bazár, predaj, inzercia, predám

PRIAMO V LESE Celoročne obývateľná záhradná chatka v lokalit

Kategória: Domy

PRIAMO V LESE! Celoročne obývateľná záhradná chatka v lokalite Koziarka!
Záhradná chatka je obklopená lesom s pozemkom o výmere 632m2 a zastavanou plochou o výmere 60m2. Chatka je postavená zo staršej časti a z prístavby, ktorá bola skolaudovaná v roku 2012.
Chatka je samostatne stojaca s dispozíciou: vstupná chodba, kúpeľňa so sprchovacím kútom spojená s toaletou, obývacia izba a samostatná spálňa. Z oboch izieb sa vychádza na terasu. Na spodnom podlaží sa nachádza: kuchynská linka (so zabudovanými spotrebičmi) s jedálňou a s východom na záhradu, samostatná veľká technická miestnosť. V obývacej izbe sa nachádza krb. Kúrenie je podlahové elektrické DEVI, plastové okná, na podlahe je dlažba, vonkajšie rolety, vonkajší gril, bezpečnostné zariadenie. Chatka aj strecha sú zateplené, sedlová strecha Bramac. V záhrade je závlahový systém. Na pozemku sa nachádza elektrika, dve vlastné studne, žumpa. Chatka je celoročne obývateľná (na LV zapísaná ako Záhradná chatka), je bez tiarch, voľná ihneď.
Odporúčam vidieť!

Cena: 310.000 EUR vrátane provízie za služby RK.
V cene je zahrnutá provízia za služby RK, ktorá zahŕňa kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: ; info@
PRIAMO V LESE Celoročne obývateľná záhradná chatka v lokalit
Podobné inzeráty
| 4i dom- celoročne obývateľná chata, Nová ul., Stupava, 126
Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka EXKLUZÍVNE na predaj 4 izbový dom- na LV celoročne obývateľná rekreačná chata s možnosťou prihlásenia trvalého pobytu s PANORAMATICKÝM VÝHĽADOM s JEDINEČNOU POLOHOU priamo pri lese v obci STUPAVA, Nová ulica. Prístupová obecná asfaltová komunikácia, 2x vstup z prednej aj zadnej časti pozemku. Celková výmera pozemku je 1262 m2, úžitková plocha nehnuteľnosti je 120 m2 + vonkajšia terasa + loggia. Kolaudácia v roku 2014, rekonštrukcia v roku 2018 aj v roku 2022, stavebný materiál tehla + zateplenie, sedlová strecha – pálená škridla. Orientácia na svetové strany: JZ Štandard: veľké-francúzske 3 komorové plastové okná , vonkajšie elektrické žalúzie s diaľkovým ovládaním na prízemí, podlahové kúrenie – elektrické na 1.NP prízemí a 2.NP poschodí + krb s prieduchmi, podlahy: laminátové parkety a dlažba, predpríprava na klimatizáciu, optický internet Telekom, kamerový systém- domáci video vrátnik, otváracia kovová vstupná brána, predpríprava na fotobunku. V roku 2022- keramické dotykové vypínače, digitálne termostaty, vonkajšia terasa s altánkom, v exteriéri voda a elektrina, exteriérová solárna lampa, 2023- nová indukčná varná doska, Inžinierske siete: elektrina 400 V, kanalizácia, mestská voda, POPIS: Prízemie 1.NP: Vstup, denná časť pozostáva z obývacieho priestoru, krbu a kuchynskej časti: kuchynská linka na mieru so spotrebičmi: indukčná varná doska, el.rúra, mikrovlnka, chladnička s mrazničkou, špajza respektíve technická miestnosť: elektrický kotol so zásobníkom, pračka so sušičkou, schodisko Poschodie 2.NP: (vstup je možný samostatne zo zadnej časti objektu) schodisko, komunikačná chodba, spálňa, hosťovská izba, kúpeľňa s WC, veľká loggia s prístupom z oboch izieb, schodisko Obytné podkrovie 3.NP: pekný open space priestor s presklením dvoma atyp. oknami. Nízke mesačné náklady: elektrina: zálohový predpis 150,-eur/mesiac, preplatok za rok 2022 cca 350,-eur, mestská voda: zálohový predpis 40,-eur/mesiac, preplatok za rok 2022 cca 