bazár, predaj, inzercia, predám

PRENÁJOM stomatologická ambulancia Bratislava STARÉ MESTO

Kategória: Ostatné

Ponúkame Vám na prenájom kompletne vybavenú stomatologickú ambulanciu v centre mesta. Ambulancia sa nachádza na 2. poschodí 6 poschodovej administratívnej budovy s výťahom. 

7 FAKTOV 


■ plocha 50 m2

■ samostatná ambulancia, spoločná čakáreň

■ WC pre návštevy a pre lekárov, kuchynka

■ možnosť pracovať 24/7

■ parkovanie v okolí

■ centrum mesta

■ reklama pri vstupe do budovy- zub svietiaci

Ambulancia je kompletne vybavená: Vitali stomatologický stroj, sterilizátor, nábytok.

Priestor je voľný.

POLOHA:

Ambulancia má lukratívnu polohu, centrum mesta, MHD cca. 50m- električka, neďaleko Kollárovo námestie- trolejbus, kompletná občianska vybavenosť, reštaurácie, obchody...

ČO NÁS ZAUJALO?

■ lokalita

■ reklama-zub svietiaci na vstupe

■ prístup do ordinácie 24/7

CENA:

1200€/ mesiac plus náklady na energie cca 100€/ mesiac. Náklady na spoločné priestory s druhou ambulanciou ( čakáreň, kuchynka, sociálne zariadenie) sú zahrnuté v cene prenájmu.

Zaujala Vás táto nehnuteľnosť? Dohodnite si so mnou obhliadku.

KONTAKT:

Ing. Mariana Lelovská

SLOVENSKÁ REALITNÁ AGENTÚRA

Májkova 3, 811 07 Bratislava

Slovenská republika

mobil:

e-mail: lelovska@

web:

