bazár, predaj, inzercia, predám

Prídavné police do IKEA knižnice/ regálu

Kategória: Knižnice

Prídavné police do IKEA regálu, POSLEDNÝ 1 kus ( aj s kovovými podperkami), cena za kus je 6€.

Rozmer police: š. 76,4cm, h. 26cm, v. 2cm
(Rozmery regálu: š-80cm, h-28cm)
Prídavné police do IKEA knižnice/ regálu
Podobné inzeráty
Prídavné police do regálu z IKEA
Prídavné police do IKEA regálu, mám k dispozícii viac kusov( aj s kovovými podperkami), cena za kus je 4€. Rozmery police: š. 36,2cm, h. 26cm, v. 2cm. PREDÁVAM LEN POLICE, NIE REGÁL!
Dizajnová knižnica - AKO NOVÁ - Komplet
Predám dve elegantné policové knižnice, ideálne pre knihomolov. Prvá knižnica je osadená v mohutnom kovovom ráme a má tri rady na usporiadanie kníh. Druhá knižnica je rovnakého dizajnu, ale disponuje až piatimi poschodiami, čím ponúka ešte viac miesta na uloženie vášho literárneho pokladu. Obidve knižnice majú výnimočný drevený povrch a sú osadené v elegantnom čiernom kovovom ráme. Tieto knižnice spolu tvoria skvelú kombináciu a sú ideálnym doplnkom pre váš domov alebo kanceláriu. Knižnice boli zakúpene pred rokom a môžete ich nájsť na týchto stránkach : a . Knižnice ponúkam len spolu. Viac informácií cez SMS, zavolám. Len osobný odber v Miloslavove. Pri rýchlom jednaní sa vieme na cene dohodnúť.
Kniznice - Policova zostava oranzova  XXXLutz/ IKEA
policova zostava s kreslom a svietidlom dlha polica - XXLUTZ - da sa aj postavit, vnutro ikea - 20E strtvorcova polica XXLUTZ, vnutro ikea 20E maly stolik XXLUTZ, vnutro ikea 7E kreslo - IKEA 25E svietidlo - IKEA 5E vsetko v dobrom stave, na oranzovaom nabytku kdetu jemne skrabance cena spolu 70
Police masív (dub) + šamotové tehly
Predám knižnicu z masívneho dreva (lepená) a žo šamotových tehál - 1.fotka. Momentálne už celá knižnica rozobratá, tehly očistené. Predávam spolu alebo iba police (šamotové tehly zvlásť nepredám!). Police majú hrúbku 28mm, sú lepené 4mm+20mm+4mm (dub-drevotrieska-dub) a sú lakované. Rozmery: Police 860x250x28mm (8ks) 900x250x28mm (8ks) 750x750x28mm (5ks) - rohové Tehla 250x124x64 mm (cca.140ks) - nie všetky sú na fotke. Cena 550€ (iba police 350€) Všetko sa nachádza vo Veľkých Kapošanoch (okr.Michalovce), možný iba osobný odber. Police je mozne aj po trase Veľké Kapušany-Sečovce-Košice PROSÍM píšte LEN MAIL cez formulár, tel.číslo neplatné! Ďakujem
Police
Ponúkam tri police bielej farby s rozmermi : 80x27 cm (2x) a 40x27 cm (1x). Police sú z IKEA, zmontované, ale nepoužité, objednané navyše vhodné a doplnenie knižnice. Na cene sa dohodneme.
Predám knižnicu
Predám zachovalú knižnicu bez poškodenia. Možno použiť aj ako policový regál. Rozmery knižnice sú: výška 182cm, dĺžka 67cm a šírka 31cm. Pripájam link na predstavenie si farby a vzhľadu, ale rozmery knižnice sú v popise inzerátu: Len osobný odber.