bazár, predaj, inzercia, predám

PRIESTRANNÝ 2IZB PRI NOVEJ NEMOCNICI A PRI PARKU

Kategória: Byty

PONÚKAME SVETLÝ ,PRIESTRANNÝ 2IZB BYT BEZ LOGGII VO VEĽMI ŽIADANEJ LOKALITE UPROSTRED ZELENE PRI NOVEJ NEMOCNICI. JE MOŹNOSŤ DOSTAVBY LOGGII Z ŠTATNÉHO FONDU ROZVOJA A BÝVANIA CCA 1-2 ROKOV!!!
VOĽNÝ OD 1.08.2023!!!
Dáme do prenájmu veľký, svetlý, priestranný, útulný a praktický 2izb byt v OBĹÚBENEJ A TÍCHEJ LOKALITE TERASY UPROSTRED ZELENE V UPLNEJ BLÍZKOSTI NOVEJ NEMOCNICI NA Tr.SNP. IHNEĎ PRI BLOKU ZUZKÍN PARK!!! Rozloha bytu je 55m2,OV, IDEÁL.2/7POSCHODÍ S VÝŤAHOM!!!),izby sú samostatné, čiast.rek: murované jadro, pl.okná, zánovná kuch.linka so spotrebičmi...FOTO ILUSTRAČNÉ!!! REÁLNE FÓTO POŚLEM DO MMS,ALEBO NA WHATSAPP.
Komplet zariadený nábytkom! Vhodný pre tých ,kto ocení kľud a zeleň po ťažkom prácovnom dni..
Toto miesto je ako stvorené pre pohodlný život s vynikajúcou občianskou vybavenosťou.
JE vhodný na bývanie pre jednotlivca,alebo párik pracujúcich!!!
Byt je útulný a teplý. Veľkou výhodou okrem nízkych mesačných nákladov a žiadanej lokality je rýchla dostupnosť do centra mesta a kompletná občianska vybavenosť v okolí: NOVÁ NEMOCNICA, OPROTI TRH, OC LUNIK- 2, FRESH, INÉ OBCHODY, MHD...Byt je skvelý aj pre 1-3 člennú domácnosť a ponúka perfektnú rodinnú lokalitu s blízkosťou škôlky a školy...FOTO ILUSTRAČNÉ!!! REÁLNE FOTO POŚLEM DO MMS ALEBO NA WHATSAPP!!!
Výhody: útulný, slnečný, tiché prostredie, ZUZKIN PARK, obchody, škola, škôlka, zastávka autobusu MHD...
OBHLIADKA BYTU VIAC NAPOVIE..
Pri podpise rezervačnej dohody sa skladá rezervačný poplatok pre RK vo výške 400 eur. Pri podpise nájomnej zmluvy sa skladá nájomné za aktuálny mesiac plus vratný depozit vo výške mesačného nájomného 620,EUR.

S dôverou sa obráťte na našu realitnú kanceláriu Dôvera – uisťujeme Vás, že spravíme všetko pre to, aby ste boli s našimi službami maximálne spokojní.
Ostatné informácie k nehnuteľnosti Vám poskytne: Certifikovaný realitný maklér NARKS RK Dôvera Alica Syzonová na tel. .
