Prevadzkovy poriadok a HACCP system
Kategória:
Ostatné
Vypracujem sanitacno -prevadzkovy poriadok a HACCP system pre gastronomicke prevadzky
Podobné inzeráty
Každá prevádzka a predajňa potravín musí mať zavedený systém HACCP.
HACCP je systém kontrolných (rozhodujúcich) kritických bodov, ktorý zabezpečuje zavedením preventívnych opatrení, že sa ku konečnému spotrebiteľovi dostanú zdravotne neškodné potraviny – t.j. pomáha zaručovať bezpečnosť potravín.
H – hazard – riziko, nebezpečenstvo, ohrozenie
A – analysis – analýza, zistenie, preskúmanie
C – critical – kritický
C – control – rozhodujúci, kontrolný
P – points – body
Vypracujem na mieru dokumentáciu HACCP ktorá bude obsahovať:
1. Príručka HACCP
2. Hygienicko - sanitačný poriadok
3. Prevádzkový poriadok
Inštrukcie
Informácie o Vašej spoločnosti,
Predmet podnikania
plán/pôdorys prevádzky,
popis činnosti,
výpis z OR/ŽR
Cena podľa typu prevádzky.
Každá prevádzka a predajňa potravín musí mať zavedený systém HACCP.
HACCP je systém kontrolných (rozhodujúcich) kritických bodov, ktorý zabezpečuje zavedením preventívnych opatrení, že sa ku konečnému spotrebiteľovi dostanú zdravotne neškodné potraviny – t.j. pomáha zaručovať bezpečnosť potravín.
H – hazard – riziko, nebezpečenstvo, ohrozenie
A – analysis – analýza, zistenie, preskúmanie
C – critical – kritický
C – control – rozhodujúci, kontrolný
P – points – body
Vypracujem na mieru dokumentáciu HACCP ktorá bude obsahovať:
1. Príručka HACCP
2. Hygienicko - sanitačný poriadok
3. Prevádzkový poriadok
Inštrukcie
Informácie o Vašej spoločnosti,
Predmet podnikania
plán/pôdorys prevádzky,
popis činnosti,
výpis z OR/ŽR
Cena za 20-30 strán.
Garantované vypracovanie do 3 pracovných dní.
Vypracujem dokumenty pre gastro priemysel, potravinárske výroby a prevádzky (kaviareň, cukráreň a podobne):
Haccp
Prevadzkovy poriadok
Sanitacny poriadok
Metrologický plán a podobne
Poradenstvo
Príprava a poradenstvo pri tvorbe etikiet podľa platnej legislatívy, pomoc pri preklade aj do inych jazykov.
Ceny dohodou podľa druhu prevádzky a požiadaviek.
V prípade záujmu poprosím mail. číslo vymyslene.
Ďakujem.
Ponúkame na predaj prevádzkovo-výrobnú budovu o výmere 465 m2 (pozemok cca. 1900 m2 ) bývalej mäsovýroby – nepodpivničený objekt s dvoma nadzemnými podlažiami: prízemím a podkrovím. Budova bola v roku 2004 vnútorne kompletne zrekonštruovaná na normy EU, resp. normy správnej výrobnej praxe HACCP – výrobňa mala pridelené veterinárne číslo KA 7 – 31 N . Objekt môže slúžiť aj ako:- potravinárska výroba alebo plnička nápojov, distribučný sklad potravín (má až 6 chladených miestností), farmaceutická výroba vyžadujúca splnenie EU noriem HACCP, sklad tovaru vyžadujúci splnenie EU noriem HACCP. Objekt je postavený na betónových monolitických pásoch s vodorovnou izoláciou. Zvislá nosná konštrukcia je murovaná. Stropná konštrukcia je železobetónová, panelová. Sedlová strešná konštrukcia s pálenou krytinou je drevená s viacvrstvovou tepelnou izoláciu 22 cm hrubou ( nobasil + polystyrén +heraklit). V objekte sú rozvody inžinierskych sietí: vnútro objektová technologická kanalizácia s vyústením do veľkoobjemovej žumpy (cca 180 m3) umiestnenej pod objektom, studená voda, TUV a rozvody svetelnej a motorickej elektriny. Vnútorne zateplené prízemie s umývateľnými polyuretánovými panelovými stenami a stropmi ako výrobňa mäsa a mäsových výrobkov nemá kúrenie. Dverné konštrukcie na prízemí sú všetky nerezové, na chladených miestnostiach s polyuretánovou tepelnou izoláciou hrubou 10cm. Všetky podlahy prízemia sú umývateľné s odtokovými otvormi, konštruované z keramickej dlažby. Na prízemí je 5 miestností tepelnoizolačne upravených na chladiarne a 1 miestnosť na mraziareň. Súčasťou prízemia sú príručné sklady a kancelária pre vedúceho prevádzky. Podkrovie je kompletné sociálne zariadenie pre zamestnancov v zmysle noriem EU rozdelené na tzv. bielu časť a čiernu časť: denná miestnosť, šatne (4x), WC (4x) a sprchy (3x). Keramické obklady sú v sociálnych častiach až po strop, povrchová úprava podláh je keramická. Batérie s ú nerezové bunkové v bielej časti a pákové v čiernej časti. Omietka vnútorných stien je hladká. Podlahy kancelárskych priestorov sú plávajúce laminátové. Okenné otvory sú vyplnené drevenými strešnými oknami zn. VELUX. Vykurovanie je riešené elektrickými konvektormi, potrubné rozvody pre prípadné ústredné kúrenie sú v celom podkroví natiahnuté ale nepoužívané. V tesnej blízkosti budovy je prenosná mraziareň určená pre skladovanie biologického odpadu a prístrešok s tromi unimobunkami používanými ako príručné sklady. Pozemky sú definované ako zastavané plochy a nádvoria, nachádzajúce sa v zastavanom území obce. Areál je oplotený, v čelnej vstupnej časti sú vráta pre vstup osôb a celokovové 3-sekčné vráta s pletivovou výplňou pre vstup nákladných vozidiel a kamiónov. Vonkajšie úpravy – prípojka vody (podzemná prípojka vody z verejnej siete k areálu), spevnená plocha asfaltová pre parkovanie a otáčanie vozidiel, prípojka elektriky (vlastná trafostanica a transformátor VN - 22kV). Poloha výrobne, vzdialenosti a hviezdicové distribučné možnosti:- Od medzináro
DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť ponúka na predaj polyfunkčný objekt Sokolovňa v širšom centre Brezna.
