bazár, predaj, inzercia, predám

Priestranný 3i tehlový byt v Myjave - Hurbanova ul., garáž

Kategória: Domy

* Byt v rodinnom dome v centre s veľkou záhradou a garážou – Bezproblémové parkovanie – Vlastné kúrenie *

- Hľadáte priestranné bývanie v centre mesta s ľahkou občianskou dostupnosťou ale chceli by ste aj priestor so zeleňou pre relax a oddych?
- Možno práve pre Vás je stvorená naša nová nehnuteľnosť - ideálne kombinuje výhody bývania v byte s výhodami rodinného domu.

Predáme 3i tehlový byt v Myjave – blízko centra – Hurbanova ul., v pôvodnom stave s rozlohou 110 m2, veľkou garážou ( 20 m2), 1/2 podkrovia ( 50m2) a priestrannou záhradou ( 610m2) s vybudovanou murovanou záhradnou chatkou.

*** Byt sa nachádza sa na vyvýšenom prízemí rodinného domu, celý deň krásne slnečný, orientovaný na západ – juh – východ.
Výborne dispozične riešený – s troma nepriechodnými izbami, veľkou kuchyňou, veľkou kúpeľňou s oknom, samostatným WC s oknom, vstupom do záhrady i do suterénu priamo z bytu ***


*** Každý byt v dome má samostatný vstup do bytu i garáže. Prístup na pozemok za domom i k záhradnej chate je taktiež samostatne vyriešený. ***

Možnosť zaviesť internet, káblovú televíziu a pevnú linku, kúrenie vlastné ústredné – kotol na tuhé palivo v garáži. Elektrina dovedená taktiež do garáže aj záhradnej chatky.

Rodinný dom umiestnený v tichej lokalite hneď vedľa centra mesta, materská + základná škola cca. 10 min. chôdze, cca 2min chôdze do centra mesta.

Možnosť bezproblémového parkovania pri dome a v garáži, v prípade potreby parkovania viacerých áut, možnosť využitia vedľajšieho verejného parkoviska.

V prípade vážneho záujmu DOHODA ISTÁ.

*** Financovanie bytu NIE JE MOŽNÉ cez hypotekárny úver. ***

Nehnuteľnosť nájdete v predaji EXKLUZÍVNE iba u nás!
KONTAKT: Pavlína Talianová Tel.
MAIL: talianova@

Túto nehnuteľnosť predáva LEGEND realitná spoločnosť s.r.o., pobočka Nové Mesto nad Váhom, Námestie Slobody 9A (NATALI centrum) Tel. 9