PRIESTRANNÝ 2IZB PRI NOVEJ NEMOCNICI A PRI PARKU
Podobné inzeráty
2IZB ZARIADENÝ  PRI NOVEJ NEMOCNICI
AVAILABLE FROM 1.08.2023!!! WE OFFERING TO RENT VERY NICE and BIG FLAT 55m2 CLOUSE NEW HOSPITAL AND CENTER TOWN on TR.SNP. Flat for one or TOO PERSON!!! This is an IDEAL FLAT FOR A MEDICAL STUDENTS, BECOUSE VERY CLOUSE MEDICAL FAKULTET JUST 2min to walk. LOVELY AREA. FULLY FURNISHED FURNITURE. Price including BILLS only 600 EUR + DEPOZIT 600 EUR.PLEASE CONTACT ME ON . I DO NOT USE EMAIL. THANK YOU. INFO TEl. Alica. BYT JE URČENÝ PRE JEDNÚ, ALEBO DVE OSOBY IBA NA 6 MESIACOV!!! Sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite uprostred zelene a v TESNEJ BLÍZKOSTI NOVEJ NEMOCNICI aj v Blízkosti CENTRA KOŠIC na TR.SNP, cca IBA 7 min od Hlavnej ulici, v blízkosti Nová Nemocnica, OC, obchody, školy, škôlky, MHD... Dáme do prenájmu veľký 55m2 2-byt BEZ LOGGII v obľúbenej lokalite Košíc- TERASA, v úplnej Blízkosti NOVEJ NEMOCNICI aj CENTRA Košic iba 7 min.peši na Hlávnu . Být je svetlý, komplet zariadený nábytkom. Cena vrátane médií s INTERNETOM!!!) (570 Eur pre jednu osobu,pre dve 600EUR+600 DEPOZIT). Voľný od 1.08.2023 Byt je tichý, čistý a nefajčiarsky, ideálny pre slušný pár.... Sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite: v blízkosti NOVEJ NEMOCNICI aj CENTRA KOŠIC 7 min.na Hlavnú, OC, obchody, školy, škôlky, MHD. Obhliadka bytu viac napovie... Pri podpise rezervačnej dohody sa skladá rezervačný poplatok pre RK vo výške 400 eur. Pri podpise nájomnej zmluvy sa skladá nájomné za aktuálny mesiac plus vratný depozit vo výške mesačného nájomného. KONTAKTOVAŤ BA TEL: Alica som v TERÉNE.´DAKUJEM ZA POCHOPENIE.
2IZB S LOGGIOU ČERSTVÁ REKON. V BLÍZKOSTI NOVEJ NEMOCNICI
Hľadáte prenájom na úrovni v tichej lokalite a v BLÍZKOSTI CENTRA? Máme pre Vás taký 2izb byt S LOGGIOU v obľúbenej lokalite uprostred zelene a V BLIZKOSTI NOVEJ NEMOCNICI na Pokroku. IHNEĎ VOĽNÝ! Byt je NOVOZREKONŠTRUOVANÝ, ĆISTÝ, ZARIADENÝ UPLNE NOVÝM MODERNÝM NÁBYTKOM. V BYTE EŠTE NIKTO NEBÝVAL!!! Byt je veľký, má 60m2 S LOGGIOU, NOVÁ KUCH.LINKA SO SPOTREBIĆMI...OBHLIADKA BYTU VIAC NAPOVIE... VÝHODOU BYTU JE JEHO POLOHA,JE UPROSTRED ZELENE A PREDSA V BLÍZKOSTI NOVEJ NEMOCNICI, JE VHODNÝ PRE LEKÁROV, A T.D.... PRÍJEMNÁ TICHÁ LOKALITA PONÚKA SKUTOĆNÝ POKOJ PO PRACOVNOM DNI. V BLÍZKOSTI OC FRESH, KINO DRUŹBA, TRH A OBCHODNÉ CENTRUM. Požiadavky majiteľa na nájomníka: nefajčiar,bez deti a bez zvierat!!! Cena prenájmu: 690€/mesačne vrátane energií Internet nie je v cene. Prosím, kontaktujte ma tel: ohľadom detailnejších informácií. CENA BYTU JE 690 EUR (VRATANE MÉDIÍ) BEZ INTERNETU!!! + 2*DEPOZIT. KONTAKTUJTE TEL:. AVAILABLE NOW!!! WE OFFERING TO RENT VERY NICE and BIG FLAT WITH BALKONY CLOUSE NEW HOSPITAL. Flat for one or TOO PERSON!!! This is an IDEAL FLAT FOR A MEDICAL STUDENTS, BECOUSE VERY CLOUSE MEDICAL FAKULTET AND OTHER PEOPLE. STREET POKROKU VERY CLOUSE MEDICAL FAKULTET. FULLY FURNISHED NEW FURNITURE and after FRESH RENOVATION. SUDDENLY FREE!!! Price including BILLS only 720, EUR +2* DEPOZIT. PLEASE CONTACT ME ON . I DO NOT USE EMAIL. THANK YOU. INFO TEl. Alica.
