bazár, predaj, inzercia, predám

PRENÁJOM: skladového / výrobného priestoru v ZŤSke, Martin

Kategória: Ostatné

AstonReal ponúka EXKLUZÍVNE na prenájom skladový/výrobný priestor, ku ktorému prináleží aj vonkajšia plocha s parkovaním. Skladový priestor sa nachádza v priemyselnej zóne ZŤS pri Teplárni v Martine. Priama dostupnosť z obchvatu Martina je cca 500 m.

V týchto priestoroch sa nachádzajú dokopy 3 haly, v 2 sú namontované žeriavy s nosnosťou 1500kg. Je tu možné skladovať, vyrábať a prekladať. K dispozícii je voda a elektrina, kúrenie bude riešené tepelným čerpadlom. Dvor je izolovaný, povrchovú časť tvorí klasický betón. Ku skladu sa buduje nová asfaltová cesta. Sklad je vyprataný, čistý a udržiavaný.

Parametre priestoru:

- Plocha skladu - 1300 m2
- Vonkajšia plocha - 600 m2
- Výška – 5,58 m (sedlová strecha, oceľová konštrukcia s krytinou z trapézového plechu)
- Obvodové steny murované
- Podlahy – pancierový betón, sú vyspádované a tesnené s HDPE fóliou.

Brány:

- Vstupná elektrická na diaľkové ovládanie
- Brána skladu elektrická, vysúvacia

Celý areál je oplotený DT tvárnicami a opatrený vonkajším kamerovým systémom.

Možnosť prenajať k príslušnému podnikaniu aj ďalšie priestory v areály. Po dohode s majiteľom. Toto nie je zahrnuté v cene prenájmu.

Pri serióznom záujme sa vieme baviť o dohode na cene!

