bazár, predaj, inzercia, predám

Priestory na výrobnú,strojárenskú,stav. činnosť (Sklad)

Kategória: Ostatné

Ponúkam Vám na prenájom výrobné priestory o rozlohe 225 m2, ktoré sa nachádzajú v priemyselnej časti mesta, v areáli bývalého bytového podniku na ulici Široká 2 v Poprade .
Strategická poloha, výborná dostupnosť na diaľnicu ako aj do centra mesta.
Na prenájom je univerzálna vykurovaná hala 170m2, 2 kancelárie spoločne s kuchynským kútom dokopy o rozlohe 30m2, menší sklad 10m2 a sociálne zariadenie (kúpeľňa s toaletou a sprchou, šatňa, technická miestnosť) o rozlohe 15m2.
Presnejšie rozdelenie miestností je uvedené v priloženej fotodokumentácii.
Súčasťou týchto priestorov je aj spevnená panelová plocha o rozlohe 194m2, ktorá môže slúžiť napríklad ako parkovanie alebo skladovacia plocha.
Priestory sa dajú využívať na výrobnú, strojárenskú či stavebnú činnosť, ako aj skladové priestory, autoservis a pod..
Vstup do spomínaných priestorov je možný cez 2 hlavné brány alebo cez 2 bočné vstupy z veľkej spoločnej chodby celej budovy.
Jedna sekčná brána má rozmery 3m x 3,2m a druhá brána je o rozmeroch 2,5 x 2,7m.
Priestory prešli rozsiahlou rekonštrukciou (kúrenie, plastové okná, elektrika, LED osvetlenie, sekčná garážová brána).
Objekt je príjemne presvetlený po výmene okien.
Výška v hale: Podlaha/strop po najvyššiu časť je 3,8 m a 3 m je najnižšia výška haly (iba v oblasti nosníka).
Cena nájmu je 7 eur na m2 plus energie podľa skutočne nameranej spotreby.V prípade dlhodobého nájmu možná dohoda na cene.
Energetický certifikát budovy je vypracovaný a je priložený vo fotodokumentácii.
Prenájom je možný od 1.8.2023. Uprednostňujem dlhodobý prenájom.
Energie sú mimo ceny nájmu a budú stanovené zálohovo podľa predpokladaného odberu.V uvedených priestoroch je zavedená elektrika ( 220 + 380 V), voda, kanál a samozrejme vykurovanie.
Úpravy haly sa dajú riešiť ďalšou dohodou v prípade záujmu podľa konkrétnej potreby.
Záujemca neplatí žiadnu províziu pre RK, keďže priestory ponúkam ako súkromná osoba.
V prípade záujmu ma prosim kontaktujte.

Ľubomír Hanečák
Priestory na výrobnú,strojárenskú,stav. činnosť (Sklad)
Podobné inzeráty
Prenájom haly
Ponúkame na prenájom výrobnú murovanú halu o ploche 700m2 v Nevidzanoch neďaleko mesta Nitra, približná vzdialenosť 30 KM . Budova sa nachádza v areáli bývalého družstva.Budova prešla kompletnou rekonštrukciou,nová strecha ,zateplenie ,fasáda ,plastové okná a dvere,zvnútra stierky, má pancierovú hladenú podlahu (drátkobetón),vlastná studňa a vlastný septik, vstupnú elektrickú bránu. K budove je prístup aj s kamiónom. Interiérové osvetlenie je riešené priemyselným lineárnym LED osvetlením. Presvetlený a zateplený objekt o výške v najnižšom bode 3,2m . Čo sa týka energií, hala momentálne nie je vykurovaná plánovaná je ešte klimatizačná jednotka. Dá sa využívať na výrobnú, strojárenskú či stavebnú činnosť, ako aj skladové priestory. V rámci sociálno-prevádzkových priestorov patrí k tomu menší office- kancelársky priestor k tomu všetkému je zahrnutá tak isto aj kuchyňa a sociálne zariadenie o ploche 55m2.Táto časť je od haly oddelená vlastným vchodom a tak isto ma aj samostatné klimatizačné kúrenie. Uprednostňujem dlhodobejší prenájom, minimálne rok a viac. V prípade záujmu o podrobnejšie informácie kontaktujte prosím renetrans@ alebo tel. č. Video prezentácia =1s
Investičná príležitosť pre strojárenskú a zámočnícku veľkový