250,-eur. Nehnuteľnosť svojou polohou ponúka majiteľovi VÝNIMOČNÉ spojenie bývania a priameho dotyku s prírodou s krásnym výhľadom na zeleň a stromy. Nachádza v zástavbe rodinných domov a chát s dobrou dostupnosťou a prístupovou obecnou asfaltovou komunikáciou. Predná –vstupná časť pozemku je svahovitá , horná časť pozemku, kde sa nachádza vonkajšia terasa s hlavným objektom je rovinatá . Nehnuteľnosť je určená pre klienta, ktorý vyhľadáva nádherné, úplne tiché a pokojné prostredie priamo v lone prírody, ale zároveň v blízkej dostupnosti občianskej vybavenosti obce Stupava. Kompletná občianska vybavenosť : základná škola, materské školy, základná umelecká škola, potraviny, reštaurácie, kaviarne. V pešej dostupnosti sa nachádza futbalové ihrisko, športová hala, park s kaviarňou Stupava patrí, vďaka svojej vynikajúcej polohe a prírodnému a kultúrnemu bohats
Rodinný dom na predaj-Ľubietová
Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Ľubietová, cca 20 km od mesta Banská Bystrica. Jedná sa o samostatne stojaci rodinný dom, ktorý leží v pokojnej časti obce a je dostupný priamo z obecnej asfaltovej cesty. Dom je určený na celoročné bývanie. Je postavený z muriva hr.45 cm, v roku 2008 bol kompletne zateplený po celom obvode. Strecha je sedlová pokrytá pozinkovaným plechom. Dom má dve podlažia, pričom výmera obytnej plochy je spolu cca 180 m2. Stavba nie je podpivničená. Vstup do domu je z uzavretého dvora cez nové plastové vchodové dvere. Interiér domu prešiel kompletnou rekonštrukciou, v rámci ktorej boli zrealizované nové vrstvy podláh, nové rozvody vody, kanalizácie a elektriky. Nové omietky stien a stropov, osadené nové interiérové dvere, nové plastové okná. V kuchyni a obývačke je dubová mozaiková podlaha. V spálni a podkroví sú laminátové podlahy. V kúpeľniach je keramická dlažba s podlahovým elektrickým vykurovaním. V obývačke bol urobený sadrokartónový strop s podhľadom, v ktorom je osadené bodové osvetlenie. V kuchyni je vymenená kuchynská linka so vstavanou elektrickou rúrou, digestorom, plynovým sporákom a kameninovým drezom. V druhej časti linky je zabudovaná mikrovlnka a vložená chladnička s mrazničkou. Na prízemí sa nachádza kúpeľňa s rohovou vaňou, umývadlom a WC. Z prízemia vedie schodisko na poschodie, kde sa nachádza podkrovná izba a šatník, samostatná pomerne veľká kúpeľňa s rohovou vaňou a WC. Dom je napojený na inžinierske siete- elektrika, voda a kanalizácia. Vykurovanie domu je riešené prostredníctvom kotla na tuhé palivo, vykurovacie telesá-panelové radiátory. K domu patrí uzavretý dvor, dreváreň, dielňa (ako samostatná murovaná drobná stavba) za domom, záhrada a záhradná chatka. Záhradná chatka je dvojpodlažná. Podzemné podlažie (cca 12m2) je betónové, so samostatným vchodom priamo zo záhrady. 1.nadzemné podlažie (cca 19m2) je drevené, taktiež so samostatným vchodom. Chatka je napojená na elektriku. Na rovinatej časti záhrady je trávnik s okrasnými drevinami a nachádza sa tu aj drevený prístrešok s plechovou strechou a pergolou, ktorý môže slúžiť pre posedenie alebo na parkovanie vozidla. Druhá časť záhrady je v kopci s vybudovanou skalkou a ihličnatými drevinami. Dom je kompletne oplotený. Pred domom a záhradou je postavený kovový plot s posuvnou širokou bránou pre vjazd vozidla. Dvor je uzavretý plnou vysokou bránou so vstupnou bráničkou. Celková výmera pozemkov vrátane zastavanej plochy predstavuje 752 m2. Cena: 215.000 eur V prípade záujmu nás kontaktujte na t.č. alebo .
