bazár, predaj, inzercia, predám

Prenájom bytovej jednotky pre rodinu Kľačany (CH067-213-JAPI

Kategória: Byty

CH067-213-JAPI
Ponúkame Vám na prenájom 3 izbovú bytovú jednotku v rodinnom dome v obci Kľačany, medzi mestami Hlohovec a Nitra. Výborné vlakové aj autobusové spoje do týchto miest. V dedine je dobrá občianska vybavenosť, ako aj možnosti na rekreáciu, či šport - cyklistiku a pod.
Byt je celý presvetlený a skladá sa zo vstupnej chodbičky, dvoch nepriechodných izieb s veľkým balkónom, priechodnej izby, kuchyne, samostatnej toalety a kúpeľne s rohovou vaňou.
Bývanie sa ponúka pre rodinu bez domácich zvierat.
V prvej nepriechodnej izbe sa nachádzajú tri samostatné postele, skrinky a krb. V druhej nepriechodnej izbe sa nachádzajú skrinky, televízor, manželská posteľ a jedna samostatná posteľ. V priechodnej izbe je samostatná posteľ, odkladací priestor a sedačky. Všetko môžete vidieť na fotografiách.
Kuchyňa je plne zariadená - kuchynská linka, sporák, komora v ktorej je chladnička, mikrovlnka, a aj práčka. Parkovanie je k dispozícii v okolí domu.
Majitelia sú slušní a bezproblémoví a presne to isté očakávajú aj od svojich podnájomníkov.
Cena prenájmu pre rodinu je 700 eur mesačne. Doba prenájmu je minimálne 1 rok. Pri podpise zmluvy sa skladá jeden mesačný nájom splatný k 20. dňu v mesiaci, vratný depozit (400 eur) ako aj rezervačný poplatok vo výške 700 eur (obsahuje aj všetky právne poplatky spojené s overovaním, vypracovaním nájomnej zmluvy, a pod.).
Pre bližšie informácie ma môžete kontaktovať telefonicky: , prípadne e-mailom na: Voľný ihneď.
Prenájom bytovej jednotky pre rodinu Kľačany (CH067-213-JAPI
Podobné inzeráty
INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky
INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 1 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 2 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 3 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 4 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 5 Ďalšia INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 6 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 7 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 8 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 9 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 10 Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt vo výmere 87,46 m2 v okresnom meste Levice v lokalite Perecká ul. Jedná sa o veľkometrážny 3 izbový byt v zateplenom bytovom dome s dvoma výťahmi - nákladným a osobným. Má balkon a patrí k nemu i pivnica. Je po rekonštrukcii ako sú plastové okná, stierky a maľovky, murované bytové jadrá, laminátové podlahy v kombinácii s obkladom a dlažbou, nové vchodové dvere a nové interiérové dvere. Aktuálne je prerobený na 2 bytové jednotky: - dvojgarsonka a - jednoizbový byt V oboch sú podnájomníci a byty sú nepretržite prenajaté. Do oboch bytov sa dostanete cez uzatvárateľnú chodbičku. Tam nájdeme vstupné dvere do 3 bytov. Každý z nich - dvojgarsonka aj jednoizbový byt majú samostatné vstupy. Naľavo sa nachádza veľkometrážny jednoizbový byt, ktorý je dispozične riešený nasledovne: - vchádzame do chodby. Po ľavej strane je šatník. Oproti sú dvere vedúce do naozaj veľkej - priestrannej izby, tá disponuje aj výstupom na balkon. Pred nami je dalšia chodbička, tam nájdeme bytové jadro, kúpeľňu a samostatné wc. Napravo vedľa bytového jadra prechádzame do kuchyne, ktorá sa nachádza na konci bytu. Stredný byt je prerobený na kvázi dvojgarsonku. Vstupujeme cez dalšie vchodové dvere do chodby. Po pravej strane je kúpeľňa a samostatné wc. Pred nami je izba s kuchyňou a naľavo naozaj veľká, priestranná spálňa. Byt je možné využívať ako investíciu s možnosťou ďalšieho prenájmu - predáva sa zariadený alebo prepojiť ho a vytvoriť tak veľké dvojgenerečné bývanie. Nachádza sa v lokalite plnej zelene, kde je dobrá možnosť parkovania v celom okolí bytového domu, napešo je k dostupnosti pošta, potraviny, jasličky, materské školy, niekoľko základných škôl, zastávka MHD, detské ihriská... Ak sa rozhodnete pre kúpu tejto nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, radi a bezplatne Vám pomôžeme s komplexnými službami finančného sprostredkovateľa. V prípade, žé Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na tel.čísle: a dohodnite si obhliadku ešte dnes...
