bazár, predaj, inzercia, predám

Priemyselné utierky Temca profix netkaná textília

Kategória: Ostatné

Veľmi mäkká a extrémne savá utierka a leštiaca handrička vyrobená zo zmesi viskóza/polyesterové vlákno. Vysoká plošná hmotnosť. Preto veľmi savé a vnímavé. S typickou perforovanou štruktúrou, bez silikónu a odolný voči rozpúšťadlám. Môže byť použitý viackrát, extrémne odolný proti roztrhnutiu. Vhodné pre suché a mokré stieracie procesy. Veľmi vysoká pevnosť za mokra, textilný charakter.
Hlavné oblasti použitia: Ako špeciálna handrička, zvlášť vhodná na maľovanie (stieracie a leštiace práce, predúprava a dodatočná úprava). Môže byť použitý ako čistiaca alebo dezinfekčná handrička na hladké a citlivé povrchy. V automobilovom priemysle, strojárstve, technológii vstrekovania plastov, v dielňach, veľkokuchyniach a jedálňach, nemocniciach, domovoch dôchodcov a seniorov.
300 útržkov v balení
prípade záujmu kontaktovať na email, mobil väčšinou nemôžem zdvihnúť tak prosím kontaktovať emailom poprípade sms .
Možnosť osobného odberu alebo zaslať cez kuriéra.cena +poštovné
Priemyselné utierky Temca profix netkaná textília
Podobné inzeráty
Priemyselné,potravinárske utierky Temca profix "papierová"
Ľahká, príjemne mäkká vzduchom kladená kvalita (100% celulóza), savá, odolná voči oderu a roztrhnutiu, aj keď je mokrá. Mierne reliéfny povrch ("bielizeň") zvyšuje účinnosť čistenia. Univerzálne použiteľné pre ľahké až stredne ťažké procesy čistenia a stierania. biologické rozložiteľné. Hlavné oblasti použitia: Ako utierka pre pacientov v nemocniciach, domovoch dôchodcov a opatrovateľských zariadeniach. Vhodné aj ako utierka. Na čistenie v laboratóriách, vo farmaceutickom priemysle, v zubných ambulanciách (napr. ako podložka pod nástroje), v nemocniciach na čistenie sonografických prístrojov, vo verejnej správe, jemnom strojárstve, potravinárstve. Vhodné pre priamy styk s potravinami (certifikát ISEGA). 750 útržkov v rolke V prípade záujmu kontaktovať na email, mobil väčšinou nemôžem zdvihnúť tak prosím kontaktovať emailom, poprípade sms. Možnosť osobného odberu alebo zaslať cez kuriéra.cena +poštovné
Detské pieskovisko drevené so strieškou
Pieskovisko je vyrobená zo smrekového dreva, impregnované s vodoodpudivej ekologickej tkaniny na streche je veľmi odolný vodotesný polyester. Dno pieskoviska je tiež netkaná textília ktorá ochraňuje piesok od špiny, ale umožňuje, aby voda voľne prechádzala do pôdy. Netkaná textília do pieskoviska zamedzuje prerastanie buriny do pieskoviska. Môžete nastaviť strechu v akejkoľvek výške a v akomkoľvek uhle, aby chránila deti pred vetrom alebo slnkom. Inštalácia cca 25 - 35 minút. - vonkajšie rozmery cca 120 cm x 120 cm - vnútorné rozmery cca 104 cm x 104 cm - Výška 18 cm Rozmer striežky - 108 cm x 118 cm - Regulovateľná výška striešky od 90 cm do 119 cm Rozmery balenia 13 cm x 26 cm x 120 cm Hmotnosť 15 kg Odosielam kurierom, moznosť aj osobný odber
ľanové uteráky a utierky
Predám ručne tkané ľanové utierky a uteráky, okolo modrý pásik (v kotúčoch, treba ušiť podľa rozmerov tkania).Uteráky 20m a utierky 15m. Uteráky, cena 3,50€/1m a utierky 3€/1m.
Predám PROFI dezinfekčné utierky
Predám PROFI dezinfekčné utierky na všeobecné použitie, nasýtená izopropylalkoholom. Antibakteriálny účinok, vhodné do domu, kancelárie, auta, atď. Balenie obsahuje 100ks utierok. Obsahuje ultra čistú zmes izopropylalkoholu a deionizovanej vody. Utierky sú šetrné voči povrchu auta. 1 utierka stačí na vydezinfikovanie interiéru auta. Utierky sú veľmi pevné, netrhajú sa. Otvorené vám vydržia niekoľko týždňov. Bežná cena v e-shopoch je 30 €. Moja cena je 5 €. K dostupnosti niekoľko ks balení. Možnosť osobného odberu aj zaslania na dobierku. Inzerát je stále aktuálny.
Cierna netkana agrotextilia/geotextilia 1,6x25m=40m2 a iné
Má ochranu proti UV žiareniu. Nepopraská pri mrazoch. Balenia: 1,6m x 25m = 40m2 za 19€ 1,6m x 50m = 80m2 za 32€ 1,6m x 100m = 160m2 za 58€ 0,8m x 25m = 20m2 za 12€ 0,8m x 50m = 40m2 za 19€ 0,8m x 100m = 80m2 za 32€ gramáž: 50g/m2 Zabraňuje prerastaniu buriny. Vhodná ako podklad rozne typy kamenov, štrku, kôry. Rastliny chráni pred burinami, škodcami a odparovaním vody z pôdy Pri nadpájaní sa textília prekrýva cca 10cm. Textília sa prichytáva 15cm plastovými klincami - agrokolíkmi. Mám za 0,10€/kus Osobný odber Trnava príp. sobotu Sládkovičovo alebo zaslanie kuriérom. pri platbe na účet +5€, najväčšie balenie +7€. Dobierka +1€
Netkaná textília 3,2x100m 50g/m2
Mám na predaj 1rolku novej čiernej netkanej textílie 50g/m2. Výška 3,2m, dĺžka 100m. Textilia je zložená na polovicu takže výška kotúča je 1,6m.