V meste Vrbovéponúkame na predaj výrobno-skladovýareál spolu s technológiou a zariadením. Areál pozostávaz pozemkov o celkovej rozlohe 17 600m2 az viacerých budov s celkovou rozlohou 3 540m2, je oplotený a zabezpečený kamerovým systémom ako v exteriéri, tak aj v interiéri. K hlavnej bráne vedie príjazdová asfaltová cesta. Inžinierske siete: Elektrina-vlastná trafostanica, vodovod-vlastná studňa hĺbky 36 m, plyn - vlastná plynostanica. Kanalizácia je riešená viacerými žumpami, ale je možnosť napojenia objektov na mestskú kanalizáciu vybudovanú v roku 2022. Situácia: V areáli sa nachádzajú tieto objekty – administratívna budova, dva sklady, predajňa, hala č.1, hala č.2,tryskovacia pieskovňa, kompresorovňa,sklad plynov a prístrešky. Administratívna budovaje jednopodlažná, zateplená s PVC oknami. Nachádza sa v nej 8 kancelárií, 4 WC,kotolňa,sklady,šatne,sprchy a miestnosť pre upratovacie náradie. Predajňu tvorí miestnosť o rozlohe cca 50m2, na podlahe má položenú dlažbu, PVC okná a dvere, prislúcha k nej aj príručný sklad s rozlohoucca 30m2. Hala č.1pozostáva z viacero samostatných priestorov - prvá časť, obrubňa,druháčasť, autodielňa, expedičný sklad a oplotený prístrešok.Všetky priestory majú samostatný vchod. Prvá časť haly – Na prízemí sa nachádzajú šatne, WC, sprchy, miestnosť pre majstraa na poschodí sú kancelárie. Technológia a zariadenie: 2ks mostový žeriav, nosnosť 5t, 2ks mostový žeriavzn. DEMAG, nosnosť 500 a 800kg, otočný stĺpový zdviháks nosnosťou 250kg, zakružovačka,ručný lis,sústruh zn. MAUSER, radiálna vŕtačka, malá strojová vŕtačka, pásová pila zn. PEGAS, 2ks zámočnícke stoly a malý stôl. Obrubňa – Technológia a zariadenie: mostový žeriav zánovný zn. DEMAG, nosnosť 2t, CNN obrábacie centrum, fréza, fréza zn. RECKERMANN KOMBI 900 PONY, 2ks sústruh,malá pásová píla na kovzn. BOMAL, stĺpová vŕtačka a merací mramorový stôl. Druhá časť haly – Na prízemí sa nachádza sklad a na poschodí sú kancelárie. Technológia a zariadenie:mostový žeriav, nosnosť 10t, miestnosť pre programátora PC a pre páliaci stroj 2 x 6m autogén/plazma Hyperterm, pásová brúska, mechanická ohýbačka plechu, hydraulický lis 30t, hydraulické nožnice na plocho dl.3000 x 12mm hr.,lakírnická kabínavypaľovaciazn. DURST s kúrením,tryskacie priebežné zariadenie, zváracie zdroje 8ks. Autodielňa – Kompletne zariadený autoservis s elektrickým zdvihákom s nosnosťou 3t.(nie je súčasťou ponuky, možná príp. dohoda). Do budúcna možnosť využitia priestoru aj na skladové účely. Expedičný sklad - Technológia a zariadenie: žeriav typ A s pojazdom, nosnosť 2t. Hala č.2 bola skolaudovaná v roku 1984. Technológia a zariadenie:mostový žeriavzn. DEMAG, nosnosť 3t,lis 320t, ohraňovákzn. DURMA,pásová pila zn. BOMAC, radiálna vŕtačka, tvarovacia píla zn. MÖSSNER REKORD, brúska na plocho, magnetický stôl, hydraulické nožnice na plech, univerzálna brúska na náradie zn. WATER, profilová vysekáv
HISTORICKÁ BUDOVA, predaj, KREMNICA, CENTRUM
Ponúkame na predaj HISTORICKÁ BUDOVA, ktorá sa nachádza v lukratívnej časti mesta KREMNICA - priame CENTRUM, ulica Kutnohorská. Nachádza sa priamo pod hradbami Mestského hradu. Prevádzkový dom (budova) bol postavený v prvej polovici 20. storočia, "dýcha" HISTÓRIOU s vysokými stropmi. KULTÚRNA PAMIATKA Jedná sa o prevádzkový dom (predajné, skladové, výrobné, kancelárske a bytové priestory, kotolňa a spevnené plochy). Pozostáva z troch nadzemných podlaží: 1. PRVÉ NADZEMNÉ PODLAŽIE (prízemie - viď pôdorys v galérii fotiek ): kde sa nachádzajú