1 iz.byt, 27,5m2, NOVÁ, komp. rekonštr., Ondavská, Košice
Ste LEKÁR, sestra alebo mladý, PRODUKTÍVNY, človek alebo pár, ktorý hľadá svoj prvý, ŠTARTOVACÍ BYTÍK, po NOVEJ a Kompletnej REKONŠTRUKCII, vo veľmi vyhľadávanej a obľúbenej lokalite, pri Lekárskej fakulte a Fakultnej NEMOCNICI na Terase, s VYNIKAJÚCOU dostupnosťou do CENTRA mesta alebo všade kam treba? Už nechcete platiť prenájom, ale radšej budete bývať vo svojom a tak ako chcete? Tak toto by mohlo byť to pravé miesto pre Vás. Pozrite sa ďalej. Ponúkame Vám exkluzívne na predaj 1 izbový, 27,5m2, byt, po NOVEJ a Kompletnej REKONŠTRUKCII, s VÝHĽADOM do pokojného veľkého ZUZKINHO PARKU, vo veľmi vyhľadávanej a obľúbenej lokalite, pri Lekárskej fakulte a Fakultnej NEMOCNICI na Terase, s množstvom LAVIČIEK na oddych a križujúcich chodníkov na PRECHÁDZKY jeho vzrastlou ZELEŇOU, s vynikajúcou dostupnosťou do centra mesta alebo všade, 4-prúdových výpadovkách, kam treba na Ondavskej ulici v Košiciach - Terase. POZRITE SI 3D OBHLIADKU TOHTO DOMU Z POHODLIA VÁŠHO DOMOVA SKOPÍROVANÍM TOHTO LINKU: STLAČTE "PLAY" vľavo dole na tomto LINKu a POZRITE SI VIDEO TOHTO DOMU Z POHODLIA VÁŠHO DOMOVA SKOPÍROVANÍM TOHTO LINKU: BYT: • po NOVEJ a Kompletnej REKONŠTRUKCII • s VÝHĽADOM do pokojného a veľkého ZUZKINHO PARKU • 1.poschodie zo 7 ◦ pod bytom JE ešte BYT • BEZ TIARCH • úžitkový výmera: 27,5m2 • s BEZPEČNOSTNÝMI dverami • k bytu prináleží PIVNICA • byt je kúpou IHNEĎ VOĽNÝ ROZSAH REKONŠTRUKCIE: • NOVÁ, a ešte NEPOUŽÍVANÁ • Plastové okná • Omietky, stierky, nátery • Nivelácia podláh • Plávajúca podlaha • Obklad a dlažba • Nové rozvody ELEKTRIKY s ističmi, • Nové rozvody vody a odpadu, plynu, internetu • Vypínače a zásuvky v dostatočnom množstve • Úsporné LED stropné svietidlá • Nová Kuchynská LINKA so skrinkami, poličkou, vrátane digestora, plynovej varnej dosky a elektrickej rúry • Nová chladnička • Miesto pre Práčku v Kuchynskej linke • SPRCHOVÝ kút v Kúpeľni s okienkom na prirodzené vetranie • Umývadlo so skrinkami a veľkým ZRKADLOM v kúpeľni • WC BYTOVÝ DOM: • 7 poschodový • ONEDLHO sa bude KOMPLETNE modernizovať a ZATEPĽOVAŤ (dostane úplne nový šat) • pivnice • výťah • spoločné priestory • zastávka MHD a Električky - 3 minúty pešo (240m) LOKALITA: • oproti Lekárskej fakulte a Fakultnej NEMOCNICI na Terase • vo veľmi VYHĽADÁVANEJ a obľúbenej lokalite • s vynikajúcou dostupnosťou do centra mesta alebo všade, 4-prúdových výpadovkách • nachádzajúci sa na okraji ZUZKINHO Parku ◦ s LAVIČKAMI na oddych ◦ detskými preliezkami ◦ IHRISKAMI
2IZB PRI NOVEJ NEMOCNICI UPROSTRED ZELENE
LEKÁRI POZOR§§§ BYT JE BEZ LOGGII, ALE JE MOŹNOSŤ DOSTAVBY LOGGII Z ŠTATNÉHO FONDU ROZVOJA A BÝVANIA CCA 1-2 ROKOV!!! VOĽNÝ OD 1.08.2023!!! Dáme do prenájmu veľký, svetlý, priestranný, útulný a praktický 2izb byt v OBĹÚBENEJ A TÍCHEJ LOKALITE TERASY UPROSTRED ZELENE V UPLNEJ BLÍZKOSTI NOVEJ NEMOCNICI NA Tr.SNP. IHNEĎ PRI BLOKU ZUZKÍN PARK!!! Rozloha bytu je 55m2,OV, IDEÁL.2/7POSCHODÍ S VÝŤAHOM!!!),izby sú samostatné, čiast.rek: murované jadro, pl.okná, zánovná kuch.linka so spotrebičmi... Komplet zariadený nábytkom! Vhodný pre tých ,kto ocení kľud a zeleň po ťažkom prácovnóm dni.. Toto miesto je