bazár, predaj, inzercia, predám

Prepelica Japonska a vajíčka

Kategória: Hydina

Ponúkam na predaj sliepočky prepelice japonskej. Odber vo veku 5 týždňov po 4€/ks a kohútikov po 1,50€/ks Tiež ponúkam prepeličie vajíčka po 0,10€/ks. Balene sú po 12ks=1,20€ Ponúkam aj očistené mladé prepeličky za 9€/kg a slepačie vajíčka z voľného výbehu po 0,20€ za ks /30ks za 6€/ č.t. alebo
Prepelica Japonska a vajíčka
Podobné inzeráty
Prepelica japonská
Predám 4 týždňové netriedené prepelice japonské aj celadon v rôznych farbách, mäsový typ. Na predaj aj násadové vajíčka-cena 0,20 centov za kus.
Prepeličie vajcia
Dobrý deň mám na predaj vajíčka prepelice japonskej z kvalitného chovu, jedná sa o veľmi zdravé vajcia ktoré dokážu pomôcť aj zo zdravotnej stránky. Prepelica japonská je veľmi dobrá na znášanie vajec. Cena je 0,12centov za kus, pri väčšom záujme a odbere od 15kusov cena 0,10centov. Prepeličky sú stále v znáške a denne sú čerstvé vajcia.
Prepelica japonska jumbo
Ponuka prebytok prepelic pred znaškou Sliepka 4€ Kohut 1,5€ Vajička 18ks/2,5€
Prepelica japonská
Predám kohútikov prepelice japonskej Faraón Jumbu vo veku 5 týždňov. Sú vhodné na ďalší chov alebo ako potrava pre dravce. Cena za kus je 2.50€ Ďalej mám na predaj týždňové kuriatka netriedene po 2€/ks. Mám tiež na predaj prepeličie vajíčka 0.15€/ks alebo nasadove 0.25€/ks Prepeličie mäso vakuovane 18€/kg.
Prepelica japonská
Predám 4 týždňové netriedené prepelice japonské v rôznych farbách, mäsový typ.Na predaj aj násadové vajíčka-cena 0,20 centov za kus.
Prepeličie vajíčka - predaj
Máme v ponuke prepeličie vajíčka. Balenie 30ks/ 4,- eur. V prípade záujmu viem v rámci Nitry aj priniesť. Prepeličie vajíčka sa vyznačujú vysokou nutričnou hodnotou 1700 až 1800 J, čo je viac než polovica energie slepačieho vajca, ktoré je štyrikrát väčšie. Hladina vitamínov A, D, E, B1, B2, B12 a stopových prvkov horčíka, fosforu, medi, vápnika a železa je pritom výrazne vyššia. Obsahujú päťkrát viac fosforu, sedemkrát viac železa, šesťkrát viac vitamínu B1 a pätnásťkrát viac vitamínu B12 ako slepačie vajíčka. Prepeličie vajcia ďalej obsahujú vysoko hodnotné bielkoviny, esenciálne aminokyseliny, lecitín, sacharidy a ďalšie specifické biologicky účinné látky, ktoré priaznivo pôsobia pri liečení kardiovaskulárnych chorôb, ekzémov, cukrovky, astmy, porúch zažívacieho traktu a výrazne posilňujú imunitu organizmu. Vajíčka majú aj minimálny obsah cholesterolu. Vajcia od japonských prepelíc sú výborným doplnkom stravy pre športovcov, deti, seniorov, tehotné ženy a urýchľujú rekonvalescenciu pri celkovej vyčerpanosti organizmu. Tel.: