bazár, predaj, inzercia, predám

Prenájom zábavných automatov, futbalový stôl, jukebox

Kategória: Ostatné

Ponúkame do BEZPLATNÉHO prenájmu nástenné jukeboxy - s karaoke, stolný futbal, šípkové automaty, biliardy, air hockey - hudbu v jukeboxoch pravidelne aktualizujeme.
Zákazník dostáva PROVÍZIU z tržby, BEZPLATNÝ prenájom, dovoz, montáž, ozvucenie priestoru a servis do 24 hodin.
Ponúkame:
- Jukebox (hudobný automat) - karaoke, videoklipy, pravidelne aktualizovaní hudba v music boxoch
- Šipkové automaty - súťažné elektronické šípky - NOVOMATIC, CYBERDINE,
- Futbalové stoly
- Biliardové stoly na timer
- Air hockey - s príslušenstvom

Zabezpečujeme servis pokazených automatov, poprípade odkúpenie, alebo zámena automatov

KEY: futbal, šípky, nevýherné stroje, biliard, jukebox, stolný futbal,
Prenájom zábavných automatov, futbalový stôl, jukebox
Podobné inzeráty
Inštalatér - montér zábavných centier
Inštalatér - montér zábavných centier SPI GLOBAL PLAY s.r.o. Miesto práce Zahraničie - ostatné (Práca vyžaduje cestovanie) Druh pracovného pomeru - živnosť Termín nástupu -ihneď, alebo po dohode Mzdové podmienky (brutto) Ročný príjem od 25 000€ -35 000€ / Vedúca pozícia 35 000 € - 40 000€ Informácie o pracovnom mieste Náplň práce, právomoci a zodpovednosti • stavba oceľových konštrukcií, kompletná výstavba zábavných centier podľa inštrukcií nadriadeného, v súlade s časovým harmonogramom a postupom prác Zamestnanecké výhody, benefity • ubytovanie a doprava na miesto projektu zabezpečené a hradené • služobné auto a náradie k dispozícií počas celého trvania projektu • seriózny prístup • možnosť kariérneho rastu Informácie o výberovom konaní Štruktúrovaný životopis v slovenskom jazyku prosíme zaslať emailom na adresu: Do predmetu správy prosíme uviesť názov pozície, o ktorú sa uchádzate. Zaslaním Vášho životopisu dávate súčasne súhlas so spracovaním, správou a archiváciou Vašich osobných údajov uvedených v životopise, v zmysle zákona č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov pre účely evidencie uchádzačov a pre účely ďalšieho spracovania. Vopred ďakujeme všetkým uchádzačom za prejavený záujem pracovať v našej spoločnosti. Všetky životopisy budú starostlivo posúdené. Kontaktovať však budeme len vybraných uchádzačov. Požiadavky na zamestnanca Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním základné vzdelanie stredoškolské bez maturity stredoškolské s maturitou nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie Osobnostné predpoklady a zručnosti Nudí ťa stereotyp a chceš spoznať svet? Si manuálne zručný a nebojíš sa učiť nové veci? Rád cestuješ? Máš praktické myslenie a dokážeš pracovať v tíme? Ak si za, si náš človek! Sme medzinárodná spoločnosť, ktorá sa špecializuje na výrobu a realizáciu zábavných centier po celom svete. Inzerujúca spoločnosť Stručná charakteristika spoločnosti Spoločnosť SPI Global Play s.r.o. sa špecializujeme na vývoj, výrobu a montáž detských ihrísk, trampolínových parkov a športovísk. Poskytujeme širokú škálu služieb - od 3D dizajnovania detských ihrísk, cez konzultácie a plánovanie, až po samotnú výrobu, dodávku a montáž detských ihrísk. SPI Global Play s.r.o. je aktívna najmä v medzinárodnom obchode. Veľká časť našich realizácií je v zahraničí – Švédsko, Nórsko, Francúzsko, Rusko, Thajsko, Čína, Austrália,... SPI Global Play sme hrdí na to, že sme jedným z popredných svetových dodávateľov úplných koncepcií a výrobcov pre odvetvie voľného času s takmer 50-ročnými znalosťami a skúsenosťami. Kvalita a inovácie sú jadrom nášho podnikania, a preto sa neustále zameriavame na inovácie, aby sme našim zákazníkom udržali vysokú ziskovosť a predbehli trendy v odvetví.