Ubytovanie pre robotníkov v  rodinnom dome - Kľačany (CH019-
CH019-213-JAPI Ponúkame Vám na prenájom 3 izbovú bytovú jednotku (prípadne samostatné izby) v rodinnom dome v malebnej obci Kľačany, medzi mestami Hlohovec a Nitra. Byt je celý presvetlený a skladá sa zo vstupnej chodbičky, dvoch nepriechodných izieb s balkónom, priechodnej izby, kuchyne, samostatnej toalety a kúpeľne s rohovou vaňou. Bývanie je vhodné pre 7 osôb, ideálne robotníkov - prípadne sa prenajíma záujemcom bez malých detí a zvierat. V prvej nepriechodnej izbe sa nachádzajú tri samostatné postele, skrinky a krb. V druhej nepriechodnej izbe sa nachádzajú skrinky, televízor, manželská posteľ a jedna samostatná posteľ. V priechodnej izbe je samostatná posteľ, odkladací priestor a sedačky. Všetko môžete vidieť na fotografiách. Kuchyňa je plne zariadená - kuchynská linka, sporák, komora v ktorej je chladnička, mikrovlnka, a aj práčka. Parkovanie je k dispozícii v okolí domu. Majitelia sú slušní a bezproblémoví a presne to isté očakávajú aj od svojich podnájomníkov. Cena prenájmu je 200 eur mesačne na osobu (pri obsadení max. počtu miest - 5 osôb). Pri podpise zmluvy sa skladá nájom a rezervačný poplatok vo výške 200eur/osoba (obsahuje aj všetky poplatky spojené s overovaním, vypracovaním nájomnej zmluvy, a pod.). Pre bližšie informácie ma môžete kontaktovať telefonicky: , prípadne e-mailom na:
ALL INCLUSIVE | NA PREDAJ 3 IZBOVÝ BYT S BALKÓNOM, HLOHOVEC
Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o. Vám ponúka na predaj 3 izbový byt s balkónom v novostavanom bytovom dome v meste Hlohovec. Mesto Hlohovec disponuje výbornou občianskou vybavenosťou, mesto Trnava je vzdialené cca 20 minút. Nehnuteľnosť sa nachádza priamo v centre mesta v bytovom dome VIVIEN. Byt má zastavanú plochu 69 m2, z toho je celková úžitková plocha 64 m2, balkón má výmeru 4,5 m2. K bytu patrí aj skladový priestor o výmere 1,33 m2, ktorý sa nachádza na prvom poschodí. Byt sa nachádza na 1. poschodí z 5. Je možnosť dokúpenia garážového státia za cenu 13.500 € !! IS : Elektrina (veľkou výhodou je, že elektrina je riešená napojením na jadrovú elektráreň Jaslovské Bohunice, čo znamená veľmi nízke mesačné náklady) , mestská voda, odpad je riešený kanalizáciou. Vykurovanie je elektrické podlahové. Mesačné náklady sú nízke, pohybujú sa cca do 120 €. ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: – Rok výstavby tehlového bytového domu: 2023, - použitý materiál: betón - , plánovaná kolaudácia bytu je cca v lete 2023. – Byt sa predáva v stave ŠTANDARD NA KĽÚČ ! – ŠTANDARDNÉ vyhotovenie bytu znamená: Vyhotovenie omietky, vnútorných stien a stropov sárové. Vyhotovenie maľovky stien a stropov na bielo. Osadené vypínače, elektrické a telekomunikačné zásuvky. Svietidlá – len objímka a žiarovka. Vybudované pripojenie bytovej jednotky na telekomunikačné siete. Domový vrátnik v prevedení AUDIO/VIDEO. Vyhotovenie nášľapnej plochy izieb laminátové parkety (možnosť výberu) . Vyhotovenie nášľapnej plochy zádveria, kúpeľne a WC – keramická dlažba – (možnosť výberu). Vyhotovenie keramického obklad stien, kúpeľne a WC do 2 m výšky (možnosť výberu). Osadené vnútorné dvere a obložkové zárubne (možnosť výberu). Hlavné vstupné dvere do bytovej jednotky – protipožiarne dvere s bezpečnostným zamykaním. Osadená sanitárna keramika (možnosť výberu) . Balkón bytovej jednotky, vyhotovenie nášľapnej plochy z keramickej dlažby. Zábradlie hliníkové s bezpečnostným sklom. Vykurovanie bytu bude zabezpečené podlahovým kúrením s možnosťou regulovania termostatom v každej miestnosti. Dodávka TUV a SV so samostatným meraním. – Kuchynská linka a spotrebiče nie sú súčasťou stavu štandard !! CENA : 169.990 € ,-/ celkom V rámci sprostredkovania náš klient získa kompletný právny servis, kolky na kataster a samozrejme možnosť financovania hypotekárneho úveru. Uvedená cena zahŕňa aj províziu pre realitnú kanceláriu, vrátane všetkých poplatkov spojených s bezpečným a bezproblémovým prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa. Pri kúpe nehnuteľnosti poskytujeme bezplatné finančné poradenstvo a hypotekárny servis. Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes, tešíme sa na Vás! Kontakt: info@
HALO reality - Predaj, mezonetový byt Štúrovo, dve bytové je
Ponúkame Vám na predaj dve bytové jednotky s možnosťou vytvorenia mezonetu s celkovou podlahovou plochou 132 m2 v meste Štúrovo. Bytové jednotky sa nachádzajú v obytnom dome so samostatným vstupom a sú po čiastočnej rekonštrukcii. Dispozícia 1. bytovej jednotky na prízemí - vstupná chodba, úložný priestor pod schodiskom, 2 samostatné izby, kuchyňa, kúpeľňa so sprchovým kútom a samostatná toaleta. Dispozícia 2. bytovej jednotky na 1.poschodí: veľké schodisko, vstupná chodba, 3 samostatné izby, kuchyňa, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou. Čiastočná rekonštrukcia zahŕňa - nová elektroinštalácia, v kúpeľni nová vodoinštalácia, plastové okná s vonkajšími roletami, plávajúca podlaha, zrekonštruované drevené parkety v kombinácii s dlažbou, radiátory, kuchynská linka na mieru, sanita, vstupné dvere. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom - centrálne radiátormi. K obidvom bytovým jednotkám prislúcha priestranný pivničný priestor s dvomi miestnosťami, spoločná vstupná chodba a dve komory s plochou 6 + 6 m2. Spojenie obidvoch bytových jednotiek umožňuje vytvorenie priestranného mezonetu, prípadne dvojgeneračné bývanie. Nehnuteľnosti sú vo vlastníctve jedného majiteľa a sú k dispozícii ihneď. Mesto Štúrovo disponuje s kompletnou občianskou vybavenosťou. Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: NZ-54377. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete skoro 1 000 aktuálnych ponúk.