vstupné chodby, hlavná prevádzková priestranná hala so vstupom z ulice, menšia hala, výťah, kancelária, sociálne zariadenie, schodisko, sklad a nákladná rampa. Zastavaná plocha tohto podlažia predstavuje 501 m². Výška stropov na tomto podlaží predstavuje 370 cm. 2. DRUHÉ NADZEMNÉ PODLAŽIE (1.poschodie - viď pôdorys v galérii fotiek): vstup cez spoločnú chodbu cez schody z prízemia, kde sa nachádzajú chodba, šatňa, schodisko, hlavná priestranná hala, sociálne zariadenia, sklad, kancelária a výťah. Zastavaná plocha tohto podlažia predstavuje 496 m². Výška stropov na tomto podlaží predstavuje 480 cm. Nakoľko sa druhé nadzemné podlažie nachádza výškovo na úrovni zadného dvora - je tu aj výstup z tohto podlažia na zadný vnútorný dvor, kde sa nachádza menšia budova (sklad a kotolňa). Celková výmera je 108 m2. Medzi budovou a skladom sú spevnené plochy o celkovej výmere 257 m2. 3. NADZEMNÉ PODLAŽIE (PODKROVIE - viď pôdorys v galérii fotiek): kde sa nachádza schodisko, chodba, priestranný podrkovný byt a samostatná priestranná hala alebo sklad, výťah. Zastavaná plocha tohto podlažia predstavuje 439 m². Výška stropov na tomto podlaží predstavuje 330 cm. Prevádzkový objekt je určený ako investícia na následnú rekonštrukciu podľa vlatných predstáv. V minulosti objekt slúžil ako prevádzková budova Mincovne. Rok užívania 1930. PODNIKATEĽSKÝ ZÁMER: nakoľko dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite blízko centra mesta, je tu možnosť aj pre firmy kúpiť danú nehnuteľnosť a spraviť si tam kancelárske, resp. obchodné priestory a prevádzkové priestory na prvom a druhom poschodí a tretie poschodie využívať na súkromné účely (súkromné bývanie). Rôzne nápady sú vítané - dom seniorov, hotel, prevádzkové priestory,... ROZMERY POZEMKU (viď pôdorys v galérii fotiek): Celková rozloha pozemku predstavuje 866 m². ÚŽITKOVÁ PLOCHA BUDOVY: Úžitková plocha jednotlivých podlaží spolu predstavuje cca 1436 m² (prízemie, prvé a druhé poschodie). DVOR A SKLADOVÉ PRIESTORY (rok užívania 1960). Boli postavené za budovou a služili ako sklad a kotolňa. Ide o murovanú stavbu. Úžitková plocha skladových priestorov a kotolne spolu predstavujú cca 108 m². DVOR: jedná sa o spevnenú plochu vo vnútri areálu. Je prevedená z betónových dlaždíc o výmere 257 m². viac na
Predaj areálu firmy PROVING
Predám areál firmy Proving.Areálje vzdialený od centra mesta cca 500m. V areáli sa nachádzajú všetky inžinierske siete (elektrina,voda,plyn,kanalizácia vrátane trafostanice). Nádvorie je spevnené asfaltom, výrobné priestory sú pokryté liatou podlahou a dlažbou.Areál je monitorovaný kamerovým systémom o počte 28 kamier. Areál je vybavený dochádzkovým systémom a chránený je vysokým oplotením s 3 automatickými otváracími bránami a jednou malou vstupnou bránkou.Využitie areálu je možné na výrobné priestory, skladové priestory a obchodné priestory (cca 4500m2)a administratívne,sociálne priestory cca 1200m2. Celý areál viď foto 1-20.areál je vybavený fotovoltaickým zariadením o kapacite 400000kWp. Areál je možné rozdeliť na 3 samostatné časti: 1.Výrobné priestory, administratívne priestory, sociálne priestory ( cca 2600m2),nádvorie cca 2500m2 viď foto 1-8. 2. Samostatný areál viď foto 9-16 zahrňujúci výrobné, administratívne, sociálne priestory, vybavený apartmanový byt (cca 2400m2) nádvorie (cca 1700m2) 3.Samostatný objekt viď foto 17-20 zahrňujúci ( obchodné priestory,skladové priestory (cca 1000m2) Cena dohodou po obhliadke.