Zriaďovateľom SLOVENSKEJ REALITNEJ AGENTÚRY je Realitná únia SR.
PRENÁJOM stomatologická ambulancia Bratislava STARÉ MESTO
Podobné inzeráty
zariadená STOMATOLOGICKÁ ambulancia v Žiline - aj na1-3 dni
Chcete si rozšíriť pole pôsobnosti vo svojom obore? .....možnosť prenájmu napr. aj na 1-3 dni v týždni. Ponúkame na prenájom kompletne zariadenú stomatologickú ambulanciu s vlastným RTG prístrojom v Žiline. Prístrojové vybavenie: - stomatologická súprava Sirona C8 horné-bičové vedenie – turbína - 2x mikromotor - ultrazvuk Satelec - trojcestná striekačka - odsliňovačka, striekačka, chirurgická odsávačka (na strane sestry) - Cap Mix 3m Espe - Apex locator Sybron ApexID - Meta Biomed aplikátor tekutej guttapeche a heater - tavička pre Thermafil - UV lampa - Miešačka na kapsule - Sterilizátor - Ambulancia plne vybavená bežným záchovným a chirurgickým inštrumentáriom. - Dezinfekcia vzduchu- ozon K dispozícii: - intraorálny RTG Sirona s bezkáblovým snímkovaním a skenerom IO snímok Vista Scan - horúcovzdušný sterilizátor - autoklav zn. Melag Zariadenie ambulancie: - nábytok, písací stôl, tlačiareň atď. (je na priložených fotografiách) V cene prenájmu: - stomatologická ambulancia - spoločná čakáreň - toaleta (pre personál a pre pacientov) - energie (kúrenie, elektrika, voda a vysokorýchlostný internet) - servis prístrojov (okrem menších prístrojov, ktoré si vyžadujú servis v súvislosti s častým používaním) - upratovanie priestorov VÝHODY: • Možnosť odbornej konzultácie na požiadanie (zubného lekára z vedľajšej ambulancie) • Zubné laboratórium priamo v budove - kovokeramika - zirkon - flexi protézy - zásuvné spoje - klasické totálne náhrady - skelety • Výborná dostupnosť • Bezproblémové parkovanie AMBULANCIA JE VHODNÁ pre začínajúcich stomatológov, ktorí chcú vykonávať samostatnú stomatologickú prax ale nemajú možnosť zabezpečiť si vlastnú ambulanciu s finančne náročnými prístrojmi: - Zubného lekára - Hygienika/čku Veľkosť samostatnej miestnosti stomatologickej ambulancie je 20m2 (5x4) Úžitková plocha všetkých zdieľaných priestorov je 18m2 Prenajímateľ sa nebráni serióznej dohode na cene v závislosti od konkrétnej situácie. Záleží od koncepcie a rozsahu prenájmu (možnosť napr. 1-3 dni v týždni) alebo na spôsobe spolupráce. Stačí už len prísť a mať chuť pracovať : ) V prípade záujmu o bližšie informácie alebo obhliadku ma prosím kontaktujte na Viber / WhatsApp Monika Vojtíková moan.reality@
Zubná ambulancia
Scarlett Clinic zubná ambulancia dáva do prenájmu zubnú ambulanciu dva dni v týždni, štvrtky a piatky. Ambulancia je kompletne vybavená a nová. K dispozícii dve kreslá.
Knihy 3
Predám zachovalé knihy: Foto č. 1 – hore z roku 2013 beletria, román v slovenčine od autora Jana SHEMESH – DOBRÁ KRAJINA, 264 stánok čítania. Vydavateľ IKAR Bratislava. Tvrdá väzba v papierovom obale, bez poškodenia ako nová. Cena 6,00 € – vľavo dole z roku 2014 mysteriózny román v slovenčine od autora Diane SETTERFIELD – BELLMAN & BLACK –359 stánok čítania. Vydavateľ IKAR Bratislava. Ako nová. Cena 6,00 € – dole vpravo z roku 1984 pre deti a mládež v slovenčine od autora Alexandre DUMAS – TRAJA MUŠKETIERI –678 stánok čítania. Vydavateľ Mladé letá Bratislava v náklade 45.000. Poškodený papierový obal, tvrdá väzba. Cena 4,00 € Foto č. 2 -Vľavo hore z roku 1989 odborné v slovenčine Malá škola vyšívania – 64 stánok čítania a ilustrácii. Vydavateľ Živena Bratislava v náklade 100.000. Vreckové vydanie, mäkký obal. Cena 0,40 € - Vpravo hore z roku 1968 beletria v slovenčine od autora kolektív autorov KONFRONTÁCIA – 184 stránok čítania. Vydavateľ Smena v náklade 180.000. Tvrdá väzba, ako nová. Cena 1,20 € – vľavo dole z roku 1968 detektívka v slovenčine od autora Robert TRAVER – Anatómia vraždy – 480 stánok čítania. Vydavateľ Slovenský spisovateľ Bratislava v náklade 24.000. Mierne poškodený papierový obal, inak bez poškodenia. Cena 2,00 € - vpravo dole z roku 2010 história v slovenčine od autora Guido KOPP – Uchopenie moci – 208 stránok čítania. Vydavateľ IKAR Bratislava. Tvrdá väzba s papierovým obalom bez poškodenia ako nová. Cena 5,00 €. Foto č. 3 - hore z roku 1984 pre deti v slovenčine Radili sa zvieratá v pralese – Eugénia Netová – 47 stánok čítania a ilustrácii. Vydavateľ Mladé letá Bratislava v náklade 8.000. Tvrdá väzba. Cena 2,00 € - dole z roku 1990 pre deti v slovenčine NIGELOVE DOBRODRUŽSTVÁ – Walter Scott – 324 stánok čítania a ilustrácii. Vydavateľ Mladé letá Bratislava v náklade 38.000. Tvrdá väzba, ako nová. Cena 2,00 € Foto č. 4 Dráma z roku 1983 v slovenčine Niečo sa stalo – Joseph HELLER – 520 stránok čítania. Vydavateľ Pravda Bratislava v náklade 45.000. Tvrdá väzba s papierovým obalom, ktorý je mierne poškodený. Cena 3,00 € Foto č. 5 Román z roku 1975 v slovenčine od autora Achmedchan Abu - Bakar – Spoveď na svitaní – 199 stránok čítania. Vydavateľ Slovenský spisovateľ Bratislava v náklade 13.000. Tvrdá väzba s papierovým obalom, ktorý je mierne poškodený. Cena 2,00 € Odber v Dubnici nad Váhom alebo + poštovné podľa tarify Slovenskej pošty.
