bazár, predaj, inzercia, predám

Prenájom Obchodného priestoru - Nový Polygon Nitra (CH053-28

Kategória: Ostatné

CH053-28-JAPIa
Ponúkame Vám na prenájom nový obchodný priestor v Nitre, v objekte Nový Polygon (2022). Priestor disponuje plochou 92m2 a štyrmi vchodmi, a nachádza sa na prízemí pri vstupe do budovy. Priestor je napojený na IS: ústredné kúrenie (radiátory), elektrina - 230V, prípojka na vodu a odtok, rovnako aj prípojka na internetové pripojenie, a v prípade potreby je vybudovaná predpríprava na klimatizáciu. Toaleta sa nachádza v polyfunkčnej budove vzdialená od priestoru cca 20m. Nakoľko má priestor 4 samostatné vchody, nájomník si dokáže priestor upraviť aj podľa predstáv: napr. priečkami - všetko po dohode s majiteľom priestoru.

Cena prenájmu je 1450€ s DPH, bez energií. Pri podpise zmluvy sa skladá 1x vratný depozit vo výške nájomného, a rezervačný poplatok vo výške 1000eur (obsahuje kompletne všetky poplatky spojené s overovaním, vypracovaním nájomnej zmluvy, a pod.).
Pre bližšie informácie ma môžete kontaktovať telefonicky: , prípadne e-mailom na:
Prenájom Obchodného priestoru - Nový Polygon Nitra (CH053-28
Podobné inzeráty
Hotové spoločnosti a virtuálne sídlo Košice, Banská Bystrica
HOTOVÉ SPOLOČNOSTI Spoločnosti nikdy nepodnikali, sú bez záväzkov a pohľadávok a sú pripravené na predaj. Tieto spoločnosti sú zapísané v Živnostenskom registri, Obchodnom registri a sú zaregistrované pre daň z príjmu na Daňovom úrade. Pri kúpe spoločnosti Reade made môžte podnikať do niekoľkých hodín, nakoľko sa stávate konateľom dňom vymenovania. Spoločnosť bez sídla: V cene je prevod obchodného podielu, všetky zmeny ( zmena obchodného mena, zmena sídla, odvolanie a vymenovanie konateľa, doplnenie predmetov podnikania ) Spoločnosť so sídlom: V cene je prevod obchodného podielu, všetky zmeny ( zmena obchodného mena, zmena sídla, odvolanie a vymenovanie konateľa, doplnenie predmetov podnikania ) Výber zo 4 adries ( Jenisejská 45A, Košice-Nad jazerom, Južná trieda 4B Košice-Juh, Jesenná 22, Košice-Staré Mesto , Kukučínova 22, Banská Bystrica). Viac informácií emailom - info@ alebo na telefónnom čísle , alebo na
Prenájom výrobná hala Nitra
Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na prenájom výrobné priestory v Nitre - Dolných Krškanoch, v areáli bývalých Nitrianskych strojární na Dvorčianskej ulici. Ponúkaná hala je súčasťou firmy s oceliarskou výrobou, kde by bola odelená od ostatnej výroby. Celková výmera haly je 800 m2. Samozrejmosťou by bola brána pre nakladanie kamiónu. Po dohode by bolo samozrejme k dispozícií aj zázemie pre zamestnacov ( šastne, toalety, kuchynka...) V prípade postreby je možný prenájom aj novozrekonštruovaných kancelárskych priestorov v administratívnej budove s priamym vstupom do výroby: Alebo aj prenájom ďalšch samostatných skladovacích priestorov o výmere 3x 67 m2 a 96 m2. Všetky so samostatným vstupom: Celý areál je výborne dostupný aj pre kamiónovú dopravu a poskytuje dostatok parkovacieho a nakaldacieho priestoru. Pred budovou je bezproblémové parkovanie a celý areál je strážený kamerovým systémom. Veľkou výhodou je aj zastávka MHD vzdialená iba 50m. Cena prenájmu je 1900,- eur/mesiac + energie. Nevyhovuje táto nehnuteľnosť Vašim predstavám? Nenašli ste Vašu vysnívanú nehnuteľnosť v našej ponuke, ani v ponuke iných RK? Volajte makléra alebo kontaktujte kanceláriu a zapojte sa do programu „Bývajte s RE/MAX!“ Podľa Vami zadaných kritérií Vám pomôžeme Vašu vysnívanú nehnuteľnosť nájsť v ponuke celého trhu.
Prenájom podnikateľského objektu s 3 izb. bytom v Nitre EXKL
EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na prenájom nehnuteľnosť nachádzajúcu sa v meste Nitra, m.