Jukebox Seeburg M100 a
rodám Jukebox Seeburg M100 a v nádherném stavu. Plně funkční kultovní stroj. (Rok 1950) Přehrává singly 45rpm. Plný vinylů. Prodávám více starých automatů z 50. a 60. let. K vidění v Kostelci nad Černými lesy (281 63)
Jukebox
Predám funkčný jukebox s nahratými skladbami(cca 1400 albumov) rôznych žánrov. Akceptuje mince v hodnotách 10c,20c,50c a 1€.Cena podľa výberu nástenný 250€ a stojka 150€ - zazávisí od stavu.
Jedálenský stôl Mammut 180cm divoký agát 26mm
Pošlem kuriérom alebo osobný odber v MT. Inzerujem aj iný nábytok, aj záhradný nábytok. (viď. všetky inzeráty). Jedálenský stôl ktorý je vyrobený z masívneho akáciového dreva s kovovým rámom, spolu tvoria dojem priemyselného vzhľadu. Stôl má prirodzený okraj čo ešte viac podčiarkuje krásnu kresbu dreva. Jedálenský stôl má dĺžku stola 180 cm a hrúbku dosky 2,6 cm. Jedálenský stôl dotvorí jedinečnú atmosféru v priestore a dokonale zapadne do vášho interiéru. Môže slúžiť ako: ratanová sedacia suprava, ratanová zostava, ratanové sedenie kresla, sedačka stoličky, stolicka kreslo stol stolik, zahradné sedenie, ratanový nábytok záhradny lehatko, alebo dreveny detský záhradný domcek pre deti, predám plechový záhradny domcek na náradie, využitelne ako altánok alebo party stan, záhradná posteľ lavička a lavica, hojdacia sieť do záhrady, hojdačka, stolička do záhrady kreslo, stol z masívu alebo z masívneho dreva, masívny drevený stol. Rozmery: 180cm x 77cm x 85-90cm (ŠxVxH) Nohy stola: 7,5 cm x 2,5 cm (Š x H) Vonkajšia hrúbka stola: 26 mm Farba: 40048 prírodná Materiál: masívne drevo-divoký agát, lakované Oceľový rám s práškovým nástrekom
Prenájom / požičovňa vozidiel -  mikrobusov
Prenájom mikrobusov , Ponúkame na krátkodobý alebo dlhodobý prenájom mikrobusov viacmiestnych vozidiel , 9. miestne auta , 8. miestne a 7. miestne vozidla . Požičovňa vozidiel NON-STOP Postačuje vám vodičské oprávnenie skupiny B Samozrejmosťou je havarijné a zákonné poistenie, asistenčné služby po celej Európe + slovenská ročná diaľničná známka Vhodné na dovolenky, lyžovačky, rôzne výlety, svadby, pripadne odvoz na letisko v rámci EÚ. V prípade vašej potreby vám po individuálnej dohode zabezpečíme šoféra. Vozidlo vždy prejde dezinfekciou ozónom a základnou údržbou interiéru a exteriéru Cenník: 100 EUR / Deň Denný limit je 400 km ďalšie km sú spoplatnené 0,30 za km Auto preberáte a vraciate s plnou nádržou nafty. Vrátna záloha vo výške 600 EUR (v rámci SR) Pomocné slova : požičovňa aút Prenájom vozidla , preprava osôb , mikrobus , Mulrivan , Caravelle , V class, Trafic , Talento , Vivaro. Párty bus Prenájom úžitkových vozidiel , požičovňa úžitkových aút . Prenájom 9.miestne vozidlá 8. miestne vozidlá 7. miestne vozidlá Prenájom vozidiel Minibus , prenájom minibus Požičovňa minibus Mikrobus prenájom , 9. miestne vozidla 8. miestne vozidla viac miestne vozidla Ťažné zariadenie Miesto odovzdania : Bratislava , Malinovo Viac info po tel .
Fotobúdka na prenájom
Ponúkame Fotobúdku na prenájom. Košice-Prešov-Vranov nad Topľou a okolie. Naša Fotobúdka Pártybúdka je skvelým doplnkom na každý typ akcie. Či už sú to svadby, rodinné oslavy, firemné eventy, plesy alebo iné príležitosti, pri ktorých chcete svojim hosťom dopriať skvelú zábavu a nezabudnuteľné spomienky. Prenájom Pártybúdky zahŕňa množstvo zábavných rekvizít, krásne fotopozadie podľa vlastného výberu z našej ponuky, profesionálnu obsluhu, okamžitú tlač fotografií a množstvo iného. Predovšetkým Vám však vyčaruje úsmev na tvári a prinesie spomienky na počkanie. O všetko potrebné sa postaráme a Vašou úlohou bude iba: ❤ STLAČIŤ -> PÓZA -> ÚSMEV -> TLAČIŤ ❤ FB stránka pre viac info: