bazár, predaj, inzercia, predám

Príbor Solingen

Kategória: Starožitnosti

Dobrý deň
Predám tento starožitný príbor SOLINGEN zakúpený v Nemecku. Cena 2 eur kus.
Príbor Solingen
Podobné inzeráty
Luxusný set príborov SBS Bestecke Solingen
Predám kompletnú 70ks pozlátenú sadu príborov pre 12 osôb značky SBS Solingen Nemecko, v kvalitnom kufríku Comtessa (limitovaná edícia kvietkovaný). Je to veľmi luxusný pozlátený model z 90 rokov od SBS Solingenu. Príbor je vyrobený s vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele Cromargan 18/10, pozlátený 23/24 karátovým zlatom. Príbor bol používaný a nesie jemné známky používania, reálny stav je na priložených fotkách. Porcelánová obedová súprava so zlatom by s týmto príborom dosiahla maximu luxusu. Na spôsobe dodania sa vieme dohodnúť.
Starožitná britva, solingenka
Starožitná britva č.28, výrobca Dovo Solingen, ručne vyrobená v nemeckom meste Solingen, cca v rokoch 1940 - 50 tych, kedy bol majiteľom firmy Dovo Fritz Bracht. V tomto období firma vyrábala najkvalitnejšie britvy. Čepeľ 3/8 palca šírky je z uhlíkovej ocele. Rukoväť sa zdá byť z celuloidu. "Solingenka/solingenky" je ľudový názov, používaný pred vojnou a za socializmu, pre nožnice, aj britvy, vyrobené v nemeckom meste Solingen. V stave primeranom veku a opotrebeniu. Balená v pôvodnej krabičke. Osobný odber v Bratislave alebo pošlem poštou (cena + poštovné). Kontakt - mobil: 0903-708-959 (aj WhatsApp - Viber - iMessage - Signal), email: PREDAJ JE AKTUÁLNY!
Retro pribor
Predam tento retro pribor.Pribor je hlinikovy, bol pouzivany je zachovaly.Cena za pribor je 7 eur.K cene je treba pripocitat postovne,pripadne osobny odber.V pripade zaujmu prosim zavolajte,na sms nereagujem.
Cibulák kávová lyžička / dezertná vidlička
Predám porcelán cibuľový vzor, originál cibuliak / Zwiebelmuster príbor jedálenský v darčekovej krabici: 6x kávová lyžička - 57€ 12x kávová lyžička - 114€ 6x dezertná vidlička - 57€ 12x dezertná vidlička - 114€ Naberačka 28 cm - 30 € príbor jedálenský : lyžica, nôž, nôž na ryby, vidlička - 12 €/ks kávová lyžička, dezertná vidlička - 10 €/ks kompletný príbor jedálenský : 6x lyžica, 6x nôž, 6x vidlička, 6x kávová lyžička v celku - 266 € žiadna napodobenina z NDR oceľová časť TONER šalátový príbor: servírovacia vidlica + servírovacia lyžica (kombinácia drevo + porcelán)- 30 € špičkový stav predám aj jednotlivo zašlem aj poštou pozrite aj ďalšie moje inzeráty a ušetri na poštovnom to čo vidíte je aktuálne sleduj moje inzeráty, menia sa aj v priebehu uverejnenia
ORIGINÁL cibulák príbor predám jednotlivo
Predám porcelán cibuľový vzor, originál cibuliak / Zwiebelmuster príbor jedálenský : lyžica, nôž, nôž na ryby, vidlička - 12 €/ks kávová lyžička, dezertná vidlička - 10 €/ks 6x kávová lyžička - 57€ 12x kávová lyžička - 114€ 6x dezertná vidlička - 57€ 12x dezertná vidlička - 114€ kompletný príbor jedálenský : 6x lyžica, 6x nôž, 6x vidlička, 6x kávová lyžička v celku - 266 € Naberačka / žufana 28 cm - 30 € žiadna napodobenina z NDR oceľová časť TONER šalátový príbor: servírovacia vidlica + servírovacia lyžica (kombinácia drevo + porcelán)- 30 € špičkový stav predám aj jednotlivo zašlem aj poštou pozrite aj ďalšie moje inzeráty a ušetri na poštovnom to čo vidíte je aktuálne sleduj moje inzeráty, menia sa aj v priebehu uverejnenia
Original sada pribor Solingen
Predam kompletnu sadu priborov pre 12 osob znacky Solingen, v kozenom kufriku s certifikatom, nikdy nepouzivana. Solidna ocel a pozlatenie. Luxusny kusok - ojedinela ponuka.