HALO reality - Predaj, rodinný dom Ľubietová - ZNÍŽENÁ CENA
Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Ľubietová, cca 20 km od mesta Banská Bystrica. Jedná sa o samostatne stojaci rodinný dom, ktorý leží v pokojnej časti obce a je dostupný priamo z obecnej asfaltovej cesty. Dom je určený na celoročné bývanie. Je postavený z muriva hr.45 cm, v roku 2008 bol kompletne zateplený po celom obvode. Strecha je sedlová pokrytá pozinkovaným plechom. Dom má dve podlažia, pričom výmera obytnej plochy je spolu cca 180 m2. Stavba nie je podpivničená. Vstup do domu je z uzavretého dvora cez nové plastové vchodové dvere. Interiér domu prešiel kompletnou rekonštrukciou, v rámci ktorej boli zrealizované nové vrstvy podláh, nové rozvody vody, kanalizácie a elektriky. Nové omietky stien a stropov, osadené nové interiérové dvere, nové plastové okná. V kuchyni a obývačke je dubová mozaiková podlaha. V spálni a podkroví sú laminátové podlahy. V kúpeľniach je keramická dlažba s podlahovým elektrickým vykurovaním. V obývačke bol urobený sadrokartónový strop s podhľadom, v ktorom je osadené bodové osvetlenie. V kuchyni je vymenená kuchynská linka so vstavanou elektrickou rúrou, digestorom, plynovým sporákom a kameninovým drezom. V druhej časti linky je zabudovaná mikrovlnka a vložená chladnička s mrazničkou. Na prízemí sa nachádza kúpeľňa s rohovou vaňou, umývadlom a WC. Z prízemia vedie schodisko na poschodie, kde sa nachádza podkrovná izba a šatník, samostatná pomerne veľká kúpeľňa s rohovou vaňou a WC. Dom je napojený na inžinierske siete- elektrika, voda a kanalizácia. Vykurovanie domu je riešené prostredníctvom kotla na tuhé palivo, vykurovacie telesá-panelové radiátory. K domu patrí uzavretý dvor, dreváreň, dielňa (ako samostatná murovaná drobná stavba) za domom, záhrada a záhradná chatka. Záhradná chatka je dvojpodlažná. Podzemné podlažie (cca 12m2) je betónové, so samostatným vchodom priamo zo záhrady. 1.nadzemné podlažie (cca 19m2) je drevené, taktiež so samostatným vchodom. Chatka je napojená na elektriku. Na rovinatej časti záhrady je trávnik s okrasnými drevinami a nachádza sa tu aj drevený prístrešok s plechovou strechou a pergolou, ktorý môže slúžiť pre posedenie alebo na parkovanie vozidla. Druhá časť záhrady je v kopci s vybudovanou skalkou a ihličnatými drevinami. Dom je kompletne oplotený. Pred domom a záhradou je postavený kovový plot s posuvnou širokou bránou pre vjazd vozidla. Dvor je uzavretý plnou vysokou bránou so vstupnou bráničkou. Celková výmera pozemkov vrátane zastavanej plochy predstavuje 752 m2. Obec Ľubietová sa nachádza 20 km od Banskej Bystrice. Je tu veľmi dobrá občianska vybavenosť- materská škola, základná škola, lekáreň, pošta, kaderníctva, ako aj novovybudovaný obchod Coop Jednota a menšie obchodíky. V obci sú možnosti športového aj kultúrneho vyžitia, pravidelne sa tu organizujú rôzne podujatia. Keďže cez Ľubietovú vedie cesta aj do ďalších obcí, autobusové spojenie je veľmi dobré. . Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo
Na predaj celorčne obyvateľná chata v Sp. Štiavniku pri Popr
