bazár, predaj, inzercia, predám

Prenájom komerčného priestoru KRAMÁRE 60m2 Opavská

Kategória: Kancelárie

Ponúkam na prenájom čerstvo rekonštruovaný komerčný priestor vhodný ako sklad, výrobňa, kancelária alebo garáž. Nachádza sa na Kramároch, vjazd je z križovatky ulíc Opavská a Ďurgalova, nachádza sa medzi Patrónkou a Hlavnou stanicou. Výborná dostupnosť do centra mesta, na Slavín, Horský park a Kolibu. Má v tesnej blízkosti autobusovú zástavku MHD.
Ide o spodné podlažie samostatnej budovy s dvomi vchodmi. Prvý je zabezpečená železná brána s rozmermi 2,5mx2,5m a druhý sú vchodové dvere.
Možnosť parkovať auto pred bránov.
Rozmery priestoru sú 8x7,5 metra. Nachádza sa tu WC a malá kuchynka, zvyšok priestoru je otvorený.
Aktuálne sa v priestoroch dokončuje rekonštrukcia. Priestor má podlahové kúrenie a klimatizáciu.
Priestor nie je vhodný na hlučnú výrobu alebo dielňu nakoľko vrchné poschodie je obytné.

Mesačný nájom je 600,-EUR + reálne spotrebované energie.

