bazár, predaj, inzercia, predám

Presonus AudioBox iTwo

Kategória: Zvuková technika

Predám veľmi málo používaný prevodník (zvuková karta) v super stave. Súčasťou je originál USB kábel. Bez pôvodnej krabice (bol to "pack" so slúchadlami a mikrofónom). Driver (universal control) je jednoducho stiahnuteľný na . Technické info v priloženom odkaze. Cena 50 € je pevná !
Presonus AudioBox iTwo
Podobné inzeráty
Presonus E44 + Presonus Temblor T10
Predám Presonus reprosústavu. Repraky sú plne funkčné, v dobrom stave. Dôvod predaja: nevyužívam ich. 2x Presonus E44 štúdiové monitory 1x Presonus Temblor T10 subwoofer 1x Focusrite Scarlett Solo 3rd Generation + káble Špecifikácie: Presonus E44: Subwoofer: Zvuková karta:
Predam reproduktory Presonus Eris E3.5
Predam reproduktory/monitory Presonus Eris E3.5 minimalne pouzivane.
Presonus 16-4-2
Presonus digitálny mixpult 16-4-2, prof.case na mieru v cene 580.- (dohoda).
PRESONUS Audiobox VSL44
Predám plne funkčnú, zvukovú kartu,
Presonus Faderport V2 - DAW ovládač s motorizovaným faderom
Predám DAW controller Presonus Faderport. Bol to taký unáhlený nákup... je tak 4x zapnutý spolu. Ako nový - aj komplet pôvodné balenie, zdroj. - motorizovaný fader 100mm - otočný ovládač - tlačítka Bypass, Mute, Solo, Automation Touch / Write / Read - tlačítka channel, panorama, scroll, click, marker, zoom Nový 180, predám za 150
Presonus studiolive 24r - digitálny mixpult
V podstate nepoužívaný (par škrabancov na chasi) Popis: Presonus StudioLive 24R je rackový mixážny pult a stagebox pre mixážne pulty StudioLive série III. Je vybavený 24 vysokokvalitnými predzosilňovačmi XMAX, flexibilným vstupom/výstupom a ľahko použiteľným smerovaním na všestranné použitie v štúdiu a pri živom ozvučovaní. StudioLive 16R funguje aj ako zvukové rozhranie USB 40x40 a rozhranie AVB 55x55. Medzi ďalšie funkcie patrí vstavaný slot na kartu SD na stereo nahrávanie priamo na kartu SD, EQ a dynamický proces pre každý kanál a sada oneskorení reverbu. 24R je možné ovládať z počítačov so systémom Windows/macOS a tiež bezdrôtovo z mobilných zariadení so systémom iOS a Android.