bazár, predaj, inzercia, predám

Prenájom veľkého 4 i mezonetu v B. Bystrici s veľkou terasou

Kategória: Byty

Ponúkame Vám na prenájom veľkopriestorový mezonetový štvorizbový byt s veľkou terasou v centre mesta Banská Bystrica nachádzajúci sa na ulici Československej armády. Byt je vhodný rovnako pre rodinu, ako aj pre 4 člennú skupinu jeho obyvateľov.
Byt sa nachádza na treťom poschodí bytového domu. Uvedená lokalita sa vyznačuje pokojným prostredím s dostatkom zelene a veľkými možnosťami na relax či už prechádzkou v blízkom centre mesta, športovým vyžitím, ako aj oddychovým pobytom v blízkej prírode.
Ponúkaný byt vo výbornej polohe aj z pohľadu občianskej vybavenosti, t. j. dostupnosti predškolských a školských zariadení, zdravotnej starostlivosti a samozrejme aj k možnostiam využitia mestskej hromadnej dopravy, autobusovej, ako aj vlakovej dopravy. Všetko vo vzdialenosti do 10 minút bez využitia akýchkoľvek dopravných prostriedkov.

Ponúkaný byt má výmeru 178 m2 vrátanie terasy. Byt je plne rekonštruovaný, má vymenené okná, v izbách sú drevené parkety. Kuchyňa, podobne ako aj sociálne zázemie bytu ponúka vysoký komfort bývania.
Kúrenie bytu je plynové, v kuchyni a kúpeľniach je z dôvodu vyššieho štandardu inštalované aj elektrické podlahové vykurovanie.
Ohrev vody je v dolnej kúpeľni zabezpečované prietokovým plynovým ohrievačom, v kúpeľni mezonetového bytu je zabezpečované prietokovým elektrickým ohrievačom. Pre účely ohrevu vody v kuchyni a WC slúži elektrický boiler.

Dispozícia bytu je nasledovná:

- cez vstupnú chodbu je možné vstúpiť do obývacej izby a detskej izby, z detskej izby je možný prístup na balkón. Vľavo sa nachádza príručná špajza a WC, z chodby je možné tiež vystúpiť na lóggiu. Zo vstupnej chodby je zabezpečený prístup do kuchyne. Z obývacej izby sa vstupuje do spálne zo šatníkom o rozlohe 7 m2. Zo spálne, rovnako ako aj zo zadnej časti kuchyne je možný prístup do veľkej kúpeľne. Táto časť bytu má rozlohu 106 m2,
- v zadnej časti kuchyne sa nachádza schodište, ktorým sa dá pohodlne vystúpiť do mezonetového bytu s veľkou izbou a samostatným sociálnym zázemím. Mezonetový byt má k dispozícii aj samostatný vstup zo schodiska bytového domu. Výmera mezonetového bytu je 37 m2,
- na schodište vedúce do mezonetového byty nadväzuje schodište vedúce na terasu o výmere 36 m2, terasa má samostatný prívod elektrickej energie, vody, ako aj rozvod káblovej televízie. Z terasy je krásny výhľad na takmer celé okolie mesta.

Na rozsahu vybavenia bytu v rámci prenájmu je možná dohoda.
Byt je voľný na prenájom od 01.08.2023.
Cena za prenájom je stanovená ako mesačná platba - 1000 EUR + 250 EUR za energie. V rozumnej miere je dohoda na cene za prenájom možná.
Prenájom veľkého 4 i mezonetu v B. Bystrici s veľkou terasou
Podobné inzeráty
Prenájom prerobeného 3 -izbového veľkého bytu na Dieloch
Prenájom veľkého 3-izbového bytu s kumbálom- Diely - [3.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Prenájom veľkého 3-izbového bytu s kumbálom- Diely - 1 Prenájom veľkého 3-izbového bytu s kumbálom- Diely - 2 Prenájom veľkého 3-izbového bytu s kumbálom- Diely - 3 Prenájom veľkého 3-izbového bytu s kumbálom- Diely - 4 Prenájom veľkého 3-izbového bytu s kumbálom- Diely - 5 Prenájom veľkého 3-izbového bytu s kumbálom- Diely - 6 Prenajmeme dlhodobo 3 -izbový byt /obytná plocha 79 m štvorcových/ s balkónom, so žalúziami, s kumbálom a pivnicou, čiastočne zariadený, so spotrebičmi /pračka, chladnička, umývačka riadu/ a internetom. Byt je prerobený, samostatný vstup do každej izby. Blízko zastávka MHD, potraviny, dobrá dostupnosť na R1. Z bytu je pekný výhľad na Zobor. Dom je zateplený, čo znižuje náklady na kúrenie.
 | Prenájom 3-izbového zariadeného bytu s terasou a
Ak hľadáte luxusný prenájom pre seba alebo svojich blízkych určite si pozrite virtuálnu prehliadku novostavby 3-izbového bytu na Klimkovičovej ulici v Košiciach na Sídlisku KVP, ktorý ponúka exkluzívne na prenájom Ing. Iveta Bugisová, RSc. a realitná kancelária . Byt sa nachádza v podkroví bytového domu na Klimkovičovej ulici v Košiciach - KVP. Ide o mezonet s 3 obytným miestnosťami, príslušenstvom, balkónom a veľkou terasou. Celková výmera podlahovej plochy je 114,5 m2. Byt je teplý, slnečný a s pekným výhľadom na okolie z priestrannej terasy na ktorej si môžete grilovať svoje obľúbené jedlá. Je dispozične riešený na dennú a nočnú časť. Kúrenie je zabezpečené vykurovacími telesami s termohlavicami a pomerovými meračmi Je moderne a vkusne zariadený. Má dostatok úložného priestoru. Jednoznačne spĺňa atribúty moderného bývania. Bytový dom je čistý, udržiavaný, s veľkým výťahom a vstup je zabezpečený elektronickým vrátnikom. Nachádza v uzavretom areáli, do ktorého sa autom dostanete len cez rampu na diaľkové ovládanie a peší vstup je cez bráničku. Celý komplex je vkusne kaskádovito usporiadaný, čím vytvára moderné a bezpečné bývanie. K bytu patrí aj vyhradené vonkajšie parkovacie stojisko. V dostupnej blízkosti sa nachádza škôlka, škola, nákupné možnosti. MHD sa nachádza v bezprostrednej blízkosti rezidencie. Prízemie mezonetu tvorí: - vstupná chodba so vstavanou skriňou, kreslo, taburet, 2x stolík, botník, vešiakový set - príručný sklad s policovým systémom - spálňa s manželskou posteľou, 2x nočný stolík, 2 x nočná lampa, komoda, kreslo, 2x stolík, TV - obývačka s gaučom, kreslom a taburetkou zn, PHASE, konferenčný stolík a 2x komoda, všetko z masívu zn. JAVORINA, lampa, biokrb, klimatizácia a TV - kuchyňa s kuchynskou linkou na mier so vstavanými spotrebičmi - umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, práčka, indukčná varná doska, teplovzdušná rúra, digestor, varná kanvica, mikrovlna rúra, fritéza, stôl so 4 stoličkami a kompletne vybavenie kuchyne - terasa s vonkajším sedení - kúpeľňa s rohovou vaňou a umývadlom - samostatné WC Poschodie mezonetu tvorí : - chodba so vstavanou skriňou, taburet - detská izba s posteľou,. komodou, písacím stolom a stoličkou, kreslo a policový sytém, klimatizácia - šatník s policovo závesným systémom na mieru s podsvietením a výstupom na balkón, klimatizácia - kúpeľňa so sprchovacími kútom, umývadlom a WC Byt je voľný. Nájom možný je okamžite alebo podľa dohody. Cena mesačného prenájmu bytu je 1150 € + 200 € energie , internet a TV ANTIK = 1350 € . Požadovaná peňažná zábezpeka je v sume 1350 € a provízia pre RK 675 € vrátane DPH. Ak vás táto ponuka zaujala, tak neváhajte a volajte . Teším sa na stretnutie s vami. Plánujete kúpiť, predať alebo prenajať nehnuteľnosť? Kontaktujte nás, radi vám poskytneme informácie o našich službách. Našou veľkou výhodou je aj priama spolupráca so všetkými bankami a poisťovňami. Všetko po
-PRENÁJOM luxusný  3-izbový byt s terasou pod Slavínom
