bazár, predaj, inzercia, predám

Prenájom rodinný dom/polyfunkčný objekt Nitra Zobor

Kategória: Domy

Realitná kancelária REMAX ponúka na prenájom rodinný dom na podnikateľské účely/sídlo firmy/polyfunkčný objekt v meste Nitra, spodná časť Zobora na ulici Dobšinského neďaleko rýchlostnej cesty R1.

Rodinný dom je 2-podlažný s úžitkovou plochou 121 m2 + suterén a je postavený na 412 m2 veľkom pozemku so skladom a s parkoviskom pre viaceré autá.

Dispozícia:
1.N.P.: zádverie, schodisko, sklad 3,6 m2, kúpeľňa s WC 3,2 m2, kuchynka 2,2 m2, 3 x kancelária (20,5 m2, 22,5 m2, 14,4 m2).
2.N.P.: open-space kancelária 41,25 m2, kuchynka 8,6 m2, kúpeľňa s WC a so sprchovacím kútom 3,6 m2.
1.P.P.: kotolňa.

Dom je kompletne zrekonštruovaný, je napojený na kamerový systém, brána je na diaľkové ovládanie a vykurovanie je prostredníctvom plynového kotla s radiátormi s termoregulačnými hlavicami, kde je možnosť si každú jednu miestnosť nastaviť samostatne aj na diaľku cez aplikáciu. Jednotlivé miestnosti sú plne klimatizované.

Cena nájmu je 1500,- EUR bez DPH + energie. V cene nájmu je neobmedzený internet.

Možnosť prístupu aj nákladným vozidlom.