Chcete profesionálne predať svoj byt / dom / pozemok? Nestrácajte čas a kontaktujte nás!
VOLAJTE NA ČÍSLO: 9
Priestranný 3i tehlový byt v Myjave - Hurbanova ul., garáž
Podobné inzeráty
BabonyTRE Vám predstavuje rodinný dom na krásnej Myjave
BabonyTRE & PARTNERS si Vám dovoľuje predstaviť rodinný dom na Myjave s nádherným výhľadom. Rodinný dom je určený pre záujemcu, ktorý hľadá príjemné bývanie v kľudnej oblasti Myjavy. Dom je situovaný v súkromnej lokalite rodinných domov priamo na kopci, ktorý ponúka nádherné výhľady na Kopanice priamo z terasy. Bývanie v danej lokalite je jedno z najkrajších na Myjave. Rozloha celého pozemku je vo veľkosti 3177 m2, z čoho je zastavaná plocha domu 400 m2. Vrátane pozemku sú 2 samostané garáže s diaľkovým ovládaním a na streche je osadená fotovoltická elektráren s výkonom 4050Wp, 9 fotovoltických panelov Canadian Solar 450. Pozemok je komletné oplotený s kovanou bránou na diaľkové ovládanie. Zámková dlažba na pozemku Vás privedie na ďalšie 2 samostané státia pre osobné automobily. Vedľa státií sa nachádza voliéra pre psov a uložný priestor pre záhradnú techniku. Z bočnej strany domu je nádherná terasa s bazénom o rozlohoe 8 x 4m s hĺbkou 1,6m s protiprúdom a prekrytím. Dom je poschodový a malá časť z neho je aj podpivničená. Prízemná čať domu pozostáva z priestrannej kuchyne, prepojenej s jedálenskou a obývacou časťou, v ktorej sa nachádzajú krb, klimatizácia a vstup na terasu, kde je možnosť si vychutnávať rannú kávu, či spoločný obed s rodinou. V prízemnej časti domu sa ďalej nachádza priestranná chodba, dve izby a kúpeľna spojená s toaletou. V technickej miestnosti je dvojokruhový kotol Geminox THRS 2-17M75HDC a bojler na teplú vodu. Zateplenie domu je sklená vata s vápencovou omietkou od firmy Keim vrátane špeciálnej farby Keim použivanej na tento typ domov. Na poschodí sa nachádza priestranný ateliér s veľkou kúpeľňou, toaletou a vstupu na priestranný balkón s krásnym výhľadom. Ďalej sa na poschodí nachádza priestranná spálňa, detská izba a pracovňa. Okná aj vchodové dvere sú od kvalitnej Českej firmy HON a boli menené v minulom roku. Potrebná je malá dorábka obkladov okolo domu a dlažba na hornej terase. Na pozemku nájdete rôzne ihličňany a ovocné stromy. V blízkosti je základná škola približne 100m, centrum 1km, Lidl 500m, benzínová pumpa Omw 1km. Mesačné náklady na plyn sú 140€, elektrika 60€, voda 20€ internet a televízia. V prípade investičného projektu Vám BabonyTre ponúka hotového nájomcu so zmluvou na 5 rokov. Cena za m2 v RK. V prípade bližších informácií nás neváhajte kontaktovať ešte dnes. Tešíme sa na Vás. Team BabonyTre & PARTNERS. Počet poschodí: 1 Počet izieb: 7 Zastavaná plocha: 400m² Celková rozloha: 3177m² Rozloha pozemku: 3177m² Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Plyn: áno Kanalizácia: áno Internet: wifi Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné - plyn Balkón: áno - 1 Lódžia: áno - 1 Terasa: áno Pivnica: áno Garáž: áno - 2 autá Parkovanie: vonkajšie Inžinierske siete: áno Postavené z: tehla Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Strecha
RODINNÝ DOM VILA, HURBANOVA, KOŠICE SEVER