ako stvorené pre pohodlný život s vynikajúcou občianskou vybavenosťou. JE vhodný na bývanie pre jednotlivca,alebo párik pracujúcich!!! Byt je útulný a teplý. Veľkou výhodou okrem nízkych mesačných nákladov a žiadanej lokality je rýchla dostupnosť do centra mesta a kompletná občianska vybavenosť v okolí: NOVÁ NEMOCNICA, OPROTI TRH, OC LUNIK- 2, FRESH, INÉ OBCHODY, MHD...Byt je skvelý aj pre 1-3 člennú domácnosť a ponúka perfektnú rodinnú lokalitu s blízkosťou škôlky a školy...FOTO ILUSTRAČNÉ!!! REÁLNE FOTO POŚLEM DO MMS ALEBO NA WHATSAPP!!! Výhody: útulný, slnečný, tiché prostredie, ZUZKIN PARK, obchody, škola, škôlka, zastávka autobusu MHD... OBHLIADKA BYTU VIAC NAPOVIE.. Pri podpise rezervačnej dohody sa skladá rezervačný poplatok pre RK vo výške 400 eur. Pri podpise nájomnej zmluvy sa skladá nájomné za aktuálny mesiac plus vratný depozit vo výške mesačného nájomného 620,EUR. S dôverou sa obráťte na našu realitnú kanceláriu Dôvera – uisťujeme Vás, že spravíme všetko pre to, aby ste boli s našimi službami maximálne spokojní. Ostatné informácie k nehnuteľnosti Vám poskytne: Certifikovaný realitný maklér NARKS RK Dôvera Alica Syzonová na tel. .
SKVELÁ PONUKA 2IZB VEĽKÝ PRI NOVEJ NEMOCNICI
LEKÁRI POZOR§§§ AJ INVESTÍČNE!!! BYT JE BEZ LOGGII, ALE JE MOŹNOSŤ DOSTAVBY LOGGII Z ŠTATNÉHO FONDU ROZVOJA A BÝVANIA CCA 1-2 ROKOV!!! Predáme veľký, svetlý, priestranný, útulný a praktický 2izb byt v OBĹÚBENEJ A TÍCHEJ LOKALITE TERASY UPROSTRED ZELENE V UPLNEJ BLÍZKOSTI NOVEJ NEMOCNICI NA Tr.SNP. IHNEĎ PRI BLOKU ZUZKÍN PARK!!! Rozloha bytu je 55m2,OV, IDEÁL.2/7POSCHODÍ S VÝŤAHOM!!!),izby sú samostatné, čiast.rek: murované jadro, pl.okná, zánovná kuch.linka so spotrebičmi... Výhodou bytu nízke mesačné náklady, byt je bez tiarch. Vhodný pre tých ,kto ocení kľud a zeleň po ťažkom pracovnóm dni.. VÝBORNÁ INVESTICIA S POKOJNÝM BÝVANÍM !!!Toto miesto je ako stvorené pre pohodlný život s vynikajúcou občianskou vybavenosťou. JE vhodný na bývanie pre rodinku, párik, alebo na investíciu!!! Byt je útulný a teplý. Veľkou výhodou okrem nízkych mesačných nákladov a žiadanej lokality je rýchla dostupnosť do centra mesta a kompletná občianska vybavenosť v okolí: NOVÁ NEMOCNICA, OPROTI TRH, OC LUNIK- 2, FRESH, INÉ OBCHODY, MHD...Byt je skvelý aj pre 1-3 člennú domácnosť a ponúka perfektnú rodinnú lokalitu s blízkosťou škôlky a školy... Výhody: útulný, slnečný, tiché prostredie, ZUZKIN PARK, obchody, škola, škôlka, zastávka autobusu MHD... OBHLIADKA BYTU VIAC NAPOVIE.. Predajom už je voľný! PRE KLIENTOV V BALÍKU SLUŽIEB ZADARMO MÁME AUTORIZÁCIU KÚPNEJ ZMLUVY ADVOKÁTOM ,v ktorej máte všetky úkony s prevodom nehnuteľnosti ZADARMO....SAMOZREJMOSŤOU JE BEZPLATNÁ SLUŽBA SPOJENÁ S FINANCOVANÍM A POISTENÍM NEHNUTEĽNOSTI...Najvýhodnejšie financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov. Možnosť čerpať hypotéku, ktorú Vám vybavíme ZADARMO a pomôžeme aj so znaleckým posudkom. S dôverou sa obráťte na našu realitnú kanceláriu Dôvera – uisťujeme Vás, že spravíme všetko pre to, aby ste boli s našimi službami maximálne spokojní. Ostatné informácie k nehnuteľnosti Vám poskytne: Certifikovaný realitný maklér NARKS RK Dôvera Alica Syzonová na tel. .
