bazár, predaj, inzercia, predám

Prenájom pekného 5 izbového bytu na Banskobystrickej ulici p

Kategória: Byty

5 izbový mezonetový luxusný byt priamo v centre mesta pri Prezidentskom paláci v tichej lokalite, celková plocha bytu je 224 m2 a byt je situovaný na 4 - 5. poschodí (z 5) v budove s výťahom.
Byt je po celkovej nadštandardnej rekonštrukcii a má samostatné plynové kúrenie.
Byt je nezariadený a dispozíciu bytu tvorí:
prízemie bytu: vstupná hala, priestranná obývacia izba s jedálenskou časťou so vstupom na presklenenú terasu s krásnym výhľadom na prezidentskú záhradu, priestranná vybavená kuchyňa zn. Koryna vybavená všetkými zabudovanými spotrebičmi. komora, kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou,
horné poschodie: 4 x priestranná spálňa, samostatná práčovňa, veľká kúpeľňa s 2 umývadlami, rohovou vaňou, sprchovacím kútom a toaletou.
K bytu patrí vonkajšie rezidentské miesto na ulici alebo v prípade záujmu vyhradené parkovacie miesto v hotely Tatra za poplatok.
Cena bytu je 1 650 €/mesiac + energie 300 €/mesiac.

5-room maisonette luxury apartment right in the city center near the Presidential Palace in a quiet location, the total area of the apartment is 224 m2 and the apartment is located on the 4th - 5th floor (out of 5) in a building with an elevator.
The apartment has been renovated to a high standard and has separate gas heating.
The apartment is unfurnished and the layout of the apartment consists of:
ground floor of the apartment: entrance hall, spacious living room with dining area with access to a glazed terrace with a beautiful view of the presidential garden, spacious equipped kitchen Koryna equipped with all built-in appliances. storage room, bathroom with shower and toilet,
upper floor: 4 x spacious bedrooms, separate laundry room, large bathroom with 2 sinks, corner bath, shower and toilet.
The apartment includes an outdoor residential space on the street or, if interested, a reserved parking space in the Tatra Hotel for a fee.
The price of the apartment is €1,650/month + energy €300/mont
Prenájom pekného 5 izbového bytu na Banskobystrickej ulici p
Podobné inzeráty
Prenájom prerobeného 3 -izbového veľkého bytu na Dieloch
Prenájom veľkého 3-izbového bytu s kumbálom- Diely - [3.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Prenájom veľkého 3-izbového bytu s kumbálom- Diely - 1 Prenájom veľkého 3-izbového bytu s kumbálom- Diely - 2 Prenájom veľkého 3-izbového bytu s kumbálom- Diely - 3 Prenájom veľkého 3-izbového bytu s kumbálom- Diely - 4 Prenájom veľkého 3-izbového bytu s kumbálom- Diely - 5 Prenájom veľkého 3-izbového bytu s kumbálom- Diely - 6 Prenajmeme dlhodobo 3 -izbový byt /obytná plocha 79 m štvorcových/ s balkónom, so žalúziami, s kumbálom a pivnicou, čiastočne zariadený, so spotrebičmi /pračka, chladnička, umývačka riadu/ a internetom. Byt je prerobený, samostatný vstup do každej izby. Blízko zastávka MHD, potraviny, dobrá dostupnosť na R1. Z bytu je pekný výhľad na Zobor. Dom je zateplený, čo znižuje náklady na kúrenie.