Záriečie - komerčný areál  3988m2
RE/MAX ponúka na predaj komerčný areál na pozemku o celkovej rozlohe 3 988 m2. V súčasnosti celý objekt slúži na výrobné a skladové účely a je čiastočne obsadený nájomníkom. Objekt ponúka široké možnosti využitia, zaujímavý je aj vďaka vynikajúcej polohe na hlavnom ťahu ČR-Púchov. Areál pozostáva z nasledovných častí: 1. murovaná 3-podlažná budova. Na prízemí sa nachádzajú výrobné resp. skladové priestory, na 1.NP sú šatne a kancelárie, na 2.NP sa nachádza momentálne nevyužívaný poval. Stavba je prepojená s rodinným domom, ktorý je súčasťou areálu. Každé poschodie má úžitkovú plochu cca 200m2. 2. Menší objekt: Rozmer 5,45 x 15,7 = 85 m2 pristavený k objektu, s ktorým je prepojený, prístupný aj z dvora cez nákladnú rampu, aj z dvora za objektom. Na prízemí sa nachádza kotolňa a sklad na tuhé palivo, na 2.NP skladové priestory. 3. Rodinný dom je osadený v severovýchodnom rohu areálu v súčasnosti slúži 1. NP na skladové účely, 2. NP na administratívne účely-(6 kancelárii, kuchynka, WC, kúpeľňa) 3.NP- samostatná zrekonštruovaná 3-izbová bytová jednotka Všetky 3 vyššie uvedené objekty sú prepojené navzájom. 4. Plechový sklad osadený v juhozápadnom rohu areálu (pri hlavnej ceste). Jedná sa o jednopodlažný dvojloďový oceľový sklad s betónovou podlahou a s miestnosťou pre skladníka Rozmery: 30,32 m x 24,74 = 750,11 m2. -má 3 vchody, aj pre kamión. 5. Sklad – rozmery: 37,60 x 6,40 = 240,64 m2. 6. Sklad - rozm. 37,60 x 7,31 = 274,56 m2. 7. Sklad - dvojpodlažný s povalovým priestorom, steny murované , protipožiarna stena – rozmery 250m2(28,37 x 8,82) +250 m2 + 100,63 m2. Spolu skladovacie priestory 1 865,68 m2. Elektroinštalácia 220 a 380 V. Vonkajšie úpravy: -Mostová váha, -spevnené asfaltové plochy, -chodník, -septik, -výpalková jama, -lapol, -rozvody dažďovej kanalizácie DN 300, rozvody dažďovej kanalizácie DN 150, kanalizačné šachty, -prípojka vody, vodomerná šachta. -rozvody teplej a studenej vody - Pozemok okolo objektu je vybetónovaný. -Nákladný výťah je z 1.P.P.až do 3.N.P. -Jeho rozmery postačujú na 1 europaletu. Výhodou je vynikajúca občianska vybavenosť a dostupnosť: Púchov: 4,9 km Trenčín: 45 km Žilina: 48 km dialničný privádzač D1: 5 km Hraničný prechod ČR (Horní Lídeč/Lysá pod Makytov) V cene je zahrnuté: kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti - vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad právnikom - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu.
Polyfunkčný objekt PATA
Ponúkame Vám na predaj polyfunkčný objekt v obci Pata na Dlhej ul. Celková úžitková plocha je cca 400 m2,  Objekt je rozdelený na podnikateľské, skladové (160 m2 ), a pivničné priestory (140 m2 ) - ktoré môžu taktiež slúžiť ako sklad (objekt je podpivničený z 2/3 nadzemných priestorov) o celkovej výmere cca 300 m2 a obytné priestory o výmere cca 100 m2. Objekt sa dá využiť ako: podnikateľské priestory, skladové priestory, výrobné priestory, obchodné priestory, kancelárske priestory, skladovacie priestory ... Objekt bol dávnejšie využívaný ako predajňa potravín a neskoršie baliareň korenín. Momentálne sú podnikateľské priestory prázdne a pripravene k okamžitému spusteniu prevádzky. Obytná časť na hornom podkrovnom je momentálne obývaná. Dispozične pozostáva: z troch samostatných izieb, kuchyňa, špajza, kúpelňa, samostatné WC, šatník a vstupná miestnosť. Ohrev TÚV je elektrickým bojlerom. V byte je podlahové kúrenie. Objekt sa nachádza v blízkosti rýchlostnej komunikácie R1 z Trnavy do Nitry. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová. Ostatné vybavenie: klimatizácia. Zabezpečenie alarmom. Asfaltová prístupová cesta. Na pozemku sa nachádza vodovod, elektrická prípojka, plynová prípojka, kanalizácia. Podmienkou pri predaji je že: - poskytne nájomcom dostatok času, aby si našli nový nájom alebo - momentálnych nájomcov obytnej časti nový majiteľ ponechá v prenájme Cena: dohodou € Bližšie informácie Vám poskytneme na kontaktoch: Jonáš Irsák irsak@ Zabezpečujeme právne poradenstvo, vyhotovenie kúpno-predajných zmlúv, autorizované zmluvy - a to všetko v jednej budove. V cene našej služby je uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, vyhotovenie zmlúv právnikom. Pomôžeme Vám s financovaním Vami vybratej nehnuteľnosti. Sprostredkujeme Vám najvýhodnejšiu hypotéku ktorú si môžete vybrať z niekoľkých ponúk zo všetkých bánk na Slovensku. Realitná kancelária WINGSreality je členom REALITNEJ ÚNIE SLOVENSKEJ REPUBLIKY