MODERNÝ 2IZB S BALKÓNOM V BLÍZKOSTI NOVEJ NEMOCNICI
Dáme do prenájmu MODERNÝ VEĽMI DOBRE DISPOZIČNE RIEŠENÝ, DIZAJNOVO ZARIADENÝ 2IZB BYT S VEĽKOU LOGGIOU V OBĽÚBENEJ LOKALITE UPROSTRED ZELENE NA POKROKU. BYT JE PO ČERSTVEJ KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCII, V BYTE EŤE NIKTO NEBÝVAL!!!! Je riešený a vybavený kompletne NA MIERU. Kuchynská linka má integrovanú chladničku, mrazničku, indukčnú varnú dosku, panel, digestor, rúru na pečenie.... V letných mesiacoch vám zaručí teplotný komfort kvalitná klimatizácia Samsung. Byt má príjemnú V-Z orientáciu, a je otočený do tichého dvora . ROZLOHA 55m2 + VEĽMI PRÍJEMNÁ LOGGIA - balkón. Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba s úložným priestorom, samostatná obývacia izba, plne zariadená kuchyňa, 1 x nepriechodná spálňa, walk-in šatník v spálne, kúpeľňa s priestranným walk-in sprchovacím kútom, lodžia prístupná zo všetkých miestností s drevenou dlážkou a posuvnými panelmi (súkromie, ochrana pred slnkom) Po vstupe do bytu zažijete veľmi príjemný pocit a vôňu ktorá vám bude spríjemňovať každodenné bývanie. PERFEKTNÁ DOSTUPNOSŤ DOPRAVY A INFRAŠTRUKTÚRA. Obhliadka bytu viac napovie...Toto miesto je ako stvorené pre pohodlný život s vynikajúcou občianskou vybavenosťou. JE vhodný na bývanie pre jednotlivca,alebo párik pracujúcich!!! Podmienkou majiteľa je bez deti a zvierat. Byt je útulný a teplý. Veľkou výhodou okrem nízkych mesačných nákladov a žiadanej lokality je rýchla dostupnosť do centra mesta a kompletná občianska vybavenosť v okolí: NOVÁ NEMOCNICA, OPROTI TRH, OC LUNIK- 2, FRESH, INÉ OBCHODY, MHD...Byt je skvelý aj pre 1-3 člennú domácnosť a ponúka perfektnú rodinnú lokalitu s blízkosťou škôlky a školy... Výhody: útulný, tiché prostredie, ZUZKIN PARK, obchody, škola, škôlka, zastávka autobusu MHD... OBHLIADKA BYTU VIAC NAPOVIE.. Pri podpise nájomnej zmluvy sa skladá nájomné za aktuálny mesiac plus vratný 2* depozit vo výške mesačného nájomného 700,EUR+700,EUR. S dôverou sa obráťte na našu realitnú kanceláriu Dôvera – uisťujeme Vás, že spravíme všetko pre to, aby ste boli s našimi službami maximálne spokojní. Ostatné informácie k nehnuteľnosti Vám poskytne: Certifikovaný realitný maklér NARKS RK Dôvera Alica Syzonová na tel. .