bazár, predaj, inzercia, predám

Pričesok na štipci vlnitý čierny

Kategória: Zdravie a krása

Dlhý elegantný cop je moderný, nadčasový a pritom stále praktický účes. Vďaka tomuto príčesu z kvalitného syntetického materiálu ho môžete mať aj Vy!

Aplikácia je skutočne veľmi jednoduchá a zaberie maximálne pár minút. Príčesok môžete nosiť pri akejkoľvek príležitosti. Nezáleží, či idete do práce, na nákupy, máte schôdzku alebo športujete. Japonský kanekalon je umelé vlákno svojou štruktúrou najviac podobné pravým vlasom. Ide o hladký lesklý materiál, ktorý možno upraviť kulmou alebo žehličkou.

Typ príčesku: Cop z umelého vlákna
Materiál: 100% japonský kanekalon
Dĺžka: 60- 63 cm
Hmotnosť: 100 gramov
Štruktúra: vlnitá
Pričesok na štipci vlnitý čierny
Podobné inzeráty
Vlnitý PONYTAIL so štipcom - uhľovočierna
Podrobný popis Rýchle nasadenie, pohodlné nosenie Jednoducho si náš PONYTAIL nasaďte pomocou zabudovaného štipca a v priebehu niekoľkých sekúnd získate fantastický chvost! Vlnitý objemný chvost Príčesok dodáva vašim skutočným vlasom prirodzený objem a udrží váš účes dokonalý počas celého dňa. Pohodlné nosenie bez poškodenia vlastných vlasov Štipec jemne chytí a pridrží vaše vlasy pre bezpečné uchytenie. Informácie o produkte Materiál: syntetické vlákno Štýl: vlnitý chvost Farba: uhľovočierna Dĺžka: 50 cm Hmotnosť: 0,2 kg Údržba Vlasy je možné česať a upravovať pomocou bežných lakov na vlasy. Vlákna sa nestrapkajú, nezamotávajú a pôsobia prirodzene. Na vlákno, z ktorého je tento príčesok vyrobený, odporúčame používať šampóny určené na umývanie parochní a príčeskov z umelého vlákna. Na zachovanie kvality vlasov sa vyhnite tepelným úpravám s teplotou nad 180 °C. Krok 1: Sčešte si svoje vlasy do chvosta či drdola, potom vlasy chyťte a stočte, zároveň ich pevne držte pri hlave. Krok 2: Pripevnenie štipca: otvorte štipec a pripevnite ho na svoj chvost/drdol a PONYTAIL je hotový! Nie sú potrebné žiadne ďalšie sponky do vlasov.
Príčesok - cop na štipci - tmavá hnedá
Príčesok - cop na štipci. Dĺžka 60cm. Farba tmavá hnedá. Máte krátke vlasy, ale vždy ste si chcela vyčesať veľký chvost, alebo moderný drdol? Nezúfajte, svetoví výrobcovia opäť prišli s niečím novým, čo nám pomôže priblížiť sa ideálu krásy. Tento dlhý cop sa ľahko a veľmi rýchlo pripína a urobí veľký dojem. Jeho jednoduchá aplikácia na vlasy zaručuje rýchlu premenu pri akejkoľvek príležitosti. Metóda vlasového štipce zaručuje okamžitý výsledok. Môžete ho prichytiť na vrchol hlavy alebo nižšie. Štipec sa prichytí na Váš copek alebo drdol. Tento dlhý vrkoč z japonského kanekalonu môžete na nižšej teplote žehliť a kulmovať. Neodporúčame iba farbiť, odfarbovať a používať na kanekalon tónovacie prelivy. Materiál vlasov - kvalitný japonský kanekalon - 100% japonský kanekalon je vysoko kvalitný syntetický materiál, ktorý je na nerozoznanie od pravých ľudských vlasov, je to ideálny materiál na výrobu clip in copov. Japonský kanekalon má perfektnú vlastnosť a tou je zachovanie tvaru, ktorý mu dáte, tzn. ak vlasy natočíte alebo vyrovnáte, zostanú také, kým účes nezmeníte. Tento špeciálny vysoko kvalitný syntetický materiál si zachováva svoj ​​lesk, potlačená je tiež lámavosť a štiepivosť končekov. + poštovné a balné v rámci SR
