bazár, predaj, inzercia, predám

Prenájom kúpacej kade

Kategória: Zdravie a krása

Na vašu párty, romantický víkend alebo relaxačný pobyt prenajmem kúpaciu kaďu vykurovanú drevom s masážnymi bublinkami,tryskami, LED osvetlením. Cenník v obrázkoch.
Prenájom kúpacej kade
Podobné inzeráty
Nerezová kúpacia kaďa so zabudovanou pieckou
Zákazkovo vyrobím pre Vás kúpaciu kaďu so zabudovanou pieckou. Celá kaďa je vyrobená z nerezu, nehrdzavie, odoláva poveternostným podmienkam. Pred popálením sa na piecke Vás ochráni vnútorná mriežka. Priemer, výšku kade a samozrejme objem vody si určíte Vy. Cena vzájomnou dohodou.
kreslo na prenájom
Ponúkame na prenájom barberské kreslo v priestoroch luxusného salónu v Starom meste. Salón je rozdelený na dámsku a pánsku časť. Samozrejmosťou je možnosť využívania služieb recepcie, spoločnej kuchynky a toalety. Parkovanie je možné v okolí, kde funguje PAAS systém alebo v rezidencii v podzemnej garáži. Výborná dostupnosť MHD. Kreslo je k dispozícii na prenájom okamžite.
Elektrická polohovacia posteľ
Plne elektricky polohovacia posteľ značky Burmeier. Ovládanie hlavy, nohy, celková výška postele, nastaviteľné bočnice po oboch stranách a hrazda s trianglom. Prenájom za 25€/mesiac aj s obyčajným matracom. Požičiavame aj iné pomôcky ako g-aparát, inv. vozík, wc-stolička a iné. Doveziem a zmontujem.
Polohovatelna postel
Polohovateľná posteľ je plne elektricky polohovacia nemeckej značky Burmeier. Ovládanie hlavovej časti, nohy, celková výška postele, nastaviteľné bočnice po oboch stranách a hrazda s trianglom. Prenájom za 25€/mesiac aj s obyčajným matracom. Požičiavame aj iné pomôcky ako g-aparát, inv. vozík, wc-stolička a iné. Doveziem a zmontujem.
Ponúkam
Prenájom kaderníckeho kreslá v centre mesta Žilina na živnosť
Prenajom kadernickeho kresla
Hladam k sebe do salonika sikovnu, spolahlivu kadernicku na zivnost. Salon je velmi dobre situovany a to hned na zaciatku Karlovej vsi v Liscom udoli kusok od Lidla, zastavky a obchvatu. V cene je zahrnuta klimatizacia, vlastna bezpecnostna sluzba, parkovacie miesto pre zakaznicky a energie. Pre viac informacii ma nevahajte kontaktovat. Reagujem aj na mail.