bazár, predaj, inzercia, predám

PRENÁJOM VÝROBNO-SKLADOVÝCH PRIESTOROV 380 M2 - PRAVENEC

Kategória: Ostatné

Ponúkame Vám na prenájom výrobno-skladové priestory, kancelárie s parkovacou plochou, nákladným výťahom do 3200kg v 3. podlažnej priemyselnej  budove. Každé z podlaží sa dá rozdeliť podľa požiadaviek nájomcov.



1. podlažie: 380m2 (soc. zariadenie, šatne , sprcha, parkovanie pre zamestnancov priamo pred objektom) Priestory sú pripravené  k okamžitému užívaniu.

2. podlažie 115 m2, 200 m2, 100 m2+80 m2, 270 m2 priestory sa dajú rozdeliť na (sklady, výroba, kancelárie) 

Cena za m2 na vyžiadanie v RK



Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na e-maile: ID ponuky: 24125
PRENÁJOM VÝROBNO-SKLADOVÝCH PRIESTOROV 380 M2 - PRAVENEC
Podobné inzeráty
Len u nás v ponuke: Prenájom polyfunkčného objektu na Beckov
Ponúkame Vám na prenájom polyfunkčný objekt v tichej časti Trnávky na Beckovskej ulici. Objekt je napojený na všetky inžinierske siete. Objekt sa skladá z administratívnych priestorov a výrobno-skladových priestorov o celkovej úžitkovej ploche 1.900 m2. Celková výmera pozemku je 1.994 m2, z čoho spevnené plochy tvoria 300 m2, ktoré sa dajú využiť na parkovanie pre cca 10 áut. Prízemie vrátane prístavby a suterénu tvoria výrobno - skladové priestory o ploche 1.300 m2 (navzájom sú prepojené nákladným výťahom) a poschodie tvoria kancelárske priestory o ploche 600 m2. Prízemie a poschodie sú vzájomne prepojené na každej strane budovy schodiskom. Dispozíciu budovy tvorí na prízemí vstupná recepcia (vrátnica), samostatné výrobno - skladové miestnosti, ktoré sú vzájomne prechodné aj samostatné. Poschodie budovy tvoria samostatné kancelárie, z ktorých niektoré sú aj prechodné. Budova je v pôvodnom stave, rozvody vody, ohrev vody je elektrickým prietokovým ohrievačom a elektrickými bojlermi. Vykurovanie - radiátormi prostredníctvom plynovej kotolne umiestnenej v rámci objektu. Na poschodí je v niektorých miestnostiach klimatizácia a na prízemí. K objektu patrí aj garáž s bránou na ovládanie a s hydraulickou rampou, ktorá je prepojená priamo so vstupom do prízemia do výrobno - skladovej časti. Priestory sú voľné ihneď. Cena prenájmu je 4 €/m2/mesiac + energie 1,5 €/m2/mesiac (závisí od druhu činnosti).
Prenájom výrobné priestory 3168 m2, Bardejovská ul.
Ponúkame na prenájom halu, veľkosklad, vrátane strojov a strojových zariadení pre prevádzkovanie drevovýroby, nachádzajúcu sa na ulici Bardejovská, v priemyselnej časti obce Ľubotice. POPIS AREÁLU: - Bardejovská ulica, Ľubotice, okr. Prešov - úžitková plocha areálu 5858 m2 - zastavaná plocha objektu 2880 m2 - úžitková plocha priestorov: 3168 m2 - areál bol využívaný na výrobu a skladovanie drevených polotovarov a výrobkov - energetický certifikát . nestanovený DISPOZÍCIA STAVBY: - stavba je rozdelená na výrobno-skladovaciu a predajno-administratívnu časť - výrobno-skladovacia časť (plocha priestorov: 2592 m2) je jednopodlažná so svetlou výškou 6 m, pozostáva z výrobno-skladovacích  priestorov v ktorom sú umiestnené regály a technológia na úpravu a porez materiálov, k dispozícii je v hale vzduchotechnika s odsávaním. - predajno-administratívna časť 576 m2, je dvojpodlažná  - 1.NP - časť predajne a showroom, technická miestnosť, šatne a sociálne zariadenia. -  2.NP - 4 kancelárske priestory, 2 zasadacie miestnosti, kuchynka a sociálne zariadenie ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE: - stavba bez podpivničenia, skolaudovaná v roku 2003 a je rozdelená na výrobno-skladovaciu a predajno-administratívnu časť. - postavená ako oceľová montovaná stavba založená na prefabrikovaných železobetónových nabíjaných základových pätkách, po obvode vystužených železobetónovým trámom. - základy pásové z prostého betónu. - nosná konštrukcia oceľová, montovaná. - sedlová strešná konštrukcia je súčasťou oceľovej konštrukcie stavby - podlahy v skladovacej časti haly sú liate z drátkobetónu so vsypovanou povrchovou úpravou. - v streche haly sú osadené svetlíky - vstup do skladovacej časti haly je zabezpečený hliníkovými rolovacími bránami. - vykurovanie skladovacej časti haly je riešené nástropnými plynovými žiaričmi VYBAVENIE STROJOV A STROJOVÝCH ZARIADENÍ:  . nárezové centrum uhlové – TOP SAW-N-E   . výkonná olepovačka hrán – SOLUTION-99 • veľkokapacitné obrábacie a zvrtávacie centrum (vertikálne), MODEL PILOT 20.08/7 • dopravníkové manipulačné systémy • baliaca linka – Model ERL-150-TI+B • drvič odpadu – Model LR 700 • CNC obrábacie centrum horizontálne s tvarovým olepovaním – PLANET MX1 • ďalšie strojové zariadenia, ktoré sú technologicky prepojené s vyššie uvedenými strojmi a tvoria súčasť týchto strojov INŽINIERSKE SIETE: - Objekt je napojený na vodovod z verejnej siete, plyn, kanalizáciu do ČOV a elektrinu CENA PRENÁJMU: -  cena prenájmu - na vyžiadanie - k cene je potrebné pripočítať DPH + platby za energie a odvoz odpadu LOKALITA: - areál sa nachádza blízko hlavného ťahu smerom na Vranov, - prístup je z hlavnej asfaltovej cesty, v blízkosti je čerpacia stanica, zastávka MHD  - prístup k objektu je po spevnených asfaltových komunikáciách UŽ 13&nb
