bazár, predaj, inzercia, predám

Preprava ľudí na letiská

Kategória: Cestovanie

Ponúkame transfer na letiská, ale aj na rôzne určené miesta podľa požiadaviek
Preprava je zabezpečená pohodlnou limuzínou alebo klimatizovaným vozidlom pre 8 pasažierov + šofér. Veľký batožinový priestor bez problémov odvezie Vašu batožinu.
Pre každého cestujúceho je k dispozícii minerálna voda, malý snack a proseco.
Limuzína
Bratislava-Letisko Schwechat 49€
Senec-Letisko Schwechat 79€

9-miestne vozidlo:
Bratislava-Letisko Schwechat 69€
Senec-Letisko Schwechat 85€

Platba je možná v hotovosti, kartou alebo na faktúru.
Preprava ľudí na letiská
Podobné inzeráty
Preprava Letiska ,firemné akcie a súkromné večierky
Preprava Letiska ,firemné akcie a súkromné večierky. Mikrobus 8 miest. Žilina - Bratislava 150 Žilina - Budapešť 250 Žilina - Praha 250 Žilina - Wieden 170 Žilina - Košice 170 Žilina - Krakow 150 Žilina - Katowice 130 Ceny sú orientačné záleží od počtu ľudí a batožiny
Odvoz na letisko,transfer,osobná preprava,taxi,svadobné auto
Transfer na letiská - Nitra a okolie. Poskytujeme prepravu osôb na letiská: Nitra - Bratislava Nitra - Schwechat Nitra - Budapešť Nitra - Brno Nitra - Praha Prepravu zabezpečujeme na koncesovanom vozidle RENAULT Espace - veľké , pohodlné, komfortné vozidlo pre cestujúcich v maximálnej výbave. Cena: 1km/1€. Cena za prepravu sa ráta z Nitry. Pokiaľ je zakaznik mimo Nitry, do ceny za prepravu sú zarátané aj km za zákazníkom ( prípadne dohoda ). Možnosť využitia aj ako svadobného auta so šoférom. Cena paušál: 3hod./150 € - v cene nájazd 50 km. Každá ďalšia začatá hodina 50 €. Pozn.: prevoz na letisko, odvoz , taxi, preprava malých zásielok, svadobné auto.
Preprava osôb
ponúkame Vám transfer / preprava osôb v rámci Slovenska a EU. – pristavenie vozidla s vodičom na miesto Vami zvolené na určený čas a dátum, – možnosť rezervácie vozidla aj so spiatočnou prepravou – preprava v rámci celej EU. (Letisko, firemné akcie, svadby, svadobný rozvoz, oslavy, letiskové rozvozy, preprava, odvoz na letisko, výlety, rozvoz ľudí, jazdy do zahraničia) objednávky môžte zasielať emailom alebo telefonicky
PREPRAVA OSÔB NA LETISKÁ 7 MIESTNÝM VOZIDLOM
Dobrý deň ponúkam prepravu osôb na letiská Kraków,Rzeszów,Katowice,Budapešť,Praha,Wien,Košice,Bratislava,Cena dohodou
autopreprava, preprava osôb, odvozy, letiská
Ponúkam súkromne prepravu na rôzne príležitosti (letiská, dovolenky, nákupy atď) podľa vašej požiadavky. Robím to súkromne čiže aj ceny sú férove a mnoho krát o dosť nižšie ako u prepravcov. Stačí napísať sms a napíšem ponuku. Odvoz je bezpečný, pohodlný.
Preprava na letisko
Ponukam sukromnu prepravu osobnym mot. vozidlom na letiska a z letiska. Po dohode aj inam. Info mail.