Na prenájom - nový exkluzívny 3 izbový byt v najluxusnejšej lokalite Starého Mesta pod Slavínom s priestrannou terasou a nádherným výhľadom na mesto. Atraktívny byt s výmerou podlahovej plochy 95,39 m2 s terasou 46,32 m2 ponúka lukratívne bývanie s maximálnym komfortom. Nachádza sa na 5 nadzemnom podlaží mestskej vily s južnou orientáciou dennej časti bytu a severovýchodným nočným traktom, čím ponúka nádherne presvetlenú veľkorysú obývaciu izbu s veľkou terasou a zároveň všetky spálne s príjemnou klímou a súkromím. Byt je kompletne zariadený a vybavený s dôrazom na detail a komfort náročnej klientely. Dispozíciu tvorí vstupná hala, ktorá spája dennú časť s nočnou, priestranná obývacia izba s kuchynským kútom a jedálňou, južnou terasou, hosťovská toaleta, dve spálne so vstavanými skriňami, kúpeľňa so sprchovacím kútom. K bytu prislúcha parkovacie státie v podzemnej garáži a pivnica. TOPPONUKA Počet poschodí: 5 Počet izieb: 3 Dodatok k cene: + energie 150€, +energie Obytná plocha: 95.39m² Celková rozloha: 141.71m² Úžitková plocha: 95.39m² Vlastníctvo: osobné Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: neuvedené Internet: lokálny poskytovateľ Kúpeľňa: sprchovací kút Vykurovanie: spoločné – vlastná kotolňa Terasa: áno - 1 Pivnica: áno Garáž: áno - 1 auto Výťah: áno Parkovanie: vnútorné Postavené z: tehla Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Klimatizácia: áno Káblová televízia: áno Predzáhradka: neuvedené Okná: hliníkové Orientácia: južná
-PREDAJ Mezonetový 5kk penthouse s terasou v Karloveskom ram
Spoločnosť LEXXUS a.s. exkluzívne ponúka 5 izbový mezonetový penthouse s veľkou terasou na brehu ramena Dunaja s krásnym výhľadom v úspešnom projekte Karloveské rameno. Tento výnimočný "dom v dome" ponúka nadštandardný komfort bývania v rodinnom dome bez potreby údržby a starostlivosti ako je pri dome so záhradou. Veľkometrážny byt s podlahovou plochou 168,37 m2 s priestrannou čiastočne zatrávnenou terasou o výmere 109,84 m2 má juho - západnú orientáciu čím je nádherne presvetlený s dostatočnou intimitou a súkromím. Dispozícia bytu je veľmi logická a ponúka možnosť vstupu do bytu na oboch jej podlažiach, pričom umožňuje aj tzv. dvojgeneračné bývanie, avšak aktuálnym riešením poskytuje skôr jednotnú a kompaktnú rezidenciu. Horné podlažie bytu, kde sa nachádza "oficiálny" vstup je kombináciou dennej časti nehnuteľnosti s priestrannou otvorenou dispozíciou obývacej izby s prepojením jedálne a kuchynského kúta a hlavnej spálne so šatníkom a kúpeľňou, veľkej pracovne /hosťovskej izby/ a komfortnej kúpeľne s vaňou a sprchovým kútom. Naopak spodné poschodie je výhradne nočný trakt s pekným chodbovým koridorom, ktorý môže poslúžiť napríklad ako pracovňa, dvoma spálňami a druhou kúpeľňou so sprchovým kútom. V celom interiéri bytu sú použité kvalitné zariaďovacie prvky a materiály ako francúzske drevené parkety v kombinácii s keramickou dlažbou, hliníkové okná s exteriérovými žalúziami, centrálna klimatizácia a podobne. Exteriér veľkorysej terasy, ktorá obklopuje celý byt je kombináciou exotickej drevenej podlahy Bangkirai a čiastočného zatrávnenia so závlahou, je vybavený hliníkovým tienením a celú terasu lemuje vzdušné nerezové zábradlie so sklenenou výplňou. V byte je množstvo "namieru" realizovaného nábytku ako vstavané šatníkové skrine, veľká knižnica v pracovni, kompletne vybavená kuchynská linka a jedáleň. K bytu prislúchajú dve garážové státia v podzemnej rezidenčnej garáži s dvoma pivničnými kobkami spolu s výmerou 10,4 m, ktoré sa nachádzajú za parkovacími boxmi a sú súčasťou ceny mezonetu. TOPPONUKA Poschodie: 8 Počet poschodí: 8 Počet izieb: 5 Obytná plocha: 178.77m² Celková rozloha: 288.61m² Úžitková plocha: 178.77m² Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: neuvedené Internet: optika Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Vykurovanie: spoločné – vlastná kotolňa Terasa: áno - 1 Pivnica: áno Garáž: áno - 2 autá Výťah: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Postavené z: tehla Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Klimatizácia: áno Káblová televízia: áno Predzáhradka: neuvedené Bezbariérový prístup : áno Okná: hliníkové Orientácia: juhozápadná
