bazár, predaj, inzercia, predám

PRIEVIDZA/ POLYFUNKCIA/ Budova býv. Telekomunikácie/ Poz. 48

Kategória: Kancelárie

            Investičná príležitosť roka 2021 – Posledný veľký pozemok v priamom centre mesta Prievidza aj s polyfunkčnou budovou. Samotná budova 3 – podlažná - zastavaná plocha 1752 m2, každé podlažie úžitková plocha 1653 m2 + príslušenstvo menšie stavby ( bývalé garáže o zastavanej ploche 519 m2), Spolu 5500 m2 využiteľnej plochy s možnosťou pristavenia ďalších podlaží, Spolu Super veľký pozemok o rozlohe 4870 s vlastnými parkovacími plochami a prístupom z Bojnickej cesty a z ulice Š. Závodníka.

            Investičná príležitosť pre vybudovanie Obchodno – bytového komplexu, možnosť využitia všeobecná podľa uváženia nového vlastníka. Budova je v zachovalom stave bez statických narušení, postavená s tehly v kombinácii s oceľovými konštrukciami.

            Kompletné informácie Vám budú poskytnuté po prejavení vážneho záujmu na mieste samom.

 

            Neváhajte zavolajte – dohodnite si prehliadku tejto ponuky preto že:

K nám vždy oplatí sa prísť, investujte s pomocou Reality JIST.
PRIEVIDZA/ POLYFUNKCIA/ Budova býv. Telekomunikácie/ Poz. 48
Podobné inzeráty
PRIEVIDZA/ POLYFUNKCIA/ Budova býv. Telekomunikácie/ Poz. 48
            Investičná príležitosť roka 2023 – Posledný veľký pozemok v priamom centre mesta Prievidza aj s polyfunkčnou budovou. Samotná budova 3 – podlažná - zastavaná plocha 1752 m2, každé podlažie úžitková plocha 1653 m2 + príslušenstvo menšie stavby ( bývalé garáže o zastavanej ploche 519 m2), Spolu 5500 m2 využiteľnej plochy s možnosťou pristavenia ďalších podlaží, Spolu Super veľký pozemok o rozlohe 4870 s vlastnými parkovacími plochami a prístupom z Bojnickej cesty a z ulice Š. Závodníka.             Investičná príležitosť pre vybudovanie Obchodno – bytového komplexu, možnosť využitia všeobecná podľa uváženia nového vlastníka. Budova je v zachovalom stave bez statických narušení, postavená s tehly v kombinácii s oceľovými konštrukciami.             Kompletné informácie Vám budú poskytnuté po prejavení vážneho záujmu na mieste samom.             Neváhajte zavolajte – dohodnite si prehliadku tejto ponuky preto že: K nám vždy oplatí sa prísť, investujte s pomocou Reality JIST.
Investičná príležitosť v Trenčíne
Typ: Administratívne objekty Ulica: Opatovská Mestská časť: Sihoť IV Obec: Trenčín Hľadáte investičnú príležitosť v Trenčíne? Realitná kancelária PORTO REAL GROUP Vám ponúka na predaj 5-podlažnú budovu s výťahom a parkovaním na ulici Opatovská v Trenčíne. Budova bola skolaudovaná v roku 1977 a po celý čas fungovala ako prevádzkovo – administratívna budova. Vďaka výbornej lokalite a možnosti prispôsobenia si priestorov podľa potrebného účelu využitia, je táto budova ideálna pre rôzne typy podnikania. Budova sa nachádza v blízkosti centra mesta, hlavnej železničnej stanice, autobusovej stanice, obchodov, reštaurácií a kultúrnych zariadení. Lokalita je definovaná regulatívom UO 02B – Nešpecifikovaná komerčná vybavenosť, čo znamená, že budova môže slúžiť ako sídlo firmy, ubytovacie zariadenie, obchod, zariadenie stravovania, zariadenie administratívy, zdravotnícke zariadenie, výučbové zariadenie alebo iné. Budova má celkovú podlahovú plochu 2 020 m2 a pozostáva z piatich nadzemných podlaží a šiesteho podlažia strojovne výťahu. Každé podlažie má približne 404 m2 a je rozdelené na dve časti: prevádzkovú a administratívnu. Všetky podlažia sú prepojené vnútorným schodiskom a nákladným výťahom. Budova je postavená na pozemku s rozlohou 976 m2, z ktorého tvorí zastavanú plochu 404 m2 budova. Zvyšok pozemku je spevnený a slúži ako parkovisko pre cca 20 áut. Časť parkoviska sa nachádza pred budovou, časť vo dvore ktorý je uzavretý a má krytý vstup s vrátnicou. Budova