Prenájom výrobno-skladových priestorov, Veselé
176695 - Ponúkam na prenájom výrobno-skladové priestory o rozlohe 144 m2 v obci Veselé, len 10 km od Piešťan. Priestory pozostávajú z haly rozmerov 12x12m s el. vyklápacou bránou s výstupom na nakladaciu rampu a sociálneho zariadenia. Priestory sú napojené na všetky IS - elektrika 230/400V, obecný vodovod, zemný plyn a kanalizácia. Vykurovanie je zabezpečené ústredným plynovým kúrením. Objekt je oplotený so vstupnou bránou na diaľkové ovládanie a prístupovou cestou s možnosťou parkovania osobných aj nákladných vozidiel. V prípade potreby je možnosť rozšírenia priestorov o ďalšiu halu a skladové priestory.   Cena 500 €/mesiac /bez DPH/ + 150€ energie  Ďalšie informácie Vám radi poskytneme na telefónom čísle  alebo na e-mail adrese petrik@
Prenájom výrobno-skladových priestorov, Veselé
176694 - Ponúkam na prenájom výrobno-skladové priestory o rozlohe 216 m2 v obci Veselé, len 10 km od Piešťan. Priestory pozostávajú z haly o rozlohe 180 m2 /12x15m/, presklenej kancelárie /12 m2/, 2x šatne /každá 12 m2/ a sociálneho zariadenia. V hale sa nachádza el. vyklápacia brána s výstupom na vykladaciu rampu. Priestory sú napojené na všetky IS - elektrika 230/400V, obecný vodovod, zemný plyn a kanalizácia. Vykurovanie je zabezpečené ústredným plynovým kúrením. Objekt je oplotený so vstupnou bránou na diaľkové ovládanie a prístupovou cestou s možnosťou parkovania osobných aj nákladných vozidiel. V prípade potreby je možnosť rozšírenia priestorov o ďalšiu halu a skladové priestory.  Cena 750 €/mesiac /bez DPH/ + 250€ energie  Ďalšie informácie Vám radi poskytneme na telefónom čísle  alebo na e-mail adrese petrik@
Prenájom výrobno-skladových priestorov
Ponúkame do prenájmu výrobno-skladovací priestor v Nitrianskej Blatnici o výmere: hala 457 m2 sociálne zariadenie 166 m2 K priestoru je k dispozícii - nájazdová plošina, rampa pre nákladné vozidlá, je tam prívod elektriny, vody, plynu, internetu, požiarny a kamerový systém. Cena mesačného prenájmu je 2000 €. V cene nie sú zahrnuté energie - plyn, elektrina, voda.
41198-Predaj viacúčelového areálu v Bernolákove.
Spoločnosť U9, a.s. ponúka na predaj výrobno - prevádzkový areál pri hlavnom ťahu v obci Bernolákovo. Areál sa nachádza pri ceste 1. triedy smerom z Bratislavy do Senca. Pozostáva z: 1. Ubytovne ( západná stavba ) 2. Administratívnej budovy ( východná stavba ) 3. Skladových a garážových priestorov 4. Stavebného pozemku na parcele č. 4780/325. Trafostanice  6. Pozemkov o výmere 11 306 m2 . Stavby boli skolaudované v roku 2008. Areál disponuje všetkými inžinierskymi sieťami (okrem plynu) a je ho možné využívať či už na výrobné, skladovacie prípadne ako obchodné priestory. Komplex je možné nadobudnúť v celku prípadne iba určitú časť po dohode so súčasným vlastníkom. Popis stavieb:1. Ubytovňa - v súčasnosti slúži pre ubytovanie zamestnancov. Disponuje 2-3 lôžkovými izbami, spoločnými priestormi, sociálnymi zaradeniami, jedálňou, technickou miestnosťou, kotolňou. Úžitková plocha: Suterén - podzemná retenčná nádrž - 121,62 m2 Prízemie - 114,24 m2 1. Poschodie - 113,09 m2 2. Poschodie (podkrovie) - 113,23 m2 Spolu úžitková plocha objektu: 462,21 m2 2. Administratívna budova - slúži na administratívne účely a taktiež ako ubytovňa pre zamestnancov. Disponuje kanceláriami, zasadačkami, 2-3 lôžkovými izbami, spoločnými priestormi, sociálnymi zaradeniami, jedálňou, technickou miestnosťou, kotolňou. Úžitková plocha: Prízemie - 494,04 m2 1. Poschodie - 484,25 m2 2. Poschodie - 477,98 m2 3. Poschodie (podkrovie) - 466,94 m2 Spolu úžitková plocha objektu: 1923,21 m23.Sklady - celkovo 5 objektov skladových priestorov obdĺžnikového tvaru. V skladoch sa realizuje drevárska výroba. 4. Stavebný pozemok o výmere 651 m2. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.