bazár, predaj, inzercia, predám

Priečka-záštita na M 1917 ww1

Kategória: Zberateľstvo

Predám repliku priečky na útočný nôž M 1917 so značení na čepeli R. Dĺžka 57mm, šírka 22mm, hrúbka 3mm, otvor 25x4mm. Väčší rozmer je 67x25x3mm.
Priečka-záštita na M 1917 ww1
Podobné inzeráty
Nôž VO7
Predám repliky: Záštita za 3€, matica za 2€. Záštita plech hrúbky 2mm bez povrchovej úpravy. Matica priemer 10mm, dĺžka 7mm, závit M4.
Pohľadnice WW1 lode
Pohľadnice WW1 lode 4x
Poľná fľaša - smalt
Dobrý deň, ponúkam na predaj originál smaltovanú poľnú fľašu (rok výroby 1949). Fľaša ma oťuky od používania čo sa u takýchto fľaši stavalo bežne. Na jednej strane je viditeľná vada smaltu od výroby (viď foto). fľaša sa dá bez problému vyčistiť a používať, korok sa dá použiť ten z fľaší ČSLA. Sám som si jednu vyčistil pre používanie na reenacting WW1.Celkový dobrý zberateľský stav, viď foto. Smaltované fľaše sú už dnes ťažko zohnateľné (to je jedno či ide o WW1 alebo medzivojnové) a časom to bude len horšie a samozrejme nehovoriac o stave. Fľaše v lepšom stave ako je tá čo ponúkam idu aj za 100 Euro a to aj bez pohárika. K cene je potrebné pripočítať aj poštu, prípadne preferujem aj osobný odber. Prosím kontaktovať emailom. Telefonicky najlepšie až po 18:00. Ak by som nebol dostupný telefonicky tak radšej píšte. Platba vopred na účet, alebo pri osobnom prevzatí. Platbu nevraciam späť, nakoľko kupujete použitú a starú vec, takže bez záruky. Tovar posielam do dvoch týždňov od pripísania platby na môj účet, vzhľadom na pracovnú vyťaženosť.
Nemecke vyznamenania a odznaky WW1+WW2...
Nemecke vyznamenania a odznaky WW1+WW2... Ceny na foto. Len na zb eratelske učely...
Rakúsko-Uhorský útočný nôž vz. 1917 TOP stav Značený "S"
Dobrý deň, ponúkam na predaj veľmi pekný Rakúsko-Uhorský útočný nôž vz. 1917. Nôž je vo veľmi dobrom stave a pochádza zo starej zbierky, ktorá bola budovaná ešte za čias socializmu. Čepeľ nemá žiadne vážne poškodenie, nie je hrubo brúsená a nebolo odobraté z jej šírky alebo hrúbky, dokonca je viditeľný pôvodný továrenský brus. Značenie je "S" a na priečke Rakúsko-Uhorskou orlicou. Drevo má pôvodné nity, je pevné, nedrolí sa. Puzdro je bez poškodenia značené "V&N" - čo je skratka pre spoločnosť Voogel & Noot, ktorá vyrábala puzdra. Nôž v puzdre pevne drží, perá sú stále silné - to znamená, že v puzdre čepeľ nehrka a na jej vytiahnutie je potrebná sila. Cena noža je 250 €. Spôsob dopravy je slovenská pošta a to buď dobierka alebo platba na účet vopred. Ku cene je nutné prirátať náklady na poštovné vo výške 5 €. Osobné prevzatie je možné v Senci alebo Bratislave po dohode. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať.
Kniha-Umenie-historia Sovietska Ukrajuna 1917-1987
Kniha umenie-historia po oktobri Sovietska Ukrajina 1917-1987,velka kniha,500obrazk.fotky,exportna kniha. bez poškodenia.