V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj rodinný dom vilu, situovanú v lukratívnej časti mesta Košice a to na ulici Hurbanova č. 40, v mestskej časti Košice Sever. Tento rodinný dom je umiestnený na  pozemku o výmere 1179 m2 zastavaná plocha 318 m2. Rodinný dom prešiel kompletnou prestavbou v rokoch 1999 a 2000. Z pôvodnej stavby bolo zachované iba obvodové murivo. Konštrukcia rodinného domu je tehlová so zateplením, okná a dvere sú drevené z euro hranolov. Podlahy v obýtných miestnostiach sú drevené, v zadverí, kuchyni, kupeľniach, wc a na chodbách je inštalovaná keramická dlažba. Keramická dlažba je inštalovaná taktiež v technických miestnostiach a garáži.     Rodinný dom pozostáva z troch podlaží a to suterénu, prízemia a poschodia o celkovej výmere podlahovej plochy 584,66 m2. Aj napriek veľkosti tohto domu a veľkosti bazénu sú náklady na prevádzku pomerne nízke a to do sumy 320 Eur mesačne. K zníženiu spotreby napomohlo aj osadenie nového plynového kotla pred cca 1,5 rokom. V suteréne sa nachádza kotolňa s práčovňou, fitness miestnosť, garáž pre dve vozidlá, miestnosť s bazénovou technikou, wc, sauna, odpočiváreň vybavená solárkom, bazénová miestnosť a dva sklady. Podlahová plocha suterénu vrátane schodiska je 243,20 m2 z toho bazénová časť zaberá 79,47 m2. Bazén je vybavený protiprúdom. Z bazénovej časti je priamy východ do záhrady. Na prízemí v dennej časti domu sa nachádza zádverie, chodba, priestranná obývacia izba, kuchyňa, samostatná jedáleň, kúpeľňa, wc a vykurovaná zimná záhrada s výstupom na terasu. Podlahová plocha prízemia vrátane terasy (87,9 m2) je 216,86 m2. Na poschodí sa nachádzajú dve spálne, pracovňa a kúpeľna s wc. Každá izba disponuje balkónom a z pracovne je prístupná priestranná loggia o výmere 23 m2.     Na pozemku je umiestnený murovaný altán, v ktorom je osadený krb. Pozemok je priestranný s orientáciou na západ.  Rodinný dom disponuje elektronickým zabezpečovacím systémom renomovanej značky.   Táto vila pôsobí honosným dojmom s veľkorysými priestromi pre bývanie i aktívny oddych. Pre lepšiu predstavu o dispozícií a stave tejto nehnuteľnosti si pozrite video prehliadku na našom webe.   V prípade, že Vás táto ponuka zaujala a máte záujem o obhliadku, prípadne bližšie informácie, kontaktujte ma výhradne telefonicky na čísle . Pre lepšiu predstavu o dispozícií a stave tejto nehnuteľnosti si pozrite video prehliadku na našom webe.
Priestranný 3-podlažný rodinný dom v obci Veľké Kostoľany
SHARK REAL ponúka na predaj priestranný rodinný dom so slnečným pozemkom v obci Veľké Kostoľany. Tento priestranný 6-izbový rodinný dom bol postavený v 90. rokoch a je v pôvodnom no zachovalom stave. Pozostáva z dvoch obytných podlaží, každé s rozlohou cca 100 m2, priestranného suterénu tiež s rozlohou 100 m2 a garáže. K domu prislúcha rozsiahly pozemok o rozlohe 3544 m2. STAV NEHNUTEĽNOSTI: Postavený s tehly v 90.tych rokoch, podkrovie zateplené nobasilom, plynové kúrenie aj ohrev vody - nový kotol, pripojenie na všetky inžinierske siete: (voda, plyn, elektrina, kanalizácia), plávajúca podlaha / keramická dlažba, kuchynská linka so spotrebičmi. Dispozične je riešený nasledovne: Na vyvýšené prízemie sa vchádza po vonkajších schodoch a vstupuje sa do menšej vstupnej chodby. Za ňou nasleduje priestranná hala so schodiskom, menšia chodbička, z ktorej je vstup do kuchyne s jedálňou, do spálne a do kúpeľne a samostatnej toalety. Z druhej strany haly sa vstupuje do obývačky. Na každej strane sa nachádza loggia po celej dĺžke domu. Druhé podlažie pozostáva z chodby, z ktorej sa vstupuje do štyroch obytných izieb, kúpeľne a