V prípade záujmu ma kontaktujte na hvizd@ |

Dodatok k cene: + možná dohoda
Obytná plocha: 1300m²
Celková rozloha: 1300m²
Úžitková plocha: 1300m²
Vlastníctvo: osobné
El. napätie: 230/400V
Parkovanie: vlastné vyhradené
Inžinierske siete: áno
Postavené z: tehla
Prístupová cesta: betónová cesta
PRENÁJOM:  skladového / výrobného priestoru v ZŤSke, Martin
Podobné inzeráty
Výrobný areál s územným rozhodnutím, Nitra – okolie
Realitná kancelária RE/MAX Vám predstavuje jedinečnú ponuku - areál pre výrobu a podnikanie na pozemku 13.027 m2 v dosahu krajského mesta Nitra (5 km). V blízkosti pozemku sú všetky inžinierske siete. Na umiestnenie výrobného závodu bolo vydané územné rozhodnutie. Súčasťou ponuky je aj projekt pre stavebné povolenie na výstavbu výrobných, skladových a administratívnych priestorov s prislúchajúcou infraštruktúrou. Vďaka uvedenému je možná okamžitá investícia do vybudovania naprojektovaného výrobného areálu, prípadne úprava projektu podľa požiadaviek investora. Rozmery pozemku: šírka 60 m, dĺžka 217 m. V súčasnosti projekt obsahuje 6 stavebných objektov: administratívna budova (174 m2), výrobná hala (1.430 m2), 2 samostatné sklady a 2 prístrešky na uskladnenie materiálu. Objekty budú napojené na navrhované inžinierske siete vedené v areáli. V rámci stavby sú navrhnuté nové prípojky – vodovodná, kanalizačná, plynová a elektrická prípojka z NN rozvádzača navrhovanej trafostanice (schválený projekt novej kioskovej transformačnej stanice s výkonom 250 kVA). Hlavný vstup a prístup k objektom bude z vnútroareálových komunikácií napojených navrhovaným vjazdom na štátnu cestu (schválený vjazd). Súčasťou projektov je aj úprava okolia – oplotenie a sadovnícke úpravy. Umiestnenie výrobného areálu umožňuje variabilné využitie a viaceré možnosti – nachádza sa cca 400 metrov od zastavaného územia obce, v lokalite s nízkou frekvenciou dopravy, zasadený je v atraktívnom prostredí vidieckej krajiny s prevažne poľnohospodárskym využitím, v širšom okolí sa nenachádzajú žiadne iné výrobné prevádzky, areál nemá žiadneho „suseda“. Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv. K dispozícii znalecký posudok a kompletná projektová dokumentácia vrátane projektu pre územné rozhodnutie.
Prenájom skladového priestoru a logistické služby
Ponúkame vám vynikajúcu príležitosť prenajať si náš kvalitný skladový priestor, ktorý je špeciálne navrhnutý pre potreby malých obchodníkov a e-shopov. Sme presvedčení, že náš sklad je ideálnym riešením pre vaše skladovacie potreby, či už máte fyzický obchod alebo prevádzkujete online predaj. Vlastnosti skladového priestoru: Menší vykurovaný a klimatizovaný 85m2 (40+45) ale dobre organizovaný skladový priestor, vhodný pre rôzne druhy tovaru. Bezpečnostné opatrenia, vrátane monitorovacieho systému a 24-hodinovej ochrany. Prístup k skladovým technológiám, vrátane paletového regálu, zdvíhacích vozíkov atď. Možnosť individuálnych skladových jednotiek podľa veľkosti a potrieb vášho podnikania. Flexibilné prenájmy - krátke a dlhodobé obdobia dostupné. Výhody pre malých obchodníkov a e-shopy: Znížené náklady - náš skladový priestor vám umožní eliminovať náklady na vlastné skladovanie a správu. Efektívne riadenie zásob - môžeme vám pomôcť s optimalizáciou riadenia skladových zásob a procesov. Flexibilita - priestor sa prispôsobí vašim meniacim sa potrebám a objednávkam. Rýchle doručenie - z nášho skladu môžete jednoducho a rýchlo distribuovať tovar vašim zákazníkom. Profesionálny tím - poskytneme vám podporu a rady pri riadení skladových operácií. Kontaktujte nás e-mailom alebo telefonicky pre viac informácií a individuálnu ponuku. Tešíme sa na spoluprácu s vami!
Exkluzívne - Prenájom výrobného a skladového priestoru - Pie
038-28-LUGUa Exkluzívne Vám ponúkame na prenájom výrobno-skladový objekt nachádzajúci sa 2km od mesta Piešťany časti Drahovce hať. Objekt je vhodný na prevádzkovanie výrobne alebo skladu. Predtým bol využívaný ako stolárska dielňa. Priestory pozostávajú" Veľká hala o rozmeroch š.9m x d.18m so vstupnou dvojkrídlovou bránou s rozmermi š.3m x v.2,2m a sociálnym zariadením. Druhá menšia hala o rozmeroch š.5,5m x d.10,4m x v.1,9m až 2,8m s bránou š.2,5 x v.2,2. Tretia miestnosť s UNIMO buniek o rozmeroch š.4,7 x d.10,4 a štvrtá kancelária š. 2m x d.4,7m. Vstup je z asfaltovej cesty priamo na pozemok cez bránu o rozmeroch 3,5m. Objekt má elektrické pripojenie na siete 220V a 380V. Vykurovanie hál je na tuhé palivo. Objekt je zabezpečený kamerovým systémom a alarmom. Úžitková plocha objektu je 288m2. K objektu patrí pozemok o rozlohe 780m2. Prípade potreby sa majiteľ nebráni priestor od cesty po vstupnú bránu veľkej haly spevniť betónovým povrchom. Cena 890 €/mesiac bez energií. NAŠA CENA JE KONEČNÁ, BEZ AKÝCHKOĽVEK SKRYTÝCH POPLATKOV. V CENE NEHNUTEĽNOSTI JE UŽ ZAHRNUTÝ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLÚV.