Príčesok - cop na štipci - stredná hnedá
Príčesok - cop na štipci. Dĺžka 60cm. Farba stredná hnedá. Máte krátke vlasy, ale vždy ste si chcela vyčesať veľký chvost, alebo moderný drdol? Nezúfajte, svetoví výrobcovia opäť prišli s niečím novým, čo nám pomôže priblížiť sa ideálu krásy. Tento dlhý cop sa ľahko a veľmi rýchlo pripína a urobí veľký dojem. Jeho jednoduchá aplikácia na vlasy zaručuje rýchlu premenu pri akejkoľvek príležitosti. Metóda vlasového štipce zaručuje okamžitý výsledok. Môžete ho prichytiť na vrchol hlavy alebo nižšie. Štipec sa prichytí na Váš copek alebo drdol. Tento dlhý vrkoč z japonského kanekalonu môžete na nižšej teplote žehliť a kulmovať. Neodporúčame iba farbiť, odfarbovať a používať na kanekalon tónovacie prelivy. Materiál vlasov - kvalitný japonský kanekalon - 100% japonský kanekalon je vysoko kvalitný syntetický materiál, ktorý je na nerozoznanie od pravých ľudských vlasov, je to ideálny materiál na výrobu clip in copov. Japonský kanekalon má perfektnú vlastnosť a tou je zachovanie tvaru, ktorý mu dáte, tzn. ak vlasy natočíte alebo vyrovnáte, zostanú také, kým účes nezmeníte. Tento špeciálny vysoko kvalitný syntetický materiál si zachováva svoj ​​lesk, potlačená je tiež lámavosť a štiepivosť končekov. + poštovné a balné v rámci SR
Príčesok - cop na štipci - stredná hnedá - 40cm
Príčesok - cop na štipci. Dĺžka 40cm. Farba stredná hnedá. Máte krátke vlasy, ale vždy ste si chcela vyčesať veľký chvost, alebo moderný drdol? Nezúfajte, svetoví výrobcovia opäť prišli s niečím novým, čo nám pomôže priblížiť sa ideálu krásy. Tento dlhý cop sa ľahko a veľmi rýchlo pripína a urobí veľký dojem. Jeho jednoduchá aplikácia na vlasy zaručuje rýchlu premenu pri akejkoľvek príležitosti. Metóda vlasového štipce zaručuje okamžitý výsledok. Môžete ho prichytiť na vrchol hlavy alebo nižšie. Štipec sa prichytí na Váš copek alebo drdol. Tento dlhý vrkoč z japonského kanekalonu môžete na nižšej teplote žehliť a kulmovať. Neodporúčame iba farbiť, odfarbovať a používať na kanekalon tónovacie prelivy. Materiál vlasov - kvalitný japonský kanekalon - 100% japonský kanekalon je vysoko kvalitný syntetický materiál, ktorý je na nerozoznanie od pravých ľudských vlasov, je to ideálny materiál na výrobu clip in copov. Japonský kanekalon má perfektnú vlastnosť a tou je zachovanie tvaru, ktorý mu dáte, tzn. ak vlasy natočíte alebo vyrovnáte, zostanú také, kým účes nezmeníte. Tento špeciálny vysoko kvalitný syntetický materiál si zachováva svoj ​​lesk, potlačená je tiež lámavosť a štiepivosť končekov. + poštovné a balné v rámci SR
Príčesok na vlasy, medeno- blond, vlnitý
Predám nepoužívaný príčesok na vlasy. Objednávala som si viacej odtieňov na výber. Vlnité, husté, farba medeno - blond. Upínanie na vlasy zopnuté v cope. Cena: 5,50 Eur. Písať mail, číslo nefunkčné. Pozri aj ostatné moje inzeráty.
Príčesok na vlasy, vlnitý
Predám nepoužívaný príčesok na vlasy. Objednávala som si viacej odtieňov na výber. Vlnité gaštanovo hnedé. Upínanie takými hrebienkami. Pre prirodzený efekt rôzne šírky, aby sa to dalo dobre rozmiestniť. Cena: 5,50 Eur. Písať mail, číslo nefunkčné. Pozri aj ostatné moje inzeráty.