Dom je vhodný ako sídlo firmy, prípadne na trvalé bývanie.
Prenájom rodinný dom/polyfunkčný objekt Nitra Zobor
Podobné inzeráty
EXKLUZÍVNE rodinný dom v Nitre v lukratívnej časti ZOBOR...
EXKLUZÍVNE rodinný dom v Nitre v lukratívnej časti ZOBOR pod lesom v tichej slepej uličke Havrania č.6 s nádherným výhľadom – panorámou na mesto – viacpodlažný s úžitkovou plochou 135 m2 na zastavanej ploche 96 m2 na pozemku o rozlohe 720 m2 TUreality ponúka EXKLUZÍVNE rodinný dom v Nitre v atraktívnej časti ZOBOR pod lesom v tichej slepej uličke Havrania č.6 s nádherným výhľadom – panorámou na mesto. Rodinný dom je viacpodlažný s úžitkovou plochou 135 m2 na zastavanej ploche 96 m2 na pozemku o rozlohe 720 m2. Rodinný dom bol postavený v roku 1985 , no neskôr v roku 2018 bol čiastočne zrekonštruovaný ( zateplenie, nové okná, dvere, nová kúpeľňa s WC, nová kuchyňa, vnútorné rozvody vody a kanalizácie, nový kotol ÚK a klampiarske konštrukcie ) Veríme, že okrem videoprezentácie si pozriete aj virtuálnu 360° prezentáciu , pri ktorej vám odporúčame si kliknúť na ľavú spodnú ikonu PLAY a necháte sa previesť kompletným rodinným domom. Samozrejme si ju viete ovládať aj sami a prechádzať sa po dome tam kde vás to najviac zaujíma. Prístup k nehnuteľnosti je priamo zo spevnenej mestskej asfaltovej komunikácie. Pozemok je svahovitý a orientovaný do južného svahu vrchu ZOBOR. Hneď nad nehnuteľnosťou sa nachádza lesný porast CHKO – chránenej krajinnej oblasti “Ponitrie” , takže už nad vami nebude žiaden sused nikdy nič stavať a máte piamy prístup do lesa. Veľmi navštevovaná PYRAMÍDA na kopci je vzdušnou čiarou cca 900m. Dostupnosť autobusovou dopravou je zástavkami na vedľajšej Hornozoborskej, Metodovej a Moskovskej ulici. Rodinný dom má dva vstupy a je viacúrovňový s výškovým rozdielom 134cm : Suterén (I.PP) – izba/pracovňa 7,2m2 + hala/posilovňa s priestorom schodiska 9m2 + technická miestnosť 8,7m2 s páčovňou, kotolňou, infrasaunou, WC a schodiskom do podzemnej klenbovej tehlovej pivnice 9m2 Prízemie (I.NP) – predsieň so schodiskom 7m2 + obývacia izba s krbom 26m2 + kuchyňa 19m2 + špajza 1,6m2 + kúpeľňa s WC 11m2 a na prechode do suterénu vstupná hala 13m2 s druhým vchodom do RD Poschodie (II.NP) – izba/spálňa 12m2 + šatník 8,4m2 + loggia 3,3 m2 Z obývacej izby, spálne a vstupnej haly je nádherný výhľad na panorámu mesta Nitra. Kuchynská linka je z Talianska v hodnote cca 30.000,-€ je z IT-studia s ochrannou známkou na červenú Ferrari farbu vo vysokom lesku. Niektroé podlahy sú z vinylu. V interiéry bol ako obklad použitý originálny kameň a maľovky sú benátsky štuk....
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
NA PREDAJ RODINNÝ DOM NITRA / VYNIKAJÚCA LOKALITA
Realitná kancelária Domus Real ponúka na predaj dvojgeneračný 7-izbový rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite Nitra - Zobor, na spojnici ulíc Hornozoborská - Tŕnistá. Svojou úžitkovou plochou 421 m2 a umiestnením na slnečnom 9á pozemku ponúka svojim majiteľom veľkorysé bývanie s peknými výhľadmi na mesto. Dom vznikol prestavbou pôvodného rodinného domu s dvomi nadzemnými podlažiami a prístavbou s dvomi nadzemnými podlažiami k existujúcej stavbe. Pôvodná časť bola skolaudovaná v roku 1981. Prístavba novej časti bola skolaudovaná v roku 2007. Dom je vo vynikajúcom technickom stave! Je napojený na všetky inžinierske siete (voda, elektrina, plyn, kanalizácia). V jednej z obývacích izieb je k dispozícii kozub s vyhrievacou vložkou. Dom je situovaný na krásnom starostlivo udržiavanom pozemku s okrasnou záhradou. Pre oddych a relax je možné využiť dve slnečné terasy. Parkovanie je zabezpečené v dvojgaráži s prístupom od Hornozoborskej ulice, k dispozícii je aj prístrešok pre parkovanie jedného auta v južnej časti pozemku. Ďalšie 2-3 parkovacie miesta sú k dispozícii na priľahlých spevnených plochách zo zámkovej dlažby. V lokalite Nitra - Zobor sa nachádza kompletná občianska vybavenosť: potraviny, materská škôlka, základná škola, MHD. Dostupnosť do centra Nitry je rýchla a bezproblémová (cca 10min). Samotný vrch Zobor ponúka množstvo možností na relax, turistiku a cykloturistiku. Vrchol Zobora ponúka skvelý výhľad na mesto Nitra a okolitú krajinu. V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať na tel.č. .
Na predaj Rodinný dom - Zobor
