bazár, predaj, inzercia, predám

Priadza na hačkovanie , vyšívanie , tkanie ...

Kategória: Ostatné


Krabica rôznych priadzí , mulinky , tiež na tkanie kobercov ako na obrazku . komplet všezko na prvom obr za 10€.
Osobne v KE alebo poštou. Pri platbe vopred na učet hradím poštovné ; pri dobierke uvedena cena + poštovné. Platí = je aktuálne do zmazania inzerátu. Napíš SMS - zavolám.
Priadza na hačkovanie , vyšívanie , tkanie ...
Podobné inzeráty
Háčkovacie a vyšívacie priadze
V ponuke háčkovacie a vyšívacie priadze: 1/ 23 klbiek vyšívacia a háčkovacia priadza Perlovka / PC: 1ks 1,45€ Perlovka je stálofarebná priadza, vhodná na vyšívanie. Priadza sa skladá z 2 jednoduchých nití. 100% bavlna 2/ 12 návinov oranžová muline Muline je vyšívacia priadza zložená zo šiestich nitiek 100% bavlny. Má návin 8 metrov a je vhodná na všetky techniky ručného vyšívania, od krížikového vyšívania až po freestyle, ale aj na výrobu rôznych dekorácií. 3/ 5 klbiek čierny kordonent / PC: 1ks 2,50€ Priadza Kordonet je vhodná na vyšívanie, háčkovanie dečiek, prehozov, záclon, ľahkých letných topov, blúzok a pod. Využijete ju tiež na paličkovanie. 4/ 3 klbka červený aeskulap / PC: 1ks 2,20€ Aeskulap Benar je stálofarebná pletiaca a háčkovacia priadza zo 100% bavlny. Všetky priadze sú zo 100% bavlny, stálofarebné. Pri kúpe jednotlivo je cena za 1 klbko perovky, kordonentu a aeskulapu 1€, mulinka 0,30€ Cena je uvedená za všetko spolu + poštovné. z180
Pucvola - materiál na tkanie kobercov
Ponúkam na predaj materiál priadzu na tkanie kobercov (ručne tkaných kobercov) - pucvolu. Farby: KRÉMOVÁ, alebo FAREBNÁ. Cena za 1kg/0,8-1,7€. Materiál je dobre zabalený, čistý a bez odpadu. Balené po 20-35kg. Ľahká manipulácia. Krémova pucvola (aj biela) je balená samostatne a farebná tiež samostatne. Ďalej ponúkam na predaj PAMOK (PAMUT) na osnovu na tkanie kobercov. Cena 6€/1kg. Materiál na tkanie NEPOSIELAM POŠTOU. Iba osobný odber, alebo môžem doviesť. IBA VOLAŤ, NA MAILY NEREAGUJEM!! Volajte:
Obraz na vyšivanie,časopisy Katarinka
Predám: 1.Obraz na vyšivanie,predtlač,2 mačičky a vlny na vyšivanie k tomu, cena 9 € 2.Panama biely obrus o rozmeroch 140x115 cm, pripravený na križikovú výšivku, cena 5€ 3.Retro ihla na koberec,cena 5€ 4.Retro ihla na vyšivanie obrazov s drevenou rukovaťou,cena 5€ 5.Časopisy - pletená móda, Katarinka,cena 3€/ks 6.Bavlnky na vyšivanie,cena na foto Na SMS nereagujem, volajte, kontaktujte m emailom
Látky na vyšívanie č. 1
Predám látky na vyšívanie rôznych druhov: kanava, panama, bavlnené látky, režné plátno rôznych farieb a veľkostí č. 1. Sú na rôzne techniky vyšívania: krížiková výšivka, Richelieu, predkreslená výšivka, na ozdobné stehy, plný steh/plné vyšívanie. Pomenovania k jednotlivým kusom a ceny sú uvedené v dolnej časti. Osobný odber alebo poštou. V prípade doručenia poštou bude k cene prirátané balné 0,50 € a poštovné podľa cenníka prepravcu. Platba vopred. Na dobierku neposielam. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty s časopismi o vyšívaní, knihách o ručných prácach, bavlnkách a látkach na vyšívanie. Prosím kontaktovať e-mailom. Číslo je vymyslené. Cena látky na vyšívanie je: - veľký 6,00 €/ks - stredný 4,00 €/ks - malý 2,00 €/ks.
Látky na vyšívanie č. 4
Predám látky na vyšívanie rôznych druhov: kanava, panama, bavlnené látky, režné plátno rôznych farieb a veľkostí č. 4. Sú na rôzne techniky vyšívania: krížiková výšivka, Richelieu, predkreslená výšivka, na ozdobné stehy, plný steh/plné vyšívanie. Pomenovania k jednotlivým kusom a ceny sú uvedené v dolnej časti. Osobný odber alebo poštou. V prípade doručenia poštou bude k cene prirátané balné 0,50 € a poštovné podľa cenníka prepravcu. Platba vopred. Na dobierku neposielam. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty s časopismi o vyšívaní, knihách o ručných prácach, bavlnkách a látkach na vyšívanie. Prosím kontaktovať e-mailom. Číslo je vymyslené. Cena látky na vyšívanie je: - veľký 6,00 €/ks - stredný 4,00 €/ks - malý 2,00 €/ks.
Látky na vyšívanie č. 2
Predám látky na vyšívanie rôznych druhov: kanava, panama, bavlnené látky, režné plátno rôznych farieb a veľkostí č. 2. Sú na rôzne techniky vyšívania: krížiková výšivka, Richelieu, predkreslená výšivka, na ozdobné stehy, plný steh/plné vyšívanie. Pomenovania k jednotlivým kusom a ceny sú uvedené v dolnej časti. Osobný odber alebo poštou. V prípade doručenia poštou bude k cene prirátané balné 0,50 € a poštovné podľa cenníka prepravcu. Platba vopred. Na dobierku neposielam. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty s časopismi o vyšívaní, knihách o ručných prácach, bavlnkách a látkach na vyšívanie. Prosím kontaktovať e-mailom. Číslo je vymyslené. Cena látky na vyšívanie je: - veľký 6,00 €/ks - stredný 4,00 €/ks - malý 2,00 €/ks.