Prenájom / požičovňa vozidiel -  mikrobusov
Prenájom mikrobusov , Ponúkame na krátkodobý alebo dlhodobý prenájom mikrobusov viacmiestnych vozidiel , 9. miestne auta , 8. miestne a 7. miestne vozidla . Požičovňa vozidiel NON-STOP Postačuje vám vodičské oprávnenie skupiny B Samozrejmosťou je havarijné a zákonné poistenie, asistenčné služby po celej Európe + slovenská ročná diaľničná známka Vhodné na dovolenky, lyžovačky, rôzne výlety, svadby, pripadne odvoz na letisko v rámci EÚ. V prípade vašej potreby vám po individuálnej dohode zabezpečíme šoféra. Vozidlo vždy prejde dezinfekciou ozónom a základnou údržbou interiéru a exteriéru Cenník: 100 EUR / Deň Denný limit je 400 km ďalšie km sú spoplatnené 0,30 za km Auto preberáte a vraciate s plnou nádržou nafty. Vrátna záloha vo výške 600 EUR (v rámci SR) Pomocné slova : požičovňa aút Prenájom vozidla , preprava osôb , mikrobus , Mulrivan , Caravelle , V class, Trafic , Talento , Vivaro. Párty bus Prenájom úžitkových vozidiel , požičovňa úžitkových aút . Prenájom 9.miestne vozidlá 8. miestne vozidlá 7. miestne vozidlá Prenájom vozidiel Minibus , prenájom minibus Požičovňa minibus Mikrobus prenájom , 9. miestne vozidla 8. miestne vozidla viac miestne vozidla Ťažné zariadenie Miesto odovzdania : Bratislava , Malinovo Viac info po tel .
Knihy 2
Predám zachovalé knihy: Foto č. 1 - hore z roku 2010 história v slovenskom jazyku od autora Guido KNOPP – Wermacht – 3524 stránok čítania. Vydavateľ IKAR Bratislava. Tvrdá väzba s papierovým obalom, bez poškodenia ako nová. Cena 6 €. - vľavo dole z roku 2014 detektívka v slovenčine od autora John-Henri Holmberg – Temná strana Švédska – 384 stránok čítania. Vydavateľ IKAR Bratislava. Tvrdá väzba s papierovým obalom, bez poškodenia ako nová. Cena 6 €. - vpravo dole z roku 2014 beletria v slovenčine od autora Jennifer CLEMENTOVÁ – Modlitby za unesené – 239 stránok čítania. Vydavateľ IKAR Bratislava. Tvrdá väzba s papierovým obalom bez poškodenia ako nová. Cena 5,00 €. Foto č. 2 - hore z roku 1979 pre deti a mládež v slovenčine od autora Anisia MIRANDOVÁ – Rozprávky Kmotra Svrčka – 94 stránok čítania a ilustrácii. Vydavateľ Mladé letá Bratislava v náklade 12.500. Tvrdá väzba, cena 1,00 €. - vľavo dole z roku 1985 sci-fi román v slovenčine od autora Jozef REPKO – Kolónia Lambda Pí – 242 stránok čítania a ilustrácii. Vydavateľ Mladé letá Bratislava v náklade 23.000. Tvrdá väzba, cena 2,00 €. - vpravo dole z roku 2001 kriminálny príbeh v slovenčine od autora Ruth Rendellová – Jazero temnoty – 208 stránok čítania. Vydavateľ IKAR Bratislava. Tvrdá väzba s papierovým obalom, ako nová. Cena 3,50 €. Foto č. 3 Kniha z roku 1987, román od spisovateľa Atanas ZVEZDINOV – Divé klinčeky – 231 stánok čítania. Vydavateľ: Mladé letá Bratislava. Tvrdá väzba, ktorá čiastočne povoľuje, papierový obal mierne poškodený za cenu 1,00 €. Foto č. 4 Beletria z roku 1985 v slovenčine od autora Vladimír MINÁČ – GENERÁCIA, Dlhý čas čakania, Živý a mŕtvi, Zvony zvonia na deň – 868 stánok čítania. Vydavateľ Slovenský spisovateľ Bratislava v náklade 24.000. Poškodený papierový obal, plátenná väzba je z bočnej strany orezaná a väzba povoľuje pri prvých stránkach. Cena 3,00 € Foto č. 5 Historický román z roku 1968 v slovenčine od autora László PASSUTH – Boh dažďa oplakáva Mexiko – 576 stánok čítania. Vydavateľ Slovenský spisovateľ Bratislava v náklade 15.000. Poškodený papierový obal, inak bez poškodenia. Cena 2,00 € Odber v Dubnici nad Váhom alebo + poštovné podľa tarify Slovenskej pošty.
OSIEVANÁ ČIERNOZEM (ORNICA) Bratislava, doprava aj Záhorie
- preosiata zem - ornica, čiernozem - 13,- / t - ornica 1. triedy - 8,- / t - ornica 2. triedy Ornicu privezieme vrámci Bratislavy, Malaciek a Záhoria - náves 28t - osemkola 20t - menšie auto 2 až 8 ton hľadanie pre: ornica, ornica pod trávu, založenie trávnika, preosiata ornica, čiernozem, osievaná ornica, predám ornicu Vrámci Bratislavy, Malaciek a záhoria ornicu vozíme do: Bratislava, Záhorská Bystrica, Devínska Nová Ves, Dúbravka, Vajnory, Nové Mesto, Staré Mesto, Koliba, Kramáre, Petržalka, Nové Mesto, Rača, Ružinov, Podunajské Biskupice, Lamač, Karlova Ves, Devín, Marianka, Záhorie, Malacky, Stupava, Kostolište, Studienka, Malé Leváre, Veľké Leváre, Plavecký Štvrtok, Borinka, Zohor, Lozorno, Pernek, Kuchyňa, Láb, Jablonové, Jakubov, Gajary, Závod