bazár, predaj, inzercia, predám

Prepravný vozík

Kategória: Ostatné

Predám prepravný vozík- karička
Prepravný vozík
Podobné inzeráty
záhradný prepravný vozík, fúrik 3v1
Záhradný prepravný vozík, fúrik na nafukovacích kolesách s ťažnou rukoväťou 3v1 Vozík, sklápač a fúrik. Ideálny na prepravu záhradného náradia, pôdy, lístia ale aj na prepravu drobných materiálov alebo tovarov. Je dokonalým pomocníkom pre záhradné práce. Predložený záhradný sklápač sa vyznačuje pevnou a stabilnou štruktúrou. Maximálna nosnosť 500 kilogramov a objem 220 litrov. Vozík má otočné, nafukovacie gumové kolesá, ktoré uľahčujú prepravu veľkého nákladu aj po nerovnom teréne. Vozík 3v1 ......96,-eur Osobný odber (po-pi), alebo pošlem kuriérom +5e.
Predám prídavný elektrický pohon na invalidný vozík
Predám úplne nový prídavný pohon (handbike) na mechanický invalidný vozík, ktorý je vhodný aj na dlhšie trasy. Prekoná strmé cesty a kopce. Má adaptabilný stojan pre jednoduché zaobchádzanie. Tento pripojiteľný elektrický prídavný pohon premení váš invalidný vozík na vysoko výkonný stroj, ktorý môže zvýšiť vašu mobilitu. Jednoducho a rýchlo sa prichytí na váš invalidný vozík a vy môžete vyraziť až 28km/h rýchlosťou. Choďte trikrát rýchlejšie a trikrát viac ako elektrický invalidný vozík! Podrobnosti o produkte: Materiál rámu: Hliníkový zliatinový rám Motor: 36 V 500 W Batéria: 36 V 11,6 Ah, lítiová batéria značky Panasonic (Li-Ion) Nabíjačka: 42V 2A Pneumatika: 12½ * 2.4 Rýchlostný limit: vpred: 1 úroveň - 12 km / h; 2 úroveň - 16 km / h; 3 úroveň - 28 km / h, vzad: 6 km / h Brzda: dvojitá kotúčová brzda; ručná brzda Svetlo: Predné svetlo LED s klaksónom Displej: LCD displej/podsvietený Hmotnosť: 14 kg Invalidný vozík nie je súčasťou, tento pohon je možné pripevniť na takmer každý invalidný mechanický vozík.
Vozík elektrický GR 559
Vozík elektrický GR 559 GR 559 je kvalitný elektrický vozík, ktorý Vás spoľahlivo bude sprevádzať na Vašich cestách. Jedná sa o neskladateľný vozík, určený na používanie v interiéri aj v exteriéri. V porovnaní s ostatnými vozíkmi na trhu sa vyrába v niekoľkých celkových šírkach. Vozík tým získa lepšiu obratnosť a ľahšie ovládanie aj v úzkych priestoroch bytu, jeho najmenšia vonkajšia šírka je len 59 cm. Zadné kolesá veľkosti (3.00-8) sú poháňané výkonnými motormi 2x250W. Drsný profil zadných kolies v spojení s výkonnými motormi si hravo poradí aj s ťažším terénom. Predné kolesá sú podľa výberu buď 200x50 alebo 230x65 mm. Pneumatiky všetkých kolies sú ponúkané ako nafukovacie alebo plné. Pri pohybe za zníženej viditeľnosti sa osvedčí osvetlenie vozíka, vybavené aj smerovkami s prídavnou varovnou funkciou. K zvýšeniu pohodlia je vozík vybavený mechanicky sklápateľným operadlom aj mechanicky sklápateľným sedadlom. Medzi ďalšie výhody patrí napájanie uzavretými (gélovými) batériami s kapacitou až 60Ah, s ktorými je možné prejsť približne 45 km pri maximálnej rýchlosti až 12 km/h. K vozíku je štandardne dodávaná nabíjačka batérií. Predám značkový kvalitný elektricky invalidný vozík na vonku vo výbornom stave používaný 90% v interiéri je používaný asi tri roky ma svetla, smerovky, nový 5000€ teraz 2000€ prípadne navrhnite cenu , nech ešte pomôže
Prepravný vozík na motokaru
Predám prepravný vozík na motokaru skladací 2 x použitý v Italii
Plošinový vozík 300kg nosnosť
novy Prepravný vozík s priestrannou plošinou od značky ERBA. Ložná plocha na náklad je potiahnutá protišmykovou gumou pre pohodlnejší a bezpečnejší prevoz. Rukoväť vozíka môžete zošliapnutím poistky úplne sklopiť a ľahko tak vozík previezť autom na iné miesto alebo ho tak skladovať pri nepoužívaní. - Ručný plošinový vozík - sklápacie madlo - protišmyková plošina - Rozmery: 910 x 610 x 870 mm - rozmery platformy: 84 x 58,5 cm - rozmery koliesok: 12,5 x 3,24 cm - nosnosť 300 kg - vlastná hmotnosť vozíka: 13 kg - značka: ERBA Austria Cena za 1 ks 59€
Predám prívesný vozík
Predám prívesný vozík Prívesný vozík 1170x1500 - 779€ Prívesný vozík 1060x2000 - 793€ Prívesný vozík 1500x3000 - 1231€ Prívesný vozík dvojnápravový 1250x2500-1553€ Príves je osadený nebrzdenou nápravou AL-KO alebo KNOTT .Bočnice sú z pozinkovaného plechu a podlaha z vodovzdornej protišmykovej preglejky. Konštrukcia prívesu je zváraná a žiarovo zinkovaná čo dáva prívesu vysokú pevnosť a dlhú životnosť aj pri extrémnom zaťažení.