MODERNÝ 3i byt, REKONŠTRUKCIA, LOGGIA, KLÍMA, VÝHĽAD, Fedino
Ponúkame na prenájom veľmi pekný, slnečný, kompletne zariadený 3-izbový byt orientovaný na východnú stranu s krásnym výhľadom, po kompletnej modernej rekonštrukcii, s kompletne zariadenou kuchynskou linkou na mieru a šatníkovými skriňami na chodbe a v spálni, s klimatizáciou, priestrannou loggiou a murovanou pivnicou vo vyhľadávanej lokalite v blízkosti Chorvátskeho ramena, Petržalskej plavárne na Fedinovej ulici v mestskej časti Petržalka. Podlahová plocha bytu predstavuje 80,62 m2 s loggiou a pivničnou kobkou na poschodí. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 12. poschodí v 12 - poschodovej bytovej jednotke s 2 novými výťahmi. V okolí kompletná občianska vybavenosť a bezproblémový prístup do centra mesta aj na pešo. Byt sa prenajíma kompletne zariadený s kuchynskou linkou na mieru s elektrickou varnou doskou, elektrickou rúrou, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, práčkou a sušičkou, s kompletným vybavením kuchyne a s jedálenským stolom. V byte sa nachádzajú dve nepriechodné spálne a obývačka. Obe spálne sú vybavené posteľami a šatníkovými skriňami na mieru a komodami. V obývacia izba je vybavená rozkladacou sedacou súpravou, konferenčným stolíkom a obývačkovým nábytkom na mieru. Kúpeľňa je oddelená od toalety. V kúpeľni je vaňa, umývadlo, skrinka na mieru a zrkadlo. Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, predsieň, kuchyňa, obývacia izba s prístupom na loggiu, 2 krát nepriechodná spálňa, kúpeľňa a toaleta. Bytový dom sa nachádza vo veľmi peknej a tichej lokalite s úplnou občianskou vybavenosťou. Pri bytovej jednotke sa nachádza zdravotné stredisko, lekáreň, cukráreň, obchod s potravinami Samoška, Kaufland, Lidl, fitko, plaváreň, škôlky, školy, detké ihriská, tenisové kurty, bowling. Pri bytovej jednotke možnosť napojiť sa na cyklotrasu a s možnosťou prejsť na pešo do mesta. Bytový dom je vybavený kamerovým systémom s otváraním vchodových dverí na číp. Veľmi pekné a príjemné bývanie, treba vidieť !!! Byt je voľný od 01.08.2023 s možnosťou obhliadky ihneď. Mesačný prenájom predstavuje 750€ + energie 250 €. Kontakt: Email: kiss@ Poschodie: 12 Počet poschodí: 12 Počet izieb: 3 Dodatok k cene: , +energie Zastavaná plocha: 81m² Celková rozloha: 81m² Vlastníctvo: osobné Kúpeľňa: vaňa Lódžia: áno Pivnica: áno Výťah: áno Parkovanie: verejné Klimatizácia: áno Okná: plastové
Prenájom 3- izbového bytu 94 m2, Staré Mesto, Bratislava
Ponúkame na prenájom trojizbový byt na Hviezdoslavovom Námestí, v Starom Meste, Bratislava. Byt je kompletne zariadený. Nachádza sa na 5. poschodí, v historickej budove s výťahom. Pozostáva z obývacej izby prepojenej s plne vybavenou kuchyňou, 2 spální, celoročne obývateľnej klimatizovanej zimnej záhrady, kúpeľne so sprchou a práčkou a samostatnej toalety. Byt ponúka výhľad na historické centrum, je vybavený všetkými elektrospotrebičmi, má vlastné kúrenie. Parkovanie je možné v parkovacom dome Opera. Cena: 1000€ + energie 150€ Ak máte záujem o viac informácii alebo obhliadku, stačí zavolať na číslo: byt na prenájom Staré Mesto Bratislava, Hviezdoslavovo Námeste byt na prenájom Byt na prenájom v Bratislave na Hviezdoslavovom námestí Staré Mesto byt na prenájom Bratislava Staré Mesto byt na prenájom Old town Bratislava, flat for rent trojizbový byt na prenájom Staré Mesto Bratislava Bratislava 3 izbový byt na prenájom Trojizbový byt na prenájom Hviezdoslavovo Námestie Bratislava Bratislava trojizbový byt na prenájom Hviezdoslavovo Námestie byt na prenájom Hviezdoslavovo Námestie byt na prenájom Bratislava