POPIS NEHNUTEĽNOSTI
S-V orientovaná, 3 podlažná polyfunkčná budova vedená ako budova pre šport a rekreačné účely pod názvom Sokolovňa s úžitkovou plochou 1395 m2 a pozemkom o výmere 1005 m2.
Objekt má 3 samostatné prevádzkové časti, so samostatnými vstupmi, prepojené do celku, ktoré prešli zmenou dispozičného riešenia (účelu využitia) a kompletnou rekonštrukciou (2007/2008) – výmena okien, dverí, podláh, vnútorných omietok, rozvodov vody, elektriny, kanalizácie, vykurovacieho systému, vybudovanie vzduchotechniky, nosných konštrukcií a osvetlenia, sociálnych zariadení, technických priestorov a i.
Dodávka pitnej vody a odkanalizovanie je pre celý objekt zabezpečené centrálne.
Ohrev teplej vody je pre jednotlivé prevádzkové časti riešený lokálne (samostatne).
Vykurovanie je zabezpečené kombinovane plynom (ubytovacia časť, prevádzkový priestor) a vzduchotechnikou (hlavná sála s príslušenstvom).
Každá prevádzková časť má samostatný vstup a bezpečnostný systém.
OBJEKT 1: HLAVNÁ SÁLA S PRÍSLUŠENSTVOM, 815 m2
1 NP (601 m2)
- hlavný vstup s chodbou, recepciou a šatňou
- hlavná sála s barom
- sociálne zariadenia s predsieňou, chodba, upratovacia časť s výlevkou
- obslužný a prevádzkový priestor - kuchyňa sklady, chodba, strojovňa vzduchotechniky
- bočný vstup - chodba, sklad (kancelária), 2 šatne s predsieňou a WC, technická miestnosť pre ohrev TÚV
- vonkajší služobný vstup so schodiskom a vstupom na 1 NP (ku kancelárii)
2 NP (214 m2)
- schodisko so vstupom do kancelárie a kancelária
- galéria a vnútorný balkón hlavnej sály.
OBJEKT 2: PREVÁDZKOVÝ PRIESTOR S VEDĽAJŠOU SÁLOU, 262 m2
1 NP (51 m2): vonkajšie schodisko, vstup do barovej časti, sklad, chodba, schodisko.
2 NP (211 m2): vstupná chodba, prevádzkový priestor, vedľajšia sála, sociálne zariadenia s predsieňou.
OBJEKT 3: UBYTOVACIA (ADMINISTRATÍVNA) ČASŤ, 299 m2
1 NP (48 m2): vstup do ubytovacej (administratívnej) časti, chodba, schodisko, sklad
2 NP (126 m2): schodisko, chodba, 2 a 3 lôžková bunka (obývacia miestnosť, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC), izba (2-4 lôžka) s kúpeľňou.
3 NP (125 m2): schodisko, chodba, 3 x dvojlôžková bunka (obývacia miestnosť, spálňa, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC).
Objekt disponuje 5 parkovacími miestami priamo pri budove a ďalšími (verejnými) na nábreží Hrona.
Projektová dokumentácia budovy je k nahliadnutiu pri obhliadke.
LOKALITA
Budova sa nachádza v širšom centre Brezna, na okraji pamiatkovej zóny, na nábreží Hrona, v bezprostrednej blízkosti areálu minigolfu a malej železničnej stanice.
Dopravná dostupnosť (obchvat, autobusová a železničná stanica) a služby (úrady, školy, banky, kostoly, zdravotnícke zariadenia, obchody, reštaurácie, nákupné a kultúrne centrá, športové plochy a i.) sú do 5-10 minút pešej chô
Ponúkam vypracovanie prevádzkových poriadkov pre všetky typy prevádzok (potravinárske,stavebné firmy, sklady,dielne,wellnes,kozmetika,kadernictvo.. .).Pre subjekty pracujúce s potravinami,jedálne,bufety,reštaurácie,ponúka me vypracovanie systému analýzy rizika a stanovenie kritických kontrolných bodov - HACCP. Dokumenty spĺňajú požiadavky Regionálných úradov verejného zdravotníctva