom dome v širšom centre Piešťan.
Ponuka zahŕňa:
2-izbové apartmány Z7: výmera 45 m2 (1 spálňa, obývačka, kúpeľňa s WC, chodba, menší kuchynský kút). Max. počet osôb v apartmáne je 2.
Cena: 410 €/mesiac s energiami, depozit 500,-€ .... dlhodobý nájom (minimálna doba nájmu 1 rok) alebo 550,-€/mesiac .....krátkodobý nájom, príp. 40,-€/noc/apartmán, (min. 3 noci)
3-izbový apartmán L3 na druhom poschodí, má výmeru 76 m2, max. počet osôb 3.
Cena: 550,-€/mesiac s energiami, depozit 550,-€. .... dlhodobý nájom (minimálna doba nájmu 1 rok) alebo 750,-€/mesiac...krátkodobý nájom, príp. 50,-€/noc/byt, (min. 3 noci)
4-izbový byt L2, na druhom poschodí, má 140 m2, balkón 10 m2. Max. počet osôb v byte je 4.
Cena: 760,-€/mesiac s energiami, depozit 760,-€........ dlhodobý nájom (minimálna doba nájmu 1 rok) alebo 950,-€/mesiac....krátkodobý nájom, príp. 60,-€/noc/byt, (min. 3 noci).

Názor makléra: Čisté, priestranné apartmány v štandardnej výbave pre nenáročnú klientelu za dostupnú cenu. Benefitom je pokojná lokalita v širšom centre mesta, neďaleko nábrežia Váhu či mestského parku, ako aj možnosť parkovania (1 miesto/1 apartmán) priamo pred objektom či možnosť využívať záhradu s bazénom v nádvorí domu. Vhodný najmä pre študentov a rodinky, prípustní sú domáci miláčikovia malého vzrastu.

Všetky bližšie informácie Vám poskytne maklér nehnuteľnosti: Peťa, tel.č.
Prenájom apartmánov v širšom centre Piešťan
Podobné inzeráty
Najväčší 3-izbový apartmán 106,93 m2 na Štrbskom Plese
REALITY KAMZÍK Vám ponúka na PREDAJ priestranný najväčší 3 -izbový apartmán s krásnym výhľadom na celú panorámu Vysokých Tatier na Štrbskom Plese v hoteli Ovruč s podzemným parkovacím miestom a skladom. Nové skolaudované a dokončené luxusné apartmány v hoteli Ovruč sa nachádzajú v najtichšej lokalite Štrbského Plesa neďaleko stanice električky a zubačky a v blízkosti výhliadky Monte Móry. V cene apartmánu je zahrnuté aj: - parkovacie miesto v podzemnej garáži - sklad o výmere 3,40 m2 Celková cena bez DPH 650.000,- Eur, t.j. 780.000,- Eur vrátane DPH. V prípade platcu DPH je možnosť odpočtu DPH. Skolaudovaný 3-izbový apartmán o celkovej výmere 106,93 m2 sa nachádza na 4. podlaží. Je dokončený, predáva sa s krbom, nadštandard dokončená kúpeľňa a WC vrátane sanity, bezpečnostné vonkajšie vchodové dvere. Apartmán pozostáva zo: - vstupnej chodby - šatník - kúpeľňa s vaňou, WC a umývadlom - veľká hala s krbom - 2 samostatné izby - kúpeľňa so sprchovacím kútom a umývadlom - samostatné WC s umývadlom - možnosť upraviť aj na 4-izobvý Možnosti vyťažovania kapacity a využívania apartmánu sú: 1. Apartmán prenajíma správcovská spoločnosť APLEND. Majiteľ má pohyblivý výnos 60% z tržby a majiteľské pobyty grátis 2. Majiteľ môže využívať apartmán len sám pre seba a môže ho sám aj prenajímať. Apartmánový dom má dve podzemné podlažia, 6.nadzemných podlaží. Parkovacie státia sú umiestnené v podzemnej garáži pod apartmánovým domom. II. PODZEMNÉ PODLAŽIE: - parkovacie státia a sklady I. PODZEMNÉ PODLAŽIE: - reštaurácia - wellnes centrum - lyžiareň - 1 apartmán - kotolňa - parkovacie státia a sklady I. NADZEMNÉ PODLAŽIE - 13 apartmánov - vstupná hala s recepciou a krbom - zimná záhrada - 2 výťahy so schodiskami II. NADZEMNÉ PODLAŽIE - 14 apartmánov na každom podlaží - 2 výťahy so schodiskami III. NADZEMNÉ PODLAŽIE - 14 apartmánov - 2 výťahy so schodiskami IV. NADZEMNÉ PODLAŽIE - 14 apartmánov - 2 výťahy so schodiskami V. NADZEMNÉ PODLAŽIE - 14 apartmánov - 2 výťahy so schodiskami VI. NADZEMNÉ PODLAŽIE - PODKROVIE - 14 apartmánov - 2 výťahy so schodiskami Viac informácií Vám radi poskytneme telefonicky alebo emailom.