DO 15.7 KOMUNIKUJEM LEN CEZ MAIL SOM NA DOVOLENKE
Prenájom komerčného priestoru KRAMÁRE 60m2 Opavská
Podobné inzeráty
PRENÁJOM, kancelária, Opavská ulica, Bratislava - Kramáre
Realitná kancelária RE/MAX ponúka na prenájom kancelárie o rozlohe 16m2 a 32m2, Opavská ulica, Bratislava - Kramáre. Kancelársky priestor sa nachádza na 1. a 2. poschodí novej polyfunkčnej budovy. Väčšia kancelária sa prenajíma zariadená, menšia nezariadená. Obe kancelárie sú klimatizované. Internet na vlastné meno, prípadne cez ústredňu budovy za poplatok. IT kabeláž v kancelárii je zriadená. Parkovanie na vlastnom parkovisku za poplatok 100€/mes. V bezprostrednej blízkosti je dostatočný počet verejných parkovacích miest. Prístup do budovy je 24/7, cez pridelené vlastné vstupné kódy. Celá budova je elektronicky zabezpečená. Lokalita je dostupná aj MHD. Najbližšia zastávka Hroboňová je vzdialená cca 450m /6 minút chôdze/ - priame spojenie do centra mesta a Petržalky. Cena prenájmu: Menšia - 300,00 EUR/mesiac s DPH /, vrátane energií. Väčšia - 600,00 EUR /mesiac s DPH /, vrátane energií. V cene prenájmu je základná spotreba energie, k dispozícii spoločná zasadačka a kuchynka na poschodí, upratovanie spoločných častí. Kancelárske priestory sú okamžite k dispozícii. Tento priestor je vhodný na kancelársku činnosť bez extrémne veľkého pohybu klientov. Ak hľadáte kľudné, tiché miesto pre svoju prácu so skvelou dostupnosťou, kancelária je práve pre vás. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie RE/MAX.
Na prenájom komerčný priestor - veľká zariadená dvojkancelá
Číslo ponuky : 180410 , Telefón : , E-mail : kasaj@ Naša realitná kancelária Vám ponúka na prenájom veľkú zariadenú dvojkanceláriu o výmere 67,5 m2 v priamom centre mesta, na Námestí Slobody v Novom Meste nad Váhom. Kancelária ako celok sa nachádza na samostatnom druhom nadzemnom podlaží s vlastným súkromným vstupom a elektrickým vrátnikom. Dispozícia komerčného priestoru : - vstup - čakáreň (8,2 m2) - prvá kancelária (21,9 m2) - druhá kancelária (30,5 m2) - kuchynský kút s chodbičkou (4 m2) - WC (2,9 m2) Komerčný priestor sa ponúka na prenájom s kancelárskym nábytkom, komplet zariadený a vybavený. Vybavenie prvej kancelárie - kancelársky stôl s dvoma kancelárskými stoličkami na sedenie, 3x kreslo, skriňa na dokumenty, elektrický krb ako dekorácia. Vybavenie druhej kancelárie - veľký kancelársky stôl, kancelárske kreslo na sedenie, 2x stolička, 3x skriňa na dokumenty, kožený gauč s konferenčným stolíkom a rôzne elegantné dekoratívne interiérové doplnky - všetok nábytok a zariadenie bolo vybudované na mieru. Z druhej kancelárie je vstup na balkón, z ktorého je veľmi pekný výhľad na celé námestie. Súčasťou druhej kancelárie je aj malý šatník s umývadlom. Kuchynský kút je priechodný s druhou kanceláriou a jeho vybavenie je umývadlo, chladnička a mikrovlná rúra. Do samostatného WC je vstup z čakárne. Celý komerčný priestor je vybavený novými plastovými oknami s vnútornými otočnými roletami, bodovým osvetlením a novovybudovanou lokálnou klimatizáciou v oboch kanceláriach, ktorá slúži taktiež na vykurovanie priestorov. Orientácia priestoru - západ. Konečná cena prenájmu je 500 €/mesiac + zálohová platba za elektrinu 100 € / mesiac. Samozrejmosťou je v celých priestoroch zavedený internet (WiFi), ktorý je už zahrnutý v cene prenájmu. Pri podpise nájomnej zmluvy sa skladá prenajímateľovi depozit vo výške jedného mesačného nájmu - 680 €, ktorý bude po ukončení nájmu a dodržaní nájomnej zmluvy vrátený v plnej výške. Prenajímateľ nie je platcom DPH. Kancelárske priestory sú pripravené k okamžitému užívaniu. Ďalšie informácie Vám radi poskytneme na tel.č.  alebo na mail kde si môžete s nami dohodnúť fyzickú obhliadku komerčného priestoru. Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky
Na prenájom komerčné priestory Poprad, ul. Partizánska,298m2
Ponúkame Vám na prenájom reprezentatívne komerčné a prevádzkové priestory o ploche 298 m2. na ulici Partizánskej v Poprade. Cena 8 €/m2/mesiac. Lokalita: – Partizánska 2898/92, Poprad - Západ – hlavný ťah na Svit – výborná poloha, ľahká dostupnosť autom POZRITE SI 3D VIRTUÁLNU OBHLIADKU TOHTO KOMERČNÉHO PRIESTORU Z POHODLIA VÁŠHO DOMOVA POZRITE SI YOUTUBE VIDEO TOHTO KOMERČNÉHO PRIESTORU Z POHODLIA VÁŠHO DOMOVA Komerčný a prevádzkový priestor: – vhodný pre právnické kancelárie, medicínske centrum, zubné kliniky, IT firmy, marketingové agentúry, architektonické firmy a podobne – nachádza sa na 1.poschodí administratívnej budovy – kuchyňa – samostatné sociálne zariadenie pre pánov a dámy – šatňa pre zamestnancov – 5 parkovacích miest v cene nájmu – po dohode s prenajímateľom je možnosť prenajať si ďalšie parkovacie miesta podľa potreby – optický internet – voľné ihneď Podmienky nájmu: – cena za 1m2 je 8,- EUR , cena celkového nájmu za mesiac je 2384,- EUR, plus 500,- EUR/mesiac energie - zálohová platba (na úvod pomerovo, neskôr vlastné meranie energií) – depozit dvojmesačný 4768 EUR - splatnosť nájomného mesiac vopred - dlhodobý nájom minimálne 5 rokov Majiteľ má právo vybrať si nájomcu podľa ním zvolených kritérií. Zaujala Vás ponuka – píšte, volajte!
