bazár, predaj, inzercia, predám

príborník , odkvapkávač , príbor

Kategória: Ostatné

Predám zachovalý plastový príborník hnedý za 2eurá . Zelený je už predaný.
Odkvapkávač šedý za 2eurá , hnedý za 1euro.
Príbor nepoužívaný , po 6ks veľkých , malých lyžičiek , nožov , vidličiek so stojančekom v originál krabici, značka LOOK za 10eur.
Príbory plus 1ks príborník a 2ks odkvapávač spolu je cena 12eur.
príborník , odkvapkávač , príbor
Podobné inzeráty
Bottle Drying Rack - odkvapkávač na fľaše
Predám odkvapkávač na fľaše Bottle Drying Rack. Aby bolo čistenie fliaš a cumlíkov pohodlné nielen doma, ale aj na cestách, potrebujete šikovnú pomôcku. Odkvapkávač na fľaše BabyOno Bottle Drying Rack zachytáva vodu bez nutnosti umiestnenia do umývadla, takže ho využijete aj mimo domova. Zaistite si maximálnu čistotu všetkých typov fliaš a cumlíkov. Vlastnosti: - zaisťuje ľahké čistenie fliaš a príslušenstva - umiestnenie až 8 fliaš a cumlíkov - vhodný pre všetky typy fliaš - ideálne na použitie doma aj na cestách - malé rozmery a originálny tvar tulipánu - jednoducho sa skladá a čistí Cena: 5€ + poštovné
Odkvapkávač na riad
Kovový odkvapkávač v nepoškodenom stave, nepoužívali sme dlho. Do novej kuchyne sa nám už nehodí. Stojan je kovový a tácka je plastová. Aj tie držiaky na príbor sú plastové. Je robený tak, že voda steká do drezu. Rozmery 24x49.5 cm
Luxusný pozlátený príbor pre 12 osôb
Predám nepoužívaný luxusný príbor pre 12 osôb.Príbor je pozlátený 24 karátovým zlatom a je k nemu aj certifikát. Tento príbor je vhodný aj ako svadobný dar.
Jutový príborník
Mám na predaj Jutový príborník/ jutová kapsa na príbor - 180ks - cena za kus 0,60€ +poštovné/osobný odber Levoča alebo Spišská Nová Ves.
Pribor zlaty + viintage pribornik a ine
Spolu to predam za 25€ , pribor nepoživany a je pre 4 ludi, kuk aj ine moje ponuky
Odkvapkávač na riad - ako nový
Predám odkvapkávač na riad,stav ako nový. Kvetoslavov