2DUBY Považská-POSLEDNÝ 4 izbový mezonet s terasou na predaj
Hľadáte ideálne bývanie v Považskej Bystrici s krásnym novovybudovaným parkom? TAK BÝVAJTE BLIŽŠIE K NEBU V KRÁSNOM MEZONETE S PRIESTRANNÝMI TERASAMI 4-izbový mezonet sa nachádza na 8. a 9. nadzemnom podlaží vo výmere 116,48 m2, z ktorej podlahová plocha predstavuje 98,87 m2, plocha terás 17,61 m2. Na takejto veľkorysej výmere terás môžu budúci majitelia oddychovať, tráviť voľný čas s rodinou, priateľmi a susedmi. Mezonet orientovaný na južno-západnej strane je vyhrievaný slnečnou energiou a osvetlené denným svetlom. Ušetríte tak na osvetlení ďalších miestností na prácu či štúdium, nehovoriac o dávkach vitamínu D. A navyše môžete sledovať krásne východy aj západy slnka. Dispozičné riešenie 4-izbového mezonetu je veľmi praktické. 8NP pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne spojenej, WC a 2 izieb. Celé 9NP pozostáva z otvoreného priestoru, kde je aj predpríprava pre kuchyňu, ktorá je spojená s presvetlenou obývacou miestnosťou so vstupom na veľkorysú terasu, ďalej je izba. CENA: 227470.6 € (holobyt) + 8620,64 € (štandard) = 236 091,24 € PROJEKT 2DUBY Považská je projekt rodinného komunitného bývania na najväčšom sídlisku v Považskej Bystrici, Rozkvet, ktorý je od centra vzdialený len 5 minút. Výstavbu obklopuje rozsiahly lesný terén s pestrými možnosťami trávenia voľného času. Rozkvet disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou ako obchody, školy, kaviarne ... 2DUBY Považská nie je len projekt o dvoch bytových domoch, je to oveľa viac. Je to bezpečné a zdravé bývanie s pridanou hodnotou, pretože spolu s bytom si „kúpite“ miesto, kde sa dá športovať, pozhovárať sa so susedmi či vypestovať si vlastnú zeleninu a ovocie. Tým miestom je budúci MESTSKÝ PARK Považská na ploche viac ako 23 000 m2, ktorý po vybudovaní bude záhradou pre celý Rozkvet. Inšpirovali sme sa modernými trendmi po vizuálnej i technickej stránke, s dôrazom na kvalitu, praktickosť a energetickú úsporu. Projekt preto uspokojí aj najnáročnejších zákazníkov: - kvalitný železobetónový skelet, - byty v prevedení holobyt, štandard a nadštandard, - premyslená dispozícia s dostatkom denného svetla, - izolačné trojsklá a príprava na vnútornú a vonkajšiu klimatizačnú jednotku, - 1 nákladný výťah až na 9. nadzemné podlažie a 1 osobný výťah, - možnosť výberu vlastného parkovacieho miesta (garážové, vonkajšie kryté a nekryté parkovanie), - každý byt bude mať vlastné meranie tepla, - domáci telefón umiestnený pri vstupných dverách do bytu, - moderné a praktické dispozície, - extenzívne zelené strechy s komunitnými záhradami a oddychovými zónami, - kvalitný dodávateľ a materiály. Príjemné prostredie, moderná architektúra, kvalitné materiály, precízne vyhotovenie a výborné dispozičné riešenia, to sú naše 2DUBY Považská. Kompletnú ponuky bytov nájdete na . Dohodnite si s nami stretnutie, na ktorom Vám radi odprezentujeme benefity 2DUBOV osobne.