Obchodný priestor 60m2 na prenájom v srdci mesta v Dunajskej
Xpert Reality s.r.o. ponúka na dlhodobý prenájom obchodný priestor s priamym vstupom z ulice v srdci mesta na podnikateľské účely. Rozloha priestoru je 30 m2 + 30 m2 /obchod + sociálna miestnosť/. Priestor je multifunkčne využiteľný pre akúkoľvek činnosť v rámci obchodu okrem gastronómie. Priestor je kompletne zrekonštruovaný. Lokalita je vysoko frekventovaná a okolie poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť s veľmi dobrou infraštruktúrou. V bezprostrednej blízkosti nájdete banky, obchody či služby, reštaurácie, Mestský Úrad, pošta, predovšetkým výborný prístup MHD. Cena mesačného nájmu je 760 € s réžiou /energie 50 €, plyn 60 € /. Pri prebratí obchodného priestoru sa uhrádza 2 x kaucia + prvé nájomné . Ak máte záujem, neváhajte ma kontaktovať na tel.: alebo mail: raso@ Celková rozloha klimatizovaného obchodného priestoru je 60 m2 s dispozičným riešením bez zariadením. Realitná kancelária - Xpert Reality s.r.o. Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho špecialistu Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis: - vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie - poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností - poplatky za overenie podpisov u notára - doručenie podkladov na kataster - asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb - ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody Ozvite sa mi v prípade ak máte nejakú nehnuteľnosť na predaj alebo prenájom . Rada Vám pomôžem. Neváhajte a ponúknite! Ďakujeme za Vašu dôveru. Stačí prezvoniť. Robíme všetko preto, aby sme boli stále lepší a vy spokojní. Obytná plocha: 60m² Úžitková plocha: 60m² Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Kúpeľňa: áno Zariadenie: nezariadený Klimatizácia: áno Okná: hliníkové
NA PRENÁJOM kancelárske priestory v Malackách
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v Malackách, ktoré sa nachádzajú v priemyselnom areály na ulici Cesta mládeže. Kancelárie sú situované na prvom poschodí dvojpodlažnej budovy. Nájom za jednu kanceláriu je vo výške 260,- eur s DPH aj s energiami. Provízia RK je vo výške 260,- eur, hradí ju nájomca. Je možnosť výberu z piatich kancelárií. Nájomca má k dispozícii spoločnú kuchynku a sociálne zariadenie. V areály sú bezproblémové parkovacie možnosti. Prenájom nehnuteľnosti je možný ihneď. V prípade záujmu ma kontaktujte prosím telefonicky: alebo mailom: renataduffekova@ Okrem prenájmu kancelárskych priestorov máme v ponuke v tej istej budove na prenájom výrobnú (skladovú) halu pravidelného obdĺžnikového tvaru s rozmermi 27 m x 11,3 m (305 m2), ktorá je situovaná na prvom poschodí dvojpodlažnej budovy a je k nej bočný prístup z dvora. Výška mesačného nájmu výrobnej (skladovej) haly je vo výške 1.000,- eur plus DPH a plus mesačné zálohové platby za energie. Sprostredkovateľská provízia RK je vo výške 1.000,- eur, hradí ju nájomca. V tej istej budove je v ponuke prenájom výrobného (skladového) priestoru na prízemí. Priestor na prízemí je pravidelného obdĺžnikového tvaru s rozmermi 12,5 m x 5 m (62,5 m2). K prízemnému priestoru prináleží kancelársky priestor s kuchynkou a s toaletou so samostatným vchodom na prízemí hneď vedľa daného priestoru. Cena prenájmu tohto prízemného priestoru je vo výške 500,- eur plus DPH plus mesačné zálohové platby za energie. Sprostredkovateľská provízia RK je vo výške 500,- eur, hradí ju nájomca. Realitná kancelária Eclipsereal s.r.o.
Prenájom - kancelárske priestory na pešej zóne 60m2 s možnos
Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v centre Nitry. Nachádzajú sa v polyfunkčnej budove na 3/3 poschodí na začiatku pešej zóny. Priestory s rozlohou 60m2 pozostávajú zo vstupnej priestrannej miestnosti (recepcia, čakáreň...) a z dvoch samostatných miestností (kancelárie). Spoločné WC sú na chodbe rovnako ako kuchynka, priestory sú klimatizované. K priestoru je možné využívať jedno parkovacie miesto zo zadnej strany budovy. Cena pre neplatcu DPH je 354,5eur/mesiac + 122eur/mesiac energie + klimatizácia 25eur/mesiac. Spolu 501,5eur/mesiac. Voľné ihneď.