Prenájom novozrekonštruovaného 2-izbového bytu v Hlohovci
Ostatné Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - [9.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 1 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 2 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 3 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 4 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 5 Ďalšia Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 6 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 7 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 8 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 9 Prenájom kompletne zrekonštruovaného zariadeného 2-izb. bytu - 10 Ponúkam na dlhodobý prenájom moderný, zariadený, kompletne zrekonštruovaný 2-izbový byt v Hlohovci na Koperníkovej ulici. Byt sa nachádza v kľudnej lokalite blízko centra mesta, v zateplenom bytovom dome na vyvýšenom prízemí a pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby, spálne, kuchyne, kúpeľne a samostatného WC. Súčasťou bytu je uzamykateľná pivnica. Cena mesačného nájmu je 650€ komplet. V cene je zahrnutý internet s TV Magio a energie. Pri nástupe sa platí jeden vratný depozit vo výške nájmu. Max. 2 osoby, bez zvierat. VOĽNÝ OD: august RK prosím nevolať! Kontakt:
NA PREDAJ zariadený 2-i. byt s balkónom a šatníkom v Stupave
Ponúkame na predaj pekný, moderný 2-izbový byt s balkónom a so zariadením v Stupave na Okružnej ulici, v lokalite Zipava. Priestranný 2-izbový byt s príjemnou atmosférou pohody a kľudu je situovaný na 3. poschodí trojposchodového bytového domu, ktorý bol kolaudovaný a daný do užívania v roku 2011. Dispozícia bytu: vstupná predsieň prepojená chodbou, z ktorej sa vchádza do šatníka, samostatnej toalety, kúpeľne s vaňou, umývadlom a práčkou. Ďalej sa z chodby vchádza do spálne a do dennej časti bytu, tvorenej kuchyňou, ktorá je jedálenskou časťou voľne prepojená s obývačkou. Z obývačky je vchod na balkón, ktorý poskytuje veľmi pekný výhľad na Bratislavu a Devínsku kobylu. Orientácia bytu je juh – západ, čo zabezpečuje dokonalé presvetlenie bytu denným svetlom. Vykurovanie bytu je centrálne, zabezpečené radiátormi v každej miestnosti. Výmera bytu bez pivnice: 63,19 m2 Pivnica: 2,36 m2 Balkón: 3,60 m2 Celková výmera: 69,15 m2 Okná v byte sú plastové s izolačným dvojsklom, s vnútornými žalúziami a sieťkami proti hmyzu. V byte je zavedený telefónny domový vrátnik. Vchodové dvere do bytu a taktiež aj vchodové dvere do bytového domu sú bezpečnostné. V každej izbe sú nainštalované rozvody TV a internetu (optika). Kuchyňa je presvetlená denným svetlom, je priestranná s kuchynskou linkou vyhotovenou na mieru, v ktorej sú vstavané spotrebiče: elektrická varná doska, elektrická rúra, digestor, drez s batériou, umývačka riadu, samostatne stojaca chladnička s mrazničkou. Podlahy v byte sú plávajúce laminátové a vo vstupnej predsieni, v kuchyni, kúpeľni, toalete a na balkóne z keramickej dlažby. V byte je situovaný priestranný šatník vybavený policovým a závesným systémom, ktorý poskytuje majiteľom dostatok odkladacieho a úložného priestoru. K bytu patrí samostatná, uzamykateľná murovaná pivnica, situovaná na poschodí v blízkosti ponúkaného bytu. V bytovom dome sa nachádza výťah. Vchod je bezbariérový. Byt sa predáva aj so zariadením a kúpou je novému majiteľovi ihneď k dispozícii. V prípade záujmu existuje možnosť kúpy parkovacieho státia v cene 10.000.-€ alebo prenájmu parkovacieho státia v cene 45,-€ mesačne. Na túto nehnuteľnosť nie je v súčasnosti vypracovaný energetický certifikát. Informácie o nehnuteľnosti majú informatívny charakter a môžu podliehať zmenám. Cena pekného 2-izbového bytu s balkónom a šatníkom na Okružnej ulici v Stupave je 180.000,- eur vrátane provízie realitnej kancelárie. V prípade záujmu ma kontaktujte prosím mailom: renataduffekova@ alebo telefonicky: . S vybavením tej najvýhodnejšej hypotéky pre Vás Vám rada pomôže naša finančná poradkyňa Dorota Duffeková, mobil: , mail: dorota.duffekova@ © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Eclipsereal s.r.o.
Novostavba 3 izbového bytu v centre Martina v blízkosti peše
