bazár, predaj, inzercia, predám

Presklena stena s dverami

Kategória: Dvere, brány

Predám oceľovú presklenú stenu s dverami. Oramovane hliníkovými lištami. Rozmery 1.diel šírka220cm výška 270cm, 2.diel šírka 98cm výška 295cm.
Presklena stena s dverami
Podobné inzeráty
Dvere so svetlikmi a elektrickou roletou
Predam exkluzivnu plastovo hlinikovu vchodovu stenu s dverami a svetlikmi vratane elektrickych roliet. Stena č.1. rozmer 264 cm vyška x 300 cm širka, možne rodeliť na lavu čast s balkon dverami+ svetlik s elektrickou roletou a v pravo vchodove dvere. Cena za celu stenu 920,-€ Stena č.2. 264 cm vyška x 170 cm širka, balkonove dvere s sovetlikmi po stranach s elektrickou roletou, cena 530,-€ TOP zachovaly stav a velmi kvalitne prevedenie. Demontovane v Rakuskom Tirolsku
Ring 2. generácia + 2 krát zvonkohra (chime)
Predám zvonček Ring 2. generácie. Dostávajte okamžité upozornenia na svoj smartfón a tablet, upravte si nastavenia pohybu a zostaňte pohodlne v spojení so svojím domovom, nech ste kdekoľvek. 1080p HD video a obojsmerná komunikácia Pokročilé nastavenia pohybu nočné videnie Integrovaná batéria Štandardné 2,4 GHz WiFi pripojenie Spolupracuje s Alexou Dostávajte okamžité upozornenia, len čo návštevníci zazvonia na zvonček alebo spustia vstavané pohybové senzory. Veľa pohybu pred vašimi dverami? S prispôsobiteľnými zónami pohybu vrátane pridanej funkcie zón pohybu budete dostávať upozornenia iba vtedy, keď si to vyslovene želáte. Ostré obrázky. Deň a noc. Môžete vidieť, počuť a hovoriť s každým návštevníkom pri vchodových dverách prostredníctvom svojho smartfónu alebo tabletu – to všetko v prémiovej kvalite videa 1080p HD. Vďaka vylepšeným obrazovým snímačom a ostrému kontrastu vám už neuniknú žiadne detaily – a to ani v tme. Jednoduché nastavenie za pár minút Pripojte svoj video zvonček k aplikácii Ring a podľa pokynov si prispôsobte nastavenia. Namontujte aktualizovanú montážnu konzolu na akýkoľvek povrch pomocou priložených nástrojov. Ovládajte všetko z aplikácie Ring a pripojte sa ku všetkým svojim zariadeniam Ring, aby ste odkiaľkoľvek videli, čo sa deje doma. Získajte okamžité upozornenia na svoj smartfón a tablet, či už sedíte na gauči, cvičíte v posilňovni alebo v kancelárii. Zobrazte, počujte a rozprávajte sa s osobou pred vašimi dverami pomocou videa a zvuku v reálnom čase. Video zvonček ponúka široké možnosti. Jednoducho ich pripojte ku kompatibilným zariadeniam a užite si inteligentnejšiu domácnosť. "Alexa, ukáž mi vchodové dvere." Vychutnajte si pohodlie handsfree s vybranými zariadeniami s podporou Alexa. Napríklad získajte vlastné upozornenia, použite obojsmernú komunikáciu s Echo Dot alebo spustite nahrávanie videa pomocou Echo Show. Zapnite svetlá, keď je niekto pred dverami. Váš domov sa práve stal inteligentnejším vďaka rutinám Alexa. Napríklad požiadajte Alexu, aby zapol vaše kompatibilné inteligentné svetlá alebo prehral vlastné výzvy, keď je niekto pri dverách.
Mreže s dverami
Predám kovové mreže vhodné do paneláku pred byt alebo kdekoľvek podľa využitia s funkčnými dverami so zámkom. rozmer mreže v/š 260x150 cm, dvere 190x90 cm.
Sekčná brána s dverami
Dobrý deň. Predám sekčnú bránu s dverami pre rozmer otvoru s2750x3050 Dizajn brány ako aj farba viď foto. Odtieň tak 3000 Brána ešte nebola zmontovaná .
Garazova brana s dverami 3100x2000
Predam garazovu branu s dverami kompletnu aj s kolajnickami bez motora. Moznost dokupit motor nový +180e. Brana bez poskodení. Dohoda na cene možná
Predám zárubňu s dverami - ľavé 60tky
Predám zárubňu s dverami - ľavé 60tky. V cene sú aj klasické biele dvere v dobrom stave.