PREDAJ: VÝROBNÝ AREÁL 7140m2, BRATISLAVA – Ivánka pri Dunaji
Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj výrobný a skladový areál s administrativnou časťou v novostavbe v lokalite Ivánka pri Dunaji na Nádražnej ul. v blizkosti veľkoobchodu METRO. HALA: (novostavba 2008) Mostový žeriav - nosnosť viacerých žeriavov do 10,0t Znížená nakladacia rampa s tromi nakladacími priestormi 3 vchody Svetlá výška 7,50m po nosníky mimo až 8,60m Svetlá šírka 20,0m Hala je vyhotovená vo vyššom štandarde a je aj tepelne a akusticky zaizolovaná V prípade záujmu je možné prenajať si len halu samostatne bez administratívnej budovy s ubytovaním ADMINISTRATÍVNA ČASŤ S UBYTOVANÍM: Administratívna časť je postavená modulovým systémom. Priestory vo vnútri si klient môže rozvrhnúť a upraviť podľa vlastných potrieb a navyše sa dá aj nadstaviť v celom pôdoryse v prípade potreby o jedno podlažie a tým zväčšiť kapacity. Parkovanie je bezproblémové pred objektom alebo aj v rámci výrobného areálu. Ubytovanie - 30 lôžok vybavenie je v standard POPIS VŠEOBECNÝ: Jedná sa o logisticko-administratívno-výrobno-skladový areál v obci Ivánka pri Dunaji. Celý areál má výmeru 7 140,0m2 a pozostáva z haly 2150,0 m2 a administratívnej budovy s ubytovaním (990,0 m2), z parkoviska pred administratívnou budovou (340,0 m2), z príjazdovej betónovej komunikácie (1646,0 m2), zo skladových plôch (2570,0 m2). Celý areál bol skolaudovaný v roku 2008. Logistické riešenie areálu je veľmi priaznivé a umožňuje užívateľovi optimalizovať podlahové kapacity pre svoje potreby. Sú tu priestranné výrobné plochy a sklady. Všetky priestory sú vykurované z vlastnej kotolne. Pred budovou je vlastná trafostanica. Nádvorie za budovou je veľkorysé a umožňuje veľkým kamiónom bezproblemovú manévrovateľnosť. Nádvorie zároveň slúži ako vonkajšia skladová plocha. Poloha výrobno-skladového areálu v bezprostrednej blízkosti Bratislavy, dobrý prístup na dialnicu, robí túto nehnuteľnosť veľmi zaujímavou. Celková podlahová plocha (hala + administratíva + ubytovanie) 3140,0 m2 Výmera pozemku celkom(pozemok je v dlhodobom prenájme) 7140,0 m2 Vonkajšie skladové plochy (betón) 2570,0 m2 Zastavaná plocha 2500,0 m2 Výrobná jednopodlažná plocha 2150,0 m2 Administratívny objekt s ubytovaním 990,0 m2 Z toho Administratívna časť 650,0 m2 Z toho Ubytovacia časť-30 lôžok 340,0 m2 Stav výborny Vybavenie štandard Príjazd asfaltová cesta Výška vjazdu 7,3 m Spôsob vykurovania ústredné kúrenie Zdroj tepla teplo z kotolne Príprava teplej vody súbežne s ÚK+slnečné kolektory Elektrický prúd 220/380 V Bezpečnostné zariadenie Áno Internet
Prenájom,PRIESTORY, sklad, Banská Bystrica, RADVAŇ, 480 m2
Ponúkame na prenájom PREVÁDZKOVÝ, OBCHODNÝ, ADMINISTRATÍVNY A SKLADOVÝ PRIESTOR, ktorý sa nachádza v meste Banská Bystrica, RADVAŇ, ulica - ZVOLENSKÁ CESTA. Priestory sa nachádzajú v relatívne novopostavenom objekte s blízkosťou centra mesta na prízemí. Ďalšími výhodami - LOKALITA - nachádza sa na frekventovanej križovatke s priamym napojením na R1 smer ZVOLEN A BANSKÁ BYSTRICA. Taktiež rýchly prístup do centra mesta, resp. mestskej časti Radvaň. V blízkosti budovy sa nachádzajú priemyselné zóny. PARKOVANIE: Možnosť využitia vonkajšieho parkovacieho státia priamo pred objektom v počte 7 parkovacích miest + možnosť prenájmu aj ďalších parkovacích miest. RAMPA: z parkoviska je prístupná rampa na nakladanie tovaru. DISPOZÍCIA: vstup do prezenčnej miestnosti (showroom), kde sa nachádzajú dve kancelárie a serverovňa. Zároveň sa tu nachádza aj dva vstupy do skladu s oknami. Dispozícia - viď pôdorys v galérii fotiek. Sociálne zariadenia sa nachádzajú na spoločnej chodbe. SKLADOVÝ PRIESTOR: z parkovacíeho státia je priamy vstup do skladového priestoru s rampou alebo dvoma vstupmi z prezenčnej miestnosti. Úžitková plocha predstavuje 480 m2. CENNÍK Cena prenájmu uvedených priestorov je 35 € / m2 / ročne / bez DPH + energie Mesačne to vychádza: 1.400 € / mesačne / bez DPH + energie K cene nájmu sa priratúva preddavok za energie (voda, elektrina). Kúrenie je elektrické. Osvetlenie LED v celom priestore. Výška priestoru cca 3,5m. OSVETLENÁ REKLAMA: bočnú stranu budovy je možné využiť na priestrannú reklamu s nočným osvetlením. Je to už zahrnuté v cene nájmu. Energetický certifikát: nie je. Ak vás ponuka zaujala a máte prípadne nejaké otázky, kontaktujte nás: Roman Chomistek, Ing.
Na prenájom výrobné priestory v Hriňovej
XEMAR ( jozef.kret@ alebo ) ponúka na prenájom výrobné priestory v Hriňovej. Jedná sa o priestory, ktoré sa nachádzajú vo výrobnej hale. Jedná sa priestor o výmere 60 m2 so samostatným elektromerom. Výhodou je veľká vstupná brána s možnosťou vykládok kamiónu mostovým žeriavom. K dispozícií je šatňa, sprcha a toalety. Možnosť ubytovania v areály. Mesačný prenájom výrobného priestoru je 300,- eur + el. energia podľa spotreby. Viac informácií na tel. čísle .