samostatnej toalety. Aj na tomto podlaží sa nachádza loggia po celej dĺžke z oboch strán domu, na ktorú je výstup z každej izby. Pod domom sa nachádza suterén, ktorý nie je úplne pod úrovňou domu, disponuje oknami a sociálnym zariadením a dá sa prerobiť na ďalší obytný priestor. Nachádza sa tu jedna väčšia miestnosť s umývadlom a toaletou, kotolňa, sklad, garáž s prístupom z dvora a menšia pivnička pod úrovňou zeme, ktorú možno využiť napr. ako vínny sklad. K domu je pristavená ďalšia garáž s prístupom z ulice. Dom je napojený na všetky inžinierske vrwtane kanalizácie. Kúpeľňa v suteréne je napojená na žumpu. Na pozemku je k dispozícii studňa. K domu prislúcha priestranný pozemok o veľkosti až 3544 m2, čo z neho robí investičnú príležitosť, nakoľko územný plán obce do budúcna plánuje rozširovať zastavané územie obce a plánuje sa v budúcnosti výstavba cesty aj z druhej strany pozemku. Obec Veľké Kostoľany disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, nachádza sa 16 km od mesta Piešťany, 18 km od Hlohovca a 20 km od Trnavy. Prečo povedať ÁNO pre túto nehnuteľnosť: + Priestranný/dvojgeneračný dom.... + Slnečný priestranný pozemok s investičnou príležitosťou.... + Príjemné prostredie... + Príjemní susedia... + Kompletná občianska vybavenosť... Možnosť kúpy tejto nehnuteľnosti je aj prostredníctvom HÚ s výhodným financovaním a to priamo v našej realitnej kancelárií. Ceny uvedené v ponuke sú konečné a bez akýchkoľvek ďalších poplatkov. Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rád poskytnem na tel. č. alebo na e-maile: sharkreal@ SHARK REAL VAŠ SILNÝ A SPOĽAHLIVÝ PARTNER V OBLASTI REALÍT !
3izb. RD/NOVOSTAVBA -celkový pozemok 605 m2,garáž,Okoličná n
Aj vy milujete slnko a prírodu? Pritom túžite po bývaní v rodinnom dome v pokojnom prostredí vidieka ? Rozmýšľate sa medzi tichou lokalitou a dobrou dostupnosťou ? Ak ÁNO potom je táto jedinečná ponuka práve pre Vás! Vymeňte uponáhľaný život v meste za pokojné bývanie v rodinnom dome a vytvorte si domov. Realitná kancelária Xpert Reality s.r.o. ponúka na predaj z poverenia majiteľky - 3 izbový tehlový rodinný dom - NOVOSTAVBU : 12,9 m x 7,3 m s garážou : 5,5 m x 7 m a aj s vlastným pozemkom v obci Okoličná na Ostrove v okrese Komárno aj pre náročných klientov . Komfortné bývanie v dedine zabezpečí kompletná občianska vybavenosť a aj výborná lokalita . Rodinný dom vzhľadom k svojej polohe je výborným riešením pre ľudí ktorí chcú pokojne bývať ale pritom len 15 minút autom od mesta Komárno. Taktiež je vhodné pre rodiny s deťmi. Jedná sa o priestranný, veľmi účelne riešený 3 izbový rodinný dom s garážou v kľudnom prostredí na pozemku s výmerou 605 m2. Upúta hlavne tých klientov, ktorí hľadajú niečo odlišné a výnimočné. Pred RD je aj parkovacie miesto čo umožňuje bezproblémové parkovanie nielen pre Vás ale aj vašu návštevu. Vykurovanie rd je riešené elektrickým podlahovým kúrením. Odpadová voda je riešená prostredníctvom žumpy. K rd patrí garáž - poskytuje zaparkovanie aj motorového vozidla alebo možno dokonale využiť na uloženie rôznych vecí. Vstup do garáže je riešené elektrickou bránou ale aj bočnými dverami. Miestnosť je vyhrievaný infrapanelmi. TECHNICKÉ PARAMETRE: - zastavaná plocha : 94,2 m2 - celková úžitková plocha : 65,7 m2 - obytná plocha : 47,4 m2 - celková plocha pozemku : 605 m2 Dispozičné riešenie : - závetrie : 1,5 m2 - chodba : 8,7 m2 - obývacia