je napojená na všetky inžinierske siete: elektrinu, plyn, vodu, kanalizáciu, telefón a internet. Kúrenie je centrálne plynové s kotlom umiestneným v prízemí budovy. Nenechajte si ujsť túto jedinečnú investičnú príležitosť v srdci Trenčína, mesta s bohatou históriou, kultúrou a dobrou občianskou vybavenosťou. Dohodnite si obhliadku už dnes Kontakt: Petra Tomčíková, RSc. - certifikovaný maklér a realitný konzultant Mobil: 0905 294 030 Cena: 989 000,- EUR + DPH Naša realitná kancelária poskytuje kompletný právny a poradenský servis, zabezpečenie znalca, prípravu zmlúv a dokladov na katastrálny úrad, úhradu notárskych poplatkov a poplatkov na kataster, služby finančného poradcu. Upozornenie: text a fotografie použité v tomto inzeráte podliehajú ochrane podľa autorského práva a nesmú byt kopírované, rozmnožované a šírené vcelku alebo po častiach bez predchádzajúceho písomného súhlasu zadávateľa inzerátu. Status: aktívne Vlastníctvo: družstevné Stav: pôvodný Celková plocha: 976 m2 Úžitková plocha: 2020 m2 Kúpeľňa: áno Počet podlaží: 5 Výťah: áno Klimatizácia: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: verejný vodovod Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Vykurovanie: vlastné - plyn
D: 2766   Prenájom:  Luxusná polyfunkčná budova (sklad/výrob
D: 2766 Prenájom: Luxusná polyfunkčná budova (sklad/výroba + administratíva) – Bratislava. EXKLUZÍVNE !! Prenajmeme komplet zrekonštruovanú 5 podlažnú polyfunkčnú budovu s atraktívnymi výstavnými /výrobnými /skladovými priestormi v Bratislave, na frekventovanej križovatke v Podunajských Biskupiciach. Úžitková plocha: 2034 m2, zastavaná plocha: 935 m2, výmera pozemku: 2837 m2 Dispozícia : 1.NP : 878 m2 / výstavná / skladová / výrobná miestnosť, vstupné haly, sociálne zariadenia, sklad, kotolňa, kancelária, garáž/ 2.NP : 187 m2 / 5 kancelárií, sociálne zariadenia, kuchynka/ 3.NP : 368 m2 / kancelária (open space), 1 samostatná kancelária, sociálne zariadenia, kuchynka/ 4.NP : 405 m2 /1 kancelária, 3 izby, šatník, kuchyňa, kúpeľňa, 2x WC, balkón/ 5.NP : 193 m2 / strecha - open space / byty Konštrukčná časť budovy je riešená ako železo-betónový monolitický skelet (budova B) s výplňovým murivom tehla 380, zateplenie PS 100 mm, nízkoenergetické drevo-hliníkové a plast-hliníkové okná a dvere Internorm, hala z oceľovej konštrukcie (budova A) opláštenie panel PUR 120 mm, hliníková presklená fasáda z bezpečnostného skla. Technické zabezpečenie budovy: - vykurovanie objektu teplovodné cez radiátory, kotle 3 ks Viessmann Vitodens 200, príprava TUV Viessmann Vitocell 100 - chladenie objektu prostredníctvom lokálnych vnútorných nástenných a stropných splitov s vonkajšími jednotkami umiestnenými na strechách objektu, značky Daikin a Sinclair - elektro: v budove sú osadené svetelné zdroje s nízkym odberom elektrickej energie, veľké reflektorové osvetlenie interiéru a exteriéru realizované indukčnými svetelnými zdrojmi s nízkym odberom energie ale veľkým svetelným výkonom - slaboprúdové siete: budova má komplet štruktúrovanú káblovú sieť(FTP), telefónnu sieť (FTP), televíznu sieť (koax), pripojenie budovy s vysokorýchlostným internetom (150Mb/s), budova je zabezpečená komplet kamerovým systémom, alarmom a dymovými čidlami - zvislá doprava v budove prostredníctvom trakčného výťahu (5 staníc) Pohľady, pôdorysy, cena a podrobné informácia na požiadanie v RK. Možnosť prenajať zvlášť na skladovú / výrobnú časť a na administratívnu časť. Budova je aj na predaj. Cena: 19.990,- Eur + energie + dph
TOP  CENA Investičná - administratívna  budova  na  predaj G
