bazár, predaj, inzercia, predám

Pret a porter

Kategória: Zdravie a krása

Predam toaletnu vodu Pret a porter,50ml,par krat streknuta,od nova nebola naplnena uplne po vrch,je v nej presne ako na foto,original,kupovana v DM,nestiham minat.
Cena 5e plus post.
Pret a porter
Podobné inzeráty
Liftingový denný krém so SPF 15 NovAge Ultimate Lift
Obsahuje patentovaný komplex Aspartolift, vďaka ktorej spevňuje a vypína pleť a redukuje vrásky. Pleť zanecháva sviežu a revitalizovanú. Technológia FreshProtect sa skladá z koncentrovanej zmesi zvlhčovacích látok, ktoré zanechávajú pleť na pohľad plnú, hladkú a jemnú. Ochranný faktor SPF 15 zároveň pomáha chrániť preť pred poškodením UV žiarením. Výťažok z rastlinných kmeňových buniek z budleje zabezpečuje antioxidačnú ochranu pred voľnými radikálmi, čím zároveň spomaľuje proces starnutia, chráni a hydratuje pleť.50 ml mam v ponuke aj nočny krem
Dr.Barbara STURM food C,luxusné sérum,Pc 125e
- 55 e oproti normálnej cene!!!Nové, neotvarane, neskusane, plná veľkosť s krabičkou, z Net a Porter.30 ml, čiže veľké balenie. Osobne Ba alebo postou. .Sérum je to pravé pre pevnú, žiarivú a rovnomernú pleť a obsahuje optimálnu koncentráciu 5% vitamínu C v stabilnej forme, ktorá sa ľahko vstrebáva, je bezpečná a šetrná k pokožke. DOBRÉ C VITAMÍN C SÉRUM obsahuje komplex účinných látok, ktorý obsahuje v oleji rozpustný vitamín C THD, stabilizovaný syntetický vitamín C v glukozidickej forme a extrakt zo slivky Kakadu, ovocia, ktoré je silným zdrojom rastlinného vitamínu C. Spolu , pomáhajú redukovať nerovnomernú pigmentáciu, zlepšujú tón a poskytujú antioxidačnú ochranu pred voľnými radikálmi a environmentálnymi stresormi pre mladistvý a zdravo vyzerajúci vzhľad pleti. Sérum obsahuje aj zinok, ktorý pomáha zvyšovať vstrebávanie vitamínu C do pokožky. Nakoniec vitamín C podporuje tvorbu kolagénu, ktorý je potrebný pre pevnú a mladistvo vyzerajúcu pokožku. „SÉRUM DOBRÉHO C VITAMÍNU C som vyvinul ako odpoveď pre klientov, ktorí chceli účinky vitamínu C na zvýšenie žiarivosti v optimálnej koncentrácii bez poškodenia bariérovej funkcie pokožky alebo spôsobenia citlivosti. Moja formulácia kombinuje správnu chémiu vitamínu C s okolitou vedou o zložkách na posilnenie pokožky a poskytuje antioxidačné vlastnosti, ktoré chránia pred voľnými radikálmi a každodenným environmentálnym stresom a zároveň bojujú proti pigmentácii. Pravidelné používanie má za následok zdravo vyzerajúcu, sviežu a žiarivú pleť.“ - DR. BARBARA STURM.