izba s kuchyňou : 22,4 m2 vstupom na terasu : 18,5 m2 - izba : 12,2 m2 - izba : 12,8 m2 - kúpeľňa s predprípravou na osadenie vane, sprchového kúta a umývadla : 5,2 m2 - toaleta : 1,9 m2 - samostatný šatník : 3,2 m2 - technická miestnosť s predprípravou na pračku, sušičku : 3 m2 - garáž : 32,50 m2 Zaujímavé informácie: - rd. je zastrešený plochou strechou - tehlový, zateplený dom - samostatné kúrenie - elektrické podlahové - predpríprava kuchyne ( prípojky na umývačku riadu, chladničku a sporák ) - plastové okná s izolačným trojsklom - zámková dlažba okolo rd - pozemok je celý oplotený bariérovým oplotením - terénne úpravy pozemku bez zatrávnením - vstupná posuvná brána na pozemok na diaľkove ovládanie - videovrátnik - garáž - veľká terasa C E N A N O V O S T A V B U : 158 000,- € Prosím , kontaktujte ma ohľadom detailnejších informácií. tel. : alebo mailom: raso@ V cene je zahrnutá provízia RK. Obhliadky sú možné aj počas víkendov. Bezplatná ponuka financovania prostredníctvo
Predám na KĽÚČ 4-izb.NOVOSTAVBU s GARÁŽOU 8min.od Hurbanova
Čoskoro KOLAUDUJEME!!! EXKLUZÍVNE IBA U NÁS!!! RÉŽIE LEN cca 110,- eur mesačne !!! Na domovskej stránke DirectReal pod ID:169703 nájdete 57 fotografií a vizualizácií tejto nehnuteľnosti vrátane jej pôdorysu... Realitná kancelária Directreal for Life, HURBANOVO, Komárňanská ul. 96, ponúka na predaj murovanú modernú rozostavanú nízkoenergetickú novostavbu 4-izb.rodinného domu z pálenej tehly s garážou a terasou na pozemku 590 m2 vzdialená cca 8 min. autom od Hurbanova. CENA nehnuteľnosti 182.999,- eur je za vyhotovenie v ŠTANDARTE na KĽÚČ. Možnosť VÝBERU z 15 DEKOROV plávajúcej podlahy, interiérových dverí a dlažby. Rozostavaná stavba bola postavená v r. 2022 z pálenej tehly Porotherm 25 a je zateplená polystyrénom hrúbky 15 cm. Podľa pôdorysu sa v dome nachádza zádverie, chodba, kuchyňa spojená s obývačkou, komora, 2x izba, spálňa, kúpeľňa s vaňou aj sprchou, 2x toaleta, technická miestnosť a garáž. Rozostavaná stavba sa AKTUÁLNE nachádza v nasledovnom technickom stave: železobetónový základ, betónová základová doska, obvodové múry tehlové, bez osadených výplní stavebných otvorov - interiérových dverí, okná a vchodové dvere do domu sú už osadené, vnútorné omietky biela farba, vonkajšie zateplenie polystyrénom a omietky biele a sivej farby, rozvody elektroinštalácie, rozvody teplovodného podlahového kúrenia, rozvody vody a kanalizácie, rozvody káblov t.j. PREDPRÍPRAVA na elektrický kotol, elektrický smartbojler, na klimatizáciu, elektrické žalúzie, tepelné čerpadlo, fotovoltaiku,elektronické zabezpečovacie zariadenie, internet v každej izbe, videovrátnik. Stavba je napojená na obecnú vodu a odkanalizovaná do žumpy . Strecha domu je plochá a skladá sa z 20 cm železobetónu, 30 cm polystyrénu, 20cm Fatrafolu, geotextílie a 5 cm štrku a je na ňu 20 ročná ZÁRUKA. Modernú novostavbu si môže jej nový majiteľ dokončiť podľa svojich predstáv, nakoľko si môže VYBRAŤ z 15 DEKOROV plávajúcej podlahy, interiérových dverí, dlažby, obkladov, a to do vyhotovenia ŠTANDART. Čiže do ŠTANDARTNÉHO vybavenia za cenu 182.999,- eur bude dokončená okrem AKTUÁLNEHO stavu AJ a/ v interiéri: farba stien biela, interiérové dvere so zárubňami, vypínače, zásuvky, komplet kúpeľňa /vaňa aj sprcha/ a toaleta, plávajúca podlaha, elektrický kotol, smartbojler, klimatizačná jednotka v obývačke,vonkajšie HLINÍKOVÉ ŽALÚZIE s ovládaním na vypínač b/ v exteréri: státie na 2 autá, chodníky, fasáda farba, terénne úpravy, obvodové oplotenie /predný plot nie je v cene/ Po dohode s kupujúcim za doplatok je MOŽNOSŤ riešenia dotácie aj montáže tepelného čerpadla a fotovoltaiky. V prípade akýchkoľvek otázok alebo dohodnutia OBHLIADKY ma kontaktujte na t.č. ... Ak chcete realizovať kúpu nehnuteľnosti na úver rada Vám poradím aj v tomto smere...