Typ: Rodinný dom Ulica: Zobor Obec: Nitra Koval reality Vám ponúkajú na predaj 4 izbový rodinný dom nachádzajúci sa v Nitre, lokalita Zobor. Rodinný dom je postavený na slnečnom pozemku o rozlohe 656 m2, rozmer cca 20 x 35 m, je po celom obvode oplotený, prístupová cesta asfaltová. Inžinierske siete elektrina, voda, plyn, kanalizácia. Dom bol postavený v roku 1960 z kvádru, strecha je plechová, okná drevené, kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom, ocelové radiátory, možnosť kúrenia krbovými kachlami, podlahy sú betónové, v izbách dubové parkety a dlažba, zárubne železné. Dom je v pôvodnom udržiavanom stave. Dispozične pozostáva: vstupná chodba, chodba, špajza, kúpeľňa s toaletou, obývačka, spálňa, izba, kuchyňa, hala s východom na priestrannú terasu, garáž, miestnosť na odkladanie. Na pozemku je pivnica na zeleninu. V udržiavanej záhrade sú vysadené ovocné stromy, vinohrad a kvety. Príjemná tichá lokalita. Všetky fotky nájdete na našej stránke Ak vás táto nehnuteľnosť oslovila, alebo máte nejaké otázky, neváhajte ma kontaktovať, rada si to s Vami osobne prídem pozrieť. V cene je zahrnuté vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov. Možnosť vybavenia najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 656 m2 Úžitková plocha: 127 m2 Plocha pozemku: 656 m2 Zastavaná plocha: 201 m2 Počet podlaží: 2 Počet izieb: 4 Kúpeľňa: vaňa Počet kúpeľní: 1 Energetický certifikát: nie El. napätie: 230/400V Voda: verejný vodovod Krb: áno Garáž: áno - 1 Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno Materiál: iné Zateplený objekt: nie Terasa: áno Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: áno
POLYFUNKČNÝ RODINNÝ DOM | VEĽKÝ MEDER | OKRES KOMÁRNO
Hľadáte väčšiu nehnuteľnosť alebo dom na investičné účely, alebo si chcete vytvoriť svoj vysnívaný domov? Potom máme dobré správy.Našli ste to pravé! Ponúkame na predaj dvojpodlažný polyfunkčný rodinný dom s podlahovou plochou 230m², ku ktorému prislúcha aj poschodie 157m². Dom sa nachádza na pozemku s výmerou viac ako 7 árov vo Veľkom Mederi, blízko centra mesta a veľmi blízko kúpeľov. Viac info na ---------------- Befektetési célra keres egy nagyobb ingatlant, házat, vagy szeretné kialakítani álmai otthonát? Akkor van egy jó hírünk. Megtalálta a megfelelőt! Eladásra kínálunk egy emeletes többfunkciós családi házat 230m² alapterülettel, amelyhez még hozzájön egy 157m² emelet is. A ház egy több mint 7 áras telken fekszik Nagymegyeren, közel a városközponthoz, és nagyon közel a gyógyfürdőhöz. Bővebb infó
PRENÁJOM - ÚŽASNÝ RODINNÝ DOM ZOBOR - KĽUDNÁ LOKALITA
EXCLUSIVE realitná kancelária Nitra ponúka EXKLUZÍVNE na prenájom murovaný 2 – podlažný rodinný dom v prestížnej lokalite mesta Nitra – časť Zobor. Dom je 5 – izbový s úžitkovou plochou 154 m² a stojí na pozemku s rozlohou 567 m². V prípade požiadavky budúcich nájomcov, je možné uvedenú nehnuteľnosť dozariadiť na náklady majiteľa.   Dispozícia domu: • prízemie  – predsieň, kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou, obývacia miestnosť prepojená s kuchyňou, 2 spálne a skladový priestor • podkrovie ( s klimatizáciou) – chodba so schodiskom, kúpelňa s vaňou, samostatná toaleta, 1 spálňa, obývacia miestnosť prepojená s kuchyňou a jedalenským priestorom   Tento zrekonštruovaný rodinný dom Vám poskytne komfort na vysokej úrovni. V prvom rade Vám dávame do pozornosti tichú lokalitu a bezproblemový prístup k zastávke MHD. V druhom rade chceme vyzdvihnúť vzdušnosť rodinného domu a dokonalú sveteľnosť. A v neposlednom rade využiteľnosť pozemku s altánkom , vonkajším grilom, záhradným domčekom, množstvom zelene a ovocnými drevinami. Taktiež dávame do pozornosti praktickosť využitia úložných priestorov ako podkrovie, komora, príp. pivnica. Parkovanie je možné v garaži na dialkové ovladanie a vo dvore, kde je priestor pre dve motorové vozidlá. Nehnuteľnosť je možné využívať k podnikateľskej činnosti s možnosťou kombinácie s plnohodnotným bývaním. Rodinný dom je vhodný pre klientov, ktorí ocenia výbornú dostupnosť do centra mesta a zároveň chcú využívať benefity, pokojného bývania v kľudnej a príjemnej lokalite. V prípade akýchkoľvek otázok ma môžete kontaktovať kedykoľvek, nakoľko sa jedná o veľmi zaujímavú ponuku s jedinečnou atmosférou. Teším sa na spoločné obhliadky, ďakujem. VIAC FOTOGRAFIÍ A VIDEO NÁJDETE NA NAŠOM FACEBOOKU “EXCLUSIVE realitná kancelária Nitra” ALEBO NA INSTAGRAME “exclusiverealnitra”.