bazár, predaj, inzercia, predám

Prevezmem leasing,

Kategória: Ostatné

Prevezmem leasing, pripadne kúpim dodávku v dobrom stave. Ponúknite.
Prevezmem leasing,
Podobné inzeráty
Prevezmem ORNICU zadarmo uskladním
Prevezmem ak niekto nemá kam dať- uskladniť zeminu- ornicu zo základov, PREVEZMEM, prípadne v okolí obce Vrakúň viem aj pomôcť vykopať. Uskladním zadarmo. Majo
Prevezmem zeminu ornicu
Prevezmem ak niekto nemá kam dať zeminu ornicu ZOO základov pri výkopových prácach vodovodu z obcí o okolie Zemianska Olča Veľký Meder
PREVEZMEM - USKLADNÍM ZEMINU, BEZPLATNE
Ponúkam miesto na trvalé uskladnenie zeminy ORNICE v obci Vrakúň info na Majo, USKLADNÍM ZEMINU. Aj veľké množstvo do 9000 m3, ale aj postupne po malých množstvách. Súkromný pozemok, veľká záhrada zemina poslúži k navýšeniu pozemku a pestovanie, teda prevezmem len čistú zeminu. Viem dať aj potvrdenie o prevzatí ku kolaudácii, USKLADNENIE BEZPLATNE.
Uskladním zeminu
Ponúkam priestor na trvalé uskladnenie zeminy ( aj výkopovej ) v obci Košická Nová Ves Košice . V množstvo do 300 m3 po dohode. Prevezmem len čistú zeminu, nie suť ani odpad. Dajte o sebe vediet určite sa dohodneme.
Samoobslužná autoumyváreň
Mám záujem o prevzatie už funkčnej autoumyvárne v akejkoľvek lokalite v rámci Slovenska. Prípadne prevezmem lokalitu s povoleniami a bez technológie.