Na predaj meštiansky dom a predajňa  na veľkom pozemku…
Na predaj meštiansky dom a predajňa na veľkom pozemku 4349 m2 vhodným na výstavbu rodinných domov v centre Hurbanova. EXKLUZÍVNE IBA U NÁS!!! Popis: EXKLUZÍVNE IBA U NÁS!!! Na domovskej stránke DirectReal pod ID:170844 nájdete 106 fotografií týchto nehnuteľností. Realitná kancelária Directreal for Life, HURBANOVO, Komárňanská ul. 96, ponúka na predaj meštiansky dom a predajňu na veľkom pozemku 4349 m2 vhodným na výstavbu rodinných domov v centre Hurbanova. Meštiansky dom je v pôvodnom udržiavanom stave a má zastavanú plochu 344 m2. Predajňa je čiastočne rekonštruovaná, má zastavanú plochu 224 m2 a je čiastočne podpivničená. Na pozemku sa nachádzajú murovaná garáž, sklady a samostatne stojaca klembová pivnica o ploche cca 25 m2. Tieto nehnuteľnosti sú vhodné na investíciu, majú veľký potenciál, plocha priestranného pozemku obdĺžnikového tvaru s rozmermi cca 42 m x 103,54 m umožňuje výstavbu nových rodinných domov, rekonštrukciu meštianskeho domu na viac obytných jednotiek s východom na vlastný pozemok, rekonštrukciu predajne s možnosťou jej prerobenia na rodinný dom s predajňou a s vlastným pozemkom. Jedinečnú atmosféru vytvárajú už existujúce rôzne stromy a to smreky, borovice, orechy, gaštan... V priestrannej záhrade sa v súčasnosti nachádzajú pravidelne udržiavané rôzne ovocné stromy a korene viniča. Nehnuteľnosti sa nachádzajú na vynikajúcom mieste v centre mesta. V okruhu do 5 min. pešou chôdzou na nachádzajú: autobusová zastávka, pošta, zdravotné stredisko, lekáreň, rôzne prevádzky obchodu a služieb, školy, úrady... Meštiansky dom dispozične pozostáva zo 4 izieb, kúpeľne s toaletou, kuchyne a špajzy. Predajňa dispozične pozostáva zo 4 miestností, kúpeľne a toalety. V oboch stavbách je na podlahách betón, parkety, palubovka, PVC alebo dlažba, a to podľa typu a charakteru miestnosti. Vchodové dvere do predajne sú plastové a do meštianskeho domu drevené. Okná sú drevené. V oboch stavbách je ústredné kúrenie s radiátormi a plynovým kotlom. V predajni sú aj gamatky. V oboch stavbách je viac komínov. Elektrický bojler zabezpečuje ohrev teplej vody zo studne. Splašková voda je odkanalizovaná do žumpy. V Hurbanove sa nachádzajú súkromné detské jasle, 3 materské školy (2 slovenské + 1 maďarská), 2 základné školy (1 slovenská + 1 maďarská), ZUŠ, tanečná škola DANCE 4 YOU, ľudovoumelecký súbor ROSNIČKA pri ZŠ slovenskej, SPŠ stavebná, SOU poľnohospodárske. Hurbanovo ponúka rôzne možnosti pre športové aktivity, a to futbalový klub, tenisové dvorce, v zime ľadová plocha a iné. V Hurbanove sa nachádzajú celkom 3 rybníky,ktoré sa dajú využiť v lete na kúpanie, člnkovanie, príjemné večerné posedenia, rybolov a v zime na korčuľovanie a pod. Na okraji mesta tečie rieka Žitava, toto územie má názov "Prírodná rezervácia Alúvium Žitavy". V prípade akýchkoľvek otázok alebo dohodnutia OBHLIADKY ma kontaktujte na t.č. ... Ak chcete realizovať kúpu nehnuteľnosti