Ponúkame Vám na predaj novostavbu 3 izbového bytu v centre Martina v blízkosti pešej zóny. Novostavby bytov sú vytvorené v budove nachádzajúcej sa v centre mesta v blízkosti pešej zóny, budova bude po kompletnej rekonštrukcii, rekonštrukcia už prebieha. V bytovom dome bude vytvorených 7 bytových jednotiek + spoločné pivničné priestory a to 3x 3izbový byt, 2x 2 izbový byt, 1x 1izbový byt. Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, množstvo zelene, vynikajúce dopravné napojenie, blízkosť úplného centra mesta. • UŽ PREDANÉ 3-izbový byt (č.2) - celková rozloha bytu je 79,5 m2 (podlahová plocha bytu + balkón ) a nachádza sa na 1. poschodí z troch a poskytuje južný a západný výhľad. Byt bol navrhnutý architektom a je vyhotovený vo vysokom štandarde (kvalitné materiály, dvere, podlahy v kúpeľni a wc, obklad). Predáva sa zariadený rohovou vaňou/sprchovým kútom, moderným závesným wc, v prípade záujmu je možné doobjednať kuchynskú linku na mieru so spotrebičmi. Dispozícia - vstupná predsieň, obývacia izba spojená s kuchyňou, spálňa 1, spálňa 2, kúpeľňa, samostatná toaleta a balkón prístupný z obývacej miestnosti s kuchyňou a spálne 1. V cene bytu je zahrnutý podiel na pozemku priľahlého k nehnuteľnosti a podiel na spoločných priestoroch. • REZERVOVANÉ 3-izbový byt (č.3) - celková rozloha bytu je 91,7 m2 (podlahová plocha bytu + balkón) a nachádza sa na 2. poschodí z troch a poskytuje východný výhľad. Byt bol navrhnutý architektom a je vyhotovený vo vysokom štandarde (kvalitné materiály, dvere, podlahy v kúpeľni a wc, obklad). Predáva sa zariadený rohovou vaňou/sprchovým kútom, moderným závesným wc, v prípade záujmu je možné doobjednať kuchynskú linku na mieru so spotrebičmi. Dispozícia - vstupná predsieň, obývacia izba spojená s kuchyňou, spálňa 1, spálňa 2, kúpeľňa, samostatná toaleta a balkón prístupný z obývacej miestnosti s kuchyňou a spálne 1. V cene bytu je zahrnutý podiel na pozemku priľahlého k nehnuteľnosti a podiel na spoločných priestoroch. Cena bytu je 209.999 EUR s DPH + parkovisko podľa výberu + nebytový priestor podľa výberu • VOĽNÉ 3-izbový byt (č.4) - celková rozloha bytu je 87,80 m2 (podlahová plocha bytu + balkón ) a nachádza sa na 2. poschodí z troch a poskytuje kľudný južný a západný výhľad. Byt bol navrhnutý architektom a je vyhotovený vo vysokom štandarde (kvalitné materiály, dvere, podlahy v kúpeľni a wc, obklad). Predáva sa zariadený rohovou vaňou/sprchovým kútom, moderným závesným wc, v prípade záujmu je možné doobjednať kuchynskú linku na mieru so spotrebičmi. Dispozícia - vstupná predsieň, obývacia izba, chodba s kuchyňou, spálňa 1, spálňa 2, kúpeľňa, samostatná toaleta a balkón prístupný z obývacej miestnosti a kuchyne s chodbou. V cene bytu je zahrnutý podiel na pozemku priľahlého k nehnuteľnosti a podiel na spoločných priestoroch. Cena bytu je 209.999 EUR s DPH + parkovisko podľa výberu + nebytový priestor podľa výberu K bytu je možné dokúpiť: • ďalšie parkovacie státie v areáli
Prenájom 2-izbového bytu 90m2, Koliba Tupého + bazén, sauna
Ponúkam na prenájom, dvojizbový byt na Kolibe. Byt sa nachádza na Tupého ulici, má 90m2 + 2 terasy. + vnútorné garážové státie. Byt je zariadený, slenečný, a v peknom a bezpečnom prostredí. Terasa ma výhľad na mesto. K bytu je možnosť navštíviť bazén a saunu v areáli dostupnú pre obyvateľov komplexu. Cena: 1000€ + energie. Ak máte záujem o obhliadku bytu, zavolajte kedykoľvek na číslo: Byt na prenájom Bratislava, dvojizbový byt Bratislava prenájom bytu Bratislava Prenájom bytu Koliba, Dvojizbový byt na prenájom koliba, Koliba prenájom bytu.
Prenájom 3- izbového bytu 94 m2, Staré Mesto, Bratislava
Ponúkame na prenájom trojizbový byt na Hviezdoslavovom Námestí, v Starom Meste, Bratislava. Byt je kompletne zariadený. Nachádza sa na 5. poschodí, v historickej budove s výťahom. Pozostáva z obývacej izby prepojenej s plne vybavenou kuchyňou, 2 spální, celoročne obývateľnej klimatizovanej zimnej záhrady, kúpeľne so sprchou a práčkou a samostatnej toalety. Byt ponúka výhľad na historické centrum, je vybavený všetkými elektrospotrebičmi, má vlastné kúrenie. Parkovanie je možné v parkovacom dome Opera. Cena: 1000€ + energie 150€ Ak máte záujem o viac informácii alebo obhliadku, stačí zavolať na číslo: byt na prenájom Staré Mesto Bratislava, Hviezdoslavovo Námeste byt na prenájom Byt na prenájom v Bratislave na Hviezdoslavovom námestí Staré Mesto byt na prenájom Bratislava Staré Mesto byt na prenájom Old town Bratislava, flat for rent trojizbový byt na prenájom Staré Mesto Bratislava Bratislava 3 izbový byt na prenájom Trojizbový byt na prenájom Hviezdoslavovo Námestie Bratislava Bratislava trojizbový byt na prenájom Hviezdoslavovo Námestie byt na prenájom Hviezdoslavovo Námestie byt na prenájom Bratislava