č. Chrenová na ulici Vašinova. Samostatne stojaca budova približne 200 m2 podlahovej plochy s dvomi garážovými bránami a na poschodí sa nachádza 3 izbový byt s úžitkovou plochou približne 100 m2. Pozemok prislúchajúci k nehnuteľnosti je výmery 187 m2. Ponuka na prenájom je nasledovná: Podnikateľský objekt sa prenajíma bez zariadenia, teda ako holopriestor. Vhodný ako autodielňa, logistické centrum, výrobná hala atď. Byt na hornom poschodí sa prenajíma kompletne zariadený ako je na fotkách. Preferovaný je dlhodobý prenájom, kedy sa cena nastaví individuálne na základe dohody. Cena za prenájom celého objektu vrátane zariadeného bytu je 3200 € + energie. Depozit vo výške mesačného prenájmu. Platba za prenájom je mesiac vopred. Dispozícia: 1NP - Vstup dvomi garážovými bránami do otvoreného priestoru v tvare “L“. Bočný vstup cez dvere ponúka možnosť vstupu osôb bez otvorenia veľkých garážových brán. Samostatné WC s umývadlom, ďalej dva priestory vhodné ako kancelária a kuchynka. Z kancelárie je možnosť prejsť dverami priamo na dvor. V oplotenej časti pozemku je možnosť skladovať materiál, alebo parkovať niekoľko áut. 2 NP – Oceľovým exteriérnym schodiskom sa dostaneme k vstupu do bytu. Po vstupe do otvoreného priestoru tvoriaceho obývaciu miestnosť s kuchyňou, môžeme prejsť do kúpeľne s WC, dvoch nepriechodných spální a šatníka. Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv.
Prenájom kancelárie, Žilina - Bytčica, Priem. zóna, Cen
Ponúkame Vám na prenájom štýlovú kanceláriu o výmere 147,71 m2 na 1. poschodí architektonicky výnimočnej budovy v priemyselnej časti mesta Žilina. Môžete si prenajať jednu alebo niekoľko zo šiestich presvetlených kancelárií, miestnosti sa dajú navzájom prepojiť. Na prízemí budovy sú na prenájom k dispozícii taktiež moderné a plne funkčné obchodné priestory. V spoločných priestoroch budovy s nadštandardným vybavením sú k dispozícii: - dámske a pánske dizajnové toalety; - kuchynka s linkou; - átrium s kaviarňou a mliečnym barom, priestorom na príjemnú konzumáciu občerstvenia; - notárske služby a iné.   Cena za prenájom zahŕňa: - prenájom vybraného kancelárskeho/ obchodného priestoru; - využívanie spoločných priestorov; - 2 parkovacie miesta/ kancelária, možnosť dokúpenia ďalšieho miesta; - 24-hodinová strážna služba; - elektronický vstup do budovy; - upratovanie spoločných priestorov. Cena kancelárie č. 110: 11,- € bez DPH/ m2 /mesiac. Nájdete na stránke pod ID ZA012454. Call centrum tel: 0910 86 11 86.
Prenájom obchodného priestoru (20 m2) v širšom centre Ž
Realitná kancelária DOM ponúka na prenájom praktický obchodný priestor v širšom centre Žiliny o výmere 20 m2. Nachádza sa na prvom NP, má lichobežníkový tvar a disponuje menším umývadlom a laminátovou podlahou. Priestor je úplne vyprataný, pripravený pre nového nájomníka. Veľkou výhodou tohto priestoru je jeho umiestnenie v obchodnom dome s tradíciou od roku 2002. Nachádza sa tu veľké množstvo obchodných firiem, ktoré zákazníci vyhľadávajú pri hľadaní všetkých potrieb pre bývanie, dom, záhradu, stavebníctvo, či voľný čas. K obchodnému centru patrí veľké parkovisko pre zákazníkov s autobusovou zastávkou. Zásobovanie priestoru je možné cez zadný vchod prostredníctvom nákladného výťahu. K technickému vybaveniu patrí kamerový systém a optický internet. Vykurovanie pre celú budovu je zabezpečené plynovým kotlom, fakturuje sa podľa skutočnej spotreby. Cena nájmu: dohodou. Zálohy za energie sú určené správcom. Depozit: 2 mesiace. Priestory sú voľné ihneď. V prípade záujmu o viac informácií alebo dohodnutia termínu obhliadky prosím kontaktovať Jakub Rybanský, tel. číslo alebo e-mailom na: jakub.rybansky@
Prenájom obchodného priestoru (59 m2) v širšom centre Ž
Realitná kancelária DOM ponúka na prenájom praktický obchodný priestor v širšom centre Žiliny o výmere 59 m2. Nachádza sa na druhom NP hneď vedľa eskalátora, má obdĺžnikový tvar a podlahu pokrytú kobercom. Priestor je úplne vyprataný, pripravený pre nového nájomníka. Veľkou výhodou tohto priestoru je jeho umiestnenie v obchodnom dome s tradíciou od roku 2002. Nachádza sa tu veľké množstvo obchodných firiem, ktoré zákazníci vyhľadávajú pri hľadaní všetkých potrieb pre bývanie, dom, záhradu, stavebníctvo, či voľný čas. K obchodnému centru patrí veľké parkovisko pre zákazníkov s autobusovou zastávkou. Zásobovanie priestoru je možné cez zadný vchod prostredníctvom nákladného výťahu. K technickému vybaveniu patrí kamerový systém a optický internet. Vykurovanie pre celú budovu je zabezpečené plynovým kotlom, fakturuje sa podľa skutočnej spotreby. Cena nájmu: dohodou. Zálohy za energie sú určené správcom. Depozit: 2 mesiace. Priestory sú voľné ihneď. V prípade záujmu o viac informácií alebo dohodnutia termínu obhliadky prosím kontaktovať Jakub Rybanský, tel. číslo alebo e-mailom na: jakub.rybansky@