2DUBY Považská-POSLEDNÝ 5 izbový mezonet s terasou na predaj
Hľadáte ideálne bývanie v Považskej Bystrici s krásnym novovybudovaným parkom? TAK BÝVAJTE BLIŽŠIE K NEBU V KRÁSNOM MEZONETE S PRIESTRANNÝMI TERASAMI 5-izbový mezonet sa nachádza na 8. a 9. nadzemnom podlaží vo výmere 157,45 m2, z ktorej podlahová plocha predstavuje 124,60 m2, plocha terás 32,85 m2. Na takejto veľkorysej výmere terás môžu budúci majitelia oddychovať, tráviť voľný čas s rodinou, priateľmi a susedmi. Mezonet orientovaný na južno-východnej strane je vyhrievaný slnečnou energiou a osvetlené denným svetlom. Ušetríte tak na osvetlení ďalších miestností na prácu či štúdium, nehovoriac o dávkach vitamínu D. A navyše môžete sledovať krásne východy aj západy slnka. Dispozičné riešenie 5-izbového mezonetu je veľmi praktické. 8NP pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne, WC a 3 izieb. Celé 9NP pozostáva z otvoreného priestoru, kde je aj predpríprava pre kuchyňu, ktorá je spojená s presvetlenou obývacou miestnosťou so vstupom na veľkorysú terasu, ďalej je izba, vinotéka a kúpeľňa spojená s WC. CENA: 305 043,78 € (holobyt) + 11 416,32 € (štandard) = 316 460,10 € PROJEKT 2DUBY Považská je projekt rodinného komunitného bývania na najväčšom sídlisku v Považskej Bystrici, Rozkvet, ktorý je od centra vzdialený len 5 minút. Výstavbu obklopuje rozsiahly lesný terén s pestrými možnosťami trávenia voľného času. Rozkvet disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou ako obchody, školy, kaviarne ... 2DUBY Považská nie je len projekt o dvoch bytových domoch, je to oveľa viac. Je to bezpečné a zdravé bývanie s pridanou hodnotou, pretože spolu s bytom si „kúpite“ miesto, kde sa dá športovať, pozhovárať sa so susedmi či vypestovať si vlastnú zeleninu a ovocie. Tým miestom je budúci MESTSKÝ PARK Považská na ploche viac ako 23 000 m2, ktorý po vybudovaní bude záhradou pre celý Rozkvet. Inšpirovali sme sa modernými trendmi po vizuálnej i technickej stránke, s dôrazom na kvalitu, praktickosť a energetickú úsporu. Projekt preto uspokojí aj najnáročnejších zákazníkov: - kvalitný železobetónový skelet, - byty v prevedení holobyt, štandard a nadštandard, - premyslená dispozícia s dostatkom denného svetla, - izolačné trojsklá a príprava na vnútornú a vonkajšiu klimatizačnú jednotku, - 1 nákladný výťah až na 9. nadzemné podlažie a 1 osobný výťah, - možnosť výberu vlastného parkovacieho miesta (garážové, vonkajšie kryté a nekryté parkovanie), - každý byt bude mať vlastné meranie tepla, - domáci telefón umiestnený pri vstupných dverách do bytu, - moderné a praktické dispozície, - extenzívne zelené strechy s komunitnými záhradami a oddychovými zónami, - kvalitný dodávateľ a materiály. Príjemné prostredie, moderná architektúra, kvalitné materiály, precízne vyhotovenie a výborné dispozičné riešenia, to sú naše 2DUBY Považská. Kompletnú ponuky bytov nájdete na . Dohodnite si s nami stretnutie, na ktorom Vám radi odprezentujeme benefity 2DUBOV osobne.