Ponuka pre investorov! Top cena! Spoločnosť Allrisk Slovakia Vám ponúka so súhlasom majiteľa administratívnu- investičnú budovu na predaj v širšom centre mesta Galanta. Nachádza sa na Matúškovskej ceste, s rýchlym prístupom na rýchlostnú cestu. Pôdorys je súčasť fotogalérie. Areál: - oplotený súkromný areál - strážený so strážnou službou 24/7 - 24 hodinový prístup - bezproblémové verejné parkovanie MOŽNOSŤ VYUŽITIA BUDOVY: - ponúka možnosť prerobenia na samostatné bytové jednotky alebo na rôzne podnikateľské účely - polyfunkcia - pre vačší projekt ponúkam na predaj aj vedľajšiu administratívnu budovu - viac info telefonicky! BUDOVA : - 1 podlažná tehlová budova - čiastočná rekonštrukcia: - nové plastové okná a dvere - všetky IS: voda, kanalizácia, elektrika, 230V/ 400V, plyn - ústredné kúrenie s plynovým kotlom a s radiátormi - kompletné podpivničenie - zastavaná plocha: 286 m2 CENA: 124000,- Eur +DPH Odporúčam pozrieť si priestory osobne! Kontaktuje ma na tel. č.
Predaj budova vhodná na podnikanie Nové Zámky EXKLUZÍVNE
EXKLUZÍVNE IBA U NÁS! Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj nehnuteľnosť "Sídlo firmy" v meste Nové Zámky, katastrálne územie Nové Zámky na ulici Svornosti. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej lokalite v susedstve rodinných domov a je vhodná ako sídlo firmy, ako predajňa alebo na služby rôzneho druhu atď... Na pozemku výmery 879 m2 sa nachádza budova, parkovisko a parkovo upravená záhrada. Dvojpodlažná budova kolaudovaná r.2007 má 150 m2 zastavanej plochy a 279 m2 úžitkovej plochy. Budova je postavená z drevo sendvičových modulov, ma zastavanú plochu 150 m2, pozostáva z dvoch jednotiek s možnosťou úpravy. Budova prešla kompletnou rekonštrukciou pri ktorej bola dodatočne zateplená s novou fasádou a bola posilnená hydroizoláciou strechy. Nehnuteľnosť je evidovaná ako “Administratívna budova“. Najväčším benefitom tejto nehnuteľnosti je lokalita, reprezentatívny vzhľad budovy, možnosť parkovania. Ideálne spojiť dohromady podnikanie s bývaním, čo umožní plánovaná výstavba rodinných domov v bezprostrednej blízkosti. V pešej dostupnosti 1 min sa nachádza autobusová zastávka MHD Nové Zámky pre číslo linky 4 a 6. Siete: elektrina, voda, kanalizácia, internet Všetky ďalšie informácie u makléra. Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.
Administratívna budova na predaj Galanta ul. Bratislavská- I
SaleA - Váš partner v realitách Vám ponúka na predaj/prenájom administratívnu budovu v Galante na ul. Bratislavská. Pozemok o výmere 2437 m2 ( rozmery pozemku 40 m x 61 m). Na pozemku sa nachádza administratívna budova 968 m2, 3 podlažiami na prízemí sa nachádza 13 kancelárií, na prvom podlaží sa nachádza 12 kancelárií, na 3 podlaží 2 veľké kancelárie, plus budova je podpivničená -skladové priestory. Ďalej sa na pozemku nachádza budova s 3 predajňami z toho dve predajne priamo z ulice 121 m2 a vrátnica 27 m2. Na pozemku sa nachádza 7 garáži a jeden starší dom v pôvodnom stave, ktorý sa momentálne nevyužíva. Na pozemku je množstvo parkovacích miest a trávnatá udržiavaná plocha. Čo sa týka technického stavu všetky budovy v areáli sú zrekonštruované, predajne aj administratívna budova sú zateplené, kúrenie je plynové - radiátormi, nová kotolňa rekonštruovaná v r. 2016 nové kotle zn. SIEMENS, v tomto roku 2016 boli menené aj plastové okná a bola zateplená budova. V areály je kamerový systém kvôli bezpečnosti a alarm. Na pozemku sú všetky inžinierske siete: voda, plyn, elektrina, kanalizácia plus optika a tel. linka. Máme k dispozícii vyjadrenie mesta k funkčnému využitiu UPI - na pozemku je možnosť postaviť alebo prerobiť budovu na bytové domy napr. aj na 30 bytových jednotiek. Veľmi dobrá občianska vybavenosť mesta a dobrá dostupnosť na R1 do miest Trnava, Bratislava, Senec, Sereď, Nitra, Šaľa, Sládkovičovo, Trenčín. Predajná cena je uvedená na inzeráte bez DPH ( plus DPH). V prípade záujmu ma kontaktujte a poskytnem Vám bližšie informácie na tel. čísle: alebo na pulcova@