Apartmány Vyšná Boca
Broker Consulting ponúka exkluzívne na predaj 12 apartmánov v krásnom prostredí obce Vyšná Boca. Priamo pod lyžiarskym strediskom Bačova Roveň a Čertovica sa nachádza štýlový apartmánový dom rodinného typu s celkovo 12 apartmánmi a reštauračným zariadením. Hlavnou myšlienkou investora bolo vybudovať miesto pre oddych v kruhu svojich najbližších s možnosťou stravovania, priamo v objekte.. Cena apartmánov začína už od 113 tisíc a konečná cena apartmánu je závislá od veľkosti a konečného štandardu vybavenia apartmánu. V cene apartmánu je vlastný pivničný skladový priestor na lyže alebo bicykle. K apartmánom je možnosť zakúpenia parkovacieho státia. K dispozícií sú 2 až 3-izbové apartmány. Výmera apartmánov začína od 35m2 (2izbové) do 63m2 (3izbové). Každý apartmán disponuje kuchynkou, balkónom, skladovým priestorom v suteréne a vlastným parkovacím miestom na pozemku. Dispozícia : Objekt pozostáva z 3 nadzemných podlaží a suterénu. Na 1. Nadzemnom podlaží sa nachádza reštaurácia s barom a krbom ktorá bude poskytovať služby pre vlastníkov apartmánov. Na 2. a 3. Nadzemnom podlaží je situovaných 12 apartmánov. Letné aktivity : Počas letných mesiacov si prídu na svoje vysokohorskí turisti, milovníci cyklistiky si zas vyberú z množstva cyklotrás. Neďaleko je lanový park Tarzánia a najväčší vodný park na Slovensku Aquapark Tatralandia, alebo golfový areál na Táloch. Na presun medzi lokalitami je k dispozícií Bikebus. Zimné aktivity : Zážitok zo zimných športov ponúkajú zasnežené svahy lyžiarskych stredísk Bačova Roveň priamo v obci, neďaleká Čertovica, Mýto pod Ďumbierom, Tále či Chopok- Juh. Na svoje si prídu vyznávači zjazdového lyžovania, skialpinizmu i bežkovania. V cene sú započítané komplexné právne služby, správne poplatky na katastri. V prípade záujmu zabezpečíme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho. Ak Vám hypotéku nevybavíme, rezervačný poplatok Vám vrátime v plnej výške.. Tešíme sa na Vás na obhliadke.
Garsónka na prenájom v širšom centre mesta Spišská Nová Ves
NA PRENÁJOM: GARSÓNKA v širšom centre mesta Spišská Nova Ves VÝMERA: Byt má úžitkovú plochu 25 m2 POSCHODIE: Vyvýšene prízemie DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: Pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej izby s kuchynským kútom, kúpeľne a samostatnej toalety VYBAVENIE: • sedacia súprava, šatníková skriňa, stolík, TV stolík • kuchynská linka, chladnička, dvojplatnička, mikrovlnna rúra • čiastočne zrekonštruovaná kúpeľňa so sociálnym zariadením, murované jadro BYTOVÝ DOM: • bytový dom má na streche solárne panely, ktoré znižujú náklady na bývanie • detské ihrisko • veľa zelene v okolí PARKOVANIE: dostatok priestoru na parkovanie LOKALITA: • v tichej lokalite v širšom centre mesta • v blízkosti nemocnica, tenisové kurty, stredná škola DOPRAVNÉ SPOJENIE: zastávka MHD CENA mesačného prenájmu je 350,-€ s energiami. KONTAKT: Tel:
APARTMÁNY LITMANOVÁ - 2 izbové apartmány v SKI Litmanová
Realitná kancelária GARANT REAL Vám exkluzívne ponúka na predaj jedinečný projekt v lone prekrásnej prírody a zároveň v centre športového vyžitia. Viete si predstaviť rodinné lyžovanie s nástupom na vlek priamo pri Vašom apartmánovom dome, v lete bicyklovanie po okolí, prechádzky v okolí krásnou prírodou, miesto pre nadšených hubárov a mnoho iného? Tak tento projekt Vám to všetko prináša. PROJEKT: Cieľom projektu je snaha o spojenie príjemného a pokojného prostredia ako stvoreného na oddych počas rušných dní a dovoleniek, so zábavou a športovou aktivitou, ktorú ponúkajú rozľahlé hory a lyžiarske vleky priamo pri apartmánových domoch. Navrhované objekty apartmánových domov sú identické s rozdielnym funkčným využitím suterénu. V objete „A“ je umiestnená reštaurácia s kuchynským zázemím, v objekte „B“ sú v suteréne: recepcia a predajňa, a zároveň suterén obsahuje skladovacie kobky apartmánov. V objekte „C v suteréne sú umiestnené garáže a skladovacie kobky apartmánov. Každý apartmánový dom je 3 podlažný, podpivničený a s využitým podkrovím sedlovej strechy, obsahuje 22 apartmánov. V júni roku 2022 je naplánovaná výstavba budovy „A“, ktorá sa nachádza najbližšie k lyžiarskemu vleku. Apartmánový dom pozostáva z 1 jednoizbového, 11 dvojizbových a 10 trojizbových apartmánov s balkónmi. MIESTO REALIZÁCIE: Katastrálne územie obce Litmanová – severne od obce, mimo intravilánu obce, východne od potoka Rozdiel - prítok Litmanovského potoka, vrámci existujúceho lyžiarskeho areálu. Existujúci lyžiarsky areál pozostáva z prístupu z cestnej komunikácie a následným záchytným parkoviskom, ktoré je využívane aj pre pútnické miesto na hore Zvir. Za reštauráciou je objekt lyžiarskeho vleku. Za hornou stanicou 400 m vleku západným smerom je spodná stanica 1000 m vleku s hlavnou zjazdovkou. Za bufetom je umiestnený malý detský lyžiarsky vlek.  Areálom prechádza poľná cesta na turistický hraničný priechod Litmanová – Jaworky  (spôsob prechodu: peši, bicykle, lyže), otvorený v roku  v lete od 7  do 19 hod a v zime od 9 do 16 hod. TECHNICKÉ VYBAVENIE: Objekt po architektonickej stránke je navrhovaný  podhorského charakteru so sedlovou krížovou strechou,  s vikiermi  so sklonom 45 stupňov, v tvarosloví kúpeľných   stavieb – s drevenými prvkami na fasáde.  Fasáda je riešená v kombinácií kamenného obkladu sokla, škrabanej omietky, dreveného obkladu podkrovia. Krytina je navrhovaná z oceľovej škridle s kremičitým posypom – bridlicovo čiernej farby. Základy a podkladný betón sú navrhované z prostého betónu prekladaného kameňom – betón B –15.  Základové pätky pod stĺpy sú navrhované armované – rieši časť PD – statika stavby. Konštrukčný systém stavby je navrhovaný ste
APARTMÁNY LITMANOVÁ - 3 izbové apartmány  SKI Litmanová
Realitná kancelária GARANT REAL Vám exkluzívne ponúka na predaj jedinečný projekt v lone prekrásnej prírody a zároveň v centre športového vyžitia. Viete si predstaviť rodinné lyžovanie s nástupom na vlek priamo pri Vašom apartmánovom dome, v lete bicyklovanie po okolí, prechádzky v okolí krásnou prírodou, miesto pre nadšených hubárov a mnoho iného? Tak tento projekt Vám to všetko prináša. PROJEKT: Cieľom projektu je snaha o spojenie príjemného a pokojného prostredia ako stvoreného na oddych počas rušných dní a dovoleniek, so zábavou a športovou aktivitou, ktorú ponúkajú rozľahlé hory a lyžiarske vleky priamo pri apartmánových domoch. Navrhované objekty apartmánových domov sú identické s rozdielnym funkčným využitím suterénu. V objete „A“ je umiestnená reštaurácia s kuchynským zázemím, v objekte „B“ sú v suteréne: recepcia a predajňa, a zároveň suterén obsahuje skladovacie kobky apartmánov. V objekte „C v suteréne sú umiestnené garáže a skladovacie kobky apartmánov. Každý apartmánový dom je 3 podlažný, podpivničený a s využitým podkrovím sedlovej strechy, obsahuje 22 apartmánov. V júni roku 2022 je naplánovaná výstavba budovy „A“, ktorá sa nachádza najbližšie k lyžiarskemu vleku. Apartmánový dom pozostáva z 1 jednoizbového, 11 dvojizbových a 10 trojizbových apartmánov s balkónmi. MIESTO REALIZÁCIE: Katastrálne územie obce Litmanová – severne od obce, mimo intravilánu obce, východne od potoka Rozdiel - prítok Litmanovského potoka, vrámci existujúceho lyžiarskeho areálu. Existujúci lyžiarsky areál pozostáva z prístupu z cestnej komunikácie a následným záchytným parkoviskom, ktoré je využívane aj pre pútnické miesto na hore Zvir. Za reštauráciou je objekt lyžiarskeho vleku. Za hornou stanicou 400 m vleku západným smerom je spodná stanica 1000 m vleku s hlavnou zjazdovkou. Za bufetom je umiestnený malý detský lyžiarsky vlek.  