Ponúkame na predaj rekreačnú chatu vzdialenú 10 km od Popradu v obci Spišský Štiavnik. Celoročne obývateľná chata na úrovni rodinného domu sa nachádza na nádhernom tichom mieste v chatovej osade. Na prízemí sa nachádza veľká kuchyňa spojená so spoločenskou miestnosťou s výkonným krbom na drevo. Ten zároveň vykuruje aj štyri izby na poschodí a zohrieva 400 litrov úžitkovej vody. Na prízemí je aj kúpeľňa so zabudovanou jacuzzou, terasa, garáž. Poschodie má samostatný vstup. Nachádzajú sa tam štyri izby, z dvoch izieb je východ na terasu, sprchovací kút, oddelené WC, terasa. V izbách sú plávajúce podlahy. Chata je s časti podpivničená. Možnosť dobudovať zimnú záhradu, altánok. Chata poskytuje veľmi príjemné a pohodlné ubytovanie, celoročné bývanie, možnosti turistiky, hubárčenia, rekreácie, relax pre rodinu. Chatu možno využívať aj na prenajímanie. Chata je obývateľná , ale je potrebné jej dokončenie. Plocha parcely 120m2, tehlová stavba napojená na vodovod, kúrenie lokálné-tuhé palivo, elektrina 220-380V. Neďaleko chatovej osady je lyžiarsky vlek. Vzdialenosť do obce Spišský Štiavnik je 2km kde je potrebná občianska vybavenosť. Energetický certifikát nie je vytvorený. Cena za nehnuteľnosť zahŕňa kompletný právny a administratívny servis, poplatok pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva a poplatky spojené s úradným overením podpisov na zmluvách ako aj províziu RK. Nemusí byť konečná a bude stanovená na základe dohody medzi predávajúcim a kupujúcim. Naša realitná kancelária je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. Sme s Vami počas celého predaja a kúpy Vašej nehnuteľnosti. Chceme Vám uľahčiť predaj a kúpu Vašej nehnuteľnosti tak využite naše skúsenosti! Bližšie info: ,
PREDAJ: záhradná chatka, 22 m2 + pozemok 330 m2, PODLAVICE;
AstonReal ponúka na predaj zrekonštruovaná záhradnú chatku v lokalite PODLAVICE. Ku chatke patrí altánok s krbom a s vonkajším posedením pre cca 10 ľudí. Rovinatý pozemok o rozlohe 330 m2, z ktorého je krásny výhľad na okolité hory. Tiché a kľudné prostredie. Parkovanie pre 4 autá. Záhradná chatka s pozemkom je komplet celá oplotená. Chatka pozostáva z prízemia - denná časť, na prvom poschodí - spacia časť (4 postele) a v prístavbe: komora, kúpeľňa s WC, sklad. Voda sa na zimné obdobie vypúšťa. Odporúčame osobnú obhliadku nehnuteľnosti. Fotky na vyžiadanie. Informácie a obhliadky na tel. č.: | e-mail: astalosova@ Počet poschodí: 2 Počet izieb: 2 Zastavaná plocha: 22m² Rozloha pozemku: 330m² Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii El. napätie: 230V Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné Parkovanie: áno Inžinierske siete: áno Postavené z: Zmiešané Zariadenie: zariadený Strecha: po rekonštrukcii Krb: áno Energetický certifikát: nie Bezbariérový prístup : áno Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta
MAĎARSKO -JAZERO RAKACA - CHATKA S GARÁŽOU
JAZERO RAKACA - len 50 minút od Košíc. Mohutné jazero sa nachádza medzi obcami Meszes a Szalonna. Chatka sa nachádza v prekrásnom prostredí v chatárskej oblasti v srdci prírody. Chatka s úžitkovou plochou 35 m2 a nachádza sa na pozemku s rozlohou 558 m2. Chatka pozostáva z 2 izieb a kuchyne. Pod chatou sa nachádza pivnica. Chatka je vybavená s prístreškom a samostatnou priestrannou betónovou garážou. Možnosť elektrického vykurovania. Plastové okná a drevené vchodové dvere. IS: elektrina verejná voda. Drevená podlaha. Drevená chata s vonkajšou omietkou. Možnosť prístavby kúpeľne so záchodom - pripravené základy. Sedlová strecha. Veľké množstvo ovocných stromov v záhrade. Jazero je obľúbenou destináciou pre rybárov - celoročný rybolov. Pri jazere sa nachádzajú pitné pramene. V lete kúpanie, v zime korčuľovanie. Obec Szalonna má dobrú občiansku vybavenosť : rôzne obchody, coop potraviny, pekáreň a pošta. V blízkosti atrakcie ako napr. Vyhliadková veža v obci Szendrő, lom Rudabánya s jantárovou farbou vody vhodný na kúpanie, cyklotrasy, turistika, hubárčenie.