Areálom prechádza poľná cesta na turistický hraničný priechod Litmanová – Jaworky  (spôsob prechodu: peši, bicykle, lyže), otvorený v roku  v lete od 7  do 19 hod a v zime od 9 do 16 hod. TECHNICKÉ VYBAVENIE: Objekt po architektonickej stránke je navrhovaný  podhorského charakteru so sedlovou krížovou strechou,  s vikiermi  so sklonom 45 stupňov, v tvarosloví kúpeľných   stavieb – s drevenými prvkami na fasáde.  Fasáda je riešená v kombinácií kamenného obkladu sokla, škrabanej omietky, dreveného obkladu podkrovia. Krytina je navrhovaná z oceľovej škridle s kremičitým posypom – bridlicovo čiernej farby. Základy a podkladný betón sú navrhované z prostého betónu prekladaného kameňom – betón B –15.  Základové pätky pod stĺpy sú navrhované armované – rieši časť PD – statika stavby. Konštrukčný systém stavby je navrhovaný ste
REZERVE/PAG/MANDRE - 5i luxusný apartmán kúsok od pláže
V exkluzívnom zastúpení od overeného miestneho developera projektu, ktorý zrealizoval viaceré obdobné úspešné projekty priamo na Pagu máme mimoriadnu ponuku apartmánov v luxusnom privátnom projekte v Mandre na Splitskej ulici . V tomto rezidenčnom privátnom projekte sa nachádzajú iba 3 apartmány. Celý dom bude postavený z kvalitných materiálov a každý z apartmánov dokončený do štandardu - kompletne vybavená kúpeľňa s toaletou, obklady, dlažba, keramické podlahy, dvere, podlahové kúrenie, klimatizácia, predpríprava na kuchyňu a vírivku, hliníkové okná a sklenené zábradlia, bezpečnostné a protipožiarne dvere, elektrický vrátnik na otváranie vchodu. Ku každému z apartmánov je v cene zahrnuté už aj vyhradené parkovacie státie. V prípade záujmu možnosť zmeny štandardu v apartmánoch za príplatok. DISPOZÍCIA: Apartmán je mezonetový a nachádza sa na 2 podlažiach. Dispozične pozostáva z: chodby, priestrannej obývačky, 1x samostatné WC, 2x kúpeľne s WC, 3 samostatných izieb, 1x pracovňa, 1x loggia, a terasy Výmera: byt: 94,4m2 + 12,6 zakrytá terasa + 9,1m2 nezakrytá terasa + 4,1m2 loggia = 120,2m2 Apartmán bude plne klimatizovaný, na oknách budú inštalované vonkajšie elektrické rolety a na terasách a balkónoch vonkajšie elektrické žalúzie. Cena apartmánu vrátane 1 parkovacie státia: 399.900€ (vrátane DPH, možnosť odpočtu) Mesačné náklady sa vyrátavajú následovne : 0,5 € / m2 + zálohové platby za elektrinu a internet. Internet je možný od Telekomu Financovanie - pri podpise Rezervačnej zmluvy sa skladá záloha vo výške 5 000€. Po dokončení hrubej stavby sa dofinancováva min. 50% z celkovej sumy, pri odovzdaní apartmánu 25% zo zvyšnej sumy a po kolaudácii sa dopláca zvyšná časť kúpnej ceny. Začiatok výstavby: 09/2022 Mandre je vyhľadávaná, luxusná a kľudná časť ostrova Pag s výbornou vybavenosťou, vlastnou Marínou, obchodmi, kaviarňami, reštauráciami, množstvom krásnych pláži vzdialená len 625 km od Bratislavy. Svojou polohou patrí nielen medzi vychytené dovolenkové destinácie na nerušený relax a oddych ale zároveň sa stáva vynikajúcou investičnou príležitosťou na prenájom. Kompletná cena apartmánov je aj s parkovacím státím (vrátane provízie a DPH - možnosť odpočtu DPH). V prípade záujmu vieme zabezpečiť aj služby ohľadne ďalšieho prenájmu. V prípade záujmu o viac informácii alebo obhliadku nás neváhajte kontaktovať na tel.čísle : . Poschodie: prízemie Počet poschodí: 2 Počet izieb: 5 Dodatok k cene: kompletná cena, vrátane provízie Obytná plocha: 94.4m² Celková rozloha: 120.2m² Úžitková plocha: 94.4m² Vlastníctvo: firemné Odvoz odpadu: áno Voda: neuvedené Internet: wifi Vykurovanie: vlastné Lódžia: áno - 1 Terasa: áno - 2 Výťah: nie Parkovanie: vlastné vyhradené Postavené z: Zmiešané Zariadenie: nezariadený Zateplený objekt: áno Klimatizácia: áno Energetický certifikát: áno Predzáhradka: neuvedené Bezbariérový prístup : nie Okná: hliníkové